Krysia
|
Pozdravljene! Vidim, da nisem edina, ki jo matra tale vročina. Še dobro, da sem doma ... Včeraj je bilo za znoret, danes pa tudi ne kaže nič bolje. Ampak bomo že ... Jaz sem danes nameravala rihtat papirje na CSD, pa sem ugotovila, da ob torkih ni uradnih ur ... Joj, kako mi grejo te državne službe na živce zaradi takih stvari ... Jutri je pa praznik, jaz grem pa v četrtek v službo (pospravit omaro pa pogledat, kdaj so popravci, ko sedim v komisiji ...) in sem hotela nest papirje s abo, da mi jih poštamplajo in izpolnijo, al karkoli že morajo narediti ... Eh, bom preživela, bom šla v petek na CSD pa v ponedeljek še enkrat v službo ... (saj .. če ne bi bilo 40 km v eno smer, bi mi bilo skoraj vseeno ...). No, pa ne bom samo jamrala - ni tako hudo ... Srečanje v KR: Naty, še mene dopiši oziroma mi zbriši " " - pridem, če ne pride kaj nepričakovanega vmes. Za uro mi je pa vseeno - itak sem doma. Sicer je petek, pa zna bit gužva na cesti, ampak ni panike. Mogoče bom šla pa k mojim (Vodice), pa potem od njih v KR ... bom videla ... K_a_t_j_a: lepo, da si doma, zdaj pa počivat!! Vprašanje: Spet se mi je pojavil en rumeno zelenkast izcedek, moje G pa do 10.7. ni ... Kakšen nasvet - se dobi kaj v lekarni (brez recepta) ali pa lahko poskusim z jogurtom? Hvala za pomoč - upam, da mi odgovorite ... Morje: ravno zadnjič sem nekje brala, da je plavanje priporočljivo do visoke nosečnosti, treba pa si je takoj preoblečt kopalke in se seveda izogibati soncu od 11h do 16h. Midva bova verjetno skočila do Izole po 10.7. (se bom takrat na pregledu še vseeno pozanimala pri moji G, kako je s tem) Branje in TV ter umivanje las po porodu: Nam so v MŠ rekli, da si po porodu pač zmatran in da odsvetujejo branje, križanke in TV. Pa oči tudi trpijo, tako, da je baje fajn počivat. Bomo pa radio poslušale al kaj Kar se pa tiče umivanja las, je pa to baje samo vraža (taklo so rekli v MŠ) . Kar se mene tiče - upam, da si jih bom umila preden bom šla v P, ampak pri meni to traja ... imam ogromno las, pa ne sušim jih s fenom, tako da ... kaj pa vem. Ampak 6 tednov brez umivanja las si pač težko predstavljam. Tako da si jih bom definitivno umila (amapk verjetno šele, ko pridem domov in ne v P) Spanje: jaz zadnje čase spim tako izmenično - eno noč super, naslednjo pa katastrofa - danes je bila na srečo na vrsti tista super noč - brez WC-ja do 6h zjutraj in spanje v enem kosu No, takole, dost zaenkrat. Se slišimo ... Velik tekočine in čim manj vročine vam želim ...
|