tinkatonka
|
bonnie..... ful si pridna. Res vsaka čast. Zdaj pa uživaj v počitnicah. A Nika boš imela pa kr doma??? Ne bo nič v vrtcu do spetembra?? Anej...baje je na morju pravi lump. Če ni po njegovo se strma in pljuva. Ponoči je jokal 1 uro v presledkih in klical "mami", pa kričal "ne, ne, ne,", pljuval. Ful se mu dogaja in ker babi in dedi nikoli nista bila avtoriteta je seveda zdaj toliko težje. Sem ugotovila, da v bistvu samo mene bolj ali manj upošteva, moža itak da ne, ker ga tolk malo vidi, da ga Anej jemlje samo za zabavo in ko je hud, ga sploh ne jemlje resno. Babice pa dedki pa saj veste kako je. So hudi ampak se vseeno čuti, da to ni to. Otroci pa še predobro znajo to izkoristiti. Res je Anej zdele v eni čudni fazi, tak da se kr mal bojim kako bo ta teden brez mene in moje "trde vzgoje" vplivalo nanj. No ampak ni vrag, da ga ne bom spet vpeljala v stare tirnice. Ravno včeraj sem spet govorila z mojo prijateljico, ki je otr. psihologinja in je tako dobro rekla, češ da nič ni prav in nič ni narobe. Lahko prebreš 1001 članek, napotek, ampak če tvojemu otroku ne ustreza, pač ne moreš it z glavo skozi zid. Dostikrat se bojim, kaj delam narobe, sem jezna, da v kakšnih situacijah čisto narobe, preveč burno odreagiram, da sem jezna nanj v situacijah, ko ne bi smela bit in ko skušam skrit to jezo, ki se je zavedam, potem itak Anej to čuti in na koncu je rezultat skoraj isti. Mah drek. Preveč sem obsedena s tem, da bo moja vzgoja pravilna. Moram se mal skulirat. Kar pa res hočem aneju "dat" je pa zavedanje, da se bo name lahko zanesel ne glede na vse, da tudi v primeru, ko bo stvar naredil narobe, ko bo naredil napako, da bo povedal, da sicer bom jezna, ampak da bomo stvar rešili s skupno pomočjo. Hočem, da ve, da sem mu vedno na voljo, tako v slabih kot dobrih trenutkih. Sme zakomplicirala a ne. Jah taka sem, kaj čmo Glava me boli, sinuse mam vnete, bolana sem, popoldne grem k dohtarju, delam......., vglavnem