Skaana
|
Heej punceeeee, danes je počasi steklo malo boljše . Eeeh, jaz sem sama va novi, še nepočoščeni hiši, ampak mi še vedno ni žal, da smo šli sem . že dve noči ni, tako da sem res morala iskoristit tisto prvo noč . Joj, NiLe, jaz te bom res prosila za napotke za preživetje . Men se zdi, da tega pucanja ne bo nikoli konec. Dajte se mi zlagat, da bo potem, ko bo vse na svojem mestu manj čiščenja . Nadvse uživajte na morju . Si pa sploh ne predstavljam, kako boš vse spakirala jutri - za TRI otročke . Super mamica si, ja in res izgledaš kot mladostnica. Se boš še morala četrtič pomladit - potem, ko bo Tia že večja . Bom jutri mislila nate. Ko boste v Podčetrtku, pa seveda, obvezno moraš poklicat. Se bomo zmenili tako, da bo najbolj prav. Igrač imamo za izvoz za obe vaši princeski, pa tudi za Nika bi se kaj našlo. Lahko pa si gremo kaj skupaj ogledat ali pa se pridemo mi kaj namočit. Rainbow, Aleksej je tudi izredno občutljiv na sonce. Sem ugotovila, da revček dobi pikice že, če se preveč spoti . Včeraj je pa bil strikno v senci, pa je imel zvečer rdeče okoli učk in rokice kar neki pikaste . Pesti za Enjo. Suzi, sem ti odgovorila... istodancu, da se pozdravi in mine brez operacija. Atena je pa končno dobila vabilo za drugi teden na zdravniški pregled pri treh. Nek kartonček in sem jo morala vprašat, kaj je vse na slikicah - seveda je vse povedala. Še celo je rekla šalčka od kavice . Mi je pa spet začela nekaj kihat in kašljat, pa Aleksej spet rahlo hrope... Jaz res ne vem več. Barbara, seveda sem vse prečekirala - kolk je pa zlat tale tvoj Ožbej. Res svat leta . Za pa tudi mi navijamo. Djerba bo tudi nedvomno pomagala . Lepo potujte jutri. Dolina uživaš in prav je tako . Špacka, kje se skrivaš , ali nisi nekaj obljubljala, da prideš naokoli??? Čakam... Mojčca, jaz tudi čakam, da ne bo tako vroče in ne prehladno, da bom micenema dala bazenček. In bravo zate, ker si zdržala brez princeske. Že pogrešam Katrin. In še dolgo jo bom . Eh, samo da uživajo. Ugi, super za uspešen nakup. Glede lulanja pa se kar lahko pohvališ, mi imamo še vedno težave. Predvsem s kakanjem (če imamo srečo, se pokaka zdaj na travico, če ne v hlače). Da bi ukinila nočno plenico, še sploh razmišljam ne . Aja, potem je bil pa Luka še čisto micen , ko ste se selili... Takrat je bilo eno tako lepo poletje . Aleži, upam da ste danes boljše. Pri nas se je prav prijetno shladilo. 100 pa ena proti prej... Kaj Žiga še podnevi spi? Naša je nehala. Smo imeli tudi po uro in pol borbe, da je zaspala, potem pa je spala pa dve do tri ure, zvečer pa spet ne zaspat, zjutraj ob sedmih auf... In sem rekla, da zdaj ji pa bom dala možnost, da se spočije, če bo zaspala do dveh, v redu. Če ne pa bo pač zvečer. No in zdaj je ona bolj zadovoljna, jaz pa tud . Modrooka Tako, še ena fotka naše nove provizoriš spalnice: in še nedokončane otroške sobe: Takole je pa naša rozika jedla svoj prvi zajtrk v novem domu . Joj, spet je že enajst ura Mejte se
< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 16.7.2008 23:18:34 >