Bubamaraa
|
evo punce...to je pa po poroki; Novoporoceni par. Drugi teden po poroki... Moz, čeravno zelo zaljubljen, ni mogel dočakati, kdaj bo sel ven in se ga nazgal s prijatelji. In je rekel zeni: "Draga, pridem takoj." "Kam gres ljubi?", je vpra sala zena. "Grem v bife, ljubica. Na pivo." Zena je rekla: "Ali zelis pivo, ljubezen moja?" Odprla je hladilnik in mu pokazala 25 različnih vrst piva: iz 12-ih različnih drzav (Nemčije, Nizozemske, Japonske, Indije ...) Moz ni vedel, kaj narediti in edino kar mu je padlo na pamet je bilo: "Ma ja, ljubica moja. Toda ... v bifeju . ves ... imajo ledene kozarce." Takoj, se dokončal ni, pa ga je ze zena prekinila z besedami: "Ali zelis ledeni kozarec, moj najdrazji?" Vzela je veliko kriglo iz zamrzovalnika, tako ledeno, da so ji kocine stopile po konci, ko jo je prijela. Moz, e malo bled, reče: "Toda ljubica, v bifeju imajo tudi tiste z dobre gricke ... Pa saj ne bom dolgo. Vrnem se takoj. Obljubim. OK?" " A bi rad gricke, mucek moj?" In odprla je omarico ter začela zlagati na mizo chips, araside, kokice . Moz, ze totalno bled, reče : "Draga, toda v bifeju imajo tv in lahko gledamo nogomet......." in se do konca ni povedal, ko zena pokaze na 126 cm plasma ekran v dnevni sobi z najboljsim surroundom. "Toda, ljubica moja ... v bifeju ... ves ... kolnejo in govorijo grdobije." "A bi rad slisal grdobije? " Kreten! Spij to svoje pofukano pivo, v svoji pofukani ledeni krigli in pojej te pofukane gricke ob tem kretenskem nogometu !!!!!! **** ti materina, ti si sedaj poročen in ne gres nikamor !!! Jasno ? " In zivela sta srečno, do konca zivljenja. _________________