sandra123
|
Anita, moj obseg je......... 120cm ...je bila ravnokar moja sestra pri meni, pa jo je skoraj kap, ko je videla, kako me je v 1 tednu razpihnilo v trebuh ...ja, moja dva sončka zgleda kar dobro rasteta...bomo videli jutri, ko imam zjutraj pregled, gremo pa vsi trije...še Tina bo šla malo pogledat svoji bodoči sestrici (sicer sva še vedno skrivnostna glede spola najinih , ker hočeva, da je presenečanje za vse ostale, tudi za Tino)...upam, da ne bo G kaj preveč povedala ... Cotke so že pripravljene, zdaj perem še posteljnino, kovterček, kupit moram pa še dekice...pa ne vem, kakšno barvo naj kupim ...nočem, da je vse roza...voziček bo pa itak modre barve... Naty, ga poslikam, ko ga dobim , pa za uspešno cepljenje , pa dobro mu ohladi mesto vboda, da ne bo kakšne otekline...Proti čem je pa bil cepljen Nejc? Midve s Tino sva imeli cepljenje proti rdečkam v bolnici (mislim da novembra lani), ker je imela ful grdo reakcijo na cepivo, ko je bila cepljena pri 1.letu...je pa morala ostati v bolnici na opazovanju čez noč - sama, ker je baje že tako velika, da mame ne rabi zraven ...sem bila čisto aut takrat, celo noč nisem spala, ker me je skrbelo, kako je z njo... Tejkaz...si mi pa lušte naredila glede morja...mi že 6 let hodimo na Krk v Malinsko...3x letno smo bili tam, lani sva s Tino sami uživali v tem času, ravno tako predlani...ati je moral nazaj v službo, ampak sva se imeli super...Baška je zelo lepa, ampak je pa kar gužva tam...pa priporočam ti, da kakšno veliko marelo vzamete s seboj, da boste v senčki, ker drugače ne bo lušno, ker vas bo scvrlo ...je pa morje tam kristalno čisto, plaža posuta s kamenčki...JAZ BI TUDI ŠLA ...No, želim ti lep dopust, pa še namesto mene uživaj Dojenč za selitev, ja stvari se pa kar nabere oz. "kložone", stvari, ki jih sploh ne rabiš oz. najdeš stvari, za katere sploh ne veš, da jih imaš ...mi smo že take kupe stvari stran zmetali, da ne moreš verjeti Ryssa, samo, da si boljše
< Sporočilo je popravil sandra123 -- 26.6.2008 11:22:18 >