atena777
|
hello! evo koncno doma. Utrujena od dopusta sto na uro, najbolj pa se od potovanja. Na sreco, pa se je David toliko pozdravil, da je bil let nazaj ok. Sedaj ga kar razganja od energije. Smo pa seveda zboleli na dopustu vsi po vrsti, tako, da ni bilo najvecje srece. Vseeno je bilo lepo. Sem pa potrebna dopusta po dopustu. sicer pa sem tudi dobila bolnisko za Davida, ker smo bili prvi dan v bolnici in je dobil vsa ziva mozna zdravila, najmocnejsi antibiotik, nasa pediatrinja je rekla, da so pretiravali. No vazno, da se je pocajtal. imel pa naj bi bronhitis. Pediatrinja pravi, da virozo, ker smo ostali nalezli. Temperature na so na Teneriffi ful zmerne, nikoli vec kot 27 C na severu, kjer smo bili mi. V bistvu bi se splacalo iti tja poleti, ko je tukaj 35+ stopinj... No v juliju ali avgustu upam, da bo padel se kaksen dopust. Najbolj sem bila vesela, ko sem odprla tale forum, da se naprej veselo cvekate in se kljub kozam, sluzbam, dopustom, vrocini, drugim tezavam ne date! Bravo februarke in februarcki! Ribicau krasen dopust, prav uzitek je bilo brati vtise! No se kaj napisem, sedaj sem lih malo k sebi prisla od potovanja. aja se to. Na Tepanju smo imeli ob povratku za nameccek se prometno nesreco, ker ima DARS tezave z ABC sistemom. V nas je trcil tovornjak, skoda na avtu in tovornem vozilu, stroske krijemo mi, odbijejo nam 3 razrede avto kasko in pri navadnem zavarovanju. Na sreco pa smo vsi zivi in zdravi. J...s razrede. Verjetno pa sem tudi od tega tako skurjena. LpA.
< Sporočilo je popravil atena777 -- 28.6.2008 20:26:54 >
|