Nyah*
|
Masaja, , kako lepo, realno si napisala. Kar se hranjenja tice, ne skrbi, dokler gre, gre, drugace pa je veliko otrok, ki zrastejo na adoptiranem mleku, pa jim NIC ne manjka (moja je tak primer). Lepo je, da priznas, da ni lahko, a je vseeno lepo . Fajn se cartajte, javi se se kaj. Jaz sem sedaj spet v dm kup evrckov pustila, huh, stalno nekaj rabim. Sedaj sem kupila se Chicco prsne blazinice, pa se nekaj kozmetike,..., mislim, da sedaj imam pa res vse. V Veletekstilu sem kupila taki dve full luskani dekici, tanki iz velurcka, po 3 eure!! Ne mores verjet kako poceni, ena rdeca z medotom, druga modro bela crtasta. Ena valda za , druga za Najo. Aja, nas bejbi bo Naji za darilo prinesel Pony princess, cimvecjega je narocila, ona pa njemu vrtiljak z medvedki od FP. Se vam zdi to ok? Pa jaz sem tudi ko sem brala o reakcijah nepripravljenih bratcev in sestric v P. Midva sva zmenjena, da smo najprej sami 4je, pa se bomo cartali najprej prvic kake po urice, potem kako urico dolg obisk,..., v glavnem, ce bo hudo, bo pa oci nosil okoli, jaz bom pa malo polezala zraven moje princeske, ker je ona zadnja na tem svetu, ki jo hocem prizadeti! Punce, a ste ve mene dale na ignor ali kako? Vidite moje poste ?
|