|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
29.6.2008 0:13:26   
trdozimc
Joj, na drugi strani smo pristale user posted image

15.7., čimprej se zaupaj komu, ki je za take stvari usposobljen. Tudi če ni poporodna depresija, ti bo veliko lažje. user posted image

Sem bila danes v MB, ampak z malima dvema in smo imeli bolj družinsko srečanje. Sem pa sklenila, da definitivno grem vsaj en dan na Lent, tako da, Vrtnica, zmenek še vedno velja! user posted image

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
29.6.2008 8:09:33   
lana38
andreja2000, tudi jaz razmišljam, da bi šla v toplice kar v torek. Najprej sem mislila, iti že jutri, pa so nevihte napovedane. V torek pa bi naj bilo lepo vreme cel dan. Če boš šla, javi in ti lahko ležalnik za Evo dam v prtljažnik, pa ga samo tam prestaviva. Če pa jaz slučajno ne bom isti dan v toplicah, pa se oglasite pri meni doma, ko ste že v Ptuju. OK???user posted image
Blaž bo imel ta cel teden aktivne počitnice v Termah od 8h do 16h. Potem pa se mi lahko samo pirdruži in se še skupaj kopava.
Včeraj smo se pa mi potepali po MB, ker ni bilo tako vroče popoldan. Pa smo kupili eno mizico na kolesih za v dnevno sobo v Rutarju. Je malo manjša od tiste, ki smo jo imeli prej in imamo več prostora.user posted image

želva, super za enega user posted image  v trebuščku.user posted image Ko te berem, bi kar bila spet user posted image , samo rizične nosečnosti, si ne želim več.

Danes gremo pa na piknik, da ne bomo v stanovanju kuhali, ker bo spet vroče.
LP

lana38

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
29.6.2008 8:42:23   
želva
15.7.  vsak ima dan, ko se mu zdi da je vse črno in da ni izhoda, vendar ponavai že naslednji dan posije sonce. Včasih je hudo, ko si res za vse sam in se ti zdi da ne boš zmogel, da si preutrujen, da tako enostavno ne gre več.Pa pridejo malenkosti, male radosti, ki ti polepšajo dan. Kadar ti je hudo se le na Klemena spomni, kakšnega srčka imate doma in da se je zanj vredno potruditi. Pa seveda, pogovori se s kom, najprej s svojim user posted image , če ne bo boljše, si najdi pomoč.user posted image

Vsem hvala za čestitke, že uživam v nosečnosti, da bo le vse uredu.

Mi smo te dni bolj leteči, z možem uživava z MAnco, nam je tako fino ko ima dopust, mi veliko pomaga, se jaz počutim kot da sem na dopustuuser posted image Veliko je z Manco, pospravlja, pa sem doskrat jezna, ker po službi ni kaj dosti od njega, je zdaj vse nadoknadil.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
29.6.2008 9:30:04   
t*e*j*k*a
15.7.- ti občutki bodo minili. Sigurno se je že vsaka od nas počutila tako, ti nam kr napiši tuki gor kaj te teži in ti bomo probale s spodbudnimi besedami pomagat. Ali pa uporabi mamozofo-sem šla mal pogledat in je res fajn.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
29.6.2008 11:53:00   
PUHICA 26
Dan vsem mamicam in piškotkom malo se moram javit, 15.7. ne obupaj ko si žalostna raje poglej svojega sončka in pomisli kako lepo mu je in kako lepo skrbiš zanj, ker to je najlepše opravilo kar ga mama lahko občuti, Sedaj sta večinoma skupaj a leto je hitro na okoli in ne bo več časa izkoristi ga za uživanje z tvojo srečo in bodi močna in ponosna kakor lev in se ne daj in obupuj, ker si dovolj močna in sposbna a vsak po svoje. Zato se ne oziraj na druge in si malo privošči, ko si zalostna. Malo se prepusti razvajat.Skratka mi ti bomo stale ob strani  in se kar spovej in ti bomo pomagale. saj smo včasih vse skoraj v istem šmornu. nihče nas ne jemlje resno....
no da se malo pohvalim naša tako lepo puza po tleh pomaga pa si z rokicami , lep sedi

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
29.6.2008 21:56:44   
Mat3ja22
no da nas dvignem na začetek.

nič se ne javite, se vidi da je nedelja in uživate s svojimi dragimi.

Lana in Andreja mogoče tudi jaz pridem v torek v toplice.morm karte ponucat.  če pridem se tko in tko vidimo.

(odgovor članu PUHICA 26)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
29.6.2008 23:54:22   
soncek.djukelica
čer,

15.7. upam,da te mine otožnost!A veš,da tudi mene kdaj prime, pa se probam skulirat!
Skaana, pozabila sem ti čestitat za selitev!Tudi jaz sem ti privoščim, sedaj pa še bolj uživaj!
Nana22, lepo da si se javila,fajn je brati tvoje izkušnje!
Želva, vidva pa same zimske otroke delata!user posted image

Jaz sem že boljše volje! Naj povem, kaj se je dogajalo! Morda je napaka,da ju primerjam, ampak po drugi strani si mislim da naj bi se razvijali podobno, in pri Victorii žal ni tako! Sara se lepo že obrača iz hrbta na trebuh in nazaj, čeblja, in kar sem danes opazila, se že dviguje na kolena, se pripravlja na puzanje!Bravo moja punca, ker imam vedno v mislih kok mičkena je bila in zdej tako lepo napreduje!
Victoria pa kljub temu,da je starejša in močnejša se že ni obrnila na trebuh, ne dviguje nog, skratka motorične sposobnosti še niso tako razvite! Kaj pa dela dobro je to, da veliko brca, tudi po pol ure lahko brca na hrbtu in sedaj sva poskusile z vajo,da se obrne na trebuh in pol nazaj na hrbet! Po prvem dnevu je bilo kar kriza,danes pa čudež, sam se je obrnila v posteljici!Tok sva bila vesela,da sem jo kar dvignila in samo cmokala! Čeprav se ne obrača dostikrat, je začetek in sedaj upam,da bo sama zmogla prekotalit še nazaj na hrbet!user posted image

Glede teže in višine sta kar lepo napredovali, Victoria ima 6100g in 65 cm, Sara pa 5400g (tale bo suhec) in 64cm!
Še en mesec počakamo, pa gremo na meso; glede na korigirano starost!

Ayo
, sem hotela komentirat glede dvojčkov! Ne bom rekla,da ni težko ker je, bi pa rekla,da je težko zaradi tega, ker se ne moreš posvetit le enemu otroku naenkrat! Oba te potrebujeta morda isti čas in tukaj nastane zagata, koga vzeti, jaz ponavadi pol kar obe primem in se šetamo, če sem sama!Ali pri cekljanju in sedaj, ko sta vedno večji, bo treba extra pazit,da ne bo katera zapostavljena,kar pa itak ni moj namen!Drugorodke bi imele kar nekaj o tem povedat! Da pa je stvar lepa, ker se skupaj spoznavata, pa se druga drugi smejita in pomoje kar nekako čutita,da sta dve!Veliko veselje ti prinašajo tile dvojčki! POl pa ena hoče drugo po glavi božat, pa druga hoče prsta dat drugi v usta....user posted image Zanimivo postaja!user posted image

O.k. sedaj pa grem v mižule, hval vsem za spodbudne besede in bravo Španiji!Sem navijala za njih!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
30.6.2008 8:10:42   
pikica*
Spet se je nabralo......

Skaana, očitno sem spregledala, da ste se že preselili. Čestitke! Jaz bi tudi....user posted image

15.7., a se ti to dogaja non stop skozi daljše obdobje, ali je to samo trenutni preblisk? Če traja takšno stanje več kot dva tedna gre menda za depresijo, drugače pa je to pač eden izmed padcev v počutju. Drugače se pa vsaka od nas verjetno občasno počuti enako. Vsaj zame to velja. Pridejo dnevi, ko se mi zdi, da samo še pospravljam, kuham, perem, skrbim za otroke.....možgani so pa kar malo na stand by. In to me potem spravi v slabo voljo. Ampak potem spet posije sonceuser posted image .

SD, nič hudega, če se punci ne razvijata enako. Nikoli nista dva otroka enaka. Pri meni je razlika samo v tem, da nimam direktne primerjave, na srečo sem pa že malo pozabila kako je bilo z razvojem pri Zoji. No, vem približno, vendar je takoj lahko mesec zamika. Vseeno pa vidim, da je Lovro v nekaterih stvareh  počasnejši kot je bila Zoja. Sedenje je že tak primer. Ona je pri petih mesecih in pol začela sedet, Lovro bo pa še rabil nekaj časa. Sicer za kratek čas sedi, ampak je daleč od tega, da bi ga lahko pustila v takem položaju brez nadzora. Po drugi strani pa je boljši kar se tiče kotaljenja. Zoja se nikoli ni znala prevalit s hrbta na trebuh in obratno, Lovro pa je to hitro osvojil. Na koncu se itak vse pogliha in čez leto ali dve ne bo med tvojima frajlicama nobene razlike v razvojuuser posted image .

Lovro je pokonci, jaz sem pa ostala brez jutranje kavice......

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
30.6.2008 9:15:22   
lana38
Evo malo časa imam. Tim spi, Blaža pa sem odpeljala v terme na aktivne počitnice. Upam, da ne bo Tim predolgo spal, ker potem ne bova mogla dopoldan nič ven, ker je že vroče. Tu in tam je kakšen oblak, pa se malo ohladi.user posted image
Jutri grem v toplice, pa morda tudi v sredo. Sem se nekaj dogovarjala s hčerko od bratranca, pa ona še ne ve, če bo šla.
andreja2000, javi, če prideš, da vem, če dam ležalnik v avto, da ga ne bom brez veze vlačila s sabo.
Ste pa res malo napisale.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
30.6.2008 11:00:23   
Vrtnica79
Hojla,

še mene na hitrco. Ravno kuham kosilo, micena pa spi.

Lana in ostale vidim da se kar lepo namakate v Ptujskih! Mi pa še letos nismo bili ničuser posted image , ampak lani pa sem bila skoraj vsaki dan tam.

15.7. ojoj, ne kar obupat! Veš, saj vsakemu pride tak dan. Kadar je vsega preveč in se ti enostavno zdi da ne zmoreš več. Ampak potem se vedno prikaže kakšna svetla točka in je lažje.
Če pa tvoje počutje še vedno ni kaj boljše pa kar pogumno poišči kakšno strokovno pomoč. In tudi nam tukaj na RR-ju lahko potožiš. Bomo z veseljem prisluhnile in ti pomagale po naših najboljših močehuser posted image . Lahko pa mi tudi pišeš na ZS.

SD res lepo ko vidiš kako sta punci povezani. To bo šele lušno ka bosta večji.

Želva super da si bolje. Zdaj pa le uživaj v user posted image  in se pusti malo razvajati možeku!

Nana22  lepo da si se oglasila! Vidim, da lepo napredujete.

Puhica26 ti pa si se izgubila, da se tako malo javljaš? Ali uživate na sončku?

Trdozimc kdaj imate kaj namen prit v Mb?

Upssss, krompir mi je že celi spovreluser posted image ............................

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
30.6.2008 11:53:04   
klarisima
Živjo punce.

Vas kar redno berem, le v pisanju sem bolj lena user posted image

Najprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Želvi za user posted image . To je bila najlepša novica v zadnjih dneh. Pa brez panike, saj veš, da se vedno vse uredi tako kot se mora user posted image

Soncek.djukelica user posted image user posted image in polno moči, da boste pridno telovadili. Verjamem, da bo vse tako kot mora biti, torej OK user posted image

15.7. mislim oz. vem, da imaš tukaj nan RR veliko "prijateljic" in zaupnic, ki ti bomo pomagale, ko boš potrebovala. Ne razmišjaj najhujše, misli, da so le hormoni in da bo vse dobro. Seveda, če pa bo vedno huje, hitro do doktorja, ki jim te stvari niso tuje. En velikuser posted image tudi zate

Drugače pa ima naša princeska že 2 zobka user posted image in nič joka ali vročine ni bilo. Kar ven sta pogledala. Da ne govorim kako me sedaj grize, ko ji dam zizouser posted image
Sedi že čist samostojno in prvo, ko se zjutraj zbudi, jo moram dat na rit, da je ona velika punca user posted image Govori že svašta ta-ta, ata, naredi poč-poč in da ne govorim kako pleše, se zvija ko mala kačica user posted image Tudi glede hrane jo moram pohvaliti, je jedec kot njena mamica user posted image Danes bova pa prvič meseka kuhali user posted image

Je pa danes cela pikasta in greva popoldan k P. Sumim na 6. bolezen. Ja, zgleda, da je res na pohodu user posted image Pa tudi to bo šlo mimo user posted image

Je pa tukaj na obali taka vročina da ni do 7-8 zvečer sploh ven za hodit, pa še potem je soparno ko user posted image . Hvala bogu, da imamo klimo  user posted image

Ja, na Lent pa upam, da nam bo letos ratalo it pogledat. Lani sem šla user posted image Edwarda Kluga gledat, Zorba the Greek. Pohvale vredno, muzika user posted image

Nič punce, ko se boste odločale da pridete na obalo mi javite, da se pridružim.
Do naslednjega posta pa veliko senčice, dobrih ledenih kav in pridnih otrok user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela...še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. Ti si moj čudež življenja.

Neposredna povezava do sporočila: 3336
30.6.2008 12:03:14   
lana38
Vreme se je pa čisto skujalo.user posted image Oblačno in hladno je. Blaž pa v termah. Upam, da bo naqslednje dni lepše.
klarisima, mi gremo konec julija v Izolo na dopust. Morda se vidimo.
LP

lana38

(odgovor članu klarisima)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
30.6.2008 12:07:51   
klarisima
Tako pa se mi kopamo user posted image

user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela...še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. Ti si moj čudež življenja.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
30.6.2008 13:59:26   
t*e*j*k*a
OJ!

Naš bavc spi. je končno zaspal po kosilu(pojedu ni nič!), in je bil siten ko user posted image , potem sem mu dala dojko in je zaspal. REs ga ne razumem zadnje čase, kr naprej bi bil na rokah, če ga v vozičku peljemo se dere kot da bi ga iz kože dajali, ...
Mogoče ga pa vročina muči.user posted image

Upam da se to kmalu spremeni kr je že ful utrujajoč.

čao

Neposredna povezava do sporočila: 3339
30.6.2008 15:51:25   
Vrtnica79

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image 04.11.2007
LINA (1920g- 44cm) Nana22user posted image user posted image

user posted image 28.11.2007
VANA (2860g- 45,5cm) Vrtnica79

user posted image 29.11.2007
ALEKSEJ (3330g-51cm) Skaanauser posted image user posted image

user posted image 30.11.2007
VICTORIA (2040g-44cm) in SARA (1830g- 45cm) Soncek.djukelica

user posted image user posted image  01.12.2007
ANJA (3360g-50cm) Ursa1981
FOXINEC (Foxina)  user posted image user posted image

user posted image 02.12.2007
TJAŠA (3200g-49,5cm) Lorchuser posted image user posted image
LARA (2890g-48cm) Kim80
ZOJA (3090g-50cm) Lilprincess
LEA (3500g-51cm) Puhica26

user posted image 04.12.2007
MAJA (3640g-55cm) Kajča

user posted image 05.12.2007
AJDA (3630g-51cm) Danvari

user posted image 06.12.2007
EVA (4200g-54cm) Andreja2000
IVA (3780g-54cm) Trdozimc

user posted image 07.12.2007
MANCA (3130g-51cm) Želvauser posted image user posted image
ALJA (3420g-50cm) Nianuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image 08.12.2007
NICK (3430g-51cm) Mat3ja22
ZOJA (3700g-55cm) Vetrnicauser posted image
ŠPELA (3320g-50cm) Klarisimauser posted image user posted image
ZALA (3290g-51cm) Lili8user posted image user posted image

user posted image 10.12.2007
IRAJA ŽIVA (3480g-52cm) Rahouser posted image user posted image

user posted image 13.12.2007
TIMOTEJ IAN (3860g-52cm) Loncicauser posted image user posted image

user posted image 14.12.2007
MANCA (2680g-49cm) ElaM

user posted image 18.12.2007
TARAS (4330g-56cm) Magi*
KLEMEN (3880g-55cm) 15.7.

user posted image user posted image 19.12.2007
EMA (3210g-53cm) Skyline
TIM (3940g-51cm) Lana38
TEJA (3230g-52cm) Karmy85
MIA (3340g-52cm) Baby27

user posted image 20.12.2007
GABRIEL (4540g-55cm) Ayo

user posted image 23.12.2007
LOVRO (3850g-54cm) Pikica*

user posted image 25.12.2007
JULIJA (4055g-54cm) Hokejistka

user posted image 26.12.2007
AŽBE ( 4710g-57cm) Poka1

user posted image 31.12.2007
JAN (3215g-50cm) T*e*j*k*a

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
30.6.2008 15:53:22   
Vrtnica79
Klarisima ja kje pa to kopaš svojo puncouser posted image  Barve vodo mislimuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3341
30.6.2008 16:07:48   
t*e*j*k*a
A foxina ima pa kr Foxincauser posted image

IIIIIii pa res kaka barva vode, a to je kaka kopel ?

Naš mali spi že drugo rundo, kr je prva bla samo pol urna, zdej pa že eno uro traja, pričakujem v kratkem alarmuser posted image

< Sporočilo je popravil t*e*j*k*a -- 30.6.2008 16:09:04 >

Neposredna povezava do sporočila: 3342
30.6.2008 16:48:25   
Vrtnica79
Ha, ha, Tejka jaz tudi čakam da se mala zbudi. Počasi bo že 1. uro odkar je zaspala. Zdaj pa se malo sproščam na RR-juuser posted image user posted image user posted image .......................

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
30.6.2008 17:23:31   
andreja2000
Lana38 in mat3ja22 prišlo je do spremembe,mi v toplice ne gremo jutri,temveč v sredo,no toliko da vesta.

Lana38 veš,se pa sprašujem,če bo naša čmrlica sploh hotela še ležati v ležalniku,ker ko je budna je vedno v sedečem položaju in če je na tleh se že postavlja na vse štiri,tako,da sem sedaj v dilemi če ga naj sploh vzamem,ali pa ga ti raje daš kateri,ki ima še manjšega otročka,no sicer pa mi ne bi bil problem ga potem dati naprej,ker ima moja sestrična novorojenčka,vendar če imaš ti koga takega in če Eva ne bo hotela biti v njem(kar se mi vse bolj dozdeva) ti ga bom vrnila.No,saj se bova o tem še zmenili.

vsem lep pozdrav....

Kjer je upanje,je tudi pot...

Neposredna povezava do sporočila: 3344
30.6.2008 18:41:59   
klarisima
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Klarisima ja kje pa to kopaš svojo puncouser posted image  Barve vodo mislimuser posted image user posted image

V Refošku user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3345
30.6.2008 18:45:39   
lana38
andreja2000, ti kar vzami ležalnik, pa ga lahko daš tudi naprej, edino lok z igračkami bi jaz obdržala. Javi, če ti je OK.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 3346
30.6.2008 19:07:59   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: klarisima

Pa daj no................. ne me zdaj hecat. Kaj maš to zaeno čudouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3347
30.6.2008 19:20:47   
andreja2000
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

andreja2000, ti kar vzami ležalnik, pa ga lahko daš tudi naprej, edino lok z igračkami bi jaz obdržala. Javi, če ti je OK.
LP

zmenjeno!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
30.6.2008 19:22:52   
andreja2000

IZVIRNO SPOROČILO: klarisima

Pa daj no................. ne me zdaj hecat. Kaj maš to zaeno čudouser posted image

ja,pa res,kaj je to zaeno čudo?????

Neposredna povezava do sporočila: 3349
30.6.2008 19:53:59   
želva
Klarissima, itak da v refošku. Mi uporabljamo kar cviček pa je pol bolj rozauser posted image , pol nam fino spi ponočiuser posted image

Mi smo bili danes v Atlantisu, je Manca tok uživala.V obroču ji ni tok fino, po rokah pa skakat v naročju, pa čofotat, to je bilo pa zakon:je imela cel čas usta na široko odprtauser posted image

manca Že pomaha v Pa-pa, je tok fletna, da dol padeš. valda sem jo, vedno ko sva šle za rokico prijela in pomahala v papa, zdaj pa frajla en dan ji rečem da grem papa in ona meni mahauser posted image , sem čist hepi

Naša me zadnje čase tako uniči čez dan, je postala res aktivna, tako da zvečer sam padem v posteljo in za RR ostaja bolj mal cajta.Mogoče bom jutr bolj pridna, ko gre lubi nazaj v službouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......