ribicau
|
Zdravo! We're back . Blo je nooooorrrrroooo dobr. V celem tednu sem skuhala 1x polento za Evo za večerjo, in 1x smorn za Evo za večerjo...ostalo smo pa kr zunej jedl. No večerje sva imela v apartmaju, ampak bl take "pod kotom" narezane . Toscana je res lepa, sploh ta čas. Jest sem sicer že bla, ampak septembra, pa mi je junij bolj všeč. Izogibal smo se večjih mest, tko da smo se lociral na manjša, kjer majo dobr vinček, dober olivc, pa olivce, pa pršut njami ! Eva je bla ful pridna, vožnjo je prestala ko en velik, čeprav me je to najbolj skrbelo. Po dneh dneh dopusta in eni bolj slabo prespani noči je ven pokukala še ena dvojka spodaj, pa včeraj sva ugotovila, da ma zgoraj pri štirici ful nabreklo, tko da bo verjetno štirica pred trojkami. Ja kr dogaja. Zapravl smo pa ful. Hrana je ful draga, ampak tud zelo dobra. Na kosilo smo sprašl cca 50 eur, enkrat več, enkrat manj. Seveda je bla zraven tud buteljka dobrga vinčka, katere pa cena ne pade pod 20 eur. Ja ampak moj je reku, smo na dopustu in res je blo tko. Razvajal naju je 100/uro, tko da se morm za ta vikend nekej spomnt, da se oddolžim, ker v torek - 1.7. imava 2. obletnico poroke . No zdej pa dost flancarije, morm še mal skuhat predno Eva ustane. Kolumbo sej bo, ne se sekirat pa mislt na službo, zdele si lahko čist brez skrbi, ko pa enkrat začneš, pol pa...no pa sej boš vidla. Jest sem bla dons že v službi, pa nisem prou nč happy. Jasna81 sej se boš navadla. Sej men bi blo to tud groza, pa mislim, da je vsem, ampak ti pride počasi v kri. Verjamem pa tud, da boš sfolgala vse delo . Atena777 upam, da ste s tamalčkim poštimal in da ste/boste dopust in vožnjo nazaj lepo preživeli. Malecka_mateja ja kaj tvoja Tjaša še ni dala skoz? Joj, a to je v vrtcu staknila? Upam, a bo čimprej OK . DeMer - sem ti kr mal fouš za tele počitnice! No pa sej si bla pridna, k si skoz u šolo hodila, si jih zaslužiš . Lulu- ja welcome back. Še kej nam povej no! Pa pozdrav tudi vsem ostalim, ki vas nisem naštela...kej se oglaste! Cao
|