jer.za.
|
Pozdravček punce! Mi smo že doma. Jaz sem se v torek in včeraj ful slabo počutila, imela sem vročino, pa še mali so tako komarji popikali, da ponoči nismo nič spale ker sta se samo praskale, in smo šle kar domov. Imata nogice čisto popikane, kljub temu da smo se našpricale, prižgale ognej,.... ma nori so tile komarji res. Pikati so začeli ob pol šestih popoldan in pikali do devetih zjutraj . Drugače smo pa zelo uživale, cel dan smo bile na plaži, v senčki. Mali sta nagici, in tudi večina tako majhnih otrok je bilo nagcev. Na sončku sta imeli oblečeno majco, v senčki pa nič. Ves čas pa sta imeli na glavi klobuk. V morju sta noro uživali, smo se res naplavale. Apetit smo imele vse bolj slab, zjutraj smo se najedle, potem pa v glavnem sadje, drugega nam ni pasalo. Jaz sem še celo prišla domov z dvema kg manj, ker res nisem skoraj nič jedla, pa še sedaj mi ne paše Se je pa dalo zelo lepo prenašati vročino, ker tukaj vidim da je noro. Danes sem vstala že ob pol šestih, sem zalila vse rože, pa paradižnik, kumare, papriko, in zelje-tašče ni ta teden, je šla v Turčijo. Za kosilo bomo danes imeli samo solato, za mali bom skuhala še eno juho, če jo bosta hoteli kaj jesti. Me je pa moj predragi zelo presenetil-ko sem prišla domov, me je čakala doma kolesarska čelada, taka ki sem si jo zelo želela . Pa vse je bilo lepo pospravljeno . Jutri nameravamo jiti z malima malo v Atlantisa, bi šla še katera??? Vseeno kdaj, lahko dopoldan ali popoldan? Za soboto Tinkatonka se lahko zmenimo, meni je vseeno kdaj. Itak bova šla z dragim že tako in tako v LJ, ker morava nujno kupit novo "kišto" za računalnik, ker ta dela takooooo počasi, da bova en dan živce zgubila zraven. Je mož hotel že v torek novega kupit v Merkurju, pa je bil tak dren zaradi popustov da se je samo obrnil in šel ven. Grem Zalo poštimat, pa še malo pokomentiram.
|