cebrca
|
Živijo čveke! Danes ponoči je bila pa katastrofa. Sem zaspala šele ob štirih zjutraj, pa ob sedmih avf, ker je šla tašča na fizioterapijo. Sem vozila, kot da bi napihala dva promila. Iskat jo bo šel pa kar sosed, jaz si ne upam več za volan! Malo komentarjev, potem pa grem probat malo not prinest. košuta seveda te pogrešamo, ampak si tudi sama napisala da se bolj poredko javljaš, ker imaš veliko dela. Če te še nekaj časa ne bi bilo, bi pa paniko zagnale. Dobra si, da si preživela piknik v tej vročini . Je pa vročina kriva za "nadgradnjo" gležnjev. Ko se bo malo ohladilo bo bolje, tako se vsaj jaz tolažim. Kar se pa tašče tiče, te pa prav dobro zastopim. Zdaj hodi na fizioterapijo, ker ima natrgano kito v roki . Potem pa začne, kako bi bilo lepo, da bi bil krompir okopan, pa hrošč pobran, pa kumare in čebula okopane itd. Zraven pa mene lepo gleda. Ni šans, že zdaj se komaj vlačim naokoli, pa bom še na njivo hodila. Kar bo zraslo bo zraslo, bolje kot pa da mene kakšen vročinski udar useka. Bomo pa drugo leto bolj pridni, ko bomo lahko. Mož pa že tako ali tako daje maksimum od sebe, res je neverjeten. Zdaj se samo bojim, da se mi ne bo enkrat od izčrpanosti samo še zgrudil! Važno je, da sta vidva s tvojim enotna, pa ne se pustit komandirat. Poskrbi tudi zase, saj nosiš preveč dragocen tovor, da bi bilo kaj narobe! Vzemi si čas in počivaj! mishel in gabriel zdaj pa samo pridno počivat in crkljat se!!! gajka zelo lepa posteljica, trebušček je pa še lepši! Pa pozabte že enkrat na težko kategorijo, saj smo vendar !!!! Napotnico za P sem dobila že pred enim mesecem, zadnjo toxo dam naslednji teden. Za hepatitisB so me pa že v prvem tromesečju testiral. miškolinček sem tudi sama sprobala tako vožnjo ! Za v vrtec pa kar dežnik sabo, boš imela vsaj malo sence! Pa z malo sreče nam boš ostalim malo ohladitve poslala! kaja02 za morje, glede odločbe ti pa žal ne morem pomagat! sandra za pregled in za samo dobre novice. Voda se bo pa popravila! Ryssa ni panike, sem ravno včeraj malo bolj podrobno Pušenjaka brala, pa se je jezil na G zakaj delajo komplikacije, ker je v teh zadnjih tednih čisto normalno odstopanje rasti otroka +/- tri tedne. Zato se ne sekiraj! Pa še na UZ se pri oceni lahko veliko zmotijo! naty vzamemo te pod najlepšo kategorijo!!!