|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki in februarčice 2006
24.6.2008 14:14:09   
Eviii
IZVIRNO SPOROČILO: sazi

v torek pa itak gremo na dopust.

sem šele zdaj prebrala - no, se bomo pa probale kaj prej zmenit? te pokličem kaj in se dobimo, če bosta z Dejanom imela čas.

ja, sazi, kr pokliči, ko boš v izoli in boš mela kej cajta. na plažo gremo mi pa čisto neobvezno. ponavadi na svetilnik al pa v simonov zaliv al pa v delfina. kot pride. v četrtek bom verjetno šla v lj čez dan, pa bom popoldne mela cajt. v pondeljek grem tudi verjetno v ljubljano, samo bomo popoldne pakirali, ker gremo v torek navsezgodi zjutraj.

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 4901
24.6.2008 14:15:07   
Eviii
IZVIRNO SPOROČILO: Bonnie_RR

Da se takoj pohvalim: dvojček je ratal!user posted image Sicer imam še za oba ustna, ampak vseeno lahko rečem, da sem ju naredila.user posted image

bravo, bonnie user posted image user posted image user posted image . vseeno bomo držali pestke, da ti še ustno rata. pridna punca user posted image .

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 4902
24.6.2008 14:17:24   
Eviii
kar se pa tiče kopalk. dejan ima gor kopalke, da se ne opeče po ritki. ima full občutlivo kožo in se bojim, da se speče. pa po drugi strani ga tudi kopalke varujejo, da ne bi naredu kake nesreče v hlače. mi smo že v fazi privajanja na stanje brez pleničke, samo nam gre zelo počasi. pa ga nočem silit. drugi teden gremo itak stran in bo imel menjavo okolja. pa tudi ne bi rada, da bi tašči po hiši lulal in kakal user posted image .

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 4903
24.6.2008 14:29:54   
Bonnie_RR
Eviii, hvala!user posted image

Na morju bomo mi, razen ko bomo šli v vodo, skoz pod senčnikom, drugače mu bom dala pa majčko gor.
Me pa malo skrbi, kako bo s kakanjem na plaži.user posted image Mi nekak ni na tiste javne (po navadi grozne) wc-je s tamalim za hodit...
Se je dragi zadnjič hecal, da bo ko mucek v pesek svoj drekec zakopaval...user posted image user posted image user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 4904
25.6.2008 7:53:49   
tinkatonka
Živjo punce!!

Midva z Anejem sva že včeraj prišla domov, saj je Anej staknil alergijo na kloruser posted image . Ni potrjeno, je pa najverjetneje. Bilo je luštno, ampak kratko. Smo pa zdaj spet prišli v fazo hujšega trmarjenja, upiranja, nasprotovanja, ko ni po njegovo....., tak da je prav pestro. Ko se ravno pogovarjate v kaj jih imate oblečene na plaži. Jaz načeloma nimam nič proti nagcem in je bil zadnji dve poletji vedno nagec v vodi, se pa zadnje čase veliko sprašujem o vseh teh pedofilih, ki se sprehajajo po plažah in bazenih in si pasejo oči na naših otrocih, tak da pomojem bom malo bolj pazljiva zdaj. Na bazenu pa itak mora biti v kopalkicah (imamo dvoje).

jer.za...ne sekiraj se zaradi piknika. Ja lahko se dobimo v Bizoviku v soboto, baje tudi ne bo tako zelo vroče (samo 23°C čez dan). Bova midva najbrž kar s kolesom prišla.

danes...Anej je šel ravno na izlet z babico in dedkom v hribe. Jaz pa nekako nisem razpolžena, ker sem ravno včeraj dobila M in me vse boli, šravfa, pa še mal sem žalostna zraven. user posted image  No tak da sem se odločila, da danes dopoldne pa res počivam, malo pospravim po velikem, popolde ko moj sonček pride domov, bova šla pa malo v bližnjo brunarico se hladit, ker je tam sama senčka, pa igrala so in bo prav pasalo. user posted image  Mož pa žal dela, ampak zdaj do začetka dopusta mora biti ful priden, da si bo potem lahko brez skrbi privoščil lahko kaj več kot 1 teden dni dopusta.

Bonnie....čestitke za izpit!!!

LP Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 4905
26.6.2008 8:24:14   
jer.za.
Pozdravček punce!

Mi smo že doma. Jaz sem se v torek in včeraj ful slabo počutila, imela sem vročino, pa še mali so tako komarji popikali, da ponoči nismo nič spale ker sta se samo praskale, in smo šle kar domov. Imata nogice čisto popikane, kljub temu da smo se našpricale, prižgale ognej,.... ma nori so tile komarji res. Pikati so začeli ob pol šestih popoldan in pikali do devetih zjutrajuser posted image user posted image .
Drugače smo pa zelo uživale, cel dan smo bile na plaži, v senčki. Mali sta nagici, in tudi večina tako majhnih otrok je bilo nagcev. Na sončku sta imeli oblečeno majco, v senčki pa nič. Ves čas pa sta imeli na glavi klobuk. V morju sta noro uživali, smo se res naplavale. Apetit smo imele vse bolj slab, zjutraj smo se najedle, potem pa v glavnem sadje, drugega nam ni pasalo. Jaz sem še celo prišla domov z dvema kg manj, ker res nisem skoraj nič jedla, pa še sedaj mi ne pašeuser posted image  Se je pa dalo zelo lepo prenašati vročino, ker tukaj vidim da je noro. Danes sem vstala že ob pol šestih, sem zalila vse rože, pa paradižnik, kumare, papriko, in zelje-tašče ni ta teden, je šla v Turčijo.
Za kosilo bomo danes imeli samo solato, za mali bom skuhala še eno juho, če jo bosta hoteli kaj jesti.
Me je pa moj predragi zelo presenetil-ko sem prišla domov, me je čakala doma kolesarska čelada, taka ki sem si jo zelo želelauser posted image . Pa vse je bilo lepo pospravljenouser posted image .
Jutri nameravamo jiti z malima malo v Atlantisa, bi šla še katera??? Vseeno kdaj, lahko dopoldan ali popoldan?
Za soboto Tinkatonka se lahko zmenimo, meni je vseeno kdaj. Itak bova šla z dragim že tako in tako v LJ, ker morava nujno kupit novo "kišto" za računalnik, ker ta dela takooooo počasi, da bova en dan živce zgubila zraven. Je mož hotel že v torek novega kupit v Merkurju, pa je bil tak dren zaradi popustov da se je samo obrnil in šel ven.
Grem Zalo poštimat, pa še malo pokomentiram.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4906
26.6.2008 8:36:09   
jer.za.
Bonnie_: user posted image user posted image user posted image  za opravljen dvojček!Se včeraj zvečer gledala, kakšna neurja so bila na Štajerskem. Je bilo pri vas vse v redu?
Eviii: upam, da se stvari čimbolj poštimajo, tako zasebne kot službene. Pa uživajte na Švedskem, probaj se čimbolj odklopit in pozabit na službo. Jaz moram priznati, da ta teden ne mislim čisto nič na službene stvari, in prav paše. So me nekaj klicale punce, pa sem rekla da točno vejo da sem na dopustu in naj se znajdejo. Navodila imajo vsa.
Tinkatonka: bogi Anej, upam da se to ne bo ponavljalouser posted image . Je sedaj že bolje?
Sazi: uživajte na dopustu, pa "fajn" se nakopajte in načofotajteuser posted image .

Kar pa se piknika tiče, imam še vedno zelo slabo vest. Se kam malo sekiram, ker smo imele že vse tako splanirano, vendar proti naravi se ne moremo boriti.
Ko takole spremljam poročila, sem zelo zalostna, ko vidim kakšna neurja zajemajo našo malo državo. Če bo šlo tako naprej, bodo še k nam prišli tornadi in podobne stvari, ker je res vsako leto hujše. Pa še za cel teden napovedujejo nevihteuser posted image user posted image . In najslabše jo odnesejo tisti, ki že tako nič nimajouser posted image .

Aja, pa še tole sem prej pozabila. Jerca je bila v morju glavna atrakcija. Ves čas je na ves glas pela pesmice, ljudje pa so se ji smejali, jo ogovarjali kako je srčkana,...user posted image user posted image  Na koncu pesmice je pa še vsem povedala da je ona Jerca in da zraven je pa njena sestrica Zalauser posted image user posted image user posted image . Bilo je res ogromno družin z malimi otroci, tudi dve dvojčici, februarčici 2006 s katerimi sta se mali lepo ujeli. Pa sami slovenci so bili.

No, grem si eno kavo sedaj skuhat, potem gremo pa malo v trgovino po zelenjavo in sadje.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4907
26.6.2008 13:52:28   
tinkatonka
jer.za...škoda da ste že doma zaradi komarjev in tvojega slabega počutja.  Upam da si že čicto vredu. Kaj pa jutri dopoldne počnete? Tvoj mož je najbrž v službi a ne? A se dobimo na kakšni kavici z otroci? Lahko prideva z Anejem malo na vaš konec, ampak bolj zgodaj. Da sva tam recimo že ob 9h pa da okrog 11h najkasneje že greva! A imate kaj sence pri vas?

Pol v soboto se pa tle v Lj  Bizoviku lahko dobimo dopoldne.

zdaj pa šibam....

danes sem prepogosta obiskovalka wc-ja - sračkam kot vidra user posted image

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 26.6.2008 13:53:21 >

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4908
26.6.2008 14:41:36   
tinkatonka
Jutri nameravamo jiti z malima malo v Atlantisa, bi šla še katera???

ups, sem šele zdajle prebrala kakšne plane imate jutri. Anej žal v bazen ne sme it po tej (sicer nedokazani)  alergiji na klor. Se samo v domačem bazenu lahko namakamo. Škoda. No uživajte se namesto nas.

Lp Tina

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 26.6.2008 14:43:14 >

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4909
26.6.2008 14:53:15   
jer.za.
Lahko prideva z Anejem malo na vaš konec, ampak bolj zgodaj.

To bi bilo super, tale Atlantis je itak neubvezujoč, lahko grem tudi popoldan. Bi imela raje malo družbe, kot pa da sama za malima letam.
Pomojem bo najlaže, če kar k nam prideta, bomo pred hišo malo, če bo pa prevroče ratalo gremo pa lahko še notri. Prideta lahko kadarkoli, mi smo od 6.00 naprej zbujeni. Ali boš imela Garmina ali naj te pridem nekam počakat da ne boš zašla?

LP

Neposredna povezava do sporočila: 4910
26.6.2008 15:06:29   
tinkatonka
jer.za....ja lahko. No pol se pa res lahko še za prej zmeniva, ker mene tud že ob 6h zbudi; danes sva bila 7:15 že zunaj, jaz zaspana da je joj, pa slabo,....., Anej pa naspidiran na kolesu čez celo vas. Dejva se prek ZS-ja zmenit, oz. zjutraj slišit, kakšna je situacija, tudi z mano, če bom še sračkala itak ne bom mogla nikamor. OK? Pridem pa z Garminom, tak da ni hudič da te ne najdem.

Anejeva cvetka:

Anej se namenoma zaletava z avtom v mojo nogo in ko postane zadeva že malce boleča jaz rečem:
mami: "Anej auuuu, mamico to boli, nehaj prosim"
Anej: "plosti mami, nej ni nalšč" (prevod: oprosti mami, Anej ni zanalašč) user posted image user posted image  

Ja itak, da ni. user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 26.6.2008 15:07:24 >

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4911
26.6.2008 15:09:04   
jer.za.
Dejva se prek ZS-ja zmenit, oz. zjutraj slišit, kakšna je situacija,

Dejva se rajš po telefonu slišat, ker jaz ne vem kdaj bo meni računalnik čisto zablokiral.
Lp

Neposredna povezava do sporočila: 4912
26.6.2008 15:09:12   
tinkatonka
Jaz bi pa zdele enga tazga rabla, da mi zlika eno goro cunj.user posted image  

user posted image

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 4913
26.6.2008 15:10:50   
tinkatonka
Dejva se rajš po telefonu slišat, ker jaz ne vem kdaj bo meni računalnik čisto zablokiral.
Lp

se slišiva zvečer, OK? tam okrog 20h?

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4914
26.6.2008 15:25:10   
jer.za.
se slišiva zvečer, OK? tam okrog 20h?

Ok, velja. Imam ledeno kavo pripravljenouser posted image
A ti boš še likala zdeleuser posted image  Jaz še sama sebe komaj prenašam, likanje odpade dokler se ne ohladi. Se mi tudi jest ne da, ker sem takoj mokra. Sem potem malima naredila za kosilo popečen piščančji file in vsaki paradižnik, pa sladoled za povrh. No, pojedle sta paradižnik, meso pa na pol. Sedajle pa poležavata v dnevni, pa malo se zraven ventilatorja hladita. Če bo šlo tako naprej, bova šla z dragim v nakup klime. Kako pa kaj ostale, ki nimate klime prenašate vse skupaj???

Neposredna povezava do sporočila: 4915
26.6.2008 15:27:26   
jer.za.
Jerca je pa začela igovarjat črko R-jo sedajle poslušam iz dnevne. Sliši se nekako takole: Tole je moj kovtRLuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4916
26.6.2008 22:04:50   
Bonnie_RR
Oj!

Js sem danes pol dneva samo letala naokoli...
Sva bila s tamalim pri zdravnici, ker si je včeraj porezal (še danes ne vemo, na čem - zgleda, da na sicer neostrem robniku ) pregib na desni roki in sva šla zadevo za vsak slučaj pokazat. Sicer smo šli že včeraj zvečer k dežurnemu, pa je bila cela čakalnica polna, danes zjutraj je bilo pa še huje. Ful dolgo sva čakala... No, na srečo ni bilo za šivat, rano mu je sčistila, povila, v ponedeljek ob 7h imava pa kontrolo.

No, potem sem Nika peljala k mojemu očetu (je imel dopust), js pa spet nazaj v mesto nekaj urejat.

Naslednji teden si moram pa nujno zrihtat še nov potni list, da bomo lahko šli na morje. Pa še na faks moram it v torek. Bom spet sem in tja letala...

jer.za... Škoda, da ste predčasno končale dopust. Komarji so res opasni, napadajo ful! Js sem že tud cela popikana...user posted image

Tinkatonka... Bogi Anej!user posted image Mogoče bi pa ravno zato, da vidiš, če je klor res problem, morala s tamalim še na kak bazen kdaj skočit (za kratek čas)?

Pa drugače, upam, da bosta obe, jer.za in tinkatonka, kmalu bolje...

Nik pa zadnje čase hodi vse kasneje spat oz. ful traja preden zaspi. Tale vročina ima res vpliv.

Mi klime nimamo in se zna kar fajn zagret noter. Moji pa je npr. tud nimajo, pa imajo v spodnjem štuku tako prijetno hladno, da kar verjet ne moreš. Res ne rabiš klime...
Sva se pa oba z dragim že nahladila s klimo v avtu. Js sicer pazim, da nimam na ful, ampak je najslabše to, ko skoz nekaj ven pa noter skačem. Mi kar teče iz nosa...user posted image

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4917
27.6.2008 12:17:51   
tinkatonka
Živjo!

Evo midva sva ravnokar prišla domov. Sva bila pri jer.zi na obisku. Bilo je ful luštno, sva bila tam kar tri ure - sorri jer.za, upam da nisva bila predolgo. Otroci so bili zelo pridni, so se najedli smokijev, napili soka, nahodili bosi, Anej je polulal njuno sobo user posted image  (oprosti še enkrat jer.za), ampak otroci enostavno niso imeli časa hodit lulat user posted image . Vglavnem jer.zini punčki sta zelo živahni in luštni punčki user posted image user posted image user posted image user posted image  Anej mi je na poti domov zaspal. Vprašal me je "kam geva" (kam greva) in ko sem mu povedala da domov, se je naslonil nazaj, zaprl učke in zaspal. Sem ga samo prestavila v posteljo in spi dalje. Jaz grem pa tud malo na kavč. Sem ostala čisto brez glasu in res težko govorim, tak da grem mal počivat tudi jaz.

Lp Tina

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 4918
27.6.2008 13:11:22   
jer.za.
Še en hiter pozdravček od mene.
Danes je bilo res luštno, otroci so se naigrali, tudi Anejeva začetna sramežljivost je zelo hitro minila.
Bilo je ful luštno, sva bila tam kar tri ure - sorri jer.za, upam da nisva bila predolgo. Otroci so bili zelo pridni, so se najedli smokijev, napili soka, nahodili bosi, Anej je polulal njuno sobo (oprosti še enkrat jer.za), ampak otroci enostavno niso imeli časa hodit lulat .

Tina, veš da nista bila predolga. Če bi se mi zdelo predolgo, bi ti že nakazala...user posted image user posted image user posted image -no, malo heca. Kar pa se lulanja tiče, pa itak ne moreš pričakovati od otroka da se ne bo polulal, sploh sredi igre. Tako da se mi ni potrebno prav nič opravičevati, saj tudi Jerci še uide, pa ni važno kje je.
No ko sta vidva odšla, sem šla jaz dati ene cunje v sušilca, pa ene prat, in ko sem prišla nazaj gor je Jerca že spala na Zalini postelji. Sem jo samo prestavila v svojo posteljo, in sedaj spi naprej.
Toliko zaenkrat od mene, grem sedaj cunje zložit, pa počasi nekaj malega malima skuhat za kosilo. Danes bo tudi mož od 14.00 že doma, saj v tej vročini hodi v službo za ob 6.00.
Bo pa današnje popoldne samo naše, Jerca gre z mojo sestro še malo naokoli, mi trije se bomo pa crkljali s sladoledom v roki.
Bonnie_: saj ne vem ali si že napisala a ne, kam pa greste na dopust da rabiš potni list???

Lp, U.

Neposredna povezava do sporočila: 4919
27.6.2008 13:50:26   
jer.za.
Tinkatonka: zunaj sem našla en siv košček plastike. Zdi se mi da je od Anejevega bagra, je tako?? Če je sporoči, pa ti ga bom prinesla ko se vidimo.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4920
27.6.2008 21:36:47   
jer.za.
Čer!
Nikjer nobene danesuser posted image
Mož je šel ravno s kolegom na pivo, meni se pa še ne da spat. Itak pa moram biti še malo pokonci, saj mi Jerca še vedno hodi ven iz sobeuser posted image  Sedajle ima očitno pri sebi telefon, saj jo slišim kako "kliče" mojo sestro in se pogovarja z njouser posted image user posted image user posted image .
Popoldan smo preživeli čisto ležeče, jaz sem se ob pol štirih ulegla na kavč in tam vztrajala do pol šestih, mali pa sta se medtem pridno igrali v sobiuser posted image . Sicer ne bi o tem kakšna je bila soba, ampak je bil pa mir, pa še nobene ni bilo ven, razen ko sta bile žejne.

Mi gremo jutri malo v hribe, v planu je Šija, če bosta pa mali zmogli pa še naprej do Kofc. Upam samo, da ni bilo sedajle preveč dežja, ker v blatu pa ne bi rada gor hodila.

No, grem še malo po forumu pogledat, če se pa še katera javi pa lahko malo počevakmo.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4921
27.6.2008 22:08:38   
tinkatonka
Tinkatonka: zunaj sem našla en siv košček plastike. Zdi se mi da je od Anejevega bagra, je tako?? Če je sporoči, pa ti ga bom prinesla ko se vidimo.

Ja najbrž je. Moram pogledat na bager.

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4922
27.6.2008 22:14:19   
tinkatonka
jer.za....uživajte v hribih.

jaz ....... sem izkoristila dež, da sem pomila po tleh, presesala celo stanovanje, zdaj imam pa samo še polovico hodnika in kuhinjo z dnevno za pomit in z voskom namazat. Vmes sta se oči in Anej crklala, da še vedla nisem, sem prišla slučajno v sobo, onadva ležita na postelji in kao spita. Meni pa noben lupčka za lahko noč user posted image . No pol sem oba pocmokala, šla iskat "čaja" za Aneja (čaj imenuje vse kar se pije, čeprav zna reči voda, sok, pivo,....., ampak ponavadi ko je žejen reče "čaj"), no pa se je ulegel in zaspal. Mož je šel pa motor mal obrisat, ker gre jutri žal na en pogreb, saj je umrl njegov znanec motorist in bodo njegovo žaro pospremili od Žal do pokopališča, potem držali stražo tam do pogreba in se tudi na pogrebu poslovili od njega. user posted image  Tak da štartajo že ob 6h od doma.

Šibam dokončat.

Lp Tina

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 4923
28.6.2008 16:56:58   
tinkatonka
HEj!

Ste vse zunaj? Jaz likam. user posted image  Mož pa zunaj zabava Aneja.

Najin sonček gre v torek na počitnice z babico in dedkom. In ga 4 dni ne bom videla.user posted image   Midva prideva tja šele v soboto. Mi je kr malo hudo. Ampak bom preživela, sem tudi lansko leto, pa bom tudi sedaj.  Šibam naprej likat...

Lp Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 4924
29.6.2008 10:17:55   
Bonnie_RR
Hoj!user posted image

Midva sva bila včeraj na enem RD, tamali pa pri mojih. Danes gremo pa na kosilo k moji omi in dediju.

Tamali je vredu, priden, jutri imava kontrolo za roko. Upam, da se lepo celi...
V torek moram na faks še na ustna, potem imam pa končno prave počitnice (za slab mesec).user posted image

Mi tud že komaj čakamo na dopust, gremo pa v Turčijo.

Lepo nedeljo vsem!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

matkica

JURIJ (50%)

ALEN (50%)

Število vseh glasov: 348

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!