|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 III. del
23.6.2008 12:37:30   
moya
mene pa zanima katerega pediatra v lj priporočate in kdaj se je treba pri njih oglasit, že prej, da se zmeniš al potem ?

ne vem, al ste me spregledale, ali res nobena ne ve.., evo sedaj ko vidim, da vas je precej prijavljenih, se zopet javljam z istim vprašanjem, če slučajno veste....

(odgovor članu moya)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
23.6.2008 12:37:42   
netki
maja...za kolk kg si ti to kupla

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
23.6.2008 12:40:19   
maja24
user posted image
za 3 do 6 kg tko kot piše za novorojenčke.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
23.6.2008 12:41:31   
ina82
nasara-hvala za inf., sem jaz tud klicala in seveda dobila enake podatke, no nosečnice pol pa se vidimo jutri

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
23.6.2008 12:44:29   
Juno
Edino kar me danes matra je neka čudna bolečina, ki se razširi po nogi navzdol, do sredine stegen, kot bi me elektrika stresla. Sekundo, dve, pa konec.

neboglasica - to se tudi meni dogaja. Včasih me tako zaboli, da naglas zastočem. Neprijetna bolečina je to, še sreča da traja le sekundo, dve. 

Tempus fugit, amor manet!

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
23.6.2008 12:50:06   
Yasminka
Moya - Glede pediatra bi ti priporočala, da najprej poizveš v tistem okrožju kjer si doma. Dobro je vprašati kakšne sosede, znanke.  Meni osebno se zdi bolje, da imaš pediatra čibližje, ne pa da se z bolnim otrokom voziš skozi vso LJ. Jaz sem iz Viča, pediatrinjo imam v ZD-Vič in sicer dr. Porenta. Meni je super, si vzame čas in vse razloži, le čakalne vrste so noro dolge (tudi 3 ure smo že čakali na pregled).
Sicer pa po porodu pokličeš v Zdravstveni dom, ki ti je najbližje in se naročiš na prvi pregled (mislim, da je pri 4 tednih ali 6-tih).

(odgovor članu Juno)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
23.6.2008 12:53:11   
jocika
mojcek1, sej bo. engauser posted image za tolažbo. Drugače pa jaz mislim, da sploh če je prvič ni panike, da bi kr tak doma rodila. Če ni nobenga poleg tebe, še vfedno lahko pokličes starše, ko se začne dogajat, al pa rešilcauser posted image  - da res ne čakaš glih, če bo tvoj prišu z letalom pravčas nazaj...
Drugače je pa mogoč bla Wilma kr sama zato, da se doma zgodi, če je tko navdušena nad naravnim porodom. Zadnjič je tud v Laškem ena doma rodila, pa se je potem razvedelo, da je tko hotla, pa so šele potem poklical user posted image . Se dogaja.
Jaz bom tud verjetno sama doma, ko moj dolgo dela, pa mi ni panike. Sej ne bo šlo kr tko na en dva tri.

Patricija je sonček, ki nama je polepšal svet...

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
23.6.2008 12:56:18   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: maja24

user posted image
za 3 do 6 kg tko kot piše za novorojenčke.

aja to si dvojkico kupla....kake so pa cene v mullerju?

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
23.6.2008 12:59:05   
nanka

mene pa zanima katerega pediatra v lj priporočate in kdaj se je treba pri njih oglasit, že prej, da se zmeniš al potem ?

Moya pediatra se ponavadi pokliče takrat ko rodiš in če imaš srečo še ni zaseden. Najbolje si je izbrati pediatra v tvoji bližini, vsaj tako priporočajo.

(odgovor članu moya)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
23.6.2008 13:00:26   
Katy\o/
Bom še jaz malo piskerček pristavla glede pleničk. Pravijo da so najboljšle Pampers pleničke iz Mullerja in to zato, ker so narejene za nemški trg in so bolj kvalitetne. DM, Spar, Tuš, Mercator in vse ostale trgovinice prodajajo Pamperske za južni trg in so baje notri neke snovi (nimam pojma katere), ki znajo pri kakšni ritki mali povzročit alergijo. Jaz sem jih res kar v Mullerju kupila in sicer velikost št. 1 (3-5). So pa res take maaaleee pleničke, kar ne moreš verjet kaka mala ritka bo to notr. user posted image No in prav tako so vsi Mullerjevi izdelki boljši. Naprimer mehčalec Lenor iz Mullerja bolj diši in ga daš manj, kot pa iz kakšne druge trgovine. Bom sprobala, zdej mam Lenor iz Tuša, ko mi ga zmanjka, grem kupit v Muller, pa bomo vidli, če je res. user posted image

Drugače pa vidim, da se že res dogaja. Že kar nekaj julijk ki je imelo 5ga rok, kot jaz, je šlo po štručke. Meni še nič ne kaže da bi blo treba it. Jutri mam 2. CTG (zdaj bo vsak teden 1x). Po moje itak ne bo nič pokazal. user posted image Lep sončni dan vam želim punce.

Postali smo mala družinica! :)

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
23.6.2008 13:02:08   
Anonimen
punce, kaj je to za ena vročina, to je za bruhat no... živiva v mansardi, trenutno ne morema vklopit klime, ker so jo izklopli zunaj, ker nam rihtajo fasado.... celo noč in cel dan so okna zaprta, ker zaradi fasade notri letijo drobni stiroporčki... skratka smo v peklu.. sedim na miru, samo berem na računalniku in sem cela zalepljena, z mene teče, sproti se ne morem brisat.... ko en cestni delavc sem... grozno no.... menda se bo ja mal ohladilo.. ponoči je za crknit, teče z mene.... komaj čakam da zrihtajo to fasado, kot kaže bo naslednji teden gotova, pol pa klima na 16 stopinj pa gasaaaaaaa user posted image

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3486
   [Brisano sporočilo]
23.6.2008 13:07:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu jocika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3487
23.6.2008 13:09:10   
papir

Objave: 838
Status: odsoten punce, kaj je to za ena vročina, to je za bruhat no... živiva v mansardi, trenutno ne morema vklopit klime, ker so jo izklopli zunaj, ker nam rihtajo fasado.... celo noč in cel dan so okna zaprta, ker zaradi fasade notri letijo drobni stiroporčki... skratka smo v peklu.. sedim na miru, samo berem na računalniku in sem cela zalepljena, z mene teče, sproti se ne morem brisat.... ko en cestni delavc sem... grozno no.... menda se bo ja mal ohladilo.. ponoči je za crknit, teče z mene.... komaj čakam da zrihtajo to fasado, kot kaže bo naslednji teden gotova, pol pa klima na 16 stopinj pa gasaaaaaaa

tudi jaz komaj diham.to bo še dolgo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
   Julijke 2008 III. del
23.6.2008 13:09:38   
dzanika
Auroraa, čestitam za sinka! Želim da ste zdravi in da se greste čimprej domov cartat!!

inigo, zate pa držim pesti da bo vse ok!!

Joj, spet ste včeri pa dones tolk načvekale da sem porabila celo uro da vas preberem. Bom mogla bit bol pridna pa vas sproti brati. Tudi jaz se strinjam da tale vročina pa res ni več normalna. user posted image Js mam takšne noge da jih komaj premikam. Zdej so me še bolet začele. Tolk mam zatečene da nobenih čevljev več ne spravim na sebe. Groza. G. pa pravi da ni nič hudega dokler je pritisk v meji normale... Sam men se zdi da kar je pa preveč je pa preveč, tut ponoči nič ne shlapijo kot so včasih. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
23.6.2008 13:10:51   
Anonimen
papir ko pomislim da bi najin pikec zdajle mogu bit v taki vročini, mi kr hudo postane, da že tak navijam da pride... sej bi se ja skuhal revček mali. user posted image

(odgovor članu papir)
  Neposredna povezava do sporočila: 3490
   [Brisano sporočilo]
23.6.2008 13:11:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Katy\o/)
  Neposredna povezava do sporočila: 3491
23.6.2008 13:12:23   
moya
Nanka, Yasminka  - hvala, sem mislila, da je treba  pediatra prej urejat-rezervirat, da dobiš "ta dobrega" še frej..
vročina user posted image , noro zatekam user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
23.6.2008 13:14:49   
Anonimen
evo sms od inigo... boga revica gre domov! spet čakat user posted image  popadki so se umirili, niso več tko pogosti, so pa bolj boleči, je rekla da se bo zvečer javila na forumu. ma ni ji namenjeno, da se kej prej reši no...   inigo drži se user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3493
23.6.2008 13:20:15   
jocika
Mojcek1, jaz sem kupla isto Fixies. Sicer z njimi še nimam izkušenj, vem sam, da so pamperske za en drek - razen tiste v mullerju - ampak v Celju ga ni... Ko sem delala v vrtcu so meli otroci vse sorte plenic - od Pampers, pa ne vem kterih še, do enih čist pocen iz Lidla - moje mnenje? Vse so ble boljše od pampers, ker te za južni trg so res user posted image , pol naprej bomo pa sprobal, ja, pa bo.

Jaz sem mela pa zdejle za kosilo moj domači kruhek, pa suho salamo, pa tunino pašteto, pa sirček - zelo zdravo, jauser posted image  Ma sem sama, pa se mi ne ljubi kuhat...Bom jutri bolj pridna. Noge mam tud jst take, kot bi pogledal napihnjeno lateksovo rokavico - se vidi, da sem dolgo likala danes...Jih grem malo v ledeno vodo namakat. Aja - obutev? Japonke!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image  Hvalabogu, da smo poleti visoko nosečeuser posted image

Patricija je sonček, ki nama je polepšal svet...

Neposredna povezava do sporočila: 3494
   [Brisano sporočilo]
23.6.2008 13:25:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3495
23.6.2008 13:31:03   
netki
punce morm se vam spihat ker sem jezna ko user posted image user posted image user posted image

moj je danes prejel pošto iz policije in sicer plačilni nalog za prekršek.....ujeli so ga na radar in poslikali....ja še slikico je dobil zraven.....in to v naselju blizu doma, kjer nikol ni blo nobene kontrole, je pa tabla 50 km/h in moj je peljal 65. Kazen? 80 eur, če plačaš v 15 dneh je 40eur.
Jezi me pa to, da nekateri peljejo mnogo mnogo hitreje, pa nič ne dobijo. Ravno danes je ena kura pripeljala mimo mene po moje blizu 100km/h, jst sem se skor ustavila, ker sem mislila da ovinka ne bo zvozila....ampak takšni imajo srečo user posted image user posted image user posted image  nikol jih ne dobijo.....
midva malokdaj kršiva (pas, hitrost-minimalna prekoračitev), pa vedno nasankava, nekateri pa stalno hudo kršijo in se zmažejo.....user posted image user posted image

vem da je kazen zaslužena, samo zakaj ne velja za vse enako????

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
23.6.2008 13:41:16   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: Katy\o/

Bom še jaz malo piskerček pristavla glede pleničk. Pravijo da so najboljšle Pampers pleničke iz Mullerja in to zato, ker so narejene za nemški trg in so bolj kvalitetne. DM, Spar, Tuš, Mercator in vse ostale trgovinice prodajajo Pamperske za južni trg in so baje notri neke snovi (nimam pojma katere), ki znajo pri kakšni ritki mali povzročit alergijo. Jaz sem jih res kar v Mullerju kupila in sicer velikost št. 1 (3-5). So pa res take maaaleee pleničke, kar ne moreš verjet kaka mala ritka bo to notr. user posted image No in prav tako so vsi Mullerjevi izdelki boljši. Naprimer mehčalec Lenor iz Mullerja bolj diši in ga daš manj, kot pa iz kakšne druge trgovine. Bom sprobala, zdej mam Lenor iz Tuša, ko mi ga zmanjka, grem kupit v Muller, pa bomo vidli, če je res. user posted image

Drugače pa vidim, da se že res dogaja. Že kar nekaj julijk ki je imelo 5ga rok, kot jaz, je šlo po štručke. Meni še nič ne kaže da bi blo treba it. Jutri mam 2. CTG (zdaj bo vsak teden 1x). Po moje itak ne bo nič pokazal. user posted image Lep sončni dan vam želim punce.

ja tudi jaz zato hodim v Muellerja kadar je le mogoče, pa niso samo plenice, praški na to foro, ampak tudi čokolada Milka, Nutella,....Drugače sem pa našla dosti cenejše pamperske, duplo paket št. 2 pri nas v Tušu. Nisem jih še kupila, ker imam sedaj en paket prav Muellerjevih št. 1 in št. 2 Pampers iz Muellerja, ampak naslednjo rundo (tio bo porodu) grem tja, ker v LJ. mi najbrž ne bo uspelo.

Inigo, drži se,

Populis, ja dobro, da ni mene zadnjič tudi na en sendvič poslala, ker pred ctg-jem nisem jedla in ji to prav nič ni bilo všeč in je rekla, da naslednjič je treba jesti, da bo pravi ctg. No sej je bil še vedno aktiven, ampak jutri pa bom poskusila do 8.00 nekaj vase spraviti.

(odgovor članu Katy\o/)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
   [Brisano sporočilo]
23.6.2008 13:44:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3498
23.6.2008 13:58:27   
TODI
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

Jaz pa sedaj pogrešam Tody.

Todi je še kar v enem kosu, sam je ta teden brez otrok( sta šla z babico in dedijem v Bohinj) in uživa 100h.
Sem ravnokar prispela od kozmetičarke, tako da mislim, da je sedaj to to, da lahko grem rodit. V petek sem imela frizerja, da sem se končno mal uredila in pobarvala moje sive lase, saj nemorem siva rodit, bodo še mislili, da sem babi user posted image user posted image .

Pa mislim kako imam vse pripravljeno( saj v tretje pa ja vse obvladam user posted image ) pa vsak dan kaj ugotovim, da mi manjka, tako da ... pa saj same veste kako pa kaj.

Jutri imam dekompresijo ( a gre še katera ob 9h??), potem sem zmenjena z eno babco iz P, da mi pove kako dela tele tri tedne, v kolikor mi jo bo uspelo imeti pri porodu. Potem pa sem nameravala priti k Jurmanu( saj ste tam zmenjene ane user posted image ) na čvek.

Aja sem pozabila še tukaj aurori čestitke še enkrat!!! Pa lepo se cartajta!!!

Vročino komaj prenašam, tako da se držim bolj znotraj hiše. Počivam in odštevam dneveuser posted image user posted image .

No tolk za sedaj grem dat noge v luft user posted image

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
23.6.2008 14:02:19   
karamela6
Ciao bejbe!

Uh, vročina je res neznosna, ampak v mojem stanovanju je takoooooo faaaajn hladno. Imava čisto blizu vodo in se pozna, da ni za verjet. Včeraj bo 17h, ko sem prišla domov iz potepanja, mi je na vremenski postaji kazalo zunanjo temperaturo 29 stopinj (na balkonu v senci, kjer je enota), notranjo temperaturo pa 21 stopinj!!!! Res, milina. Če sem dlje časa not, si moram kar kakšen tanjši puloverček čez dat, ker mi je premrzlo. Pol je pa fora, da grem takšna vn, npr. s psom na sprehod in ko stopim skoz vrata bloka, me zabriše nazaj not, da dam pulover dol. user posted image
Ko sva kupovala stanovanje, je prejšnja lastnica res rekla, da ne bova rabila klime. Pa sva si mislila: ah, midva jo bova sigurno imela. Zdaj vidiva, da je res totalno brez potrebe. Tko da, kar se vročine tiče, imam rešitev: pač ostanem v stanovanju, pa je.

Kar se ljubljanskih pediatrov tiče, nimam pojma! Žal. Vem, da je pri nas ena super pediatrinja, tako da ne bom imela težav pri tem.

Glede plenic - jaz imam Muellerjeve Pamperske. Imela jih bom 2, 3 mesece, potem pa bom sprobala še kakšne druge. Dalje se bom odločala takrat.

Ojjjoooj, uboga Inigo! Res nimaš sreče! Upam, da ni prehudo. user posted image user posted image user posted image
Hahaha, me bi kar lex že v P poslale. Nazadnje bo pa krepko čez rok rodila! user posted image

Moja pikica oz pikec tudi danes dela akrobacije. Sem popravila na pikec zato, ker mi zadnje čase vsi govorijo, da bo fant ... a meni že celo nosečnost G-ji govorijo, da bo punca. In zdej me že domači zafrkavajo. Bomo videli, kako bo s tem. V glavnem, jaz nisem zaznala še nobenih popadkov. Od težav mi je najhujša ta, da me peče pod prsmi in pa zadnje čase nenadna slabost in omedlevica, ki prideta v sekundi. K sreči v roku 15 min tudi gresta, ampak ni prijetno, sploh, če sem sama takrat. Drugo vse štima. Prebava uredu, ker že skoz pijem Legofer, pa tu in tam kako šumečo tableto magnezija. Aja, noge mi tudi zatekajo, ampak ni prehudo. Mam že od nekdaj bolj zalite gležnje, tko da mi to sploh ni ne vem kako nenavadno.

Mene je pa čez vikend skrbelo, da bi me kaj prijelo, ker bi potem moj user posted image imel težave glede prihoda v P. Namreč, je predsednik prostovoljnega GD-ja in so dobili nov avto, pa je bil petek in sobota cel halo okrog tega, da ne govorim o fešti! Ampak, sem se že s frendico dogovorila, da najprej mene odpelje, potem pa pride še po njega ... v glavnem, šoferja imam, če bo nuja in ne bo mojega pri roki. Se tudi meni zdi smotan, da bi mogla klicat rešilca. Upam, da ne no.

Willma, ČESTITKE! Svaka čast, da si bila frajerka in zadevo uštimala kar doma. Mene bi kap od skrbi!

Danes mi ni treba kuhat - naju je tašča povabila na kosilo. Mi kar paše, čeprav mi zadnjih par dni spet ni problem kuhat. Kaj na hitro naredim, ne prevroče, kaj bolj lahkega, pa je.
Potem imam pa danes ob 17.30 spet pregled. Upam, da bo vse ok, če ne pa javim Blacky.  user posted image user posted image user posted image (Zdej si moja pikica misli: Mami, ti se kr delaj norca, boš videla, kako te bom presenetila! Le čakaj se me! user posted image user posted image user posted image )

Grem zdej nalimat tisto peno na noge od stolov, da mi ne ropotajo tolk skoz ušesa!

Se beremooooo...

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?