Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 23.6.2008 12:11:28
|
|
|
|
simi73
|
Huanita, tvoja Capinka je pa ful ta mali od moje sestrične podobna. Prava lepotička je, tak da jo boste moral kar pazit pred fanti . Skabi na zs sem ti poslala mail za fotke. Tud jst sem že prejšnji teden mislila, da me je že obiskala prva po porodu, pa je bilo sam še nekaj čišče. Upam, da se ti umiri vse skupaj. Jančika, saj vem, da je najboljše kr podojit ta malo, sam v tej vročini mi kr nekaj štrajka pa čez dan noče kaj velik jest, me pa zato mal skrbi, da ne bi dehidrirala. Sem ji dala mal vode kr po žlički, pa jo je spila, zizat pa ni hotla . Eh, se bomo že pretolkli skozi tole vročino. Babnce, ju3 zjutraj pridem skor 100% v Celje (če mi moj ne bo avta na servis poslal ). A rabi katera kaj iz mullerja? Kje boste na kofetu, da mal počvekamo? Na, zdaj je pa ta mala začela sitnarit, ker je zaspana. Zadnje čase mi nič kaj noče v vozeku spat, pol pa še doma sitnari, ko je tolk zmatrana . Jo grem previt, pa dat spat. Se kasneje kaj javim!
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 23.6.2008 13:49:15
|
|
|
|
mavo
|
Ja, jutri vas bo pa tok na kavo prišlo, da je najbolje, da se res že kar dons zmenmo, kje pa kdaj se dobimo. Samo eno mam mal na sumu, da jo je spet sam g*** pa sapa in nas bo raje izza grma poslušala in zalezovala , a ne Huanita? Bonnie, sva se za mal falile, ob 8:31 sem bla že 20 metrov pred Top fitom. Sem ti poslala ZS. Huanita, sam tvoja capinka je pa res ful cortkana, pa ful fotogenična. Pravi cukr! Razmišljam, da bi se res jutri zjutraj kar v Top fitu dobile, pa že kar ob 8ih, da še Snorlax ujamemo. Saj na sprehod gremo lahko tudi kasneje - ob Savinjo, ker je klima edino tam za prežvet. Zdaj grem pa kuhat, ker mali čukec spi, da mal izkoristim čas.
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 23.6.2008 14:18:53
|
|
|
|
Jančika_
|
Bonnie je potem kar k meni uletela, tako da nisva ostali čist brez čveka . Aja, Bonnie, še dobro da sem šla nazaj gor po slike - sem se spomnila, da moram opozorit Joeja na večerni sestanek in mi seveda prijavi, da ga danes do večera, morda celo noči, sploh ne bo domov (kdaj mi je to sicer mislil povedati, evo, tega pa ne vem ) in sem potem morala organizirati varstvo za otroka, ker tokrat moram pa res nujno na sestanek sveta staršev (tavečje otroke nam bojo selili, saj sem menda zadnjič nekaj omenila na žurki). Tako da sem obtičala in še vedno nisem šla po Vasjo v vrtec. Grem zdajle po oba, pol se bomo pa kar doma malo pajsali.
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 23.6.2008 15:54:54
|
|
|
|
barika
|
Babnce ful ste bile fajne! (samo, ko iz slik samo 3 poznam ) Huanita, a samo 5 stopinj je bilo??? , nas je približno 14 dni nazaj pral ful mrzel dež (mali pa oblečen kot 2 medveda ) Skabi, ko imaš dva pira v riti, je kombinatorika španska vas . Kaj pa tole (zgleda super simpl, ampak!!!): srečaš žensko, ki ima s sabo otroka, fantka. Veš, da ima še enega otroka, ne veš pa, ali je starejši ali mlajši. Kakšnega spola je tisti drugi otrok - povej verjetnost za fantka in za punčko. čist simpl, če jo poznaš, greš do nje in vprašaš uživajte
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 23.6.2008 20:19:29
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika Skabi, ko imaš dva pira v riti, je kombinatorika španska vas . Kaj pa tole (zgleda super simpl, ampak!!!): srečaš žensko, ki ima s sabo otroka, fantka. Veš, da ima še enega otroka, ne veš pa, ali je starejši ali mlajši. Kakšnega spola je tisti drugi otrok - povej verjetnost za fantka in za punčko. čist simpl, če jo poznaš, greš do nje in vprašaš Uh . Tudi tako, ja . Pa recimo, da je ne moreš vprašati in dajmo samo predvidevat.
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 23.6.2008 21:10:10
|
|
|
|
Meggi
|
Zobarca mi je skor uničla lajf! Punce, vem kako je ko se počutiš da si še samo za 5m pod zemljo. Po 10letih se odpravim k zabarci, da mi odmrli zob porihta in sfrizira. In kakšno pridem iz ambulante po 1.5h. Škrbasta in negraužna in glavobol od jemanja €. Jojmene a še katera pozna kakšnega fer zobarja? Zakaj tistih nekaj mm zoba tolk stane in zakaj zobje niso večni? Za nadaljne 3 dni imam karanteno doma.. adijo prazniki, dopust! Naj mi ktera reče da se to ne dogaja meni!
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 23.6.2008 21:32:18
|
|
|
|
teta beta
|
Jaz sem tudi za kavo kar zjutraj in v top fitu zaradi parkinga. Darja, kako lep avatar , upam, da jutri v živo vidim tudi original. Daša je pa prejle dobila novo sestrično, zdaj moram očitno počakat še jerebico in smrček, potem bom pa šele jaz na vrsti .
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 23.6.2008 21:38:07
|
|
|
|
pikecpokec
|
Čeeeer! Lep pozdrav z morja! Mi smo pristali na Murterju, ker nem uni kamp v Paklenici ni bil všeč. Ful gužva, polno nekih rezerviranih placov, pa sami Čehi. V glavnem, smo se odpeljali naprej in zdaj smo tukaj - v raju na zemlji! Resno - senca pod oljkami, bazenček pred šotorom, u nulo spucani WCji, pralni stroj (sej ne da bi hotla prat na dopustu, ampak mogoče ga bomo pa rabili, ko smo taki pujsi), zastonj internet , hladilniki ''na dohvat ruke''. Plaža sicer ni bogvekaj (pomoli, pa vmes malo peska), ampak tamali itak najbolj uživa v svojem bazenčku. Tastari pa tud, s pirom v roki . Najbolj važno pa je, da smo skor sami. V spodnjem delu kampa je sicer par prikolic in kemperjev, v zgornjem delu nas je pa pet s šotori. tko da smo se razkomotili ko cigani . V glavnem, ni to neki ogromen kamp, ampak bolj tak družinski. Tamali se je super navadil, spi ko polhek v šotoru, pa enih taužent kamnov je že zmetal v vodo. osvaja pa itak vse po vrsti. najbolj so mu všeč kake stare švabice . No, zdej pa grem en mrzel pirček spit z možem. aja, še link od kampa, če bo katero mikalo: http://www.autocampingpark-matija.com/ pa-pa
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 23.6.2008 21:41:25
|
|
|
|
Naty*Taja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR IZVIRNO SPOROČILO: barika Skabi, ko imaš dva pira v riti, je kombinatorika španska vas . Kaj pa tole (zgleda super simpl, ampak!!!): srečaš žensko, ki ima s sabo otroka, fantka. Veš, da ima še enega otroka, ne veš pa, ali je starejši ali mlajši. Kakšnega spola je tisti drugi otrok - povej verjetnost za fantka in za punčko. čist simpl, če jo poznaš, greš do nje in vprašaš Uh . Tudi tako, ja . Pa recimo, da je ne moreš vprašati in dajmo samo predvidevat. Ja, kaj madona fifti - fifti je za luliko ali pimpeka, pa če je to prvi al pa deseti otrok, a ne? Betka - a zdej pa je B rodila? Čestitke!!! Jutri ob osemih v Top fitu? Madona pridem še jaz. Moje tri oddam, potem pa pribrzim, ker imam ob 11. piknik na kladivarju, tak da....vsekakor bom tam nekje. Darja, dej mi pošlji še ti telefonsko na zs. Aja -a si sploh še tu? A ti one pleničke prinesem?
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 23.6.2008 21:47:27
|
|
|
|
snorlax
|
Jutri po 8.00 uri v Top fitu! Nočko!
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 23.6.2008 21:48:57
|
|
|
|
HuAnita
|
Vidim, da ste me šimfale Ti, ti, ti, grde.... No, sem danes bila z mlaima ves dan sama in sme ju peljala v naravo, misleč, da je to dobra ideja, ker se ponavadi res sama zamotita... Ne, danes ne, kot da imata petarde v ta zadnji
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 23.6.2008 21:50:36
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Ej, Pikecpokec super ste se vi tole smjestili!! Ko bi vsaj en takle šotor mi imeli... Če bo kej dnarja si bomo en pocen avtodom nabavli, potem pa v lajf.... ja, ja , sanjala svinja kukuruz!! Letos še apartmaja nismo rezervirali! Če se ti bo dalo kje mimogrede kako fajn zadevo najt pa poslikat..... se priporočam, ker nimam pojma, kam naj gremo. Želja je Pag ali Murter... Imejte se skrajno lepo in javi kaj, kako je vreme...
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 23.6.2008 21:50:57
|
|
|
|
HuAnita
|
Skratka, že njuni prababici, kateri se zdita vedno ful uboga, ker sta vedno v bloku zaprta, pa se ne moreta zdivjati, presedlo in ji je oklincala... Brez efekta,,,, bo že. Pikecpokec - hvala za info, mi pa smo se v Paklenico za vami spravljali.... Kakšne so pa cene na otoku, koliko pride kamp? Pa koliko časa ste vse skupaj potovali?
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 23.6.2008 21:52:06
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Huanitka, mi smo tudi bili bolj, kot ne sami cel dan ... zato ti želim lepo in dolgo lahko nočko - nama bo prijala!
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 23.6.2008 21:57:46
|
|
|
|
Janeja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja Držimo pesti za Leo! Pa za Tjaževe prve korake in Janu za prvi zgubljen zobek. (btw imate pa zlo bogato zobno miško - a se mi splača en zobek zgubit? ) S tole bogato zobno miško si me pa nasmejala zdajle. Glede na to, da je bil tole prvi zobek in da je miška velikodušno odnesla še vse dude, sta dobila vsak po 10EUR. Se mi niti ne zdi takooo zelooo. Je pa še od babice nekaj dobil za prvi zobek in to je takoj zapravil. Se ti ne splača zobka zgubit... Lea je tahudo krizo dala skoz. Še vedno parkrat na dan reče za dudo - itak da proba - ampak, ko je ne dobi, ni več joka. Pač stisne medvedka in je OK. Pa zvečer je tudi lepo naštela kaj rabi za spanje: medija, pa še enga medija, pa zajčka, pa kužka,... pa še dudo. No ta zadnji del je pa že sama z nasmeškom na ustnicah izgovorila, ker je vedela, kakšen bo odgovor. Ponoči pa tudi ni bilo več takšnega hudega joka. Mislim, da je najhujše za nami. Mene je pa danes policaj na radar dobil. Omejitev 50, jaz sem peljala pa 63. Se mi je kar tema nardila. Pol sem ga pa čist lepo vprašala, kakšno cifro mi misli napisat in je rekel, da 80 EUR. Ko mi je dal pa list za podpisat, je bila gor pa cifra 60 EUR - če plačam takoj pa 30. Mi je prijazno rekel, da manjše kazni mi pa res ni mogel napisat za prehitro vožnjo. Itak, da mi je zdaj že smešno. Pa ko se mi je v glavi odvrtel film o par 100 EUR kazni pa še kakšni kazenski točki zraven, se mi tistih 30 EUR sploh ni zdelo veliko. Mater, če se še kdaj peljem prehitro - sploh pa s službenim avtom.
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 23.6.2008 21:58:17
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja Ja, kaj madona fifti - fifti je za luliko ali pimpeka, pa če je to prvi al pa deseti otrok, a ne? Noup. Bi človek mislil tako (in po moje smo čisto vsi mislili tako, ko smo tole prvič videli), ampak ni. Pomemben podatek je to, da NE VEMO, ČE JE TO STAREJŠI ALI MLAJŠI otrok.
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 23.6.2008 21:59:54
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janeja Mislim, da je najhujše za nami. Evo, vidiš!
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 23.6.2008 22:06:17
|
|
|
|
Jančika_
|
Aja, to vam pa moram povedat, kaj je Kajči danes naredil. Smo bili zvečer sami, malo smo zamujali s programom, in sta se tik pred tuširanjem mulca spomnila, da sta spet lačna (eno uro po večerji, itak ). In sem Kajčiju naštimala koruzne kosmiče in šla tuširat Vasjo, potem bi pa dala njemu jest in bi vmes tuširala malega. Super načrt, če se ne bi sfižil . Tuširam Vaskota in slišim, da pride tamali v kopalnico in nekaj ruži naokoli. Preden mi je kliknilo, da to ne more biti kaj dobrega ... je stresel koruzne kosmiče v umivalnik, z žlico pa zajemal vodo iz školjke in deval v usta . Mislim, OD KOD MU IDEJA???
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 23.6.2008 22:07:57
|
|
|
|
Naty*Taja
|
No, Janči me pa res zanima odgovor!! Kakšna hudiča je pa to verjetnost? Dej povej, ker ne bom mogla spat drugače!
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 23.6.2008 22:14:28
|
|
|
|
simi73
|
Meggi, zobje so res en taka stvar, ko jih res rabiš... pa zobarji znajo to fajn izkoristit in zaračunat. Upam, da ti jih bo vsaj v redu zrihtala za take denarje! Pikecpokec, a ti še pa na dopustu ne zdržiš brez rr-ja ? Skabi, hvala za fotke! Se grem še na balkon mal ohladit, pol pa spat. Ju3 po 8. uri torej v Topfitu. Se vidimo!
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 23.6.2008 22:14:47
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja No, Janči me pa res zanima odgovor!! Kakšna hudiča je pa to verjetnost? Dej povej, ker ne bom mogla spat drugače! Če ima nekdo dva otroka, so možnosti take: fantek-fantek punčka-punčka fantek-punčka punčka-fantek In če ne veš, ali je ta fantek prvi ali drugi otrok, potem imaš na voljo tole: fantek-fantek fantek-punčka punčka-fantek Torej je preostali otrok lahko enkrat fantek in dvakrat punčka! Samo zato, ker ne veš, kateri po vrsti je. Če pa to veš, potem je pa fifti-fifti. Joe je rabil celo noč, da je tole prebavil . Zjutraj je še malo gruntal, pol je pa rekel: ajaaaaaa, tak simpl je . Samo je res tako sumljivo preprosto, da imam še zdaj občasno pomisleke in si moram napisat, da verjamem .
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 23.6.2008 22:15:52
|
|
|
|
Jančika_
|
Piki, super camp ! Uživajte!
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 23.6.2008 22:16:31
|
|
|
|
Naty*Taja
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 23.6.2008 22:17:16
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Zdej pa grem spat! LAHKO NOČKO VSEM SKUP! in se vidimo jutri (upam, da )
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 23.6.2008 22:30:57
|
|
|
|
mavo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR Aja, to vam pa moram povedat, kaj je Kajči danes naredil. Smo bili zvečer sami, malo smo zamujali s programom, in sta se tik pred tuširanjem mulca spomnila, da sta spet lačna (eno uro po večerji, itak ). In sem Kajčiju naštimala koruzne kosmiče in šla tuširat Vasjo, potem bi pa dala njemu jest in bi vmes tuširala malega. Super načrt, če se ne bi sfižil . Tuširam Vaskota in slišim, da pride tamali v kopalnico in nekaj ruži naokoli. Preden mi je kliknilo, da to ne more biti kaj dobrega ... je stresel koruzne kosmiče v umivalnik, z žlico pa zajemal vodo iz školjke in deval v usta . Mislim, OD KOD MU IDEJA??? Jaz si ne morem pomagat, ampak tole si pa ful živo predstavljam . Jančika, tvoja dva poba sta res ta prava mojstra! Ej, babe, tista ki jutri prva pride v Top fita, naj se vsede na vrtu v tisti kot, ki je najbolj oddaljen. Je ful fajn za vozičke parkirat pod grmovje, pa še največ je placa. Jaz se bom maksimalno potrudila, da pridem čimprej, po možnosti bom točna in pridem ob 8ih.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......