ribicau
|
Živjo drage moje! Hvala ker ste držale pesti in mislile name! Matr, me je blo tko strah, da sem odgovor na prvo vprašanje ene trikrat začela pisat. Bila so tri vprašanja, dva sem odgovorila, enega pa nisem vedla. Ugotovila sem, da kljub temu, da sem v četrtek dobila dodatno gradivo, da še nisem imela vsega gradiva. Zdej samo upam, da bo prof reku, da sta druga dva vprašanja dobr napisana. Lahko bo mel pa slab dan in sej veste, bomo ponovili vajo jeseni. Upam vsaj na 6 . Atena777 imejte se skrajno lepo na dopustu. Jest tud komej čakam, da odrinemo. Gremo v soboto ponoči - v Toscano. Malo me skrbi vožnja, ampak bomo pač peli pesmice in se kako drugače probali zamotiti. Demer in Jasna81, upam, da sta se poštimala. Naši Evi kr skoz iz nosa teče, sploh ne neha. Jaz pa danes začnem s pucanjem. Stanovanje imamo tako, kot da bi bomba not trešla. Jest lahko rečem, da skoz gledam, da imamo vse popucano, ampak zdele me je pa tale izpit čist ven vrgel in 14 dni nisem cunje vzela v roko. Tamala mi jasno taca z rokami po šipah - da ne govorimo kakšne so (mi imamo dnevno namreč v steklo - kot variano zimskega vrta in so samo šipe), potem ko pije obvezno tud kakšno kapljico mimo spusti in se seveda zahodi in ne vprašte kakšno je po tleh...ko je seveda tudi ne gre vse v usta, tud kaj na tla pade...uf, kr zalogaj bo. Kuhinjo morm zunaj in znotraj popucat, pečica se mi zdi, ko da še ni bi bila nikol spucana, tko je umazana (pa sem jo ene 2 meseca nazaj pucala). Pajčevin imamo tolk, da tamala skoz s prstom kaže po kotih pajke...men se kr meša, samo v teh dneh res ni blo časa se s stanovanjem ukvarja. Naša Eva ful govori...samo noben je ne razume . Včasih se z mojih hecava, da naju skrbi, ko bo začela govort ne bo nikol nehala. To je skoz bla, bla, bla - no pa sej je bejba, sej to se pričakuje. Moj dragi pravi, joj, dve babnci mam, ko še ta začne govort, sploh ne bom pršu do besede. Bo treba naštima še enega z lulčkom . Pomojem mi tud začnemo tam okrog 2010, ker moj si res želi še enega. Včeraj, ko pridem domov, pa tamala z zatečeno ustnico. Ja spet je nekam prletela in si je prebila ustnico. Ta naš otrok res nima sreče. Še dobro, da ji ustnica še skup drži, ko je bila pa že tolikokrat pretolčena. Sej bi še kej napisala, samo se bojim, da me bodo iz službe vrgl. Prejšnji teden sem imela 3 dni dopust za učenje, včeraj tud nisem nč pametnega naredila, dons pa že morm začet, ker sploh ne vem, kje naj se lotim! Ajde punce....aja, Atena777 recept za testo za pizzo: jest delam enako kot za kruh: 1/2 kg bele moke, 2 žlici olja, 3,5 dcl tekočine - vode (od tega 1/3 mleka), ena majhna žlička soli, ena majhna žlička sladkorja, en zavitek suhega kvasa. Moko stresem v posodo, na sredini naredim jamico, vanj zlijem tekočino in olje, na rob moke dam na eno stran sol, na eno stran pa sladkor s kvasem. To začnem mešati tako, da nazadnje notri podelam kvas in sladkor, tako da kvas ne pride direktno v tekočino. Če imam čas, dam vzhajati za kratek čas, včasih pa tudi samo razdelim testo na pekač, ga obložim in dam pečt. Simpl in dobr! Cao
|