|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 III. del
24.6.2008 8:33:43   
Anonimen
evo danes sta se pa kar dve javili, ki se drugače ne user posted image user posted image user posted image  se lahko še katera opogumi, pa dajta dobit številko od katere, da bosta javili, ko rodita. pa še kaj se javita, sej bo kmal konec (no vsaj za vas, jaz bom tko avgusta) tinky, midva sva na koncu kupla kar tisto "desko" za posteljico... je kot zgornji rob previjalne, samo gor daš na posteljo ko rabiš in zahakla in to je to. sam midva mava prostorski problem v spalnici, zato ne gre drugače, so pa mize tut ceneje. priporočam tudi navadno komodo in kupiš samo on zgornji del...  

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3576
24.6.2008 8:49:33   
bastian111
Sem že doma,G. mi je naredil UZ ,CTG in dati sem mogla vodo. Na uz mi je potrdil ,da moja diagnoza še drži in da bom imela cr,pogledal je tudi pretoke in pravi da je vredu pa stehtal mi ga je in zdaj tehta 3700 gm opozoril me je da je tu odstopanje.Na CTG so že vidni popadki in voda je ok.Zdaj ko sem prišla domov pa me zanima (spet pozabila vprašat) kdaj se odpravit v bolišnico oz. ali se moram na cr naročiti? Na moji napotnici ne piše nič za cr,res mi je dal napotnico že zadnjič tak da ni vedel kako bo in morebiti bi mogla dobiti novo napotnico? Na koncu ko sem odhajala mi je rekel ,Darja zdršte še vsaj en teden.No danes pa sem v 36t 2/7.Me katera zna poučiti kaj jaz zdaj moram narediti! Lp Darja

< Sporočilo je popravil bastian111 -- 24.6.2008 8:50:20 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
24.6.2008 8:52:34   
Anonimen
bastian žal ti ne znam odgovorit, sem pa vesela, da si je končno vzel čas zate. inigo.... sam da si doma, bo res bolje... jaz ti tak privoščim, da te čimprej zgrabi in bi kmalu cartala.    

(odgovor članu bastian111)
  Neposredna povezava do sporočila: 3578
24.6.2008 8:54:23   
Tinky
ma nit tko, da te G naroči na CR?

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
24.6.2008 8:59:23   
maja24
Rahelca čestitke za user posted image  in user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bastian kaj pa če bi v P poklicala pa vprašala kako to poteka?

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
24.6.2008 9:11:04   
lex
Dobro jutrouser posted image

Moja noč je bila približno znosna, obračala sem se bolj porodeko, ker me še vedno boli. Sem pa trma user posted image , ker drugač bi lahko že šla.

bastian pokliči v P in vprašaj. Kolegica, ki je imela napovedan CR je že cca mesec prej vedela kdaj bo rodila (imela je probleme z očmi in ni smela pritiskat). Povejim diagnozo, če pa prideš z popadki pa jim poveš za CR potem pa mislim, da te itak kar v operacijsko odpeljejo in ne v porodno. Ampak tvoje dete je pa velikouser posted image . Meni je tudi včeraj G rekla, kaj pa če bi ti kar šla, da ne bo 5 kilska, sem se ji prav nasmejala.

Katy hvala za kavico (ne bo kdo jezen, če skuhaš kavico, to delami itak vsiuser posted image , tista ki je med prvimi)user posted image .
jaz sem kavo za zidarje že skuhala, sedaj morem pa otroke na luft peljat, potem pa spatuser posted image . Mi je pa prava muka, ko jima še vode ne morem ven nanosit, da bi se zunaj kopalauser posted image . Eh če ne prej čez 14 dni bo vse mimo. Komaj čakam, ker me trebuh res ovira pri vsem delu. Aja pa ponoči se je spet spustila, tako da mislim da bom v četrtek 100% nagnana v P s strani Guser posted image  - se javim

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
24.6.2008 9:12:44   
Motoristka
rahelca-čestitke user posted image user posted image user posted image

Jaz pa sem do zdaj spala...včeraj imela zagovor diplome-zato pa sem bila tako crknjena...uspešno opravila...danes greva z mojim gledat parket, pa pipe, pa umivalnike-ko pomislim kakšno je zunajuser posted image me kar vse mine.Zdaj pa grem obestiti perilo....vsaj vse se hitro sušiuser posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
24.6.2008 9:22:41   
lidija***
Včeraj sem imela G. Imela sem CTG. Ginekološko me ni pregledal, je rekel naslednjič. Naslednji pregled imam 2.7.
Bastian ali imaš vpisano v materinski knjigi, da boš imela CR. Po moje, če bo, določijo točno datum kdaj pridi, ker ne čakajo na popadke. Vsaj moji prijateljici so povedali. Verjetno ti bo dal datum drugi teden, če je rekel, da probaj še zdržat!

Uživajte vse!

(odgovor članu Motoristka)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
24.6.2008 9:42:07   
Inigo
jutroooooooo!

kk sm čudn spala... ne vem a sm se al se nism naspala?! user posted image očitno sm se v teh parih dneh navadla bolnišnične postle in sm se tm bolj naspala user posted image ne, ne, to pa ne! se hecam... da me še kera resno ne vzame...

hruška
- ja to je tvoje detece. ker si suhica to ful natančno začutiš kje leži. men je to svetovno... ampak zdaj ko mi toliko otrdeva trebuh im me ščipa, to ni več najbolj možno otipat. drgač pa ko sem ležala - pred kakim mesecem - pa sem sama komot otipala kje ima rito, nogice... zdaj pa še samo ko brca in poriva noge ven, se preteguje... ko pa kaj glavico obrača... pol pa gas na WC, ker se mi vedno zdi, da se bom polulala user posted image

lex - jst mam kontrolo v P, v petek 27.6., tko da če ostaneš v P, te pridem pogledat.  ampak, a se ti zdi ok, da odklanjaš P? kaj pa če bi blo bolje, da bi šla? user posted image no, malo me skrbi zate... čeprav te ne poznam... se zasekiram za prav vsako s foruma! če smo pa take prjatlce ratale skozi vse te mesece... user posted image

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
24.6.2008 9:44:43   
bastian111
Iščem pa ne vem kje v mk naj to prečitam nekaj pod opombe je napisano z današnjim datumom ,žal prečitati ne vem.Sem pa klicala v por. pa so mi rekli naj pokličem ob 13. ko izvem kaj več pa se spet oglasim.Sama bi rada še nekaj časa počakala z porodom da res pride Julji .user posted image  Nič nimam proti junjiskim otrokom ne vem že od samega začetka imam v glavi Julji in upam da zdržim,seveda če bo to dopuščalo moje in otrokovo zdravje! Lp Darja
In  čestitke še enkrat Rahelci za user posted image user posted image !

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
   [Brisano sporočilo]
24.6.2008 9:51:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3586
24.6.2008 10:01:44   
Blacky30
Guten morgen!user posted image

Spala sem do pol desetih.user posted image  Me kar meče utrujenost, očitno pa je to spet posledica mojega hemoglobina.
Vidim, da imam veliko dela za nazaj brat, ker sem kar v zaostanku. Čez dan moram namreč izklopit računalnik, ker mi preveč dvigne temperaturo v dnevni sobi in ni za vzdržat. Že tak al tak imam notri 29 stopinj, no, v tem trenutku 28,8.user posted image
Glugluglu, nisem še pogledala k junijkam, da so me spregledale, moram prečekirat. Babike zmedene, veš kak je, ko vsak trenutek čakaš, da te nekaj špikne in lahko letiš rodit.user posted image
Flower, morda pa pri tebi še ni nekih znakov otrdevanja pri orgazmu, ker nisi še tako blizu PDP-ja kot so ostale. Ne vem....

Rahelca, čestitke za parček!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa upam, da se boš kaj več javljala pri nas, ko bomo čvekale o dojenčkih.user posted image

Grem brat nazaj!user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
24.6.2008 10:37:26   
Blacky30
Punce, nujno obvestilo od SAMSE:

Oj! Sem v SG porodnišnici, kjer sem dobila tabletko za mehčanje. Hudiča, pa nisem še hotela na tvoj seznam.user posted image  Pozdrav vsem julijkam od Samse...

Juhuuuuuuuu, danes bomo spet dobile dojenčka!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
24.6.2008 10:40:13   
Anonimen
Bravo samsa user posted image user posted image user posted image  Blacky mogoče veš, kako to, da dajo tabletko za mehčanje? A je to če je kaj narobe z otrokom?

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3589
24.6.2008 10:41:16   
Anonimen
ps. piši ji, da smo z njo in da navijamo!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3590
24.6.2008 10:43:00   
Blacky30
Gre za umetno sprožen porod, očitno so našli neki razlog. Meni so vstavili gel za mehčanje MV, mi je takrat rekla dr., da je to najučinkovitejše sredstvo za sprožitev in da če ne bo deloval pri meni, več ne verjame vanj. No, po 20 minutah sem že začela čutit rahle popadke kot M krče na 7 minut.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
24.6.2008 10:44:09   
robika
punce vam je kaj vroceuser posted image Kot vidim so dekleta ze pridna in rojevajo po tekocemu trakuuser posted image zdaj pa imamo ze res veliko user posted image .Iskrene cestitke vsem mamicam za njihove strucke,druge pa z mano na celu veliko piti biti v sencki in mirno cakati da se zacne akcija..

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
24.6.2008 10:44:29   
Anonimen
In ja, seveda rok ma 5.7.  user posted image user posted image  še preden sem preverila na seznamu, sem "vedla" da je rok 5.7. ker je to že četrta julijka s tem rokom, ki dobi svoj zaklad   user posted image    

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3593
24.6.2008 10:45:56   
Blacky30
Sem ji že napisala, da vse julijke držimo pesti in nestrpno čakamo novičke.user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
24.6.2008 10:47:30   
Anonimen
ful mam močn filing, da bo danes še ena javila, da že carta ali da gre rodit. bomo vidli. user posted image

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3595
24.6.2008 10:49:02   
Tinky
Jaz grem danes rodit, sem se tako odločla user posted image user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
24.6.2008 10:50:57   
Anonimen
Jaz sem se že en teden nazaj... pa sem še vedno tu user posted image user posted image user posted image  danes pa moj Luka sploh ne brca, grem zdajle po angelsound, da preverim kako mu je user posted image

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 3597
24.6.2008 10:54:31   
Blacky30
Liju, hvala, ker si mislila na mene glede pregleda!user posted image
Yasminka, čestitke za odstranitev pleničk!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Za ponoči pa jo še imate, ne?
Glede vozička pa imaš fajn model, tak da ne bi bilo ravno potrebe po menjavi, razen, če želiš potešiti svoje lušte. Potem pa kar navali!! Jaz sem v BC kupila voziček Baby Welt Moon 3T, ki gre iz prodaje, tak da sem ga dobila 30% ceneje in mi je ful všeč.user posted image
Glugluglu, sluz oz. čep je lahko nekaj časa tudi prozoren, preden se obarva. Je pa začetek!user posted image user posted image

Maja24, jaz sem kupila enake pleničke, Pampers.user posted image

Glede Müllerja pa prvič slišim za to, da je roba drugačna od ostalih trgovin. Se bom morala malo angažirat in iti v šoping tudi tja. Zdaj pa bomo morale zadoščati pamperske iz Spara.user posted image

Kaj ve katera, če imajo v porodnih sobah klime? Verjetno ne zaradi otrok? Jaz bom ravno umrla od vročine tam.user posted image

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
24.6.2008 10:55:28   
Blacky30
Grem torbo za P pakirat. Pa ne grem danes rodit, da ne bo panike. Samo pakirat grem.user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
24.6.2008 10:58:37   
Blacky30
Evo, dobila sem odgovor od Foto Tatjane glede slikanja (Nasara88 in HD, pa če še katero zanima, je pa v MB):

pozdravljeni! fotografiranje poteka nekje pol ure do 1 uro, v razlicnih oblacilih, naredimo okrog 100 posnetkov iz katerih izberemo 15 najlepsih, katere se seveda vse obdelajo in retusirajo. fotografije dobite v licnem albumu so pa velikosti 15x20 barvne ali crnobele vse po vasi zelji.cena je 90 eur.cena za novorojencke je enaka v kolikor so tako velike slike ali pa lahko imate velikosti 13x18 12 izbranih cena 60 eur. HD, mislim, da tvoje slikanje sploh ni bilo drago.

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?