|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki 2007
13.6.2008 20:51:18   
malecka_mateja
kolumbo tu sem!user posted image user posted image bateria crknila!

ribica uživajte na sončku!

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
   [Brisano sporočilo]
14.6.2008 10:34:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1777
14.6.2008 11:40:32   
Anonimen
Čao!

Evo, midva sma komaj dobro pozajtrkovala! user posted image Ustala sma se ob 8.39, ker naju je ati zbudil, po moje bi alen še ziher spal akke pol urce.

Je pa tako, da smo ta teden že na drugem antibiotiku user posted image Od prejšnje sobote pa do srede smo jemali kapljice za očke, od srede zvečer smo pa začeli sirup za ušeska. user posted image user posted image user posted image Kr naenkrat je v sredo zvečer dobil vročino 38,9 in smo se kr spokali k dežurnemu. V čet. je bilo že bolje, ampak smo bili ta teden samo v sredo v vrtcu. Ostalo ga je čuvala moja mami, ker tašča ponovno boleha user posted image In me je malprej klicala, da če rabim, ga pa danes lahko prevzame user posted image user posted image user posted image Čeprav ve, da ne delam ob sobotah. Maaaater! Mam včasih občutek, da se dela norca iz mene!

No, vglavnem danes sma sama, ker ati ponovno dela na neki merkatoriadi v Postojni.

Dan je itak nikakav, da bi se kam dlje ven odpravila, tako da bo verjetno kr okoliško vozičkanje in to je to.Sem se menla s kolegico, da grema danes v kino gledat Sex and the city, pa zgleda moj ne bo pravi čas nazaj. Ne ljubi se mi pa ob polnoči it v kino. Odkar delam sem že okol 21h v ležečem položaju. Se trudim včasih mal kako knjigo brat, pa ne vem,če preberem 2 strani user posted image

V glavnem drug teden se mi začne del. čas od 7-15h. Je pa stvar v tem, da sem čiiiisto sama. Ta, ki jo nadomeščam v ponedeljek začne s porodniško, direktorica je itak v porodniški, pa še v ponedeljek gre na morje, soc. delavka, ki nadomešča direktorico je pa že šla včeraj na morje. Kako bom js to vse sama sfurala, ne vem!user posted image user posted image user posted image Me je res strah!

Neposredna povezava do sporočila: 1778
14.6.2008 11:53:07   
Anonimen
Sem morla vmes prekinit, nas je ati poklicu, ker naju pogreša!user posted image

No to naj vam še povem - ker delam v domu za ostarele, je sicer to stalna praksa, ampak mene je čisto vrglo iz tira. Ta teden so nam namreč 2 stanovalki umrli. Ena v SB celje, druga pa v našem domu. Zvečer je zaspala, zjutraj je pa niso zbudili. In mrliška vežica je zraven moje pisarne!!! Seveda je pol tam lažala debelo uro, so še molili in kropili, pol je pa pogrebna služba prišla po njo. Fak ej... user posted image Še v življenju nisem bila bližje mrliču kot tedaj, čisto sem bila zmedena.

Drug teden je pa treba neke fascikle poarhivirat in imajo omaro na podstrešju. Upam, da ne bom morala sama to zlagat. Če ne drugega, bom vsaj hišnika poklicala v pomoč user posted image

No, dost o moji službi...

Js bi tudi danes murkice delala, pa jih nimam dost, v trgovino se mi pa ne ljubi. Mogoče kasneje. Pa itak mam še 2 kruhova cmoka in en zrezek v smetanovi omaki od včerajšnje večerje. Ker moj bi itak 5-krat na teden cmoke jedel. user posted image user posted image user posted image

Pa še neki - punce kako mate pri vas v vrtcih del. čas? Pri nas ga npr. ob 6.30h prevzame ena, okoli pol 8h pride po njega njegova vzgojitelčjica in ga pelje v njihovo igralnico, kjer so do 14.30h, potem grejo spet v prvo igralnico in jih pazi tretja vzgojiteljica, dokler ne prideš po otroka. Mislim, 3 vzgojiteljice zamenjat vsak dan???? A ni to mal čudno?user posted image user posted image user posted image A mate pri vas tudi tako?

OK, dost oz. še preveč za enkrat! user posted image Upam, da uživate, se vam javim še kasneje, če bo čas.

Lep dan vsem!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1779
14.6.2008 14:42:18   
atena777
hojla samo na hitro, vam napisem, da smo na Teneriffi, David je bil kar bogi prvi dan, sedaj okreva. Izleda se mu je pacal tisti prehlad in izbruhnil ravno dan pred odhodom. Ker je bil zjutraj brez vrocine smo sli na pot, vendar...najhuje nas je sele cakalo...na letalu...Vse ok, avion za otroka ja svetujem ni problema, vendar ce je zdrav. Jaz verjetno ne bi sla se enkrat cez to. Bili smo tudi tu v ZD in se nikoli nismo bili delezni boljsih zdravstvenih storitev...Zato sedaj je antibiotike, da bo zdrAV ZA  nazaj...
Sedaj me nic vec ne skrbi, vendar voznja z avtobusom je bilA pika na i, je kar bruhasl in bil bogi. Vrocine sedaj nima vec, tudi je ze skoraj normalno, tako, da smo splavali iz hudega.

Lepo se imejte, i8nternet je tu drag ko0 pes, zato ne bom pogosto hodila vas brat, drzite pesti, za nasega malega kozuscka..Drugace ful uziva ima Mini klub za otroke, otroski bazen, otrosko igrisce...prekrasen vrt...ful so vsi prijazni, rastlinje je oh in sploh...The best je..
Sli bomo tudi v zivalski vrt, s papigami in vsem zivim..To bo prekrasna izkusnja...

bye bye

Neposredna povezava do sporočila: 1780
   [Brisano sporočilo]
14.6.2008 18:59:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 1781
15.6.2008 8:17:31   
malecka_mateja
ojla!mi pa sme včeraj bli pri dežurnem ker imamo vodene koze!user posted image user posted image user posted image kriza!kako je to hudo!mala nonstop joka ker jo srbi jaz jo nonstop mažem!mamo sirup proti srbenju ampak ponoči je kr pomagala!bomo videli kako bo danes!3 tedne bolniške!to pomeni da bo ati kombiniral!ker tašča nemore met ker jih še ni prebolela!pa moj jih tudi še ni in jih bo verjetn tudi fasal!mislim kriza!

povejte mi mi 3 tedne nemoremo v vrtec pa bom vseemo plačala cel vrtec oz 7.5 evrov majn ker 0.5 centov na dan ti odbijejo če je ni!kaj naj nardim!mislim nevem no!

v glanem tri tedne nikamor!se mi bo ja zmešal!

to je to!grem v trgovino!
pridne bit1
papa

Neposredna povezava do sporočila: 1782
   [Brisano sporočilo]
15.6.2008 12:41:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1783
   [Brisano sporočilo]
15.6.2008 12:42:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1784
15.6.2008 17:56:22   
malecka_mateja
hvala kolumbo!sam glede na to da bo 2 tedna v tem mesecu pa 1 teden v novem nebo šlo???bom vprašala!

mi smo zelo sitni ker jo ful srbi!tapca z nogicami in joka!čohat se hvalabogu še ne zna tako da si ne prenaša koz!se mi ful smili!sam bolj ezdaj kot pa pred morjem....je pa res hudo!pa največ jih ima reva na dlaneh in podplatih in mam celo stanovanje belo!da se ji čimbolj lufta in suši!nonstop je sam v majčki!ko pa se gremo previjat pa je vreščanje ker jih ima največ pa jo ful bolijo ker je najbolj vlažno in je res kriza!ful jo previjam sam ne pomaga!res je bogica!

sam upamo da jih še moj ne dobi!
pa slabo vest imam ker smo bili na roj.dnebi ij jih je lahko kdo od nje stakno!ampak saj nismo vedeli!

no počasi se že na spanje pripravljamo!hvalabogu še ni neke vročine hvala bogu ker ko pa je še 40 vročine pa smo v riti in upam da je nebo dobila!trkam!

ma sej se bomo zlizali!sam meni je tako hudo da kr jočem z njo!moj je tudi zelo potrpežljiv tako da upam da nam rata!

lep večer papa!

Neposredna povezava do sporočila: 1785
   [Brisano sporočilo]
15.6.2008 20:47:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1786
16.6.2008 13:59:27   
DeMer
Kolumbo, ušla si mi z gmaila!!! Sem šla sam kavo skuhat!

kako kej?

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

Neposredna povezava do sporočila: 1787
16.6.2008 14:09:24   
DeMer
Mateja, boga mala! Ampak sej po ene 3h dneh je pa boljš. Je pa sitna reč do konca. No, ja enkrat moraš čez to, tako pač je. So pa bogi starejči k to dobijo.

David, upam, da si ok, in da srfaš po valovih!

Jest še zdej ne vem, kam naj gremo na morje. Kar gledam je okoli 500 eur na osebo, kar pa mi je malo veliko. Kuaht se mi ne da, .... in pol tolk nanese. Mah, če ne bomo šli mogoče na kakšen otok v Grčijo, morm mal cene pogledat.

Grem še neki narest za službo!

fajn se mejte

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
16.6.2008 18:16:54   
malecka_mateja
jasna oprosti nisem pozabla na tebe ampak te koze in vsi ti roj.dnevi pa služba čist sem profulila tvoj datum!

vse naj naj za tvoj roj.dan!upam da še velja!
da bo služba ok da boste srečni zdravi z veliko denarja...user posted image user posted image user posted image

user posted image

pa res sorry za zamudo¨!

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
16.6.2008 18:31:44   
LuLu
Ojla dečve.... user posted image
Da se javim... se me še spomnite tovarišice? user posted image
Na kratko o sebi in Janiju... mi smo super, mali ni več mali, ampak veliki... jaz sem tudi že rahla bombica v trebuhu, vse je ok, za spol ne vem, bomo kar radovedni do konca user posted image  hočem to doživet, ne vedet... mogoče sem pa zadnjič nosečka... user posted image
Hudiča, niti brat ne morem vsega, ker sem pri starcih, sama si še vedno nisem interneta zrihtala user posted image ... imam milijon vprašanj user posted image
Kak ste ve? Kak so vaši veliki otroci? Kaj novega so se vse naučili? Kaj vse ušpičli?
Kak ste stare kolegice? Kak si Metuljčica? Že katera na novo noseča? Ste že vsi zdravi? Tjaška?
Malecka_mateja javi se čisto resno... vem, ki si doma user posted image  user posted image
Kdo vse je novi? Katera mariborčanka? uh uh še kaj?
Kdaj imate novo srečanje, da se vam pridružim?
Na kratko mi odgovorite za mojim postom, pa da bom naslednjič, ko bom na netu, lahko na hitro prebrala, kaj novega...
Pa resno me vzamite... ker enkrat si bom že ta net zrihtala, potem pa spet vsak dan tu čepela, pa da se mi ne bo katera zamerla... user posted image
Za enkrat je to vse... pa upam, da se bomo hitro srečali, pa da vas vidim, še posebej vaše male dečve in pubece... user posted image
Pa prisrčen pozdravček vsem, ki ste še tu in novim, da se predstavim... jaz sem LuLu, me veseli... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1790
   [Brisano sporočilo]
16.6.2008 21:16:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu LuLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1791
17.6.2008 5:49:23   
malecka_mateja
jutro!

letim v službo!

lulu bom se javila sam sej vidiš skoz nekaj!

no grem!
jasna verjetn se g je napila in je niuser posted image user posted image user posted image

lep dan!papa

Neposredna povezava do sporočila: 1792
17.6.2008 19:59:40   
malecka_mateja
čer!kje pa stee vse???

jaz sem že za jutri skuhala bo kr kurji paprikaš pa pire!njami!
po službi grem kr na  manikuro tak da tamalo svakinja pazi!
mmoj dela!tjaša že aja!mami pa bluzi!

Neposredna povezava do sporočila: 1793
   [Brisano sporočilo]
18.6.2008 12:31:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1794
18.6.2008 12:42:44   
DeMer
Kolumbo, user posted image !

Si mi spet ušla!

Kako ste kaj?

Vreme je pa res se za user posted image . Midbva sva šla ven in naju je ujel dež, sva šibala domov in je začelo sijati sonce. user posted image

Grem mal kuhat!

Neposredna povezava do sporočila: 1795
19.6.2008 5:48:11   
malecka_mateja
jutro!

to je pa že katastrofa kako smo zapustile formu!haloooo včasih najbolj brane zdaj najmanj zanimive!user posted image
to ni več res!
jaz grem v službo!
včeraj sem bla pri manikerki!user posted image naslednjič mi bo še na nogah nardila!superca!
kaj naj še povem da je tamala že veliko bolje se ji že sušijo te koze!tako da bo počasi!

jasna se je res  zgubila!pa višnja pa anineli pa helimaša pa pikecpokec.....kje so babnice?

kolumbo kam gret ena morje?za kako dolgo??

no lep dan vam želim!
papa

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
19.6.2008 11:06:49   
pikecpokec
Živjo, punce!
Na hitro se vam javim, ker sem sredi pakiranja. V soboto zelooo zgodaj pičimo na morje, kampirat user posted image . In je ohoho stvari za spakirat, tko da imam že en kilometer dolg seznam. K sreči imamo karavana + trugo na strehi, ker drugače ni šans da spravimo vse noter.
Skratka, lep pozdrav vsem!

morjeeeee, prihajamooooooo!!!

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

Neposredna povezava do sporočila: 1797
19.6.2008 13:44:58   
Anonimen
Ojlaaaa!

Tudi jaz se javljam. Sem danes boljše volje, ker je sonček!!!user posted image Pa nič se nisem napila, v bistvu sploh praznovali nismo, ker smo cel dan bili vsi zasedeni, in bomo pač enkrat kasneje nazdravli! Upam, da na morjuuser posted image user posted image user posted image Pa hvala vam za čestitke!

Nisem se pa javljala zato, ker sem ta teden ostala sama v službi - tajnica na porodniški, direktorica tudi na porodniški pa še na morje je šla, tako da je niti ne kličem, ker nočem motit, pa še soc. delavka je šla na dopust do 1.7.user posted image Sem mislila, da se mi bo zmešalo, ampak sem uspešno polovila niti in baje da mi kr greuser posted image

V službi res uživam, tu pa tam me kakšna stvarca zmoti, ampak ok, nasplošno mi je super. Dopust imam odobren, predzadnji teden v juliju. Upam, da nam uspe pičit kam na morje, ker lani nismo šli, oz. smo bili samo 3 dni-to ni nič.

Edino me mori tale moj vragec mali. Skoz jokca v vrtcu. Baje se igra pol urce, pol pa 10 min. jokca, ampak brez solz. To je tista užaljenost... No zdej je kr bolje, tudi poje veliko. Vsaj lačen ni.

Smo pa včeraj imeli v vrtcu zaključek šolskega leta in je bilo kar fino.

Ponoči spimo, ampak se mi je sinoči neki zbujal od 3-4h in joku, mogoče bo le kak zobek. Res ima dlesni čist napihnjene...

OK, dost za enkrat, grem še kaj uredit, pol ob 15h pa pičim po pikeca in končno danes fasunga na vrsti. Vsega nam je zmanjkalouser posted image user posted image

Punce uživajte pa pišite kaj!

Kolumbo kdaaaaj boš zvedla za službo=? Skoz mislim nate in držim pesti. Pa lepo se mej na morju!

Pikecpokec enako!

Aja - a ste vidle kje one crookse št. 22 oz 23? Bi jih kupla alenu, pa majo sam večje.

Atena tudi uživa, a ne? Upam, da david veselo čofota in da so zdravi!

OK, dost! Uživajte!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikecpokec)
  Neposredna povezava do sporočila: 1798
   [Brisano sporočilo]
19.6.2008 13:45:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pikecpokec)
  Neposredna povezava do sporočila: 1799
   [Brisano sporočilo]
19.6.2008 13:45:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

ime deklice
sajika

Bi dali svoji hčerki ime LAREN-izpeljanka iz francoskega imena LAUREN?

da (13%)

ne (65%)

mi ni všeč (22%)

Število vseh glasov: 125

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!