|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
25.6.2008 21:54:17   
teta beta
Mavo, kje pa boš na Krku? Mi imamo sicer namen iti šele septembra, B. in Daša bosta šla že prej in bogve, mogoče pa tudi jaz s tamalim. Gremo pa v Klimno.

Naty-Taya, če bosta slučajno šla v Ikeo, bi jaz imela ono šeflico za sladoled user posted image . Vedno zvijam žlice, ko si jemljem sladoled ven, pa sem se zdajle spomnila, da se mi zdi, da sem jih tam spodaj videla. LEkarna pa je v Seiersbergu in sicer v pritličju, čisto na onem koncu proti glavni cesti, se pravi kontra od sports experts, C&A, media markta itd.

Skabi, to je pa res šit. Pa si ti narobe naročila al so ti narobe pripeljali?

Jaz jutri ne grem na kavo. Moram it dat vodo h G že zjutraj, pol se pa ne bom nazaj vozila v Celje. Pa še na CSD moram, sem danes ugotovila, da so na izjavi o očetovstvu narobe napisali priimek - pozabili strešico. Pa da ne bojo slučajno komplicirali.

In kaj je bilo danes za dobro jutro - z Dašo zajtrkujeva zunaj in ji hočem sprhat dol seme od kruha pod komolcem. Pa ni šlo - bil je prisesan klop! Me je kar minilo, da bi šli malo v borovnice. K sreči sem dobila celega ven in moral se je ravnokar prisesati, ker ni bilo videt, da bi že spil kaj krvi. Tile klopi so pa letos res... user posted image .

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
25.6.2008 21:56:49   
KIKI****
Sicer nisem iz Celja, sem pa iz CE regije. Oddaljena od celjaa 22 km. Sem pa večkrat tedensko v CE.

Fajn vas je brat ker mi je vse nekak blizu. Bolj kot da berem kako temo o LJ. Fajn boditeuser posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
25.6.2008 22:40:56   
HuAnita
KIKI, dobrodošla!user posted image user posted image user posted image  

Skabi - štala- Pismo, menis e ful ne da in ne da niti nimam časa o teh 'podrobnostih' razmišljat, potem pa bom user posted image user posted image user posted image , ko bo vse narobe....

Pikec- cene kampa so me zanimale, ampak sem že našla. Hvala. Namočo se še enkrat zame, plis.

Naty-Taja - še vedno čakam, da se mi oglasiš na kavo.

Mi smo pa današnji praznik izkoristili za izlet v planine... Logarska dolina je prečudovita, deca polno zapolsena kaki 2 uri z metanjem kamečkov v izvir Savinje, sicer topel, a tak zrak, da lahko ne dihaš, ne sparjem kot tule v CEuser posted image
In sem prišla na idejo, glede na to, da se že vsak drek prodaja... Bi zrak iz Logarkse doline ujela v nek 5-literski (ali večji) balon, pa ga pošiljala prek e-buyja na območja s slaibm zrakom. Ko bi dobili ta zrak, bi prerezali balon in dobili nekaj svežega zraka v stanovanje. Recimo kje v Pekingu ali New Yorku ali kja je še teh ful ful onesnaženih mest....

No, takle mamo danes. Poleg M, ki trka na vrata, bemti, zato pa sem: 1. tečna, 2. kot cunja, 3. oprezam za sladkim (ampak se ne dam!)

Jančika - vrhunska, tista z 31-urnim delavnikom. Čeprav mojemu dedcu ni jasno, ker on je moral psričevala sam pisati in pripraviti, čemu niso to storili razrednikiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
25.6.2008 23:26:04   
mavo
Janeja, zjutraj sigurno greva z Darjo ven, ampak najprej po opravkih v lekarno in knjižnico. pol pa še na kavo. Verjetno kje v mestu, blizu Savinje (Populus, Galus...). Ti sam poklič, ko boš v CE.
Snorlax, jaz grem na morje za bratom, okol 18. julija, al pa že prej. Se moramo mal razporedit, da ni preveč žlahte na kupu.
Zdaj pa grem mal mojga mačota pogledatuser posted image user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
25.6.2008 23:29:23   
mavo
IZVIRNO SPOROČILO: teta beta

Mavo, kje pa boš na Krku? Mi imamo sicer namen iti šele septembra, B. in Daša bosta šla že prej in bogve, mogoče pa tudi jaz s tamalim. Gremo pa v Klimno.

Mi smo v Punatu. Za Krkom in pred Staro Baško. Lp

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
26.6.2008 7:10:49   
snorlax
Jutro!

Samo pofočkam se in šibam dalje.

Lep dan vam želim, pa senčko si najdite! user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
26.6.2008 7:17:49   
Skabi
Jančika, pa kaj veš, kako dolgo bodo ikeo preurejačl? Ker mi imamo kar kmalu nekaj velikih nakupov v načrtu. Hladilnik od tvoje mame je menda podoben našemu. tudi vrata na anšem so neznansko zaobljena - že kar polkrožna, zato pa user posted image  buta v steno.  Če bi na to prej pomislila, bi ga planirala ob drugo steno, pa bi bilo.  Saj tudi zaradi tebe sem to napisala - da boš pomislila tudi na take stvari user posted image

Janeja, tvoj haldilnik ima najbrž ravna vrata, ne? Kako pa kaj duda?

Naty, a si prebrala zs?

Teta beta, naš tasrednji je v enem dnevu dobil 5 klopov, od tega dva na glavi. Zdaj sem čisto panična, ekr se nismo cepili (lani nismo imeli nobenega).

Kiki, dobrodošla. ČE si 22 km od Celja, potem spadaš sem. Kar nekaj nas je tu, ki smo doma izven Celja.

Huanita, spričevala se pišejo s posebnim programom. Razrednik mora vnesti VSE ocene , ne smao zaključene, vse manjkajoče ure in podobno, potem pa nekdo to printa za vse. Očtno je Joe ta srečko. Gospa, ki to dela pri nas, se ima skoraj za boginjo. Je visoka, po kolenih jo moraš prositi, da ti natisne, pa še ob popolnoma nemogočih urah zahteva vnos ocen. Joe, to so namigi zate user posted image , samo potem te bodo v vseh kabinetih šinfali.

Jaz pa grem na koncert Eroike, juhuhu!

Odpiram nov krog dogovarjanja za obiske. Mogoče nam bo zdaj uspelo. Ima katera naslednji teden čas?

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
26.6.2008 9:31:10   
nemrak
user posted image user posted image ,
skabi , hvala za slike!!!
Jaz tudi grem na Eroiko. Se mogoče tam vidivauser posted image .

A gre katera danes na gusarsko zabavo pri Mišku knjišku???

Jaz sem bial pa včeraj na bazenu in je bilo fajn, sam mal velik ljudi.
Sem ta večji obljubila, pa sem jo potem peljala. Je bilo v redu, sploh potem na piruuser posted image .
A bo katera šla kdaj na bazen? Jaz bom več krat šla kar dop, ker bom obe imela doma celo poletje.

Tudi jaz bi šla na kavo dop, sam ste mal zgodnje za nas. Da bi pa ta malo zbujala mi pa glih ni.
Uživajte !!!

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
26.6.2008 9:58:32   
Jančika_
Skabi, baje da bojo Ikeo rihtali do konca mesecauser posted image . Če imate kak večji nakup, razmisli tudi o naročilu preko neta. Midva bova zelo verjetno večino stvari vzela na ta način. Naročiti moraš za najmanj 300€, nad 1000€ pa je dostava zastonj in nobenih mahinacij s prevozom nimaš, če nimaš lih kombija doma. Poznam eno, ki so ji dostavili v Kranj, tako da da nas ziher ni problem. Ne moreš pa čisto vsega naročiti, predvsem manjših stvari, dekorative in takega ne.

Spričevala niso bila tak problem, zapletlo se je pri pohvalah in priznanjih, ko ni štimalo nič, ne baza podatkov, ne predloga plakete, nič. In so mu na hitro uturiliuser posted image . Ampak se je znašel in zadevo porihtal tako, kot je treba.

Nemrak, a pol je fajn na bazenu? Jaz nisem ravno ljubiteljica, ampak tamala dva bi pa verjetno uživala. A je igrišče v senci? Oz. koliko je sploh šans za senco - predvidevam, da ne ravno veliko?

Zdaj se grem pa stuširat in k zdravniku (po napotnico za ORL). Me vse mine ob misli na čepenje v tisti mini čakalniciuser posted image .

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
26.6.2008 9:59:52   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: nemrak

A gre katera danes na gusarsko zabavo pri Mišku knjišku???

Aja, tole. Mi smo se nekaj menili, da bi šli, ja, samo nisem ziher. Verjetno pa bomo šli. Torej se mogoče vidimouser posted image .

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
26.6.2008 10:20:36   
HuAnita
Kdaj pa je gusarska zabava? 17.00? Če bo deževalo, morda pridemo, če ne, pa rolamouser posted image

Kje se pa danes dobite, da vidim, če se bom mimo vozila on moram stegovati vratuser posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
26.6.2008 11:27:55   
žanek

Gusarska zabava pri Mišku knjižku
17.00 - 19.00, Lapidarij Pokarjinskega muzeja Celje
Zabava za najmlajše in mlade po srcu se bo pričela z dvigom gusarske zastave. Sledili bodo nastopi čarovnika Grege, Stena Vilarja in Damjane Golavšek.

Vstop prost. Osrednja knjižnica Celje

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
26.6.2008 11:31:52   
skuštrana
Mavo,internet - je ravno simpa (ht mobile) dala ven instant internet na bone, sem slišala na radiu..Cene ne vem, malo poišči po netu,Bi ti jaz pa me rahlo daje časuser posted image user posted image

Skabi, user posted image user posted image Sori, ampak meni je smešno..Nič, bo treba kuharja najet, pa naj se on s tem ukvarjauser posted image

Samo da vas pozdravim, sploh nimam nič časa zadnej dni..Evo, že Liza kličeuser posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
26.6.2008 11:32:59   
skuštrana
Dež, o kakšnem dežu govorite? Dajte ga še nam malo poslat, plisssssssss

Huanita, Liza bi cel dan samo lolalauser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
26.6.2008 12:48:23   
skuštrana
Evo, imam še malo časa, ker mi ni treba kuhat, juhej, je šel Miro po burekeuser posted image

Mavo, kdaj boš na Krku, javi se kaj, mogoče uletimo kak dan na kopanjeuser posted image

Gusarska zabava, mi2 z Lizo sva bili lani in je bilo super, dokler..Nas ni pregnal dež, ofkorsuser posted image

Pikecpokec, na Murterju je full fajn plaža za tamele Slanica user posted image user posted image Zraven je tudi kamp, sem bila enkrat...Samo je verjetno gužva, lahko se pa kaka dan zapeljete, če tale vaša ni glih primerna za tamalčke..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4340
26.6.2008 12:53:13   
skuštrana
Sproti pošiljm, ker me ven meče, zato izgleda kot samogovoriuser posted image

Še tole - večina vas ve, da pride k nam živet M nečakinja..In včeraj je bila tu njena mama, da se zmenimo okoli financ in je ženska predlagala, da nama bo mesečno dala vrečo krompirja, ker Nives itak samo pomfri je in kakšno kanglico marmelade ter 80 kun za mesečno žepnino(10 evrov). Miro je popizdil, jaz nisem vedela naj se joćem ali smejim, ma ludnicauser posted image No, na koncu smo se dogovorili za eno normalno vsoto, ki še zdaleč ne bo pokrila vsega, ampak saj vem, da ona tudi ne pobira denar na drevesu..Res ne vem kaj je razmišljala, da bo punca tu in bo stalno jedla krompir in marmelado, vložki, tamponi in ostale stvari za njo pa bomo na drevesu pobirali ali kako?user posted image Svašta, kakao nekateri straši tretirajo svoje otroke..Pač, en nebodigatrebauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4341
26.6.2008 12:55:57   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

da nama bo mesečno dala vrečo krompirja

****user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4342
26.6.2008 12:56:30   
Jančika_
Aha, ok, me je cenzuriralo. Ampak si lahko misliš, kaj sem hotela povedatuser posted image .

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
26.6.2008 15:31:04   
HuAnita
..
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

da nama bo mesečno dala vrečo krompirja

****user posted image user posted image .

Bože mili. Za tako ceno se pa še jaz mojih otrok odrečem. Za kak tedenuser posted image   Hudo, no, saj se ni za hecatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
26.6.2008 15:32:31   
HuAnita

Sproti pošiljm, ker me ven meče, zato izgleda kot samogovoriuser posted image

Še tole - večina vas ve, da pride k nam živet M nečakinja..In včeraj je bila tu njena mama, da se zmenimo okoli financ in je ženska predlagala, da nama bo mesečno dala vrečo krompirja, ker Nives itak samo pomfri je in kakšno kanglico marmelade ter 80 kun za mesečno žepnino(10 evrov). Miro je popizdil, jaz nisem vedela naj se joćem ali smejim, ma ludnicauser posted image No, na koncu smo se dogovorili za eno normalno vsoto, ki še zdaleč ne bo pokrila vsega, ampak saj vem, da ona tudi ne pobira denar na drevesu..Res ne vem kaj je razmišljala, da bo punca tu in bo stalno jedla krompir in marmelado, vložki, tamponi in ostale stvari za njo pa bomo na drevesu pobirali ali kako?user posted image Svašta, kakao nekateri straši tretirajo svoje otroke..Pač, en nebodigatrebauser posted image user posted image

Sem pa pozabila, čemu pride k vam? So jo mislili v dom dati, če se prav spomnim? Ker je kao problematična? Pa sta rekla, da jo bosta vidva vzela... Ne zameri, ker vse pomešam...

Neposredna povezava do sporočila: 4345
26.6.2008 17:39:53   
snorlax
Zgleda, da vse zamujam.

Ne vem, zakaj pride M. nečakinja živet k vam, Skuštrana. A za zmeraj, al kako?

Ne vem, Jančika, zakaj greš ti v LJ na ORL?

Vem pa, kje ste bile danes, ker je Mavo šla mimo mene kot važička in me ni hotela poznat! user posted image Hec. user posted image Šla si z vojzekom mimo vratarja bolnice, jaz pa sem z avtom čakala, da me spusti not. Predvidevam da si šla via Top fit.

Pa v Tušu sva se videle z Marjano, katere pa jaz ne bi opazila, če me ne bi klicala. Tamala je cuker, se prav fletno smeji.

Drgač pa nič novega, vročina za znoret. Klime ni, 3 ventilatorji laufajo non stop. Upam, da bo kaj dežja, ker vsak večer dve uri zalivam, preden zalijem vse rože, drevesa, bučke, vrtove... Ko bodo pa začeli opozarjat, da je pomanjkanje vode, bom pa pustila, da bo vse skupaj hudič vzel.

Skabi, kdaj prideš? Če ti paše, si lahko zgodnja. Jaz sem ob 5.00  auf. No, tako zgodnja ti glih ni treba bit. Zaradi vročine, mislim.

HuAnita, danes sem poklicala tvojo Vilmo. V torek grem k njej.

Čav, bav! user posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
26.6.2008 19:16:38   
snorlax
HuAnita, tudi ti si bila zasačena! user posted image Danes popoldan na parceli.

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
26.6.2008 21:43:15   
Bonnie_RR
Oj!user posted image

Js sem danes pol dneva samo letala naokoli...
Sva bila s tamalim pri zdravnici, ker si je včeraj porezal (še danes ne vemo, na čem - zgleda, da na sicer neostrem robnikuuser posted image ) pregib na desni roki in sva šla zadevo za vsak slučaj pokazat. Sicer smo šli že včeraj zvečer k dežurnemu, pa je bila cela čakalnica polna, danes zjutraj je bilo pa še huje. Ful dolgo sva čakala...user posted image No, na srečo ni bilo za šivat, rano mu je sčistila, povila, v ponedeljek ob 7h imava pa kontrolo.

No, potem sem Nika peljala k mojemu očetu (je imel dopust), js pa spet nazaj v mesto nekaj urejat.

Naslednji teden si moram pa nujno zrihtat še nov potni list, da bomo lahko šli na morje. Pa še na faks moram it v torek. Bom spet sem in tja letala...user posted image

Jutri dopoldne bova s tamalim verjetno v Celju, bom prečekirala, kje boste. Mogoče vas prideva pozdravit.

Skuštrana...Sam tale mama pa nima glih pošlihtan no...user posted image user posted image Pa ful lepo, da jo bosta vidva k sebi vzela.user posted image

Skabi... Verjetno se vseeno da zaplet s hladilnikom kako uredit,a? Drugače pa res škoda...user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
26.6.2008 22:00:30   
Janeja
nama bo mesečno dala vrečo krompirja, ker Nives itak samo pomfri je in kakšno kanglico marmelade ter 80 kun za mesečno žepnino(10 evrov). 
Svašta, kakao nekateri straši tretirajo svoje otroke..Pač, en nebodigatrebauser posted image user posted image

Pa saj ne morem verjet.user posted image A ti to resno?
Saj ni čudno, da je punca tako zmedena (ne najdem taprave besede) ratala, če jo pa lastna mama takole obravnava. Upam, da bo pri vas spoznala kaj je prava družina in da bo tako tudi sama lažje poštimala svoje življenje. Skuštrana, tebi pa še enkrat vsaka čast, za to odločitev. Ne bo ti lahko, vem pa da boš z odločnostjo in dobro voljo dosegla, kar si si zadala. user posted image

Snorlax, dobra si, da vse tole zalivaš vsak dan. Pa če je taka huda vročina bi verjetno mogla tud po 2x, a ne? Vem kako je, kadar sta tašča in tast na dopustu in prevzameva s P skrb za vse rože. Pa nimamo nobenga vrta, sam skalnjak pred hišo, pa nama ful časa vzame, da vse zalijeva. user posted image   Saj lepo je, nič ne rečem - dokler tašča rihta. user posted image Če bi mogla pa jaz vsakodnevno za vse skrbet, bi bila pa bolj žalost po naših koritih. user posted image

HuAnita, kje pa si vidva hiško postavljata?

Skabi, jaz imam vgradni hladilnik in ima seveda ravna vrata. Si sploh ne predstavljam kakšnega imaš ti. user posted image

Mavo in Darja, fajn da smo se danes videle in na brzino mal počvekale. Upam, da kmalu ponovimo.
Darja, uživajte na user posted image .
Mi smo se pa čist zares rešli dude. user posted image Danes je ni Lea niti enkrat omenila in tudi v vrtcu je bilo brez problemov. Še ponosno je vzgojiteljicama povedala, da je zdaj velika punca, ker nima več dude.   JUUUHUUUU, sem mislila, da nam ne bo uspelo. Naša huda odvisnica je dokončno ozdravljena. Duda je preteklost. user posted image   Hvala vsem za vzpodbudo. Ne vem, če ne bi brez vas prehitro obupala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4349
26.6.2008 22:05:29   
skuštrana
Mavo, just4you http://www.t-mobile.hr/1/10-20-40-50-00.asp To je to.

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj UTRUJENE MAME ostanejo budne POZNO?
Rada bi rekla, da mame prosti čas izkoristijo zase, ampak to ni povsem res. Seveda včasih pregledamo Facebook ali najlju...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.