![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 29.6.2008 21:57:37
|
|
|
|
Suzi*
|
pinči, hay!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 29.6.2008 22:01:34
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* pinči, hay! o suzi kako smo kaj? a pri vaši hiši tudi nogomet rula?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 29.6.2008 22:01:38
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Suzika, tale krema stane celih 2€ ČE nimate lidla gor mi povej ti jaz tudki kupim in pošljem a dej nehaj!! ne morem verjet. ja, valda, dej mi jo prosim nabavi, ker lidla pa res nimamo pri nas. pol pa upam da se kje dobimo, da ne boš rabla pošiljat. glede testiranja GH...naša sploh ne šljivi 5% žličke. ji sploh ne potegne, da je to kaj za jest al za pit. čaj mi veselo ven špuka, zdej sem pa en dan probala ji pikico banane dat, ni skužila sploh, pa danes pikico korenčka, pa isto sploh niti ne mezi nič ampak pol ven pljune.....no, očitno ji še ni do GH.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 29.6.2008 22:02:58
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* pinči, hay! o suzi kako smo kaj? a pri vaši hiši tudi nogomet rula? pri nas še kar otroc rulajo. oba še čujeta. žana je že zaspala glihkar, pa zdej spet joka. mož je pa zunej na fuzbalu.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 29.6.2008 22:03:33
|
|
|
|
kati kati
|
čer... napišem cel post pa mi ven vrže... sem že 2 dni sama doma ker je moj dežurn pa je 3 dni na rock otočcu...nasledn teden se 6 dni sama doma ker je spet odsoten in gre v tolmin službeno...in sem res MATI samohranilka!!!ker ga ne vidim čisto nič... kmal bomo lahko ustanovile klub samskih mladih mamic uglavnem mi se še vedno polno dojimo, pa mal čaja pa vode čez dan-najraje cicko papa..sem mu probala mal kašic dat pa ni blo nekega navdušenja...dala sem mu skorjo na to pa je navdušenuglavnem veliki smo 73 cm in 8400g...za nosit je kr težki ... Jst pa zdej že mojga vzamem poleg sebe pod tuš in noro uživa, se nič ne boji...kok je smešen,pa ko se skup umijema babmy, suzi-moj očim dela stojala za kleklanje,pa čist osnove znam...sm že nrdila en majhen vzorček...občudujem ljudi ko to znajo!js rajši vezem pa kvačkam-to pa obvladam!pa rešiljeje znam-ampak je to res zamudno jutri imamo pa namen it v ikeo mal šopingirat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 29.6.2008 22:04:57
|
|
|
|
pina-1
|
bom šla jutri mimo pa ti nabavim. Pri nas je tudi ana še do nedavnega klepetala v postelji. Sedaj je pa tišina, pa še tati ji je šel družb delat.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 29.6.2008 22:09:38
|
|
|
|
MetiLu
|
Čer! Sem zdele mal prebrala kaj sem popoldan napisala ... joj kake klobase jaz pišem napačne črke, kakšna črka viška, narobe postavljene ... No, pa sej se znajdete Pina, kolko časa jo pa potem imaš v vodi, ko se kopa? Sem mislila da se naši sploh še ne morejo v morju kopat, da je za njih premrzlo Jaz sem ga zadnjič samo malo v bazenček namočila (nogice), pa je bila v bazenu morska voda, kar zame ravno prav topla Februarka, jaz še ne kupujem frutkov, ker se mi zdi trapast za teh par žlic, k jih naš popapca. Dones sem mu prvič dala jabolko, tko da je dejansko nekaj malega spil oz. pojedel, zadnjič sem mu dala marelice lih tolk da je začutil okus upam, da bo priden jedec, kaže že tako, ker žličko že čist obvlada tud čaj mu zdej tako dajem, ker s flaše spet neki noče pit, po žlici pa brez problema najbrž se mu fajn zdi Itata za lep popoldan. Upam, da bosta najina črmlja dones pridno spala, jaz sem čist skurjena od prejšnje noči Lihkar sem zbasala dve žemljice z nutelo in šalco mleka, zdej grem pa lahko spat Nočko
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 29.6.2008 22:09:59
|
|
|
|
pina-1
|
suzi , kati kam sta pobegnili???
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 29.6.2008 22:12:36
|
|
|
|
pina-1
|
meti, Ana je bla v vodi dokler ni začela sitnarit. Mislim da je bla eno z drugim v fredove obrolu ene 2 minutki. POl sva samo še nogice in rito očili in je noro užviala.... Je pa res, da naša ne mara preveč tople vode. Tudi ko se kopamo, ji moram vedno nardit vodo pod optialo temperaturo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 29.6.2008 22:12:46
|
|
|
|
mlavla
|
čer..se vam nahitrco javim..se namreč spet učim.. za prejšnji izpit pa močno upam,da je šlo... no prosim vas,da še jutri popoldne spet močno stiskate pesti.. kati kati..a si še tle gor..jest bi mela neki zelo rada iz ikee..ampak do tja sploh ne uspem priti..sporoči mi če obsatja kakšna možnost, da bi mi neki prinesla?? zdele pa že cel večr likam..pa mob čist zgorela zraven bamby..hvala za čestitke..ja res hitro minevajo dnevi meseci!! februarka..tudi tvoji Larisi čestitke!!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 29.6.2008 22:13:17
|
|
|
|
pina-1
|
grem nogomet gledat, ker ga zgleda tudi ve vse gledate sem pa tudi tako skurjena da je vesleje... Me je ta današnji dan kar poteno utrudil. Nise jaz za take fore več
< Sporočilo je popravil pina-1 -- 29.6.2008 22:14:19 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 29.6.2008 22:17:31
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kati kati babmy, suzi-moj očim dela stojala za kleklanje,pa čist osnove znam...sm že nrdila en majhen vzorček...občudujem ljudi ko to znajo!js rajši vezem pa kvačkam-to pa obvladam!pa rešiljeje znam-ampak je to res zamudno jutri imamo pa namen it v ikeo mal šopingirat kaj je pa rešilje??? a je to tisto, ko vezeš, pol pa ven izrešeč blago, da so luknjice?? men je to fuuul lepo, to dela kolegica, ki me je klekljat učila. uuu, ikea. super. jaz bi tud spet mal šla.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 29.6.2008 22:19:11
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* uuu, ikea. super. jaz bi tud spet mal šla. jaz tudi, jaz tudiii. sam do nje je tako daleč
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 29.6.2008 22:19:24
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 bom šla jutri mimo pa ti nabavim. Pri nas je tudi ana še do nedavnega klepetala v postelji. Sedaj je pa tišina, pa še tati ji je šel družb delat. hvala. mojadva zdej tuds spita.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 29.6.2008 22:20:59
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* uuu, ikea. super. jaz bi tud spet mal šla. jaz tudi, jaz tudiii. sam do nje je tako daleč vam pa sploh. že mi imamo to za celodnevni izlet.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 29.6.2008 22:21:57
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* mojadva zdej tuds spita. moji pa vsi trije spijo. Pino tako žaga, da je veselje. Po moje je dolenjkinega stipeta srečal na čveku in sedaj močno in na glas debatirata. . Moram še malo počakat, da se umiri in pol grem lahko spat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 29.6.2008 22:23:02
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* uuu, ikea. super. jaz bi tud spet mal šla. jaz tudi, jaz tudiii. sam do nje je tako daleč vam pa sploh. že mi imamo to za celodnevni izlet. baje jo v bližini trsta gradijo, tako da bo pol full blizu. sam šele drugo leto
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 29.6.2008 22:24:36
|
|
|
|
mala_pikica
|
Suzi, mi hodimo v kamp Straško in ti ga priporočam. Imajo zelo dosti mobilnih hišic, pa kamp je res lepo zrihtan. Je zelo velik, imajo super igrala za otroke, plaža prav tako primerna za otroke, zunaj kamenčki, v vodi mivka. Imaš jutranjo vodno telovadbo, če hočeš, ob večerih pa je v eni gostilni živa glasba, animacija za otroke, do 21h je otroški disko,....... in še kaj. Če te še kaj zanima mi napiši. Lp
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 29.6.2008 22:30:16
|
|
|
|
Suzi*
|
mala pikica, hvala za informacije. jaz sem tudi slišala kar velik pohval...tudi moja šefica ful tja hodi. no, mi definitivno bi šli tja kater drug termin. imam pa zdej še dve železji v ognju....bom vidla kaj se bomo odločili. bo pa to ziher ta teden. je že res cajt, da kej rezerviramo.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 29.6.2008 22:33:08
|
|
|
|
pina-1
|
zdej pa res grem. sem že danes zgodaj vstala. pa jutri bom tudi, ker bo končno LIKALA nočko
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 29.6.2008 22:38:11
|
|
|
|
Suzi*
|
nočko, pina. mogoče bom pa tud jaz jutri zjutraj likala. itak moram ob šestih vstat, da anžeja zrihtam.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 29.6.2008 22:43:20
|
|
|
|
mlavla
|
očitno se kakti kati ne bo javila.. no jst grem tud pančkat.. nočko
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 30.6.2008 6:03:54
|
|
|
|
pina-1
|
jutro. zaspanaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. A pride kera k meni likat?????????? jah sej vem nobena.. grem kar sama. sem vam samo hotela zaželet do bro jutro. Moje ne bo preveč dobro, ker gre likaat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 30.6.2008 8:52:00
|
|
|
|
Suzi*
|
jutro. jaz sem tud zaspana. pa ne vem zakaj. pa še zajtrk ni taprav, ker nam je mleka zmanjkalo in zdej je tale bela kava z večinoma vodo ful zanič. pa tamala se mi dere v postli, ker ne more sama zaspat (pa mi je prej na rokah že zaspala, pol pa ko sem jo odložila) ampak danes sem od mami, pa se bomo šle učne urice kako se sam zaspi. mah, bo že.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 30.6.2008 9:15:37
|
|
|
|
misar
|
dobro jutro jaz ne vem kaj je bilo danes naši princesi...zbudila se je najmanj 8x... sem bila na konc že čist adijo. a ji je blo vroče al kaj pri ...še najboljš smo spal, ko sem med dojenjem zaspala in je par urc odspala kar med nama res mislim, da ji je blo vroče, ker tam od 6-8 je spala ko ubita . pojma nimam kako naj jo oblečem ponoči. če jo v pižamico ji je vroče, če je v samem bodiju, pa z rjuhico pokrita je ponoč cela ledena, ker se odkrije. v poletni spalni vreči je tud zdaj prevroče kaj ve naredite? sicer smo pa včerajšnji dan super preživeli. smo bili v lj na razstavi egipčanske kulture, bilo je fino pa še tamala je bla ultra pridna...res meti...men pa lanene hlače niso všeč, oz ne najdem takih, ki bi mi bile ok. po moje bom letos kar na krilcih, itak me je moj glih včer vprašal zakaj jih nič ne nosim
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiSkupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Otroški vozičkiendrinaKatero znamko otroškega vozička ste izbrale?Peg Perego (
48%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
Quinny (
25%)
![](/slike/poll/poll.gif)
Hauck (
10%)
Mutsy (
6%)
Stokke (
4%)
Bugaboo (
8%)
Število vseh glasov: 317Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!