|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 III. del
23.6.2008 17:40:19   
glugluglu
Rahelca, čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

Ina82, ni panike!

(odgovor članu ina82)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
23.6.2008 17:41:31   
Juno
Rahelca - iskrene čestitke!!!

Tempus fugit, amor manet!

(odgovor članu ina82)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
   [Brisano sporočilo]
23.6.2008 17:54:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Juno)
  Neposredna povezava do sporočila: 3528
23.6.2008 18:13:37   
Katy\o/
Čestitke Rahelca za 2 štručki. user posted image user posted image user posted image

Postali smo mala družinica! :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
23.6.2008 18:18:04   
Tinky
Rahelca ČESTITKE!!!!!

Da vam javim, kako je bilo danes na ctg.

Ctg je pokazal eno zelo lepo ravno črto, tko da o popadkih ni ne duha ne sluha. Še vedno imam full nizek pritisk, voda je ok.

Lex, naslednji pregled in ctg imam 30.6.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Katy\o/)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
   [Brisano sporočilo]
23.6.2008 18:25:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Katy\o/)
  Neposredna povezava do sporočila: 3531
23.6.2008 18:39:11   
Anonimen
rahelca bravoooo, sicer sem napovedala, da boš rodila do nedelje, ampak dan gor dol user posted image user posted image  tudi jaz sem iz pregleda, CTG je sicer pokazal neke boge popadke, ampak sem zaprta totalno, niti zmehčan ni vrat, je rekla da še dolgooooo ne bo nič in me naročila en dan pred PDP 4.7.   za zjokat v glavnem, grem se stuširat, da bom vsaj kaj od dneva mela.     

Neposredna povezava do sporočila: 3532
   [Brisano sporočilo]
23.6.2008 18:52:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3533
23.6.2008 18:52:21   
Anonimen
tinky lep podpis, ampak upajmo da bo res časovno držal user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3534
   [Brisano sporočilo]
23.6.2008 19:06:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3535
23.6.2008 19:14:28   
kenya
Najprej Rahelca čestitke za parček user posted image   user posted image   user posted image   user posted image .

Jaz sem pa verjetno ena izmed redkih, ki me vročina prav nič pretirano ne moti. Smo vsi v familiji taki user posted image   user posted image   user posted image . Tud v hiški je prijetno hladno, pa tud zatekam ne pretirano, malo že, ampak dosti manj kot prejšnjič. Razen tega, da sem čedalje bolj okorna, kakšnih večjih težav nimam. Joj, sam da me ne bo čez eno uro kaj zaštihal user posted image .
Za v P imam pa jaz eno majhno boršico, manjšo kot nahrbtnik. Sem se pa odločila, da si bom vseeno zapakirala eno svojo poletno pižamo- hlače pa majico. Če bo slučajno kakšno pomankanje, kar za lj ne bi bilo nič čudnega.

Populis, tudi mi smo dobili postlico, kjer so bile stranice opraskane, ko smo jemali sobico za ruby. Madonca, zgleda da se jim to pogosto dogaja. Potem smo poslali nazaj in dobili nove stranice. Niso čisto nič komplicirali, samo je pa zoprno, zato ker pričakuješ, da bodo stvari take kot si jih hotel, potem se moraš pa še z reklamacijo ukvarjat, pa še zastonj ti niso nič dali.

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
23.6.2008 19:38:48   
neboglasnica
Če si prebolela norice, potem se nimaš česa bati. Tudi naša Ana jih je letos dobila, ko sem bila jaz noseča cca. 3 mesece. Sem se pozanimala na petih koncih, dobila vedno enak odgovor.

(odgovor članu ina82)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
23.6.2008 20:33:44   
Inigo
hej hoj punce!

evo... jst sm doma. user posted image popadki so... neredni in kar močni. me kar oblije in sem čisto mokra, ko zaščipa. mali ma glavico čisto doli. MV je zmehčan in totalno zaprt. zato so me tudi poslali domov. dr. Lužnik pravi, da če se že misli kaj naredit, da se bo lepše in hitreje odpiralo doma, saj bom tam sproščena. v bolnici pa vse kr čakamo in smo "zategnjene", pol pa ne gre nikamor. najbrž ma prav...

vsem pa najlepša hvala za skrbi in, da ste mislile name. tut jst sm na vas in še posebej hvala lunici, ki vam je sporočala kako je z menoj!

nč, grem počivat. tale vročina ubija!

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
   [Brisano sporočilo]
23.6.2008 20:38:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3539
23.6.2008 20:43:57   
nanka
Inigo, super da si doma, čeprav po eni strani bi bilo bolje da bi imela dete že v naročju, pa saj bo kmalu.

Rahelca iskrene čestitke zauser posted image in fantkauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3540
23.6.2008 20:48:46   
tims
Rahelca, čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Inigo, lepo da si se nam oglasila. Verjetno je pa tole res, da se boš doma bolj sprostila, pa še nas boš imela, ki ti bomo stale ob straniuser posted image .

Almera, kakšna prijaznost, delat tkole skomine.....user posted image . Hecam se. Ti kar uživaj, še za vse nas, k se zdele kuhamo. Jaz pa tud prstov ne morem več premaknt na nogah, ker so kot razkuhani makaroni user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3541
   Julijke 2008 III. del
23.6.2008 21:05:01   
dzanika
Rahelca, tudi jaz ti čestitam za dvojno srečo!

inigo, super da je s tabo vse ok in da si doma. Sigurno ti bo hitreje doma minilo kot pa da si v P., če drugega ne se boš z nami zamotila user posted image

Jaz sem pa ravno iz sprehoda pršla. Je blo prav luštno k se je mal shladil. Drugač tut mene vročina ne moti nekaj pretirano ker sem totalno zmrznjen človk in mi prov paše če me mal zagreje sam na sončku pa res ni za hodit...

Tko, sem vas prečekirala, zdej pa grem vn pred hiško mal sedet k je luštno hladno.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
   [Brisano sporočilo]
23.6.2008 21:44:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3543
23.6.2008 21:48:12   
lex
lex se pokorno javlja, da še ne gre rodituser posted image user posted image

HVALA ZA VSE SKRBI user posted image  za vse vas, ki ste me pogrešale.

Inigo jaz pridem v četrtek gor v bolnico, daj rezerviraj mi posteljo v tvoji sobi, da bova lahko čvekaleuser posted image

No danes popoldan sem bila na ctg in me je skor poslala v bolnico, pa sem se ji uprla, da še ne grem. V glavenm bolečine so popustile, potem ko pa sem crknjena pa pridejo nazajuser posted image . Boli me sredi trebuha pri popku in na strani kjer ima telo in zadaj mi nekaj tiši v pluča tako da ne morem globoko dihat, ne kašljat in bog ne daj da se mi začne kolcat. Sem brez popadkov. In mi je rekla, da naj grem v P da mi sprožijo porod. Pa sem ji lepo povedala, da še ne mislim it, ker glih ta teden delamo ploščo in ati nima časa pol zalumpat pupeuser posted image  in da me je strah umetno sproženega porodo. Ko sva se tako lepo pogovarjali mi je dala prav in me v četrtek naročila na ponovni ctg. Če me bo takrat še bolelo bom jo pa morala ubogat in it. Samo imam občutek da me bodo poslali domov. Bom rodila avgusta tako kot je lunica napisalauser posted image . Pač velika je in leži čisto od spredaj in mi pritiska na mišice trebuha (torej nikoli ne bom več brez trebuha - sicer pa še skor nikoli nisem bilauser posted image ), je sicer že spuščena malo nižje...

Razlogi zakaj se nisem nič javila: v soboto smo delali in sta me mala dva okupirala (ne bom spet o zg. štuku), pol me je itak rahlo zagrablo, v nedeljo smo imeli družinski dan - malo smo pospravljali in malo bili na obisku, malo smo jih dobili, pa še peglat mi je uspaelo. Od danes naprej je pa Aleks itak na počitnicah in sem okupirana še iz njegove strani, pa delali smo in potem zjutraj ni bilo cajta za comp. Tud zdaj se bom kar poslovila, ker ne morem več sedet, me že vse boli.

auroraa čestitke za sineka user posted image , rahelca tebi čestitke za parčekuser posted image user posted image

obljubim, da jutri 1x uredim sezname (če ne bom rodilauser posted image ), danes bom samo tega z rojstvi, ker že grmi, pa ne bi rada da mi še računalnik skuri

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
   [Brisano sporočilo]
23.6.2008 21:51:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3545
23.6.2008 21:59:21   
Nasara88
Rahelca čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3546
23.6.2008 22:01:02   
tims
No, Lex, sam da je vse ok. Imaš nalogo, da se vsak dan vsaj pofočkaš, a je provuser posted image ? Zdaj pa lepo počivi, da ne boš v četrtek šla rodit user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3547
   [Brisano sporočilo]
23.6.2008 22:02:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3548
23.6.2008 22:04:38   
neboglasnica
Ja, lex, počivaj, seznam nas, ki še nismo rodile je dolg...ga je treba urejat.

Mater, kako me vleče po križu, za znoret.....

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
23.6.2008 22:07:14   
tims
HD, jaz imam tudi mehek trebuh, pa mislim, da to že ves čas. Na določenih predelih je mehko, na določenih pa prav čutim pupo, kako leži. Mislim, da je bilo v prvi user posted image  isto. Se ne spomnimuser posted image . Sam če bi bilo kaj narobe, bi mi v petek, ko sem bila v P. na UZ sigurno kaj omenila.

Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?