![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 30.6.2008 18:04:42
|
|
|
|
Šarki
|
jest vam nč ne oblubim, ampak se bom pa potrudla. sploh če boste ke bliz, pa kšno fino uro, mamo avto brez klime, pa se namo kuhale. edin če bo moj mel službenga doma. pol pa ni panike
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 30.6.2008 18:09:13
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ tanchi...najboljs da se same zmenmo pa bo ja men se zdi najboljs da bi se mi internacionalke dobile, da se spoznamo ja sej sm na nas misnla bi blo res fajn, ce bi se lahko dobile en dan in mal v zivo poklepetale ja to bi blo zakon...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 30.6.2008 18:12:58
|
|
|
|
Šarki
|
kje pa imate v mislih?? v LJ verjetno. a v kakšni gostilni??
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 30.6.2008 18:18:51
|
|
|
|
_ancica_
|
kaj pa vem kje bi se lahko dobile. Smo z razlicnih koncev mogoce ljubljana ker je nekje na sredi, bi bla fajn.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 30.6.2008 18:19:35
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ tanchi...najboljs da se same zmenmo pa bo ja men se zdi najboljs da bi se mi internacionalke dobile, da se spoznamo ja sej sm na nas misnla bi blo res fajn, ce bi se lahko dobile en dan in mal v zivo poklepetale ja to bi blo zakon...
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 30.6.2008 18:20:42
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi kje pa imate v mislih?? v LJ verjetno. a v kakšni gostilni?? ja nevem... po moje najboljse,da bi se zmenile katera se je pripravljena dobit in potem izberemo kraj k je najbljizji vsem in potem ideje od vseh kje bi se lahko dobile...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 30.6.2008 18:23:13
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: tanchi kje pa imate v mislih?? v LJ verjetno. a v kakšni gostilni?? ja nevem... po moje najboljse,da bi se zmenile katera se je pripravljena dobit in potem izberemo kraj k je najbljizji vsem in potem ideje od vseh kje bi se lahko dobile... ok, najprej nardimo seznam vseh ki bi se rade dobile, potem pa izberemo kraj, ki bo nakak vsem blizu
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 30.6.2008 18:24:09
|
|
|
|
Šarki
|
ja najbol da se ve zmente, poj bom pa jest povedala če mi ustreza . se bom jaz vam prilagodila. bom tko šele en dan prej vedla a pridemo a ne pa nekam tko da lah otročke na pašo spustimo
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 30.6.2008 18:26:17
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi ja najbol da se ve zmente, poj bom pa jest povedala če mi ustreza . se bom jaz vam prilagodila. bom tko šele en dan prej vedla a pridemo a ne pa nekam tko da lah otročke na pašo spustimo zmenjeno!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 30.6.2008 18:33:09
|
|
|
|
African queen
|
Ojla punce! Oprostite mi,ker se vtikam,ampak se moram Se moram namrec veselit s Tany .Super,da greš domov k mami,te bo razvajala in se boš odpočila.Sem res vesela zate. Moj dopust v Sloveniji se pa zaključuje,naslednji torek (8.7) letim nazaj k fantom...v četrtek imam še nuhalno,da vidimo,če je vse ok,potem pa good bye Slovenija do novembra. Punce uživajte v sončku!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 30.6.2008 18:33:27
|
|
|
|
Šarki
|
tany lej eno neumesno mam zdej. ena sprašuje o izkušnjah o poroki v dominikanski republiki. sam onadva sta mensezdi oba slovenca. http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2924570&mpage=1
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 30.6.2008 18:41:45
|
|
|
|
_ancica_
|
jaz tud se ne vem tocno kdaj bom v slo...predvidevam da enkrat v zacetku avgusta, tko da vam moram se sporocit tocen datum.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 30.6.2008 18:47:10
|
|
|
|
tany83
|
uf 2 min me ni pa tooolk napisete.... ancica to bi blo najboljs, seznam nardit in pol se zmenit kdaj, kot in kako se dobimo... jaz bom mela cas saj bom na pocitnicah razen avto je problem, ker more vzet od mame, od tata je prevelik in ga ne vozim ker pa ona dela se bom mogla njeni sluzbi prilagodit... a bo ze... AQ... ti pa nazaj v Afriko super... kako se drugace kaj pocutis??? no jaz pa morem avgusta nazaj sem odpotovat, ker novembra mam rok in po 6 mesecu ne smem vec na letalo... tanchi bom pogledla uno stran kamor sprasujta od poroke...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 30.6.2008 18:51:41
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: African queen Ojla punce! Oprostite mi,ker se vtikam,ampak se moram Se moram namrec veselit s Tany .Super,da greš domov k mami,te bo razvajala in se boš odpočila.Sem res vesela zate. Moj dopust v Sloveniji se pa zaključuje,naslednji torek (8.7) letim nazaj k fantom...v četrtek imam še nuhalno,da vidimo,če je vse ok,potem pa good bye Slovenija do novembra. Punce uživajte v sončku! ti si pa v slo zdaj! super! jaz tudi komaj cakam da grem...nisem bila ze dobro leto in pol. Kako se kaj pocutis zdaj ko si zopet nosecka?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 30.6.2008 18:53:03
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 uf 2 min me ni pa tooolk napisete.... ancica to bi blo najboljs, seznam nardit in pol se zmenit kdaj, kot in kako se dobimo... jaz bom mela cas saj bom na pocitnicah razen avto je problem, ker more vzet od mame, od tata je prevelik in ga ne vozim ker pa ona dela se bom mogla njeni sluzbi prilagodit... a bo ze... AQ... ti pa nazaj v Afriko super... kako se drugace kaj pocutis??? no jaz pa morem avgusta nazaj sem odpotovat, ker novembra mam rok in po 6 mesecu ne smem vec na letalo... tanchi bom pogledla uno stran kamor sprasujta od poroke... a cmo ze kar zdej narest seznamcek???
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 30.6.2008 18:59:32
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 uf 2 min me ni pa tooolk napisete.... ancica to bi blo najboljs, seznam nardit in pol se zmenit kdaj, kot in kako se dobimo... jaz bom mela cas saj bom na pocitnicah razen avto je problem, ker more vzet od mame, od tata je prevelik in ga ne vozim ker pa ona dela se bom mogla njeni sluzbi prilagodit... a bo ze... AQ... ti pa nazaj v Afriko super... kako se drugace kaj pocutis??? no jaz pa morem avgusta nazaj sem odpotovat, ker novembra mam rok in po 6 mesecu ne smem vec na letalo... tanchi bom pogledla uno stran kamor sprasujta od poroke... a cmo ze kar zdej narest seznamcek??? ja lahko ja... pa vsaka pove idejo, kje bo se dobile, kdaj in seveda kje (gostilna, kak park???) karkoli nam na pmaet pade...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 30.6.2008 19:18:49
|
|
|
|
_ancica_
|
SRECANJE INTERNACIONALK datum: ? kraj: ? UDELEZENKE: - tany - _ancica_ -
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 30.6.2008 19:20:12
|
|
|
|
_ancica_
|
hahahah...matr je gred seznam...dejte ga mal popravit!!! Bi blo fajn ce bi ena sumnike in sicnike not vrgla pa kako lustno slikco
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 30.6.2008 19:30:00
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ SREČANJE INTERNACIONALK datum: ? kraj: ? UDELEŽENKE: - tany - _ancica_ - tanchi
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 30.6.2008 19:41:27
|
|
|
|
_ancica_
|
SREČANJE INTERNACIONALK datum: ? kraj: ? UDELEŽENKE: - tany - _ancica_ - tanchi
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 30.6.2008 19:41:50
|
|
|
|
_ancica_
|
JUPI!!! smo ze tri!!!!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 30.6.2008 19:42:55
|
|
|
|
Šarki
|
ja, sm pršla gužvo delat sam slikc mi ne rata limat
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 30.6.2008 19:46:01
|
|
|
|
Šarki
|
[link=http://images.google.si/imgres?imgurl=http://www.instablogsimages.com/images/2008/04/23/biodegradable-picnic-ware_5784.jpg&imgrefurl=http://www.ecofriend.org/entry/biodegradable-picnic-ware-litter-around-without-any-guilt&h=435&w=550&sz=79&hl=sl&start=20&sig2=wY75s2GBc4cHARCrsmZg2A&tbnid=Ji3KIMAPwDztPM:&tbnh=105&tbnw=133&ei=iBtpSLHoH42SwQHnhfHbDw&prev=/images%3Fq%3Dpicnic%26start%3D18%26gbv%3D2%26ndsp%3D18%26hl%3Dsl%26sa%3DN][/link]
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 30.6.2008 19:46:32
|
|
|
|
Šarki
|
ja valda tanja - sanjaj
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 30.6.2008 20:08:05
|
|
|
|
_ancica_
|
jst tud ne vem kako se slikce da gor
|
|
|
sindarinKaj je največkrat vzrok za nenačrtovan nakup igrač?otrokova želja (
38%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
ker me pritegne izgled igrače (
16%)
![](/slike/poll/poll.gif)
ugodna cena in privlačnost (
24%)
akcijska cena (
10%)
drugo (
11%)
Število vseh glasov: 183Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!