karamela6
|
Ciao bejbe! Uh, vročina je res neznosna, ampak v mojem stanovanju je takoooooo faaaajn hladno. Imava čisto blizu vodo in se pozna, da ni za verjet. Včeraj bo 17h, ko sem prišla domov iz potepanja, mi je na vremenski postaji kazalo zunanjo temperaturo 29 stopinj (na balkonu v senci, kjer je enota), notranjo temperaturo pa 21 stopinj!!!! Res, milina. Če sem dlje časa not, si moram kar kakšen tanjši puloverček čez dat, ker mi je premrzlo. Pol je pa fora, da grem takšna vn, npr. s psom na sprehod in ko stopim skoz vrata bloka, me zabriše nazaj not, da dam pulover dol. Ko sva kupovala stanovanje, je prejšnja lastnica res rekla, da ne bova rabila klime. Pa sva si mislila: ah, midva jo bova sigurno imela. Zdaj vidiva, da je res totalno brez potrebe. Tko da, kar se vročine tiče, imam rešitev: pač ostanem v stanovanju, pa je. Kar se ljubljanskih pediatrov tiče, nimam pojma! Žal. Vem, da je pri nas ena super pediatrinja, tako da ne bom imela težav pri tem. Glede plenic - jaz imam Muellerjeve Pamperske. Imela jih bom 2, 3 mesece, potem pa bom sprobala še kakšne druge. Dalje se bom odločala takrat. Ojjjoooj, uboga Inigo! Res nimaš sreče! Upam, da ni prehudo. Hahaha, me bi kar lex že v P poslale. Nazadnje bo pa krepko čez rok rodila! Moja pikica oz pikec tudi danes dela akrobacije. Sem popravila na pikec zato, ker mi zadnje čase vsi govorijo, da bo fant ... a meni že celo nosečnost G-ji govorijo, da bo punca. In zdej me že domači zafrkavajo. Bomo videli, kako bo s tem. V glavnem, jaz nisem zaznala še nobenih popadkov. Od težav mi je najhujša ta, da me peče pod prsmi in pa zadnje čase nenadna slabost in omedlevica, ki prideta v sekundi. K sreči v roku 15 min tudi gresta, ampak ni prijetno, sploh, če sem sama takrat. Drugo vse štima. Prebava uredu, ker že skoz pijem Legofer, pa tu in tam kako šumečo tableto magnezija. Aja, noge mi tudi zatekajo, ampak ni prehudo. Mam že od nekdaj bolj zalite gležnje, tko da mi to sploh ni ne vem kako nenavadno. Mene je pa čez vikend skrbelo, da bi me kaj prijelo, ker bi potem moj imel težave glede prihoda v P. Namreč, je predsednik prostovoljnega GD-ja in so dobili nov avto, pa je bil petek in sobota cel halo okrog tega, da ne govorim o fešti! Ampak, sem se že s frendico dogovorila, da najprej mene odpelje, potem pa pride še po njega ... v glavnem, šoferja imam, če bo nuja in ne bo mojega pri roki. Se tudi meni zdi smotan, da bi mogla klicat rešilca. Upam, da ne no. Willma, ČESTITKE! Svaka čast, da si bila frajerka in zadevo uštimala kar doma. Mene bi kap od skrbi! Danes mi ni treba kuhat - naju je tašča povabila na kosilo. Mi kar paše, čeprav mi zadnjih par dni spet ni problem kuhat. Kaj na hitro naredim, ne prevroče, kaj bolj lahkega, pa je. Potem imam pa danes ob 17.30 spet pregled. Upam, da bo vse ok, če ne pa javim Blacky. (Zdej si moja pikica misli: Mami, ti se kr delaj norca, boš videla, kako te bom presenetila! Le čakaj se me! ) Grem zdej nalimat tisto peno na noge od stolov, da mi ne ropotajo tolk skoz ušesa! Se beremooooo...
|