bella02
|
[/quote] Bella ne poškodujejo. To znamenje je tak rdeč flekec, ki potem izginja. Nejcu se še čisto malo vidi. Jih kar nekaj poznam, ki so meli nad učkom, čelu, za vratom. [/quote] naty, je to štorklin ugriz? Pride to od tega? katja, samo da si spet z nami pablo, jaz mam drug teden ta test in mi sestra tudi ni naročila, naj bom tešča, tako da pomoje ni panike. Glede pošiljanja od galeba sem jih jaz kar mail poslala, ker sem hotela biti doma. Saj načeloma sem, če pa peljem malo vrtec in grem s kakšno mamico na kavo, potem pa ... Ja, na dan odpreme ti pošlejo mail in ti to naslednji dan dobiš. za galeba! Pripelje pa jo običajen poštar, ne hitra dostava. julija08, če boš oddala junija, potem boš dobila julija, če pa oddaš po 1.7., pa res dobiš šele avgusta. Tudi jaz že težko čakam 15. 7 ozziebo, čimmanj bolečin pri zobarju gajka, mislim, da boš vse te napotnice dobila na naslednjem pregledu. Jaz sem dobila napotnico za rešilca, za porod, za toxo in za hepatitis B, tako da te to še čaka Vroče!!!! In to že zjutraj. Komaj čakam, da ta vročina malo popusti. Pa nočni sprehodi do WC-ja , še posebno preden zvečer zaspim, se to dogaja na 5 min ! Še malo ... HB me je vsej trebuh nehal srbet ! Pa tako rada bi šla malo pogledat teden staro nečakinjo, pa se mi ne da 1 uro vozit v eno smer in to še brez klime . Sej, kako smo se pa včasih vozili, ko klim še ni bilo? Stoenka, pa zadaj 4-je mulci, seveda nepripeti, in smo šli vsako leto na Hrvaško na morje. Pa nismo nič jamrali, da nimamo klime !!! Ja, dobri stari časi ! Sem videla, da sem tako dolgo pisala odgovore, da ste nekatere vmes nanje že odgovarjale, sam ne grem brisat. Bolje 2x kot nikoli . Uživajte v senci!
|