|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 III. del
24.6.2008 12:19:12   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

blacky, tudi robika se javlja za seznam, par postov nazaj.  hruška, eh ne grem še... bom še kaka dva tedna počakala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala, lunica, se vidi, da še nisem vsega za nazaj prebrala. Ne sfolgam!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
   [Brisano sporočilo]
24.6.2008 12:19:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 3627
24.6.2008 12:20:15   
bastian111
Prejle sem pozabila napisati za tebe Lex ,da imam naslednji pregled 4.7. + CTG.Rada bi vam povedala ,da če je kateri slabo naj to res sporoči svojemu G. Danes mi moj G. takoj ko sem mu povedala da mi je včkrat slabo pač pa ne bruham naredil uz.Sumil je da ni kaj vredu z pretoki. In hvala bogo je vse ok.Samo tolko se vam hotela povedati ,ker pravi da so pretoki več krat kriivi za slabost.

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
24.6.2008 12:25:42   
karamela6
Ojla bejbe!
rahelca ČESTITKE!!!!user posted image user posted image user posted image

najprej za lex, da ne pozabim: lani, ko sem bila prisotna pri porodu kolegice, sem videla, kako je dete padlo ven po umetnih popadkih. En dva tri je bilo vsega konec. Tako da, ne skrbi glede tega, ni bilo hudo. Po izkušnjah te kolegice, je bil prvi porod z naravnimi popadki, težji.

Vročina - pri meni je sicer super, ven pa ne upam. Ampak bom morala psa peljat ven. Očitno tudi njemu ni do sonca, zato še vedno lepo spi. Sem pa planirala danes urejat novo osebno izkaznico (ker sem spremenila stalni naslov), pa se mi ne da peš. Sva včeraj bila zelo dolgo pri "svakinji" in zaradi par kozarčkov vinčka je moj dragi rajši pustil avto pri njej, tako da sem zdaj brez njega. Bom šla pa v četrtek.

Plani za danes: likanje, na hitro kuhanje, malo pospravljanja - jutri prideta na obisk bratev in njegova punca (komaj čakam) in priprava za jutri glede hrane.

Aha, včerajšnji pregled: vse ok, streptokok B je bil negativen, spet železo, na ctg-ju ne duha ne sluha o popadkih ... dobila napotnico za v P in za CTG v P, ker je moja G do mojega pdp-ja na dopustu. Rekla mi je, naj jem čimmanj soli, ker zatekam, to je pa to. Nič pretresljivega.

Grem zdaj do konca zmazat domači ribez. Mljask....

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
24.6.2008 12:30:43   
moya
tinky ja res boš težko dobila lepo, veliko previjalno pod 200€. Zato sem jaz vzela v paketu, ker je od Lip Poljčane in je ugodneje (brez marže). Sem pa videla pred kratkim eno čudovito v dipotu, za 180€, pa v lesnini tudi enkrat eno fajno za 200€.

Pri Recinko direktno : http://www.recinko.si/products.php?cat=7&PHPSESSID=4d339c735370bc7dae0ca2228cdadb6d
lahko naročiš posebej samo previjalno, ne rabiš cel paket naročaš. imajo jo po po 186 eur. Pa zmeni se kakšno barvo želiš, če ne ti pripeljejo kr eno..

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
24.6.2008 12:41:12   
lidija***
Ali katera ve, napotnico, ki jo dobiš za rešilec, velja samo od doma do bolnišnice? Jaz stanujem 500 metrov od porodnišnice, tako, da sem prej peš. Ker pa je taka vročina in  imamo vikend na pohorju in moj nima dopusta, pa bi ostala sama s tamalima v planini na svežem zraku. Sam, če pa se začne pa..user posted image . Vikend je oddaljen cca 20km. Ali katera ve kako je s tem?

(odgovor članu moya)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
24.6.2008 12:41:17   
lex
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2451912 pesmice, če katero zanima

karamela 6 moj 1 porod je bil umetno sprožen, drugi pa spontano - pa se ne da opisat razlike, hvala za tolažbo, ampak jaz na umetne ne grem več, mene je skor raztrgalo, mali se ni spuščal,....... Želim si še enega Alininegauser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu moya)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
24.6.2008 12:42:31   
lex
lidija pol je pa najbolje, da poveš G in ti napiše novo napotnico

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
24.6.2008 12:45:06   
dzanika
Joj, huda vročina je res. Zdej sem kuhala pa zraven še sama zakuhala tko da jest mi pa sploh ne paše. Bom mal kasnej k se ohladim.

Blacky, men je ravno zdej ena babica povedala da imajo klime ampak samo v porodni sobi. No pa sej mislim, da je tam najbolj vroče... user posted image Sem tut jaz skos mislila da jih tam nimajo zaradi otročkov ampak očitno se usmilijo tudi mal mamic. user posted image

samsa držim pesti da bo porod čimhitreje mimo in čim manj boleče!

Ktera je že diplomirala, men se zdi da motoristka, čestitke. user posted image Dobrodošla v uživanciji. Jaz se mi zdi da sem zdej kr par kil lažja odkar sem diplomirala. user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
24.6.2008 12:45:06   
Blacky30
Babike, grem Nejcu bazen napumpat, potem pa gre babi ponj v vrtec. Jaz bi sicer menda tja padla v tej vročini. Uf, bo vesel bazenčka. Pa še do konca tedna bo doma. Takoj, ko dobim kak sms, se javim. Da me ne boste preveč pogrešale.user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
24.6.2008 12:54:45   
papir
meni je tako vročeeeeeeeeeeee! ponoči sem komaj dihala.
JAZ BI TUDI ŠLA NA ČAKALNO LISTO.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
24.6.2008 12:59:34   
Motoristka
dzanika-ja včeraj sem končno zagovarjala to diplomo-vsaj to sem dala skozi.Sva pa pridne user posted image

(odgovor članu papir)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
24.6.2008 13:01:41   
dzanika
ja motoristka, a ni dober občutek k to narediš in zdej samo brez skrbi čakamo na naše user posted image ... 

(odgovor članu Motoristka)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
24.6.2008 13:02:08   
Juno
Motoristka - čestitke za diplomo user posted image .Se ti je odvalil velik kamen od srca, kajne?  Sedaj lahko sproščeno in brez skrbi pričakuješ naraščaj.

Tempus fugit, amor manet!

(odgovor članu Motoristka)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
24.6.2008 13:05:42   
karamela6
motoristka, sem prej spregledala - ČESTITKE ZA OPRAVLJENO DIPLOMO!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Juno)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
24.6.2008 13:07:15   
lex
blacky moja dva sta se že kopala, boš videla kako bo šele sedaj malo časa za RR. Dokler je Aleks hodil v vrtec sem se vstala ob pol sedmih pa je tamala spala vsaj do pol osmih in sem lahko tu gor kaj čekirala, sedaj sta ob 7 pokonci in potem je konec.

motoristka čestitkeuser posted image

(odgovor članu Juno)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
24.6.2008 13:11:09   
netki
prosim za pomoč......neki me zanima

kaj lahko storim da se  user posted image  spusti nižje????
pomaga hoja ali mogoče tudi user posted image ???

a kr dajo umetne in potem čakajo da se spusti? bi to naredili po cr???

sej bom vprašala svojo G, sam mogoče katera od vas tud ve! user posted image

(odgovor članu Juno)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
24.6.2008 13:12:34   
pety78
Pozdravljene,

Lidija, če boš na vikendu, te bo rešilec odpeljal v najbljižjo porodnišnico. Če je to ena in ista, potem sploh ni panike.

Kako pogosto pa kaj hodite na CTG?
Jaz sem danes dopolnila 38 tednov, včeraj sem imela CTG, zopet ga imam v četrtek. A mislite, da se že kaj dogaja, da ga imam že po nekaj dnevih? Joj, ko bi se le, ker res že koooooomaj čakam da grem rodit.
Na začetku sem morala počivati, da ne bi prezgodaj rodila, na koncu pa ven ne bo želela. Šment!user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
24.6.2008 13:13:10   
Anonimen
netki moj dojenček je čisto čisto spodaj že, ampak sem še vseeno zaprta, maternični vrat je čvrsto zaprt, pravi ginekologinja, da tudi če je čisto nizko, nič ne vpliva na odpiranje... tak da mislim, da tudi če se spusti nižje, nisi nič pridobila user posted image  razen, če nisem razumela zakaj te zanima.

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3644
24.6.2008 13:14:09   
Motoristka
Hvala Juno, karamela6, lex...fajn občutek....zdaj pa samo še otročička čakamo.dzanika-res je super občutek, da je nekaj za tabo.

Me je ravno mami klicala z morja-pravi, da je noro vroče, morje toplo....joj kaj bi jaz dala, da bi bila tudi tam.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
24.6.2008 13:15:19   
liju
Pozdravček!
Malo da se vam javim. Najprej hvala za komentarje o morju.user posted image
Čeprav še vedno ne vem kaj bomo naredili.
Tudi jaz sem dobila včeraj sirup legofer za železo, mi je tudi kar fajn padel hemoglobin.  Pa pridem v lekarno in ona meni tam tišči tri flaše sirupa user posted image user posted image user posted image user posted image  Me je skoraj kap, pa jaz pravim kdaj pa bom te to vse spilauser posted image  pa ona meni, ja saj pa to gre hitro.user posted image user posted image
Od rahelce dojenčka sta imela mere: Ana (2.700 g in 47 cm) in Jan (2.300 g in 45 cm).

Nič, grem si še malo brat, imam še zadni maturitetni izpit danes user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

motoristka:user posted image user posted image user posted image za diplomo!
samsa:user posted image upam da se čim prej rešiš!

Še to, včeraj sem klicala za sestanek za CR, pa morem poklicat v petek, ker bi rada izrecno isto zdravnico kot prvič in takrat dobijo razpored za teden dni naprej. Tako da še nič kaj ne vem.
lp

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu Juno)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
24.6.2008 13:19:15   
pety78

IZVIRNO SPOROČILO: Juno

Tinky - jaz imam dve komodi od Ikee, ki sem ju imela že prej.  Postavila sva ju tako, da sta s hrbti skupaj, predali so pa od strani. Za na vrh komod mi je dedi naredil tako leseno desko, tako kot pride pri pravih previjalnih. To je super rešitev, velika, prostorna, pa še komodi bova lahko uporabljala kasneje.

Jaz imam tudi eno belo komodo iz Ikeje, s štirimi predali, pa jo malo od stene potegnem, gor pa mi je tast naredil tako ploščo z obrobo, kot jo imajo previjalne mize in je čist super, pa še fino visoka, ker sva oba s fantom pri tavelikih. user posted image

Blacky, daj mene tudi na čakalno. PDP 8.7., ampak jaz bi že šlaaaaaaaaa.

(odgovor članu Juno)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
24.6.2008 13:38:40   
moya
Moya, jaz sem imela neke vrste "baby shower", so prišle vse sodelavke k meni, smo imele piknik in so mi prinesle darilo za - bone za BC. Smo že vse zapravili.

BLACKY 30 -  super, sem ful vesela, da je še ena imela baby shower, res lepo user posted image

Punce, ste že dale svojim user posted image  poslušat trebušček? No, le dajte, se splača user posted image

Aja, pšt "črv" je zakon!! hvala za nasvet! Kupila Jane, tako da upam, da bo tud user posted image  zadovoljno gor ležala user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
24.6.2008 13:49:52   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

netki moj dojenček je čisto čisto spodaj že, ampak sem še vseeno zaprta, maternični vrat je čvrsto zaprt, pravi ginekologinja, da tudi če je čisto nizko, nič ne vpliva na odpiranje... tak da mislim, da tudi če se spusti nižje, nisi nič pridobila user posted image  razen, če nisem razumela zakaj te zanima.

prav si me razumela, sem mislila, da bo potem kej prej in da bom kej napredovala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
24.6.2008 13:54:23   
Anonimen
žal ne netki user posted image  sej vem kako je, vse poskušamo, da bi se kej začelo dogajat, ampak če gledaš tko: prvo se mora spustit dojenček, pol se mora maternični vrat mehčat, pol rabiš KONKRETNE popadke, potem se moraš začet odpirat.... dolga dolga pot, ampak po drugi strani pa ni pravila. lahko se zgodi ne glede na to, da danes nimaš niti enega znaka. user posted image

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?