soncek.djukelica
|
čer, 15.7. upam,da te mine otožnost!A veš,da tudi mene kdaj prime, pa se probam skulirat! Skaana, pozabila sem ti čestitat za selitev!Tudi jaz sem ti privoščim, sedaj pa še bolj uživaj! Nana22, lepo da si se javila,fajn je brati tvoje izkušnje! Želva, vidva pa same zimske otroke delata! Jaz sem že boljše volje! Naj povem, kaj se je dogajalo! Morda je napaka,da ju primerjam, ampak po drugi strani si mislim da naj bi se razvijali podobno, in pri Victorii žal ni tako! Sara se lepo že obrača iz hrbta na trebuh in nazaj, čeblja, in kar sem danes opazila, se že dviguje na kolena, se pripravlja na puzanje!Bravo moja punca, ker imam vedno v mislih kok mičkena je bila in zdej tako lepo napreduje! Victoria pa kljub temu,da je starejša in močnejša se že ni obrnila na trebuh, ne dviguje nog, skratka motorične sposobnosti še niso tako razvite! Kaj pa dela dobro je to, da veliko brca, tudi po pol ure lahko brca na hrbtu in sedaj sva poskusile z vajo,da se obrne na trebuh in pol nazaj na hrbet! Po prvem dnevu je bilo kar kriza,danes pa čudež, sam se je obrnila v posteljici!Tok sva bila vesela,da sem jo kar dvignila in samo cmokala! Čeprav se ne obrača dostikrat, je začetek in sedaj upam,da bo sama zmogla prekotalit še nazaj na hrbet! Glede teže in višine sta kar lepo napredovali, Victoria ima 6100g in 65 cm, Sara pa 5400g (tale bo suhec) in 64cm! Še en mesec počakamo, pa gremo na meso; glede na korigirano starost! Ayo, sem hotela komentirat glede dvojčkov! Ne bom rekla,da ni težko ker je, bi pa rekla,da je težko zaradi tega, ker se ne moreš posvetit le enemu otroku naenkrat! Oba te potrebujeta morda isti čas in tukaj nastane zagata, koga vzeti, jaz ponavadi pol kar obe primem in se šetamo, če sem sama!Ali pri cekljanju in sedaj, ko sta vedno večji, bo treba extra pazit,da ne bo katera zapostavljena,kar pa itak ni moj namen!Drugorodke bi imele kar nekaj o tem povedat! Da pa je stvar lepa, ker se skupaj spoznavata, pa se druga drugi smejita in pomoje kar nekako čutita,da sta dve!Veliko veselje ti prinašajo tile dvojčki! POl pa ena hoče drugo po glavi božat, pa druga hoče prsta dat drugi v usta.... Zanimivo postaja! O.k. sedaj pa grem v mižule, hval vsem za spodbudne besede in bravo Španiji!Sem navijala za njih!