Anonimen
|
Ojlaaaa! Tudi jaz se javljam. Sem danes boljše volje, ker je sonček!!! Pa nič se nisem napila, v bistvu sploh praznovali nismo, ker smo cel dan bili vsi zasedeni, in bomo pač enkrat kasneje nazdravli! Upam, da na morju Pa hvala vam za čestitke! Nisem se pa javljala zato, ker sem ta teden ostala sama v službi - tajnica na porodniški, direktorica tudi na porodniški pa še na morje je šla, tako da je niti ne kličem, ker nočem motit, pa še soc. delavka je šla na dopust do 1.7. Sem mislila, da se mi bo zmešalo, ampak sem uspešno polovila niti in baje da mi kr gre V službi res uživam, tu pa tam me kakšna stvarca zmoti, ampak ok, nasplošno mi je super. Dopust imam odobren, predzadnji teden v juliju. Upam, da nam uspe pičit kam na morje, ker lani nismo šli, oz. smo bili samo 3 dni-to ni nič. Edino me mori tale moj vragec mali. Skoz jokca v vrtcu. Baje se igra pol urce, pol pa 10 min. jokca, ampak brez solz. To je tista užaljenost... No zdej je kr bolje, tudi poje veliko. Vsaj lačen ni. Smo pa včeraj imeli v vrtcu zaključek šolskega leta in je bilo kar fino. Ponoči spimo, ampak se mi je sinoči neki zbujal od 3-4h in joku, mogoče bo le kak zobek. Res ima dlesni čist napihnjene... OK, dost za enkrat, grem še kaj uredit, pol ob 15h pa pičim po pikeca in končno danes fasunga na vrsti. Vsega nam je zmanjkalo Punce uživajte pa pišite kaj! Kolumbo kdaaaaj boš zvedla za službo=? Skoz mislim nate in držim pesti. Pa lepo se mej na morju! Pikecpokec enako! Aja - a ste vidle kje one crookse št. 22 oz 23? Bi jih kupla alenu, pa majo sam večje. Atena tudi uživa, a ne? Upam, da david veselo čofota in da so zdravi! OK, dost! Uživajte!!!!
|