|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 III. del
1.7.2008 10:54:47   
dzanika
Masaja, zelo lepo da si se oglasila in delila izkušnjo z nami. Želim ti, da ste vsi zdravi in da čimbolje zaužiješ s svojim user posted image ker kot je rekla lidija resnično hitro zrastejo.

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
1.7.2008 10:56:13   
Motoristka
dzanika-jaz sem tudi lena kot hudič-vreme je krivo, pa počasi gremo prort koncu.

lex-jaz imam zdaj prestavljen ctg+pregled, ker sem ga imela že včeraj v P...tako da imam drug datum-10.7.-ctg+pregled

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
1.7.2008 11:03:22   
Blacky30
Punce, jaz pa nekaj razmišljam:

ko boste rodile (ene prej, druge kasneje), in smo se zmenile, da bomo ostale na isti temi skupaj, dokler ne gre zadnja user posted image  rodit, dajte se oglašat tukaj z novičkami. Ne mislit, da user posted image  ne zanimajo težave z dojenjem, pa koliko user posted image  poje v enem obroku, pa kako ste spali čez noč, pa vse o pleničkah, kakecih, krčih. Jaz bom zelo vesela, da bom lahko to brala, ker se na tak način lažje pripravim na prihod mojega user posted image . In vem, da ko bom prišla iz P, bom takoj tukaj našla odgovor, če mi kaj ne bo šlo skup. Je pa logiš, da ni več toliko časa za RR, ko imaš naenkrat doma enega malega nadebudneža, ki te nonstop potrebuje, a vsaj kak post na dan ali dva bi bil dobrodošel, da vidimo, kako vam gre. In da tiste, ki bodo imele težave vidijo, da niso same v tem.

Saj zdaj vem, da so rodile same takšne, ki niso uradno registrirane kot "julijske čveke"user posted image , pa jim zato ne zamerim, vam pa bi, če bi se potem kar naenkrat distancirale in samo navijale in v ozadju čakale, da boste lahko na drugi temi čvekale o dojenčkastih stvareh. Me smo ena velika družina in skupaj bomo v vsem, pa naj bodo to pokakane pleničke ali močni popadki. OK?

(odgovor članu Motoristka)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
1.7.2008 11:07:40   
Inigo
blacky - OK! user posted image

bastian - iskrene čestitke! pa še naravno... kako lepo. user posted image hura za mami!

za lunico pa brez panike. ravno je sporočila, da danes ni pr računalniku in da je še cela. user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
1.7.2008 11:25:45   
tims
Bastian, čestitke za malega velikega korenjakauser posted image user posted image user posted image user posted image

Blacky, si me pa v jok spravila, ko sem brala o mamici ki je dojila, ko je prvi otroček prišel na obisk. Jaz upam, da bo naš Tim dobro sprejel user posted image , drugače se mi bo res srce strgal, če me bo izločil. Sicer je zdaj tako, da ko gre v vrtec ali spat, vedno da najprej lupčka na bušija dojenčku, potem šele pridem jaz na vrsto user posted image  in mi je ful lepo. Sem pa že ene parkrat opozorila taščo in ostale, ko mu rečejo, da jaz česa ne morem naredit (npr: da ne morem nogometa igrat z njim)  zarad tega, ker imam user posted image  v bušiju, ker se mi zdi, da ga lahko že v samem štartu odbijejo stran. Vedno mu rečem, da sem ali utrujena, ali pa da sem zanj prepočasna ali kaj podobnega, nikoli pa za razlog ne navedem user posted image . Sicer je res lahko zdaj pametovat, ko pa si postavljen pred dejstvo, je pa čisto drugače. Pri nas je tudi en par imel kar probleme s svojo prvo hčerko. Sicer je mala imela rada dojenčico, do mame in očija se je pa obnašala katastrofalno user posted image .

Drugače smo pa imeli danes prav problem s spanjem. Ko sem okoli polnoči zaspala, je našga Tima kakat tiščalo in je revež zaprt, tako da se je skoraj do 4ih zjutraj matral in mu je končno potem uspel spravt ven. Se mi je tok smilu, pa nisem čist nč mogla narest user posted image .

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
1.7.2008 11:41:54   
Blacky30
Tims, kolko je star tvoj Tim?

Jaz sem čist mokra, delam in pospravljam, pa mi vse dol teče. Ampak moram, me je danes malo panika zagrabila, ko sem na koledarju zagledala, da je JULIJJJJJJJJ!!!!!!!!!user posted image

Se javim kaj kasneje.user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
1.7.2008 11:51:47   
lex
jaz sem imela Alino na postelji in ga je čakala z darilom. On je dal darilo njej, ona njemu. V sekundi je bil poleg naju na postelji in ni šel dol, kar lubčkal jo je se ji smejal in se igral s traktorjem. vsi okoli so delali paniko, da jo bo treščil ali povozil on je bil pa tako nežen do nje. Ful si želim, da bo Alina tako sprejela Vito, pa mi je mogoče malo premala. Moj kornjenjak bo že, ker ima ful rad dojenčke. zadnjič je kolegica prinesla na igrišče svojega sina max. starega 1 mesec, pa je prišel in mu dal takega lepega lubčka. Sem bila ful ponosna.

zdaj že itak ve, da grem v bolnico po Vito.Lani pa tudi smo mu povedali, da gre mami v bolnico. malo smo imeli olajševalne okoliščine ker je bil on 1 teden prej v bolnici zaradi rota virusa in mu nakako ni delalo panike, da sem šla gor.

Vsem želim, da bodostarejši bratci in sestrice takšni kot je moj Aleks, ker sem res lahko ponosna da tako odreagira.

No pa še slikico, kako sta se oba žulila pri meni user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
1.7.2008 11:58:32   
tims
Blacky, Tim bo 27.07. star pet let user posted image . Evo, še to me čaka, sploh ne vem kaj mu bomo pripravili za roj. dan. Da bi kaj doma delala ne vem, kakšna bom. Po moje mu bomo naredil v Atlantisu, ker nečakinja dela tam.

Lex, no nekaj takega si jaz tudi želim user posted image , tak odnos. Sicer glede daril je Tim prevelik in točno bo vedu, da mu ni user posted image  nič prinesel, tako da si mormo kaj drugega zmislituser posted image .

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
1.7.2008 11:59:56   
lex
masaja super, da si se oglasilauser posted image , in sama vem, kako si pameten preden rodiš, potem se ti pa v hipu vse obrne na glavo.

blacky evo to si super povedala, se tudi jaz strinjam, da nam naj kar potožijo, če je dojenčke slabo spal, ne je oz. da je ful priden,.......... user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
1.7.2008 12:01:41   
lex
tims moj Aleks je pred par dnevi našel darilo v avtuuser posted image , pa smo mu pol kar dala tisto balirko, sedaj morema pa nekaj novega kupit. Ne vem, če ne bo dobil kar ene knjige pravljic, ker jih FUL rad poslušauser posted image
Aja pa jaz Aleksu povem zakaj ne morem toliko tekat z njim, zakaj ga ne morem dvignit. Razložili smo mu, da imam pač v trebuhu dojenčka Vito in da imam zato tako velik trebuh in zaradi tako velikega trebuha ne morem delati določenih stvari, ker se lahko dojenček poškoduje v trebuhu. pa ni bilo nič narobe. ve da se morem vsest na kavč, če hočem da dvignem Alino in njega, ve da je Alina še toliko majhna, da ne razume in da njo morem dvignit (saj njega tudi, ampak ne pa obeh naenkrat). Edino atiju reče, da mora dati Alino meni, on bo pa pri atiju. On je njegov. Jaz sem Alinina, ker se začne tamala kar tulit, ko vzamem še njega gor, ampak ga ne dam dol, naj se navadi, da ni samo ona. Resnično me je strah za Alino, je le toliko majhna, da še ne razume. Ampak če so vsi preživeli bo pa še ona.

< Sporočilo je popravil lex -- 1.7.2008 12:05:46 >

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
1.7.2008 12:01:49   
nika9
iskrene čestitke vsem novim mamicam.
vas veliko berem samo pisat se mi ne da, ker vas enostavno ne dohajam.
vam pa sporočim, ko bom rodila...lp in srečno vsem, ki še čakate...

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
1.7.2008 12:20:50   
tims
Ja, Lex, imaš prav da se morjo sprijaznit s tem, da pride novi član v družino. Se mi pa kar smiljo, ker je to po moje za nekatere res šok. Pa mi nekateri pametujejo, kakšna naj bi bila razlika med enim in drugim user posted image , pa mislim, da kadarkoli pride drugi na svet, je odvisno od samega otročka kako ga bo sprejel in pa seveda od staršev kako se potem obnašajo do prvorojenca. No, moja sestra je mene tako sprejela, da me je pri treh tednih hotla postavt na nogeuser posted image . Je devet let starejša od mene in je bila ljubosumna tok, da naša mama sploh ni več vedla kaj naj naredi. In moram povedat da se s sestro nisva zastople do kakšnih pet let nazaj, ko sva bili istočasno noseče user posted image , pa sva šele takrat nekako našle skupni jezik, zdaj sva pa ko rit in srajca skupaj.user posted image

Jest bom kar optimist in upam, da se bo vse dobro izteklo za vse.user posted image

(odgovor članu nika9)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
1.7.2008 13:04:04   
kenya
Živjo punce,

Me je šele zdele zadelo, da je danes 1. julij. Madonca, pa še tko lepo se je začelo.
bastian111 iskrene čestitke ob rojstvu takega korenjaka user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

Danes je pa malo manj vroče, kar se vidi tudi po mojih nogah, ki niso več tako zatečene.

HD, meni je pa Noemi full lepo ime. Je bla v mojem izboru že prejšnjič, pa tudi tokrat ampak mojmu user posted image  ni preveč všeč in bomo verjetno kar pri zoyi ostal. Tako, da meni je tud to najlepše od tvojega izbora.

Blacky30, tekočina za steriliziranje se kupi v BC in stane 5,38 eurov. Na en liter vode uporabiš eno dozico, ki je na zamašku. Stvari  daš notri za pol urce, spereš in to je to.Ta tekočina, ti lahko potem stoji do 24 ur pripravlejna, iče želiš sproti sterilizirat. Meni se zdi škoda kupovat sterilizatorja. Jaz sem prejšnjič dojila in dodajala, pa sem imela dve steklenički in mi je bil ta sistem čisto o.k., še posebej, ker sem to počela le bolj na začetku, potem sem pa normalno umivala stekleničke z vročo vodo. Pa potem sem še nastavke za dojenje pa dude notri sterilizirala.Tako, bom naredila tudi sedaj. Pomoje bom porabila ene dve steklenici vse skupaj. Ker tisto prekuhavanje, pa pol je vse čist belo zaradi kamna mi ni blo všeč. 

masaja, le tako pogumno naprej. Tudi, če dojenje ne steče tako kot bi moralo, po moje je glavno da  sta tako tvoja princeska, kot ti zadovoljni, pa tudi če je potrebno dodajati.

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
1.7.2008 13:20:11   
lidija***
Punce, poglejte si to!! Kar ne morem verjeti!!
http://24ur.com/bin/video.php?media_id=60158058&section_id=1&article_id=3130976

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
1.7.2008 13:20:51   
TODI
Pozdravljene!!

No evo mene še vedno 2 v 1, s pregleda.  Nič posebnega maternični vrat čisto zmehčan in pripravljen, odprta pe še nič. Je sicer neki gledala če bi bilo mogoče za en prst a se ni mogla odločiti user posted image , tako da... Plodovnica vredu, še nič ne teče ven( meni pa skos neki ven curljauser posted image )
No vsaj julijsko dete bo user posted image user posted image user posted image user posted image .

Naslednji pregled in končno z težko pričakovanim CTG-jem imam naslednji teden 8. 7., torej dan po roku.

Sem jo pa spraševala, glede na to da se je odločla pogledati še z UZ plodovnico, če mi lahko pove ali je slučajno popkovnica ovita okoli vratu, pa je rekla da ona s tem UZ-jem žal ne more nič videti, da sicer včasih vidi popkovnico ( je kazala na  zgornjem delu ekrana) vendar nemore z zagotovostjo trditikako pa kaj.

Populis a da si čakala dve uri user posted image , jaz sem pa danes imela full srečo in sem bila takoj na vrsti, ko sem prišla v čakalnico, se že pozna, da so dopusti in verjetno ne naročajo drugače kot samo user posted image , ker smo bile same user posted image , tako da... user posted image user posted image

Vsem novim mamicam iskrene čestitke in veliko cartanja s svojimi malčki!!user posted image user posted image user posted image

No to je to za enkrat!

Aja a se bomo še kaj dobile Ljubljančanke, ker očitno bom jaz še nekaj časa 2 v 1 user posted image user posted image user posted image

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
   [Brisano sporočilo]
1.7.2008 13:21:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 4541
   [Brisano sporočilo]
1.7.2008 13:23:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu kenya)
  Neposredna povezava do sporočila: 4542
1.7.2008 13:33:39   
Nyah*
Masaja, user posted image user posted image user posted image , kako lepo, realno si napisala. Kar se hranjenja tice, ne skrbi, dokler gre, gre, drugace pa je veliko otrok, ki zrastejo na adoptiranem mleku, pa jim NIC ne manjka (moja je tak primer).
Lepo je, da priznas, da ni lahko, a je vseeno lepouser posted image . Fajn se cartajte, javi se se kaj.

Jaz sem sedaj spet v dm kup evrckov pustila, huh, stalno nekaj rabim. Sedaj sem kupila se Chicco prsne blazinice, pa se nekaj kozmetike,..., mislim, da sedaj imam pa res vse.

V Veletekstilu sem kupila taki dve full luskani dekici, tanki iz velurcka, po 3 eure!! Ne mores verjet kako poceni, ena rdeca z medotom, druga modro bela crtasta. Ena valda za user posted image , druga za Najo. Aja, nas bejbi bo Naji za darilo prinesel Pony princess, cimvecjega je narocila, ona pa njemu vrtiljak z medvedki od FP. Se vam zdi to ok?
Pa jaz sem tudi user posted image  ko sem brala o reakcijah nepripravljenih bratcev in sestric v P. Midva sva zmenjena, da smo najprej sami 4je, pa se bomo cartali najprej prvic kake po urice, potem kako urico dolg obisk,..., v glavnem, ce bo hudo, bo pa oci user posted image  nosil okoli, jaz bom pa malo polezala zraven moje princeske, ker je ona zadnja na tem svetu, ki jo hocem prizadeti!

Punce, a ste ve mene dale na ignor ali kako? Vidite moje posteuser posted image ?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
   [Brisano sporočilo]
1.7.2008 13:39:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Nyah*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4544
   [Brisano sporočilo]
1.7.2008 13:55:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4545
   [Brisano sporočilo]
1.7.2008 14:03:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4546
1.7.2008 14:07:15   
tims
Aurora, ne boš verjela, ampak dajem slikce v album že odkar sem se prijavla na RR, pa nikakor da bi zrihtala tud to. Si moram res enkrat ?????? vzet čas in tud to mal zrihtat user posted image

Mojcek, ja zdaj nič več ne vem kam bom šla. Če bo vse ok z user posted image  bom verjetno res šla v PO. Pa ne ravno zaradi EA, ampak ker sem tud prvič tam rodila in mi je bilo ful dober. EA pa imam za en zaledje, če bom slučajno prevelik zajc user posted image . V prvi user posted image  tudi nisem nič tja hodila na preglede in ko sem prišla, me niso čisto nič spraševali, samo porod jih je zanimal. Jaz imam res fajn izkušnje z njimi. Če pa bo vse prehitro potekalo, (kar seveda upam, da bo tko) bom pa pristala v LJ.user posted image  

Populis, midva z mojim morva it jutri na občino in se nisva še nič menila ob kateri uri, tako, da ne morem nič fiksno povedat.

Neposredna povezava do sporočila: 4547
1.7.2008 14:13:11   
netki
da se še jaz malo javim..

od danes naprej je naš pikec doma in ima počitnice, tako da uživava skupaj....user posted image

danes sem imela pregled in mi je rekla da sem odprta za slab prst, pa še to je mogla mal pomagat user posted image
tko da še nč ne bo

me je pa postavla na realna tla in mi povedala da če se ne bo nič dogajalo in bom že krepko čez rok....bom imela še en CR, ker baje ne smejo z nule sprožit, zarad rane.....če pa bi se karkoli pripravljalo, bodo pomagali da bo šlo hitreje

tako da zgleda nimam te sreče v življenju, da bi okusila naravni porod, ki se mi zdi da ti spremeni življenje in naj bi bil dan vsaki ženski....ampak meni očitno ne user posted image user posted image user posted image
malo sem žalostna user posted image user posted image user posted image

nekatere se bojite bolečin, evo jaz najbrž spet ne bom čutila nič in verjemite to je še hujše, tudi za psiho.....user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4548
1.7.2008 14:14:28   
karamela6
Ojla bejbe!
Jupiiii, bastian111, ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image
Ne vem, katera je že jamrala, da se ji nič ne da. No, katerakoli že, tudi jaz sem takšna. Si splaniram, da naredim par stvari - dam prat, obesim, kaj pospravim, posesam ... karkoli ... pa se sploh ne morem spravit.user posted image
Se mi zdi, da danes ni take vročine, je pa huda sparina, kar je zame še slabše.

Vprašanje za vas: Moram vas vprašat glede tetra plenic. Katere so najboljše? Sem jih kupila v BC, kjer so imeli pred kratkim akcijo. Ne spomnim se proizvajalca, so bile pa v vrečki, zgoraj rdeča in kvadratne oblike. V enem paketu jih je bilo 10, stale pa so 9,99€ (prej pa okrog 12). V glavnem, problem je v tem, ker so nenormalno zmečkane, ko jih operem! Tako zelo, da ni šans, da jih ne zlikam. Tega nisem nameravala počet, ker bi jih sušila v sušilcu. Torej, čez vikend pa sem pri kolegici videla njene in je imela čisto čisto ravne - pa še likala jih ni. Pravi, da jih je kupila v DM-u njena mami in da ne ve točno katere. Mi lahko katera pomaga pri tem?

Hvaka, pa se beremo. Grem zdaj zmetat nekaj v lonec!

Neposredna povezava do sporočila: 4549
   [Brisano sporočilo]
1.7.2008 14:22:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?