|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  310 311 [312] 313 314   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
28.6.2008 11:07:26   
sončika84
Oj! Ja sej druge kot čakat nimam. ravn zdele smo mel vizito, pa so rekli da mam povišane proteine. KAj to sploh pomen??? D drgač pa vse ostalo je ok, tut pritisk. pa neki so zaskrbljeni zrd otrokovega bitja srčka. ker včeraj ko sem bla je bil bolj miren. in zdej so mi prov ure določli kdaj morm it. ampak n vem no, js mislim,da mal pretiravajo,ker jaz gibe čutim. pa tut na UZ je blo ve ok vidt. n vem no.
danes pa pride mami pa tamal na obisk. juhuhhu,komi čakam!!! pa upam,da dns me pride tut moj kej pogledat.
aja, pa zdej na vizit me je spraševala če se v redu počutm,al mam kšne glavobole,krče,karkoli, pa sem rekla da nič,da se počutim super. pa mam občutek kot da mi ne verjamejo. ampak č pa res se počutm fajn. mislim a ni to super,da se počutm dobr? kljub pač tem izvidom. valjda, da bi rekla,če bi se kej slabo počutla. mislim taka pa res nisem,da bi to skrivala. halo!! joj,ne smem se preve obremenjevat z njimi,ker če ne mi bo pritisk narastu na 200 haha
drgač kako ste kej danes ve? sonček sije,najbrž je tut vroče zunaj.jaz bi pa šla na sladoled pa sprehod.

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 7776
28.6.2008 16:22:07   
_ancica_
soncika...nimam pojma kaj ponei ce imas povisane proteine user posted image Ti samo lepo pocivaj, tudi ce se pocutis ok user posted image Sej kmalu bo konec in bo mali user posted image pokukal na svet. user posted image  user posted image user posted image user posted image

Mi smo pa meli tako nevihto ponoci user posted image Sva hotla it danes v zivalski vrt, pa zgleda da ne bo nic od tega user posted image Se mi zdi, da zanalasc scije cez vikende, da ne morva nikamor! user posted image Mogoce bo pa jutri kaj lepse.

Lep vikend vam zelim! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sončika84)
Neposredna povezava do sporočila: 7777
29.6.2008 10:49:47   
sončika84

IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

soncika...nimam pojma kaj ponei ce imas povisane proteine user posted image Ti samo lepo pocivaj, tudi ce se pocutis ok user posted image Sej kmalu bo konec in bo mali user posted image pokukal na svet. user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo pa meli tako nevihto ponoci user posted image Sva hotla it danes v zivalski vrt, pa zgleda da ne bo nic od tega user posted image Se mi zdi, da zanalasc scije cez vikende, da ne morva nikamor! user posted image Mogoce bo pa jutri kaj lepse.

Lep vikend vam zelim! user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma sej tut jaz ne vem točno kaj pomenijo ti proteini. menda so to povišane beljakovine, kar kaže na to,da moje ledvce neki slabo delajo. da prepuščajo neke snovi,ki jih ne bi smele. neki takega mi je včeraj moja mami povedala. A pr vs pa nevihta?? Hjo tole vreme je čist v riti. no,pri nas je sonce,sam mal je prevroče za junij. pol bo pa avgusta že mraz pa dež. Vam bom poslala malo sončka,da boste lohku šli vsaj malo ven.user posted image

Drugače pa danes pritisk 140/80.pa jerekla da e v redu. sicer zgornji je mal visok,ampak da to rado pride zjutraj. No na ctgju pa je na konc ugotovila, da je bljši,če ležim na desnem boku. Na levem mu zgleda ne paše in zato je bil tak rezultat(kao miren otrok, salb utrip itd.). MA svašta. po nepotrebnem so me ustrašli. No ja, še dobr d so ugotovli in da je sam to. ma sej js sem vedal,da ne more bit kej narobe,ker otročička sem čutla v redu pa tut na UZ je blo vse ok. Jutri pride pa moj ginekolog pa upam,da me spusti domov. mu bom kr rekla da al rodt al domov,ki č bom tle še mogla ležat mi bojo pritisk dvignl na 200 user posted image
Včeraj sem bla ful vesela mamice pa bratca. tamali je reku,da ima doma pripravljene igračke za dojenčka-duplo kocke pa še nekaj. :) kako je skrben. Pa prjavu ej eno tako dobro; Je reku: Živa,mi tebi nič ne bomo letos za rojstn dan kupli. a veš zakaj? zato ker si ga boš že sama dal, dojenčka. user posted image user posted image user posted image hahaha Pol mi je še strgu iz kataloga lego kock eno stran duplo kock(živalski vrt),da bom to kupla dojenčku,pa da mu bom dala prvo za pogleat. ma je faca! Mamica pa mi je kupla češnje pa kivije pa majčko za dojenčka. Res sem bla vesela,da sta pršla! pa tut onadva sta bla vesela da sta me vidla. Pol zvečer me je pa moj presenetu. je pršu ob osmih sem in sem šla kr vn,čeprov je bil čas obiskov že zdavnaj mimo. No,pa me je vseen na hitrco pršu pozdravt. direkt iz šihta. Sem ga bla ful vesela,ker ga fuul pogrešam. na cajte me kr zagrabi jok pa depresija oziroma žalost. No ja,bomo že prežveli.
In kk ste ve kaj danes? kej novega?
tanchi kako kaj zdravje tvoje mule? bljše?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7778
30.6.2008 7:46:38   
spps
ojla,danes pa imam fraj dopoldne.prejšnji teden je bil kar naporen,smo bili kr terenski in smo cel teden delali,ko nori...jaz sem pa bila še včeraj v službi,ker se je neki mudilo...no zdaj itak ni čudno,če bomo delal nadure,ker se bližajo dopusti in nas terajo kot da bo konec sveta.
in kako ste preživele vikend?

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 7779
30.6.2008 11:19:48   
sončika84
spps, sej boš pregorela! Mal se ustavi. heheuser posted image

danes zjutraj je bil moj ginekolog pri meni in je povedal,da bo vsekakor treba porod prej sprožit. ker pač mam tak pritisk in teli proteini in to salbo vpliva tako name kot na dojenčka. predpisal mi je injekcije s katero naj bi otročku pomagali da mu pljučka hitreje dozorijo. danes sem jo že dobila,jutri pa še eno. pol pa čez 1tedn mnde rodit.user posted image user posted image Zdej bom vsaj vedal zakaj sem tle notr. čeprov se mi ne da in n vem kako bom zdržala. pa dobr. č bo res sa mše 1tedn,pol bom nekak. sam n vem kje bom dubla moč za rojevat,ker sem švoh že po petih korakih.user posted image aja,kar se tiče pa tele injekcije mi je pa rahlo mimo. ker konec koncev sem 37tedn in to pa pset ni neke hude panike. sj pa se je nečak tut rodil 3 tedne prezgodaj pa je blo vse ok. ni bil niti v inkubatorju. no ja,ampak oni že vejo kaj delajo. včeraj me je moj klical,da sva dobila zibko in da je ful lepa. tk od doma je skor prpavljeno. še okna morjo zrihtat pa zavese jooj,sej zdej pa komi čakam d rodim. čeprov po drug strani b irajš vidal č b i še mal počaku,pa d bi bla js dom,ker bi mogla it še očetovstvo potrdt. sam ok,ga bova pa pol. v glavnem da bo vse v redu.
nič,lepo se imejte pa se še kej javim. čao

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7780
30.6.2008 11:27:45   
spps
sončika boš vidla,da bo vse vredu.a te je kaj strah? boš videla,da boš moč za rojevanje dobila...user posted image user posted image user posted image user posted image upam,da te umetni popadki ne bodo preveč zdelali,ampak se splača potrudit.predvsem sodeluj z osebjem bo vse skupaj lepše potekalo.
a drugače se vredu počutiš?

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 7781
30.6.2008 12:05:42   
Šarki
sončika nč se bat. jest sm mela obakrat umetne popadke pa ni blo panike. sm bla poj k rošca. ponoč sploh spat nisem moglauser posted image  sm sam tamalo gledala. pa tok sm bla paf, da ji še prstov nisem znala preštet..user posted image  še mi je zdel k da jih ma 15 na eni rokiuser posted image . je bol met umetne popadke k pa carski rez.  pridna bod, pa fajn se držuser posted image

haloi vse ostale bejbe. sej nism pozabla na vas. smo mel dons kontrolo na jesenicah. po prvih izvidih smo na istem kot v sredo, samo se po poč
utju

v
id
da j+++e ++full bol. upam da boste lah prebr
a
l
+
e+
+
:) je en vesolček tle zravenuser posted image user posted image

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7782
30.6.2008 12:06:01   
sončnica24
Hojla punce, da se vam še jaz malo javim, če ne bote tako pozable na meneuser posted image .

Smo meli full pestri vikend doma, ker smo atija v soboto v bolnico vozli se mu je slepič vnel pa so ga morali takoj operirat, se pa je na srečo vse dobro izteklo tako da upam samo sedaj da čim prej pride domov.

Jaz pa se zaenkrat dobro počutim pa zdi se mi da je ta naš mali lenuhec začel malo brcat, no vsaj meni se zdi da so to brce nisem čisto ziher ampak ne vem kaj bi druga lahko blouser posted image .

Se včasih zdim sama sebi kar malo smešna samo kaj ko pa sem prvič nosečauser posted image

spps kako se kaj počutiš, ti je že kaj slabo? Da vidimo če so res te slabosti nalezljiveuser posted image ?

Sončika tebi pa vse dobro želim pa da čim prej dobiš user posted image v naročje in da bo vse tako kot mora bit.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7783
30.6.2008 15:35:45   
tany83
ojla dekleta

kako ste kaj????

Jaz sem fuul vesela, sem prisla s pregleda z mojim user posted image  je vse OK, veselo brca in krili z rokami... in se bolj vesela sem, ker sem vprasala zdravnika, ce lahko potujem v slovenijo in je rekel da ja, da brezproblema, naj veliko vode pijem na letalo pa naj vsake 2 uri se sprehodim in bo vse ok... tako da v nedeljo potujem v slovenijo in bom tam do 24 avgusta user posted image user posted image user posted image  joj kako sem vesela... komaj cakam da grem... sem prav zagon in energijo dobila... tko da mam zdaj velik dela, ker moram vse organizirat po stanovanju, moj namrec se seli k mami, da ne bo sam v stanovanju...

Joj komi cakam nedeljo in potem ponedeljek ko pristanem.... jeeeee user posted image user posted image user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 7784
30.6.2008 15:57:07   
Šarki
jeeeeee jupiiiiiiiuser posted image user posted image  ti bom mahala ko se boš z avijonom tu čez pripeljalauser posted image  kdaj maš rok?? sori, jest to vse sprot pozabljamuser posted image

wanted cash.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7785
30.6.2008 16:00:42   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi

jeeeeee jupiiiiiiiuser posted image user posted image  ti bom mahala ko se boš z avijonom tu čez pripeljalauser posted image  kdaj maš rok?? sori, jest to vse sprot pozabljamuser posted image

Pristanem v nemciji, tko da mi lahko mahas ko se z avtom mimo peljem, me pridem namrec moj oce iskat v nemcijo in potem lepo proti sloveniji...

Rok imam enkrat konec novembra...

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 7786
30.6.2008 16:07:58   
Šarki
user posted image pol pa verjetno ne boš šla tu mimo.... no, v glavnem ko se boš peljala, si predstavljaj da ti tam v daljavi nekje jaz mahamuser posted image

wanted cash.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7787
30.6.2008 16:17:08   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi

user posted image pol pa verjetno ne boš šla tu mimo.... no, v glavnem ko se boš peljala, si predstavljaj da ti tam v daljavi nekje jaz mahamuser posted image

bom ja user posted image

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 7788
30.6.2008 16:24:56   
_ancica_
Ojla punce user posted image

danes ste pa bolj klepetave user posted image

soncika
...drzim pesti za drug teden!!! user posted image user posted image user posted image Sej bo hitro minilo, bos vidla. user posted image Potem bos pa drzala v narocju vajin mali zakladek!  user posted image

soncnica...upam, da tvoj ati kmalu pride nazaj domov in da bo vse ok user posted image In pa bravo za prve brcike!!! user posted image user posted image user posted image

tany...UUUUAAAUUUUU!!!! V slo gres!!!! SUPER!!! In to do konca avgusta!!! user posted image user posted image user posted image Kaj pa tvoj pravi? Bo ful zalosten, ko bo tako dolgo sam. No sej cas gre hitro mimo. user posted image Jaz bom pa sla verjetno enkrat avgusta za kak mesec, potem ko pridem nazaj se bova pa ze verjtno selila user posted image

tanchi
...kako kaj? user posted image

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 7789
30.6.2008 16:30:33   
_ancica_
spps...ej mene tud zanima ce ti je ze kaj slabo? user posted image   al bos spet mela tako nosecnost kot prvic...brez slabosti user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7790
30.6.2008 16:34:06   
tany83

Ojla punce user posted image

danes ste pa bolj klepetave user posted image

soncika
...drzim pesti za drug teden!!! user posted image user posted image user posted image Sej bo hitro minilo, bos vidla. user posted image Potem bos pa drzala v narocju vajin mali zakladek!  user posted image

soncnica...upam, da tvoj ati kmalu pride nazaj domov in da bo vse ok user posted image In pa bravo za prve brcike!!! user posted image user posted image user posted image

tany...UUUUAAAUUUUU!!!! V slo gres!!!! SUPER!!! In to do konca avgusta!!! user posted image user posted image user posted image Kaj pa tvoj pravi? Bo ful zalosten, ko bo tako dolgo sam. No sej cas gre hitro mimo. user posted image Jaz bom pa sla verjetno enkrat avgusta za kak mesec, potem ko pridem nazaj se bova pa ze verjtno selila user posted image

tanchi
...kako kaj? user posted image

a res avgusta gres??? super kdaj pa, zacetek al konec??? jaz namrec 24 avgusta pripotujem nazaj...

Moj je vesel, da bom domace vidla, zalosten ker grem... amprak ni panike je reku da gre k mami in bo tam ta 2 meseca in itak bo delal pa v fitnes bo sel, pa klepetala bova vsak dan kake 2 urci po msnju pa bo sel cas hitro, saj midva sva dve leti tko na daljavo bila tko da bo ze... jaz pa se bom oddihala in mal uzivala v slo... sicer morem se karto dobit in kupit, upam, da mi uspe in v nedeljo grem.... ker res komaj cakam...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7791
30.6.2008 17:28:33   
_ancica_
tany...jst grem verjetno tam enkrat v zacetku avgusta. user posted image Tko, da je mozno da bova istocasno tam user posted image user posted image Bi blo super ce bi se lahko kdaj dobile!

Moj bo tud verjetno ostal tukaj, mogoce bo prisel za mana za kak teden dva, tko da bom potovala sama. Najbrz do zagreba, kamor me bosta moja dva prisla iskat. user posted image Bomo ze prezivel. Sej smo navajeni bit tko dalec. Midva sva tud bla dost casa narazen.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7792
30.6.2008 17:42:08   
Šarki
ja fajn se mateuser posted image  jest pa upam da bomo šli mi končno skup na morje. vsako leto nam iz takšnega ali drugačnega razloga odpade, letos pa upam da bova šla končno. prvič skupaj. lansko leto smo nabavli šlaufe. sončna očala za tamalo, kreme... tankamo polno, se odpeljemo in nam je v kranju pred mercatorjem avto crknuuser posted image user posted image . poj se pa nismo več spokal. user posted image  

pa še kuhno morva novo kupit. sse je tole čist preveč zavleklo. user posted image pa še k se jo bova končno spravla naročit, je treba poj še skor dva mesca čakatuser posted image  ah, do novga leta bo zihruser posted image

wanted cash.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7793
30.6.2008 17:44:24   
tany83
ja super, ce gres zacetek avgusta bi se res lahko kaj dobile... pa se druge internacionalke... bi mele eno tako srecanjeuser posted image

ja moj ne bo nic za mano potoval, ker sva se na hitro odlocila in on ne dobi dopusta, lahko ga ma komaj septembra in jaz takrat ne morem vec potovat zarad user posted image ...

Saj malo je dobro bit narazen, da se mas se rajs pol user posted image

No jaz bom v slo se na razprodajah, tko da si bom lahk se kako nosecnisko obleko kupila... saj moj trebuh vsak dan bolj raseuser posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7794
30.6.2008 17:51:00   
_ancica_
tanchi...ja pa res nimate srece z dopusti...drzim pesti, da vam letos rata it nekam na morje user posted image

tany...ja bi blo res fajn se dobit z vsemi rr-jevkami. user posted image mogoce nam pa celo rata avgusta user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7795
30.6.2008 17:55:13   
Šarki
ja ne vem če ti bo kej ratal.bl slab kaže. sm glih na srečanja gledala, pa se jim zgleda ne rata nč zment. tko da velik sreče. držim pestiuser posted image

wanted cash.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7796
30.6.2008 17:59:32   
_ancica_
tanchi...najboljs da se same zmenmo pa bo user posted image

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 7797
30.6.2008 18:00:28   
tany83

tanchi...ja pa res nimate srece z dopusti...drzim pesti, da vam letos rata it nekam na morje user posted image

tany...ja bi blo res fajn se dobit z vsemi rr-jevkami. user posted image mogoce nam pa celo rata avgusta user posted image

ja to bi blo super user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7798
30.6.2008 18:02:22   
tany83

ja men se zdi najboljs da bi se mi internacionalke dobile, da se spoznamo user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7799
30.6.2008 18:03:47   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

ja men se zdi najboljs da bi se mi internacionalke dobile, da se spoznamo user posted image

ja sej sm na nas misnla user posted image bi blo res fajn, ce bi se lahko dobile en dan in mal v zivo poklepetale user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  310 311 [312] 313 314   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  310 311 [312] 313 314   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Torta za otrokov rojstni dan
ksenija12

Kje kupite torto za otrokov rojstni dan?

spečem jo sama,babica.. (39%)

v hipermarketih (E.Leclerc, Mercator) (5%)

slaščičarna (48%)

drugo (8%)

Število vseh glasov: 238

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!