|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008/II.
27.6.2008 22:45:33   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: fragola

en lep pozdravvvvvvvvvvvvvv!!!!!!!!!!!!!
SVA PRŠLA IZ mEHIKEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!
Bilo je čudovito!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ful lepouser posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem šla pa danes obleko probat, in sem še čist notr v tistih oblekcah...mi je ena takoj v oči padla...bom dala slike v album, pa lahko pogledate(pa povejte če sem pravo izbrala)! Sicer ta k sem jo probala se ni dala dobr zavezat..tako da ni dobr stisjena čez trebuh, pa pri joških mi vse visi-ampak sej bodo pol vse uštimali...
Sem pa ostala čist brez glasu...najprej me je grlo bolelo, pa ušesa pol  mi je pa še čisto glas uzelo, komi kej povem, pa še to me noben nč ne zastop! Bom vidla če ne bo do ponedeljka ok, grem k zdravniku!
Sem pa danes še razervirala fotografa in gostilno..tako da počasi bo vse spedenano(no tisto nujno)!
šele zdej sem vidla, da sem talente v belem zamudila...grem..nočko!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
27.6.2008 23:02:56   
bt08
Čer!

Na hitro midva sva se pomenla,bo en dan frej en dan bo pa delal,so se pap išl na šiht.Sva se pa tok pobotala,da v nedeljo pičiva nazaj na Kolpo in bomo do srede dol,pol pa domov cunje oprat,drug dan pa Djerba vabi.Aja pa še to,moj nahod,bolna sem čist,Ožbej pa vrjetno fasu trebušno gripo.Upam da se pšozdravimo.Se jutri kej javim ko bom na šiht,sam najprej grem zobke uštimat!

Nočko!Midva sva pa sama doma.Juhuhu pa sva že prijatla!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
28.6.2008 0:29:55   
fragola
slikice so v albumu, kdor želi dam geslo na zs!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
28.6.2008 0:59:57   
fragola
jaz sem pokonci, ker medajejo ure, v Mehiki bi bla zdaj komaj 6 popoudne in ne jaz ne moj mož ne moreva spat on gleda tv jaz pa vas berem nazaj!!!

Rada bi vam povedala tudi eno zame najlepše novico, sem noseča!!!!!!!!!!!!!!
Sva dubila najlepše darilo, kar se jih da!!!!!!!!!!!! Tako sem vesela, da vam na morem opisat!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
28.6.2008 1:09:02   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: fragola

en lep pozdravvvvvvvvvvvvvv!!!!!!!!!!!!!
SVA PRŠLA IZ mEHIKEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!
Bilo je čudovito!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ola seniorita......

Ste prišli nazaj v treh? user posted image

Tinkyica, tinkyica je prišli smo nazaj v treh!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
28.6.2008 7:58:10   
FLASK_A
fragola kar zmarazilo me je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke in lepo nosečnost ti želim!

Geslo?!!?!! Da mi ga TAKOJ pošlješ!!!user posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
28.6.2008 8:22:05   
Lepotica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsakemu človeku je usojeno,
da bo našel zaklad.
A le tisti, ki posluša svoje srce,
bo zaklad tudi v resnici našel.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
28.6.2008 8:33:03   
Bubamaraa
fragola čestitkeeeeeeeeeeeeeeeeee..............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

eva1 včeri sem pa tvojega bodočega moža videla....sem ga prov lepo pozdravila....user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Lepotica)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
28.6.2008 8:35:23   
Bubamaraa
eva1 zeloooo lepaaa oblekaaaaaaauser posted image user posted image user posted image  si kar tapravo zbrala.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
28.6.2008 10:37:06   
bt08
Fragola čestitke,sem res vesela za vaju,da vama je ratalo.Zdaj pa veselo i nsrečno nosečnost ti želim!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3010
28.6.2008 10:42:28   
bt08
Eva1 lepa oblekica,ke pa si jo zbrala?A je Grazia?

No jaz še dans delam,pol pa mam končno težko pričakovani dopust.Dans popoldan mal polikam,pospravim,zvečer greva mal ven,jutri greva pa k Ožbeju,da bomo mal kampiral na Kolpi.Ker mi je res noro dol,tak ljubi mir,tišina....Ožbej je čist navdušen ko je dol ostal.V četrtek  mamo pa ob 19  let na Djerbo,vrnemo se pa v četrtek oz petek okol 1 ponoči!Komej čakam!

Moje zdravje je čist na psu,nos,grlo vse me boli!Me more možek mal pocrklat dans da se čimprej pozdravim.
Zdaj grem pa še mal workat,da grem lahko pol domov.user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
28.6.2008 11:41:08   
eva1
Fragola-čestitkeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image res prelep scenarij..najprej poroka, potem medeni tedni in user posted image ..lepo ste izpeljaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
(pa geslo bi prosila od slikuser posted image )

Buba-ja potem si mojga sigurno srečala kje v gostilni..je imel včeraj nek pivski dan user posted image user posted image danes pa je šel s kolesom na primosrko..že ob 4h je ustal, spal pa je šel ob polnoči..tut ne vem kako mu bo ratalo prekolesarit tok km(okoli 300 al kok žeuser posted image )

Ja barbara v Graziji sem jo potem vzela...je bilo res ful oblek na izbiro..in ta moje takoj padla v oči, ker je tako nareta kot sem si želela, in ful lep material je, pa tko lepo pade..če še 10 kg dol dam, bo pa sploh idealnouser posted image

Kam naj greva na poročno potovanje-v Egipt, Djerbo, Tunizijo??? Sploh ne vem(hrana, hoteli), niti mi ni jasno kako bom 1 teden brez tamalih zdržalauser posted image ampak bi rada da imava res medene tedne v dvojeuser posted image user posted image Šla pa bova vrjetn oktobra!

zdej grem pa mrzlo kavo popit me že od jutra čaka, pa jo še nisem uspela..no bo pa bolj za lepotouser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil eva1 -- 28.6.2008 11:44:56 >

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
28.6.2008 11:48:44   
bt08
No Eva lep oda si si najdla oblekico.Jaz sem bila mal v dvomih 14 dni pred poroko,na sam poročni dan sem se pa počutla fenomenlano!In mi ni žal ,da jo nisem šla zamenjat,ker so se res potrudl in naredl točno to kar sem želela.user posted image user posted image user posted image

Midva greva na Djerbo,samo ne greva v dvoje,gremo kr v troje.To bova v dvoje hodila kasnej,al pa bova šla pozimi nekam za kak podaljšan vikend al pa kej podobnega,kake toplice varianto.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
28.6.2008 11:59:41   
maya2
fragola: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image č e s t i t am!!! res superuser posted image pa uživaj!
a ja .... pa jest bi tud geslo pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
28.6.2008 17:02:38   
fragola
Hvala vsem za čestitke, ja malo fotk, vendar jutri dubim od profesionalke, tako, da potem bom dala tiste gor!!!!

Hvala za čestitke in sem vesela, vesela, vesela!!!!
komaj čakam marec!user posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
28.6.2008 17:17:56   
maya2
fragola: user posted image user posted image user posted image lepa nevestauser posted image kar daj še kakšno slikico, pa kaj povej kako je potekalo.... kaj pa iz Mehike???
Daj  mi povej: a si bla mokra al kaj je na tisti sliki???user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
29.6.2008 2:43:34   
bt08
Flaška vse najboljše!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ravno sva domov prišla in vidim kdo ma rojstni dan,naša Flaška!Zato ti iz srca voščim vse naj naj in velik otrok in vse lepo v zakonu!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj grem pa spat!Pol ko vstanem pa mal na dopust,pa vse 4 od sebe!

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
29.6.2008 9:27:22   
sepetalka
Hallo frajlice,
evo mene spet se vam malo oglašam po dolgem času!
Se mi je rač sesul pa...saj veste kako to gre!
Midva sva že globoko v raznašanju vabil. Zelo sem bila presenečena, ker bo večina ljudi z moje strani, se pravi iz Lj in okolice prišlo sem za dva dni, zato moram sedaj še sobe v hotelu rezervirat! Sem tolk vesela user posted image user posted image user posted image
Drugače pa so se mi vrnile sanje...katastrofa, v sanjah ne gre nič po planu, tako da upam, da bo na dan D šlo vse!user posted image user posted image
Sem vas full pogrešalauser posted image user posted image in vas grem sedaj malo za nazaj brat!
Lepo sončno nedeljo želim!user posted image user posted image user posted image

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
29.6.2008 12:40:53   
Bubamaraa
fragola zelo lepa si bilaaaa.......user posted image user posted image user posted image

sepetalka lepo, da si nazaj v virtuali....user posted image user posted image user posted image user posted image

Flaška hepibrzdej....user posted image

Anja24 pa si gospa.....čestitke  in naj vama bo vajina zakonska pot postlana s srečo, razumevanjem in ljubeznijoooo....

user posted image

(odgovor članu sepetalka)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
29.6.2008 16:52:01   
FLASK_A
Hvala za čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image Kje pa sploh piše, da imam roj. dan? user posted image user posted image user posted image user posted image

Fragola, lepa si bila... Komaj čakam še one druge slikice, da nam jih pokažeš.

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

Neposredna povezava do sporočila: 3020
30.6.2008 7:11:43   
Bubamaraa
morningggggg........user posted image user posted image user posted image user posted image

pa je spet ponedeljek.....kolk bi jaz bila še kak dan domaaaa....user posted image

kje ste čveke???? danes mam v službi lenarjenje in jutri se začenja borba....user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
30.6.2008 7:22:14   
NATAŠI
dobro jutro user posted image

in prišel je May-in teden user posted image  user posted image  user posted image
čestitke anji ob poroki in želim ti srečo v zakonu user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

flaška, vse najboljše user posted image user posted image

fragola čestitke za user posted image  in želim ti zdravo in veselo nosečnost user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

barbara upam da se čimprej vsi pozdravite user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3022
30.6.2008 7:25:32   
NATAŠI
eva lepa oblekca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
30.6.2008 7:58:00   
sepetalka
Dobro jutro vsem,
kolk ste že vse pridne, že po službah in tko.
Jaz sem vstala ob 6h in šla po mojega, sedaj pa greva končno zrihtat njegovo vozniško.
Potem pa se ustaviva še pri cvetličarki, da ji pokažem sliko šopka. Mal nama denarja viška hodi user posted image user posted image user posted image user posted image ( da nebi blo slučajno res) greva še nabavit prtičke in vse kar paše k hrani...
 Barbara full si bla luštna, videt je da so porabil tono riža na vaju user posted image user posted image user posted image , pa tista slika, ko vaju priča gleda ko se poljubljata me je nasmejala še pa še!
Fragola čestitke zauser posted image in naj bo vesela nosečnost, srečen porod in zdravja novemu user posted image .
Flaška, ker ti vse nekaj čestitajo zgleda, da imaš rojstni dan, torej vse najboljše!user posted image user posted image user posted image user posted image

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
30.6.2008 8:10:45   
baguSka
morningggggg........

pa je spet ponedeljek.....kolk bi jaz bila še kak dan domaaaa....

moooooorniiiiiiiiiiiiiiiiiiiinggggg!!!!

ja pa je spet... pojma nimas kolk bi jaz bla se kaksen teden na morju!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?