|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 III. del
24.6.2008 14:01:14   
pety78

IZVIRNO SPOROČILO: netki

IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

netki moj dojenček je čisto čisto spodaj že, ampak sem še vseeno zaprta, maternični vrat je čvrsto zaprt, pravi ginekologinja, da tudi če je čisto nizko, nič ne vpliva na odpiranje... tak da mislim, da tudi če se spusti nižje, nisi nič pridobila user posted image  razen, če nisem razumela zakaj te zanima.

prav si me razumela, sem mislila, da bo potem kej prej in da bom kej napredovala

Jaz sem že od 32. tedna odprta 1 prst (bolj droben prst od moje ginekologinje user posted image ). V 34. tednu sem imela neke težave in sem se morala iti pokazati, odprta 1,5 prsta (od ginekologa user posted image ), prav tako je otrok že spuščen, maternični vrat je omehčan, pa še vedno čakam in čakam. user posted image

Po moje bi pomagalo skakanje s trampolinom. A je katera za, da gremo skupinsko, ker sami bi mi bilo malo nerodno...user posted image user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
24.6.2008 14:08:25   
Anonimen
bastian je odprta že ene 4 cm če se ne motim že lep čas, pa nič od nič user posted image user posted image  pety jaz sem takoj za, men še nerodno ne bi blo. a grema ?user posted image user posted image

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 3652
24.6.2008 14:09:14   
nanka
Evo mene s pregleda, za merjenje pritiska sem čakala 1 uro user posted image . Danes je 38t, Ctg še nisem imela in ga očitno tudi ne bom. Moj zdravnik odhaja na dopust, zdaj se hodim vsak torek kazat sestri. Drugi pregled imam na dan pdp, to je 8.7. , očitno bom imela prvi ctg v porodnišnici, tako da upam, da grem kaj prej rodit, drugi teden mi odgovarja. Nimam pojma ali sem odprta, ker me še nikoli ni pogledal vaginalno in nimam pojma ali imam kaj popadkov.

Motorista, čestitke za diplomo.

Samsa go, go , go.

< Sporočilo je popravil nanka -- 24.6.2008 14:10:03 >

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
24.6.2008 14:09:58   
Tinky
Lunči, pejdi likat!!!!!!!user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
24.6.2008 14:20:00   
lejla969
Rahelca čestitke,Samsa tebi pa lep porod.
Danes sem imela pregled, CTG, voda, pritisk. Vse OK, v ponedeljek spet CTG.Na koncu, ko že odhajam od G mi reče, naj se pripravim, ker bom drugi teden rodila (bo povedal v ponedeljek). Komaj čakam in želim si, da bi to bilo
v četrtek ali petek. Zdaj pa grem torbo pripravit,da me kaj ne prehiti.

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
24.6.2008 14:20:46   
jocika
Evo mene. me ni blo dans doma, pa včeraj popoldan, pa ne vem, če bom danes sfolgala vse prebrat, kar ste ta čas napisale...user posted image  
Vidim, da je ena vmes rodila, Rahelca čestitkeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Včeraj sem imela akupunkturo - Dr. Ocvirk mi je zapičila pet igelc - na glavo, roki in nogi in potem tam ležiš 20 min., pol ti jih odstrani in pride to 15 euruser posted image . Pa vsaj petkrat naj bi šel, fora je pa v tem, da bi se naj na ta način skrajšala 1.porodna doba za povprečno dve uri. Naj bi se lepše in hitreje odpiral, z manj možnosti, da bi moral dobit umetne popadke.... Jaz sem drugače tak skeptik - ne verjamem v horoskope, vedeževanja in ostali larifari, tak da se sprašujem če sem se prav odločla, da sem šla...(čeprav to ni isto). Kaj vem, kaj si naj mislim. user posted image
A pozna katera kakšno prijateljico, ki se je tega posluževala, pa kaj je potem povedala - je imelo kaj haska?

Patricija je sonček, ki nama je polepšal svet...

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
   [Brisano sporočilo]
24.6.2008 14:22:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3657
   [Brisano sporočilo]
24.6.2008 14:22:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3658
24.6.2008 14:23:55   
pety78

IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

bastian je odprta že ene 4 cm če se ne motim že lep čas, pa nič od nič user posted image user posted image  pety jaz sem takoj za, men še nerodno ne bi blo. a grema ?user posted image user posted image

No, pa pejva. V kiklcah, da bo bol sexy...user posted image

Še eno vprašanje imam. Saj verjetno ste o tem že pisale, ampak nisem zasledila. Kaj boste pripravile za obleči otročku iz P, če boste rodila v takšnem vremenu?

Jaz sedaj na blef govorim in razmišljam, da body dolgi ali kratek rokav, ene hlačke brez stopalc in tanke nogavičke. user posted image Pa še v tem se mi zdi, da mu bo vroče.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
   [Brisano sporočilo]
24.6.2008 14:26:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu jocika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3660
24.6.2008 14:30:51   
netki
evo sem si končno pripravila torbo za P.!!!!!user posted image user posted image user posted image

zdej še slike pošiljam prek neta za razvit....jim mam 300 kom. user posted image user posted image

še neki me zanima....
a vse pijete čaj malinovih listov.....???
men ga še ni uspel dobit ker grem šele v četrtek v lj., pol se mi pa zdi da je že mal pozn za začetek pitja.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
   [Brisano sporočilo]
24.6.2008 14:33:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 3662
   [Brisano sporočilo]
24.6.2008 14:39:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3663
24.6.2008 14:44:42   
netki
mislim da morajo bit malinovi listi čisto mladi še......in je že zdej mal kasno.....bi mogle spomlad nabirat

Neposredna povezava do sporočila: 3664
   [Brisano sporočilo]
24.6.2008 15:11:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3665
24.6.2008 15:12:48   
jocika
mojcek1 hvala. Sam če pali, bom vesela. Sam strah me je že ratal, da ne mečem slučajno denarja stran zarad naivnosti, ker pol bi me pa res jeziluser posted image
Zdajle sem se pa spomnila, da še nisem pila kavice danesuser posted image user posted image  juhu, si jo grem hit skuhat!
Aja - če bo tkole vroče bom mela jaz tanek bodi z dolgimi rokavi, pa čito tanke žabice do pasu s stopalci. Pa tisto tanko bombažno kapico, pa mislim, da je več kot zadost. Zeblo je najbrž ne bouser posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
   Julijke 2008 III. del
24.6.2008 15:14:16   
dzanika
Jaz si moram it tudi še ta čaj iskati sam ne vem kdaj bom kej šla proti lj.

Zdajle sem si pa prnesla oz. pripeljala h računalniku lavor mrzle vode in namakam noge ker tole pa ni več normalno. Mam takšne da niti ne morem več normalno hodit. Povrh vsega sem pa še polila mal vode po stanovanju ker sem lavor kr po tleh rinla in je plusklo čez. user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
24.6.2008 15:22:04   
jocika
ja, tele noge so za znoret. men tud namakanje v lavorju mrzle vode ne pomaga. Zjutraj, ko se zbudim, se mi zdi, kot da hodim po oblaku - bolečem. vsa oteklina se prestavi na podplat in čez dan gre spet v gležnje pa noge user posted image user posted image . Boge tiste, ko še drugje zatekajo. jaz vsaj pest lahko stisnem - samo noge so adijo.

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
   [Brisano sporočilo]
24.6.2008 15:26:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu jocika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3669
24.6.2008 15:33:28   
frutka_
Pozdravček!
Mi smo še vedno v razturu, mene pa že celi dan nekaj šraufa in mi trebuh otrdeva. No, v četrtek imam pregled pa bom videla kako je na stvari.
Jaz še potovalke zase nimam spakirane. Moram nekaj skupaj vrečt v eno plastično vrečko.user posted image
V glavnem vidim, da pridno odhajate v Rim. Jaz še nimam namena. Doma še moramo skitat stene, položit laminat in uredit sobe...pa najhujše. Še vse očistit prahu.Fej!user posted image
Spraševale ste glede naše štajerke Willme, ki je rodila doma. Willma je po srcu avanturistični alternativecuser posted image . Vem, da je razmišljala tudi o porodu doma vednar ne vem ali je to sploh dovoljeno? Najbrž jo je presenetilo. Je pa rodilo pravo veliko deklico, 4kile je vagala. Glavno, da je vse v vredu. Zdaj sta v porodnišnici. In se na veliiiko cartata!Čaj malinovih listov imam jaz iz Sanolaborja. Mami mi ga je kupila. Narediš pa poparek iz njega in ga piješ po 36.tednu, če se ne motim. Pušenjak pravi, da se porod pospešuje s spolnimi odnosi,  z draženjem bradavic in z reeeeees dolgimi sprehodi! In kaj od tega tebi najbolj dišiuser posted image user posted image user posted image ?????

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
24.6.2008 15:34:28   
lex
mojcek1 zgornja črta je otrokov utrip - ima normalnega
spodnja črta so popadki, ki jih pri tebi ni, so ko črta naraste na 100

se pa glede kapice popolnoma strinjam in je sploh nisem pripravila, pa otroci, če imajo vroč vrat imajo vročino, če je topel imajo normalno temperaturo, če imajo hladnega jih zebe - rokice in nogice niso in nikoli ne bodo merilo. Dajte kaki mami in babici to povedat. Meni so Aleksa skor pregreli ko sem zbolela, še sreča da je moja mati prišla na obisk, da ga je slekla. Pri 24 so ga pozimi zavili še v termoflis koco. Bibce rade rokice šlatajo pa pol pravijo da imajo mrzle in jih kar oblačijo. Potem pa otrok zašvica, ga napiha in evo smo prehlajeni.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 3671
24.6.2008 15:40:01   
jocika
no, fajn. Evo, da nisem vedla. Men tud vsi pametujejo, da kapa mora bit, pa fertig - evo, je pa ne bo mela. Sej če bi blo po moje, bi jo domov peljala v plenički pa bodiju brez rokavovuser posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
   [Brisano sporočilo]
24.6.2008 15:44:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 3673
24.6.2008 15:47:46   
lex
jocika ti si vrčevska a ne? No saj tam vidiš svašta - včasih starši tako oblečjo otroke, da se reveži še obrnit ne morejo. ne tolk oblačit otrok - res vam na srce polagam, ker otrok se veliko več giblje kot odrasli človek in potem je bolj poten, ga prej napiha in evo je že bolan. Me smo imele v vrtcu fantka, ki je septembra prišel v spodnji majici, kratki majici mikici, puloverju, brezrokavniku in bundi. In mami mu je dala bundo dol, ostalo smo se pa trudile cel dan da smo mu brezrokavnik dol spravile. V vrtcu pa itak začnejo kurit že skor avgusta, pol veste da je cel dan špricalo od njega pa še jokal je ker je bil prvič v vrtcu.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
24.6.2008 16:03:04   
Yasminka
Oj!
jaz pa pravkar pakiram stvari za na morje. Gremo malo za 2 dni čofat, ker tole v LJ je za znoret. Zatekam kot slonček, ne hladna voda, ne mrzel koprivov čaj mi ne pomagata.
Upam, da pridem nazaj v enem kosu... sicer pa so porodnišnice blizu.
Punce, a CTG meri tudi lažne popadke. Meni ne gre iz glave popadek v četrtek (sem lepo pridelala spodnjo krivuljo do 100, malemu pa je rahlo padel utrip). Pri hčeri sem jih imela 3 dbi pred porodom, zdaj pa že mesec prej user posted image .
Motoristka - čestitam za diplomo user posted image user posted image user posted image
Samsa - navijam za vaju user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?