|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008/II.
30.6.2008 8:27:49   
NATAŠI
šepetalka saj si ti tudi pridna user posted image  user posted image

oooo ga. baguska user posted image user posted image user posted image user posted image  dobrodošla user posted image , kako si ... pa kakšna slikica mogoče user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
30.6.2008 8:36:37   
maya2
Dobro jutro!

Čestitke vsem novo pečenim gospemuser posted image user posted image user posted image
Tako meni se je pa začelo odštevanje...5 4 3 2 1
Ogromno imam še za opravit, sredo in četrtek še v službo... jutri pa probo obleke... punce držte pesti da bo res vse v redu....
Danes si moram dat nov izpit za avto delat, naslednji teden pa spetuser posted image ... mi poteče, ampak si ne upam brez vozit, sploh ne ta teden k bom itak skoz okoluser posted image
lp

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
30.6.2008 8:51:05   
fragola
dobro jutro nevestice, gospe!
Danes sem po več kot treh tednih spet na delovnem mestu in vam povem , da se človek kar navadi bit doma oz. pohajat. Vendar zdaj je treba evrčke služit!
Včeraj sem dobila fotografije od moje fotografinje Ester in vam povem same pohvale!!!!
Sem bila zelo zadovoljna, ker takrat ko smo se morali slikat je padal dež ku norec, vendar slike so fenemonelne, pole ko pridem domou jih bom dala gor!!
Kar se tičče nosečnosti se, zelo dobro počutim če ne bi vidla plusa sploh ne bi vedla da sem noseča, razen prsa mam še bolj velika kot sem jih imela!user posted image Vsake toliko me malo špika odspodej ma to je verjetno od raztezanje maternice!
Tiste k ste izkušene mi poveste malo več, vaše izkušnje v prvih mesecih nosečnosti.

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
30.6.2008 8:54:15   
NATAŠI
maya bomo mislile na tebe in držale pesti user posted image   user posted image

fragola ja zdaj se ti bo maternica začela pripravljati in kot si napisala raztezati zato je tudi to špikanje... drugače pa moje izkušnje- jaz sem se full dobr počutila v  začetku in skozi celo nosečnost .. slabo mi je bilo v začetku ene parkrat res na full, bruhala pa nisem nikoli. ... držim pesti da bo vse ok user posted image user posted image user posted image  in sem res vesela za vaju user posted image user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
30.6.2008 8:57:13   
Bubamaraa
moja baguska je nazajjjjjj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sej boš kmal spet pokala kufre........gremo v petek na morjeeeeeeee user posted image

maya joj še malo pa boš poročenaaaa....user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
30.6.2008 8:57:57   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

fragola ja zdaj se ti bo maternica začela pripravljati in kot si napisala raztezati zato je tudi to špikanje... drugače pa moje izkušnje- jaz sem se full dobr počutila v  začetku in skozi celo nosečnost .. slabo mi je bilo v začetku ene parkrat res na full, bruhala pa nisem nikoli. ... držim pesti da bo vse ok user posted image user posted image user posted image  in sem res vesela za vaju user posted image user posted image

hvala, hvala , NATAŠI sej jaz sem tako vesela, res no sploh si nisem mislila res , da nama je ratalo, tako sem vesela!!!!!!!!!! 

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
30.6.2008 8:58:43   
NATAŠI
fragola hvala za geslo user posted image  in ... user posted image user posted image user posted image user posted image  bila si res zelo zelo lepa user posted image  user posted image , se veselim novih slikic user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
30.6.2008 8:58:49   
fragola
mayauživaj ta teden in v soboto uživaj sto na uro!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
30.6.2008 9:00:05   
NATAŠI
res je to najlepši občutek in ti želim vse dobro... včeraj ko sem šla spat s timotejem in skupaj leživa, pa reče ... mami ... .(jaz se oglasim) in on rad te imam user posted image   sem bila tako vesela user posted image  user posted image  

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
30.6.2008 9:01:44   
NATAŠI
fragola si imela full luštno frizuro, jaz imam tud tako v planu ampak sem že rekla da če bo full vroče jih bomo kar mal speli ker mi bo potem še bolj vroče

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
30.6.2008 10:34:01   
pikovit
JAAAAAAAAAGOOOOOOOOODKKKKKKKKKAAAAAAAAAA čestitke srečka user posted image .Joj kolk sem vesela zate.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še geslo bi prosilauser posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
30.6.2008 10:40:15   
baguSka
Joj punce sem se komi prebila cez vse poste... ampak mi je uspelo!user posted image

Najprej:
- fragolci cestitke za nosecnost!!!user posted image

barbari za uspesno poroko!!!user posted image

- mayi za dekliscino!user posted image

- flaski za romanticno razvajanje v dvoje!!user posted image

Zdej pa:

- fragola jaz bi te tud prosila za geslo, da si pogledam slikce!user posted image

- barbara in bankc  full lepe slikice od poroke user posted image  lepe sta ble obe

- ga.baguska pa se nima slikic, ker se je vcer sele vrnila z morja.. user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
30.6.2008 10:42:01   
baguSka
ej pikica kdaj se potem ta teden dobimo!?user posted image

za bubo itak ze vem da jo bom, ce ne prej, vidla v petek user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
30.6.2008 10:50:21   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

JAAAAAAAAAGOOOOOOOOODKKKKKKKKKAAAAAAAAAA čestitke srečka user posted image .Joj kolk sem vesela zate.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še geslo bi prosilauser posted image

hvala, hvala!!!user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
30.6.2008 10:51:51   
eva1
Hej...oh še zadni dan dopusta, jutri pa spet delatuser posted image čisto prehitro...

Maya2-upam,da ste s Karin dobro opravile pri Dr...sicer pa je Karin tako luštna in zgovorna punčka, res pravi cukruser posted image Joj šele sedaj sem vidla, da je ta sobota že tvoj dan D-kaj gre hitro..ko smo bile na kavi, se mi je zdelo še tako daleč..še malo pa boš gospauser posted image

Fragola-moja prva nosečnost, je bila lih tka, sploh nisem vedla da sem noseča če test nebi pokazal user posted image ..nič mi ni bilo..malo so me prsi bolele, ampak to me itak vedno pred M, pa če dolgo nisem jedla mi je bilo mal slabo..ampak to šele kasneje
A pri tadrugi cvetki sem brez testa vedla da sem noseča...slabo, bruhanje, špikanje v jajčnikih-kr naprej se je nekaj dogajalouser posted image ja pa zelo lepa nevestica si bilauser posted image

Beguska -WB...jst bi šla tut na morjeuser posted image ..pa lahko le sanjam o tem še naslednja 2 mesecauser posted image

< Sporočilo je popravil eva1 -- 30.6.2008 10:52:04 >

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
30.6.2008 10:53:35   
fragola
baguska hvala tudi tebi!user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
30.6.2008 11:23:13   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

ej pikica kdaj se potem ta teden dobimo!?user posted image

za bubo itak ze vem da jo bom, ce ne prej, vidla v petek user posted image

jaz bom v sredo v City parku...z mojo mami in Danajo....tko, da če me kera pogreša in bi me rada peljala na kavo mi povejteeeee....user posted image user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
30.6.2008 11:31:28   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

fragola si imela full luštno frizuro, jaz imam tud tako v planu ampak sem že rekla da če bo full vroče jih bomo kar mal speli ker mi bo potem še bolj vroče

ma meni mi je bla zelo všeč!!! preden je začelo deževat je blo zelo toplo vendar me ni moto!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
30.6.2008 12:02:54   
NATAŠI
ja full ti je pasala, mene mal skrbi da če mi bo full vroče se bom full potila potem bo vse dol padl in bo kr neki user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
30.6.2008 12:10:06   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: eva1

Maya2-upam,da ste s Karin dobro opravile pri Dr...sicer pa je Karin tako luštna in zgovorna punčka, res pravi cukruser posted image Joj šele sedaj sem vidla, da je ta sobota že tvoj dan D-kaj gre hitro..ko smo bile na kavi, se mi je zdelo še tako daleč..še malo pa boš gospauser posted image

Ja kje se srečamo ne?user posted image
Karin ima očitno res neko alergijouser posted image , do sedaj ni bilo nič, zdaj pa kar naenkrat... zdaj moramo pazit pa probat ugotovit na kaj je alergična...
Je pa res takaaaaaaaaaa čveka, še ko spi ne more bit tiho..... baje je mal po mamiuser posted image user posted image
Zadnjič me je ful razjezila pa sem ji rekla: Karin, če ne boš pridna te bom kar po riti! Ona pa : mami, kje pa je to po riti?user posted image

Jooooj men se je pa začel ful dogajat, opomnik mi kar naprej zvoni... imam pa še toook stvari ... Zdajle grem delat še naprsnike sem na polovici
spremljam vreme, zaenkrat naj bi bile nevihteuser posted image , upam da ne bo prehudo, samo je pa vseeno boljš mal dežja vmes kot pa da cel dan pripeka sonceuser posted image

Sem šla na UE, pred nama niti za nama ni nobene porokeuser posted image , tako da si lahko vzamemo čas, najbolj mi je važno da nas ne bo nihče priganjal (sem bila zadnjič na Bogenšperku čist zgrožena, te dobesedno ven vržejouser posted image )

Fragola: a je tale tvoja fotografinja iz Domžal? Sem te že zadnjič mislila vprašat kako to da si si obleko sposodila v Domžalah? ker ti ni ravno najbližja ne?

Buba, Baguska: jooooooooooj k sem vama fovšuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
30.6.2008 12:20:25   
NATAŠI
maya okrog alergije ti lahko zrihtam eno številko od alternativne ... od sodelavke fantek je bil na full alergičen na jajčka že od majčkenega in ga je vozila v Rogaško na terapije in je držal le ene kroglice v rokici ... takrat je bil star mislim da okrog 3-let ... že prej kot v letu ga je "pozdravila" in sedaj je vse, palačinke, direktno jajčka na učko...  v glavnem ni elergičen več na nič... aja še na vse E-je je bil tudi

si pridna saj ti bo vse uspelo poštimat čist pravočasno... Bogenšperk ima zadaj full lepo, mi smo imeli lansko leto septembra eno poroko v notranjem prostoru potem pa pogostitev zadaj na vrtu- super user posted image .. bo pa sploh fino, če nimate nobene poroke za seboj in pred seboj, zanimivo da ni nobene ker je gor skos na full

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
30.6.2008 12:27:12   
maya2
NATAŠI: sej nimamo na Bogenšperku, hb! Gor bi pa res živčnga fasala. Kolegica je imela en mesec nazaj, grozaaa... ena vrata not, druga ven ker zadaj že drugi čakajo, ni časa not čestitat, zadaj na vrtu je pa res lepo, to je pa tudi vse.... Sem tkoooo vesela da nisva šla goruser posted image user posted image
Kar se pa Rogaške tiče sem pa že slišala, in če nam ne bo uspelo tole omejit definitivno grem dol.... al pa vseeno, saj škodit ne more...b

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
30.6.2008 12:34:30   
NATAŠI
maya kje pa imate civilno user posted image  ... rogaška pa škodit itak da nima kaj. jaz verjamem da pomaga, ravno zaradi tega primera user posted image . Če boš kaj rabila (cifro) mi povej

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
30.6.2008 12:40:10   
maya2
Civilna bo v Zagorju imajo v muzeju urejeno eno sobo čist na novouser posted image user posted image , vse v stilu urejeno, slike na stenah,... poroču naju pa naj bi župan, če le ne bo vmes kaj prišlouser posted image user posted image
A mi lahko številko na ZS pošlješ??

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
30.6.2008 12:48:53   
NATAŠI
no super, upam da vaju poroči župan user posted image  , bom zrihtala številko in ti jo pošljem user posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?