|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008/II.
30.6.2008 14:09:07   
baguSka
ooo Karin... user posted image

a ves da jst sploh nimam filinga da bi bla porocena.. nobene razlike mi ni.. vsaj zaenkrat se ne.. a sploh kdaj je!?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
30.6.2008 14:11:06   
baguSka
Kdaj naj pa raznesem 90 vabil

a ti govoris o vabilih za piknik!?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
30.6.2008 14:14:06   
NATAŠI
karin ja 90 vabil je kar fejst zalogaj in ogromno časa... midva jih imava skupaj 40 za raznosit pa sploh ne vem kako nama bo zneslo- do poroke user posted image  user posted image

baguska ja prst ti krasi en prstanček pa priimek se spremeni user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
30.6.2008 14:17:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Kdaj naj pa raznesem 90 vabil

a ti govoris o vabilih za piknik!?user posted image

Za vse skupej. Mava dvojna vabilauser posted image
Za žlahto jih je 30.
Ena za žlahto ena za prijatelje. Žlahti bova raznosila, prijatelji dobijo po pošti. Sva pa taka odbita vabila nardila(no lubi jih jeuser posted image ). Tko da en infarkt je tašča že doživelauser posted image , pa čeprav so za žlahto čist lepa, taka preprosta, za prjatle so pa pač bl ..... no bl po najino narjenauser posted image

< Sporočilo je popravil karin24 -- 30.6.2008 14:18:42 >

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3079
30.6.2008 14:19:55   
baguSka
user posted image
baguska ja prst ti krasi en prstanček pa priimek se spremeni

ok prstan sem itak mela ze prej, samo mal drugacen.. za priimk pa se ne vem da mam drucga..

a ste ga ve ze vse spremenile!!??user posted image  ker jst ga se nisem.. na dokumentih pa to..

se na poroki sem se zmotla!user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
30.6.2008 14:28:23   
maya2

za priimk pa se ne vem da mam drucga..

a ste ga ve ze vse spremenile!!??user posted image  ker jst ga se nisem.. na dokumentih pa to..

to mene trenutno najbolj bodeuser posted image kako se bom navadlauser posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
30.6.2008 14:30:22   
eva1

a ves da jst sploh nimam filinga da bi bla porocena.. nobene razlike mi ni.. vsaj zaenkrat se ne.. a sploh kdaj je!?user posted image

No to tut mene zanima...se sploh splača user posted image user posted image user posted image (mal heca)?

Maya2-veš jst sem razmišljala da sta malo na maline alergična, ker je zdej lih čas k so zrele, samo ne vem kako naj jima omejim, kr sta kr naprej pri gmičevju in jih trgata..ne vem, sej še malo pa jih ne bo, pa bom vidlauser posted image ..če ne bo bolje, pa ne vemuser posted image Imaš ZS!

Punce kje ste ve nabavljala material za vabila? jaz sem mal gledala..hudiča, kako je lahko 1 papir tako zelo drag (80cetov)? Al je kje kašna bolj pocen varianta?

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
30.6.2008 14:34:49   
Bubamaraa
punce dons mam predstavitev za Just.. če kera rabi kako kremo Tea tree za otročka al pa kej naj pove??!!!user posted image  

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
30.6.2008 14:37:25   
sepetalka
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa

IZVIRNO SPOROČILO: maya2

a ja a veš nick al kaj?

ojoj user posted image user posted image user posted image user posted image

jap...user posted image

sam ti si pa res čarovnica.... vse vešuser posted image user posted image

user posted image

o fak.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
30.6.2008 14:42:29   
maya2

punce dons mam predstavitev za Just.. če kera rabi kako kremo Tea tree za otročka al pa kej naj pove??!!!user posted image  

tnx buba imam še vse.... ktera ti pa pride? meni dobavlja tle ena iz K.

Neposredna povezava do sporočila: 3085
30.6.2008 14:57:02   
pikovit
o Baguska je že nazaj user posted image user posted image user posted image Kako ste se imeli?vreme ste pa imeli kot naročenouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
30.6.2008 15:05:03   
fragola

škoda, ker nisi povedala prej sem lih naročila dve kremi za sončenje!

Upanje zadnje umre!

Neposredna povezava do sporočila: 3087
30.6.2008 15:05:12   
baguSka

to mene trenutno najbolj bodeuser posted image kako se bom navadlauser posted image user posted image

men se se ni blo treba, ker ga se ne uporabljam.. user posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
30.6.2008 15:16:50   
maya2

men se se ni blo treba, ker ga se ne uporabljam.. user posted image

kolk časa lahko tko??user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
30.6.2008 15:26:31   
baguSka
kolk časa lahko tko??

user posted image user posted image  ja ne vem.. dokler te nekdo ne vprasa kdo si!!??user posted image user posted image

jst sm dons sele prvi dan zacela delat po poroki.. pa se nobenmu se nisem predstavla.. podpisat se mi pa tud se ni blo treba.. sicer mam pa itak se svojo osebno, tko da je cist vseen..

ampak baje je treba vsaj v roku enga mesca to spremenit, ne!? kako bo pa potem, pa se ne vem.. user posted image  men ni cist nic drugac zdej.. res!

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
30.6.2008 15:31:35   
maya2

kolk časa lahko tko??

user posted image user posted image  ja ne vem.. dokler te nekdo ne vprasa kdo si!!??user posted image user posted image

ampak baje je treba vsaj v roku enga mesca to spremenit, ne!? kako bo pa potem, pa se ne vem.. user posted image  men ni cist nic drugac zdej.. res!

ja menda resuser posted image user posted image
kaj pa maile, boste spreminjale? jaz ga bom najbrž kar pustila...

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
30.6.2008 15:33:07   
fragola
no jaz sem poročena 24 dni in nisem šla še zamenjat priimka, ker pač me ni blo, če mi rata grem v sredo!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
30.6.2008 15:34:20   
FLASK_A
Bubica, meni kaj vzami prosim... Če se že ravno ponujašuser posted image

Baguska, welkam bekuser posted image Te sploh ne bom vprašala, kako si se imelauser posted image Sm ti kr fovš mal, v petek pa že naprej pičišuser posted image

Fragola, jaz sem isto občutla- špikanje v trebuhu pa joškeuser posted image Jest sm ful čudne kombinacije začela, ribe so mi smrdele za znoret... Je pa to res eno tako zelo srečno obdobje, užij ga v polni meriuser posted image Pa partnerja čist drugače vidišuser posted image Lepe slikice, sm pogledala...

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
30.6.2008 15:42:42   
baguSka
kaj pa maile, boste spreminjale? jaz ga bom najbrž kar pustila...

ja jaz ga moram spremenit.. ker mam uradnega na svojo firmo, torej s.p., katere ime pa moram glih tko spremenit.. in potem ne morem met s.p. drugac kot email - ne gre.. sem pa ze odprla novga, ki ga zaenkrat se ne uporabljam.. bom pa potem verjetno uporabljala kar oba.. vsaj neki casa se..

jaz moram z osebno kr pohitet.. zarad firme.. drugac baje sploh ni take panike zlo, tud ce je vec kot mesec.. ne vem no.. jaz se bojim, da men nekak ne bo uspel.. ker moram it se pred tem do strica, kjer zdej zacasno ziviva, ce se lahko uradno pri njem prijavim.. pa to ne morem glih po telefonu.. bom se vidla.. ampak ce spremenim tud naslov potem, moram spet spremenit tud naslov firme.. hmm..

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
30.6.2008 15:50:35   
baguSka
Pa partnerja čist drugače vidiš

aja?? kako pa??? user posted image user posted image user posted image

mela sem se reeeeeeeeeeeeees fuuuuuuull lepo... sem se miljonkrat bl zalubla v svojga moza!!!user posted image  to je bil najin prvi skupni dopust in moram rect, da se nikol nisem z nobenim tok uzivala na dopustu, kot sem zdej z njim!!! prva liga!!! :)))))) ocitno sva si res namenjena hehe..

na porocni dan se je pa tud vse popravlo potem.. no, najprej me je prstan znerviru, ampak so mi ga potem popravli.. ko sva bla ze na poti na dolenjsko sva ugotovila, da sva pozabla v LJ zastavico, katera naj bi bla nujna med obredom.. in sva pol pol dolenjske dala cez pa nisva nobene nasla.. sta nama jo potem hvala pricam dostavla onadva.. ko sva prsla na dolenjsko, sva ugotovila, da sva oba brez kljuca in nisva mogla v hiso.. pa se fuuuull je lilo glih takrat in sva bla kr slabe volje mal zarad tega - ker v LJ je bil pa sonce.. tam pa je blo 18st.. ojoj.. ko nisva mogla v hiso, sva se odlocla, da price pocakava v kaksni gostilni.. ko sva sla v prvo, najbljizjo, sva ugotovila da so jo zaprli.. ko sva se odlocla da greva v drugo, je na vratih pisalo da je ob sredah zaprta.. pol sva sla pa kr direktno na kmetijo, kar je na koncu se najboljs izpadlo, ker nas je tam pricakal soncek in lastnica je ze postregla z aperitivckom.. fuuuuull se je potrdula - RES!! in pol je slo pa itak vse samo se navzgor.. :))))

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
30.6.2008 16:16:25   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: fragola

škoda, ker nisi povedala prej sem lih naročila dve kremi za sončenje!

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
30.6.2008 16:18:24   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Bubica, meni kaj vzami prosim... Če se že ravno ponujašuser posted image

kaj bi mela'???? user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
30.6.2008 16:18:44   
Pikica5
Dober dan,

malo sem se zašunjala, k vam z prošnjo,če morda poznate kakšno lepo pesem ob poroki za radijsko čestitko, saj sestra poroči čez tri tedne.

Za pomoč se vam najlepše zahvaljujem.

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

Neposredna povezava do sporočila: 3098
30.6.2008 16:55:28   
FLASK_A
Pa partnerja čist drugače vidiš

aja?? kako pa???

V nosečnosti sem mislila... Zdej tut men ni čisto nič drugače po porokiuser posted image user posted image user posted image Sam v nosečnosti pa res čist drugače gledaš na očkata, katerega otročka nosiš...

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
1.7.2008 7:53:19   
maya2
Dobro jutro

Še oblečem se, pa letim pomerit oblekouser posted image ... držite pesti, da bo vse ok...
Včeraj smo se s Karin pogovarjale, pa cartale, pa reče: 'mami nevestica bošuser posted image , jaz bom tud mela lepo oblekico'user posted image   pa nismo nič o tem govoril, samo zgleda da je zaštekala zakaj taka gužva zadnje dni...user posted image
Pridno čvekajte pa se vam javim kasneje....

lp

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?