mavo
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita slišim, da pride tamali v kopalnico in nekaj ruži naokoli. IZVIRNO SPOROČILO: mavo IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR Aja, to vam pa moram povedat, kaj je Kajči danes naredil. Smo bili zvečer sami, malo smo zamujali s programom, in sta se tik pred tuširanjem mulca spomnila, da sta spet lačna (eno uro po večerji, itak ). In sem Kajčiju naštimala koruzne kosmiče in šla tuširat Vasjo, potem bi pa dala njemu jest in bi vmes tuširala malega. Super načrt, če se ne bi sfižil . Tuširam Vaskota in slišim, da pride tamali v kopalnico in nekaj ruži naokoli. Preden mi je kliknilo, da to ne more biti kaj dobrega ... je stresel koruzne kosmiče v umivalnik, z žlico pa zajemal vodo iz školjke in deval v usta . Mislim, OD KOD MU IDEJA??? Jaz si ne morem pomagat, ampak tole si pa ful živo predstavljam . Jančika, tvoja dva poba sta res ta prava mojstra! Ej, babe, tista ki jutri prva pride v Top fita, naj se vsede na vrtu v tisti kot, ki je najbolj oddaljen. Je ful fajn za vozičke parkirat pod grmovje, pa še največ je placa. Jaz se bom maksimalno potrudila, da pridem čimprej, po možnosti bom točna in pridem ob 8ih. Mavo, meni je tudi vedno smešno, ko pa se ti bo to zgodilo.... Naša dva sta oba v ustih že žulila metlico za čiščenje dreka sem se kaka 2 m prej ful režala, ko je ena na srečanju Cečljank to povedala.... Tako da imam to ščetko na umivalniku - mama misli, da zato, da jo jezim, ker ji ni in ni jasno , pa da je kao ful grdo innehigiensko.... Ja, verjetno, boljše, da si ustno votlino drgneta z njo, ja... Sorry, res si ne morem pomagat, ampak tole si tud predstavljam v glavi, kako je moral zgledat in mi je ful smešno. Pa komentar od mame si tud kar predstavljam . Saj točno vem, da ko bo naš čuk začel laziti okoli, ne bo več smešno...ampak vseeno . Zaenkrat se še lahko zabavam na račun drugih, kaj kmalu se boste pa ve spet lahko mal na moj račun smejale. Če bo naše dete kaj po meni, nas čaka še precej dogodivščin...
|