|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 III. del
30.6.2008 22:44:46   
neboglasnica
tims, kolega ja, mislim, da sem sedaj preveč podobna user posted image , da bi bila zanimiva še za koga drugega kot za moža user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
30.6.2008 22:45:17   
lex
neboglasnica zidali nama bodo kolegi, kuham pa samo večerjo, ker pridejo po službi. Ob 9 - 10h zvečer jih pa ne bi v gostilno pošiljala jest. Ti ki so ploščo delali so samo 1x jedli pri meni. Tako, da bova z mojo mamo, pa še taščo bova vključili ziher spelali. Mam srečo, da je mami še tolk mlada, da se ji še da take stvari delatuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 4477
30.6.2008 22:47:42   
neboglasnica
lex, aja, potem ok. No, saj nisem hotela nič slabega, samo iz izkušenj govorim.

Me veseli, da mi še kdo odgovarja, da se ne pogovarjam sama s sabo.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
30.6.2008 22:49:58   
neboglasnica
glugluglu, še vedno z nami? Pojdi vodoravno, pa bo bolje...

Neposredna povezava do sporočila: 4479
30.6.2008 22:51:37   
neboglasnica
No, samogovorov imam že od doma dovolj...tako da vas zapuščam in grem pogledat malce v omare.

Mirno nočko!

Neposredna povezava do sporočila: 4480
30.6.2008 22:52:10   
tims
Zgleda da res ne smem bit s tabo v avtu, pa ziher najdeš prosto mesto user posted image . Ja, lahko se kar v P. dobimo, ziher je ziher user posted image . Pa Populis, Almera in seveda še vse ostale, ki še ne nameravajo v P.

Neposredna povezava do sporočila: 4481
30.6.2008 23:01:03   
Blacky30
Od Bastian še ni novičk, tak da grem počasi spat. Vam javim takoj zjutraj, menda bo ja čez noč priletel sms.

Nočko.user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
30.6.2008 23:05:34   
ksenci
ja neboglasnica, sva že dve, ki sva vajeni samogovorov doma, tud jz večkrat govorim steniuser posted image

eto sm zdaj mal čekirala na netu, ker z mojim kopujeva parcelo, pa se je tak težk odločit, v katerm kraju živetuser posted image zihr bo to celjska regija- mal iz mesta verjetnuser posted image sam se mi zdi al se odločaš pop kraju al pa  po cenah parcel. bova jutr si vzela dan sam za to da najdeva kaj pametnga in da imava čimprej vsaj svojo parcelo, pol pa počas naprejuser posted image sm pozabla povedat, da nama bodo  od mojga starši neki prispeval zraven (vrjetn pol), sva bla nad novico tako nepričakovano šokirana in veselauser posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
30.6.2008 23:09:13   
tims
Ksenci, tole pa je novička, želim vama uspešno iskanje parcele.

Jest grem pa tud zdele mal počivat in upam da mi bo uspel vsaj ene tri ure spat v kosu.

Lahko in predvsem mirno noč vsem.

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
   [Brisano sporočilo]
30.6.2008 23:11:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 4485
30.6.2008 23:13:32   
lex
neboglasnica saj se nič ne jezim. Saj pravim, da me je aururaa malo na realna tla postavila, ko je pisala, da je kar zmatrana in more počivat. Eh bomo že nekak, smo tri babe pri bati bomo pa že nekako. Tak, da ne se jezit, če vas bom kateri dan spraševala kaj jim pripravit za malicouser posted image

samogovori - ja tud jaz včasih stenam govorimuser posted image , še posebej ko me Aleks ne šlivi za 5 posto neuser posted image

ksenci dobrodošla v klubu novogradenj, če rabiš kak nasvet, ti samo vprašaj in super za starše tvojega dragega, da vama bodo dali zravenuser posted image . Na mojem podpisu imaš pa tudi link do bloga, tako da še te bo kaj dotičnega zanimalo oš vedela kje iskatuser posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
30.6.2008 23:16:00   
lex
HD moja kolegica ima Lio in je prav lušno imeuser posted image user posted image user posted image

joj moja mala ima pa zdaj gimnastiko not, prej cel dan nič, tak da me začne skrbet, sedaj se ji bo pa zmešalouser posted image

Tud jaz grem vodoravno, ker ob 1h imamo po novem budnico za flašo. Se tak zadere, da te s postelje vržeuser posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
30.6.2008 23:17:59   
ksenci
hruška, a veš da tud mene vedno bolj muči ime- aljažuser posted image pa se mi zdi da jih je tak velik, pa sej me pol moj miri, da naj neham noret, kr sva preveč časa, energije in živcev porabla, da sva izbrala ime, ki je res obema všeč.
po moje je normal, da se sekirama, če imava pravo ime, ker poznam kr dost istih primerov.  mislim, da je najboljš, da ne misliva na to, ker imava že izbrano lepo imeuser posted image

sicer pa je men  od tvojih predlogov najbolj všeč Liauser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
1.7.2008 6:56:38   
Inigo
DOBOR JUTROOOOOOOOOOO!

pa ne da sm prva danes... user posted image pa nism mogla več spat... naenkrat mi je postal tako vroče in sm se čisto prebudila. sam od tega je že ena ura zdj...user posted image

blacky
- a je bastian že kaj sporočila?

hruška
- meni je Noemi zakon! ostala dva sta mi ok, ampak Noemi... user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
1.7.2008 7:05:05   
nanka
Dobro  jutro,

jaz se tudi že pokonci. Danes ni v planu nič posebnega, samo pregled pri g, oziroma sestri, ker je g že na morju. Torej kaj več kot pritisk mi ne bo izmerila, čista izguba časa. Kaj se pri meni dogaja nimam pojma, ker ctg-ja še nisem imela, pregleda pa tudi ne, tako da čakam na popadke, potem pa kar v p. Edina stvar, ki nakazuje na kaj je spuščanje trebuščka, sploh imam pa še 1 teden časa tako da bomo videli.

grem na zajtrk

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
1.7.2008 7:16:21   
Blacky30
Ob šestih zjutraj me je zbudilo prelepo sporočilo:

Bastian111 sporoča:

"Ponosni ati sporoča, da se nama je po naravni poti pridružil sin GAL, 4280 g in 54 cm. Rodila je danes ob 1.33! Lp"

ISKRENE ČESTITKE, BASTIAN111!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Končno je vse za tabo in sledi le še uživanje, cartanje, predajanje užitkom materinstva!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
1.7.2008 7:19:04   
nanka
Bastian111  iskrene čestitke za sina Gala, to pa je pravi korenjak.
Končno si rešena, pa še prva prava julijka si postala. Bravo zdaj se pa lepo cartajte.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
1.7.2008 7:24:27   
Blacky30
Tako, jaz sem nazaj iz vrtca, moj srček je šel danes z veseljem tja. user posted image  
Opravila sem veliko delo in objavila novičko. Ponoči sem kar naprej gledala na gsm, če je kaj prispelo, pa sta se odločila, da nas pustita spati do jutra in sta šele ob šestih zjutraj poslala sms.user posted image
Ne morem verjet, da je Gal tako velik fant, 4280 g, pa rojen 3 tedne prezgodaj!!!?!?!?!? Kaj je te njen g. gledal, ko ji je nonstop pravil, da naj vsaj vzdrži še en teden. Zakaj? Saj ni čuda, da jo je revico tak matralo, to detece ne bi vzdržalo notri še 3 tedne nikoli!!!! Pa kak jim je zdaj uspelo ga spravit ven po naravni poti?!?! Hmmmm....... hvala bogu, sicer upam, da ni bilo prehudo. Časovno gledano, ni trajalo dolgo za prvič.

Zdaj pa le naj uživajo v skupnih trenutkih, ker so si to zaslužili po vseh letanjih po P zaradi bolečin in popadkov!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa grem nazaj spat.user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
1.7.2008 7:37:58   
Blacky30
Aja, še to. Kenya ali katera že, ki je kupila tekočino za steriliziranje????? Kako to deluje??? Ali se v tej tekočini kuha ali se samo doda vodi in koliko to stane? Kje se kupi? Ali se mi bolj splača kupiti sterilizator??? Ker če porabim ful te tekočine in je bolj draga, potem se mi ne splača, ne?

Kaj pa destilirana voda, je to kaj boljše od naše vode iz pipe, ki je katastrofa???

Pomagajte, plis. Sterilizator bi vsekakor kupila šele po porodu, ko bi videla, če bom dojila, ker bo potem znatno manj steriliziranja, kot pa zdaj, ko imam enih 8 flašk za pripravit. Potem bi potrebovala kvečjemu eno za vodo in čaj.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
1.7.2008 7:50:28   
ilatic
Dobro jutro moje souser posted image
Malo da se vam javim. Jaz sem tudi se v enem. V petek imam pregled, pa bomo videli kaksno je stanje. Komaj ze cakam ta dan, ceprav me je malo strah.
Zelim vam cim lepse in hitre porode, vsem ze novopecenim mamicam pa CESTITKE.

LP

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
1.7.2008 7:58:02   
pety78
Čestitke, bastian111! user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo, julijke, začel se je julij....user posted image A gre katera danes rodit poleg mene? user posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
1.7.2008 8:07:50   
SM10
Dobro jutro,

Po dolgem času sem spet med vami.
Doma mi ni delel računalnik, ko sem še bila v službi sem uvajala novo sodelavko in nisem mogla na internet.

Najprej pa čestitke novim mamicam in očkom.
Ne morem pa še dojeti, da sem tudi jez že pri koncu -37t4d.

Zdaj grem pa malo za nazaj prbrat.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
1.7.2008 8:10:11   
Senci
Čestitke Bastian111!!! Super, da je vse trpljenje za tabo in imaš zdaj pri sebi malo štručko :)

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
1.7.2008 8:16:57   
papir
bastian čestitke!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Senci)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
1.7.2008 8:17:02   
Nyah*
Bastian, user posted image user posted image user posted image user posted image , bravo za Gala, pa kar po naravni poti, SUPEER!

Jaz pa pokorno javljam, da se je nase dete obrnilo na glavo, jupiiii. Imam spet naslednji pregled ze drug teden 7.7., pa prvic CTG, drugace je vse ok, lahko user posted image  ce mi paseuser posted image , lahko hodim po stopnicah, nic vec se mi ni treba pazit, ce rodim, pac rodim. Dete je tezko ze koli 2900 g, veliko zadosti, tako da,.....cakamo.

Vse imam pristimano, vceraj sem si se novo kozmetiko za v P kupila, pa nekaj hlack za enkratno uporabo, danes grem se za user posted image  po tanko bombazno dekico (a kera ve, ce jih v BC imajo?), pa skatlico in sponko za dudo, potem imam pa vse!

Za domov iz P imam za user posted image  pripravljen Clarov kompletek bele barve, jopcko, hlace s stopali, copatke in kapico, spodaj bo body z dolgimi ali kratkimi, pa mogoce dekico, bo zraven, pa bomo videli. baje da jih prvic ko gredo ven zelo rado zebeuser posted image , ampak po tej vrocini, hmmm.

Kako ste kaj spale? Jaz sem spet slabo, itak, sedaj me pa takooo glava boliuser posted image .

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?