|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
22.6.2008 23:36:14   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Midva sva šla na poročno potovanje pa v Španijo na Costa del Sol. Sva se tudi lepo imela, pa veliko vidla. Sva šla v Cordobo, Sevillo in Granado user posted image ! Denarja pa midva tudi nisva imela, pa sva se zavestn oodločila,da se odpoveva dekliščini in fantovščini, pa še nekaj sva primaknila in se rajši podala za en teden na potovanje. Škoda, ker je zdaj premalo denarja, ker je tako lepo. Upam,da si kmalu opomoremo in da si bomo lahko še kaj privoščili. Moja velika želja je iti v Egipt.

suzi, res škoda zate, da si tako sama, ker danes bi bil res lep dan, da bi si prišli malo gledat naš festival. Je pa že zdaj noro vroče user posted image ! Moja mama gre tekmovat user posted image , pa certifikat za široki ris dobi danes, ko bo podelitev. Ostale certifikate je pa že lani dobila. Mislim,da ji manjka certifikat še za ribice (vrsta tehnike). Se jih je že učila in mislim, da bo za drugo leto tudi to poiskusila.

evo, bamby, midva sva bila pa na poročnem potovanju v Egiptu v Hurgadi user posted image , 2 tedna all inclusive uživanja v soncu in prekrasnem morju in podvodnem svetu. Sem bila pa na polovici nosečnosti z Anžejem. user posted image  Zato si nisva privoščila nekih dolgih izletov, sva bolj izležavala. je blo super. Naslednjič ko greva v Egipt, greva pa na križarjenje po Nilu. user posted image
bamby, jaz bom kar k tvoji mami prišla malo v šolo za kleklanje. Vem, ribice so baje najbolj zaj***** "vzorček".

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
22.6.2008 23:40:00   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

ČER,

evo, tud mi smo bli ta vikend skoz z doma. V petek pri moji babici in dedku na dolenjskem, včeraj na izletu po Škofji loki, popoldan s kolegico njenim dragim in njeno majčico na Zbilju, dons pa v lj pri moji mami na kosiluuser posted image
Popoldan, ko smo pa pršli domov, pa smo uživali pred hišo v senčkiuser posted image
Kok je luštno k je tako lepo vreme. Čist drug pogled na svetuser posted image

Vidm, da se neki o ločevalni dieti menite. A pa je to fajn, če dojiš?
Tud midva se z mojim neki meniva, da bi se tega mogoče lotila, sam pomoje ne še, dokler polno še dojim. Malo kasneje...
Pa, da me ne bo kera sklincala. Ne gre za to, da bi mogla ful shujšat (mam 57kguser posted image ), sam bi rada mal bolj zdravo s tole hrano začela. Mogoče mi pa še celo ratauser posted image

Kje pa se ostale potepate?

A je že čas spet za kako kavico? Gorenjkice in vse ostale?

Jencili ti ne sodiš zraven , ti maš premal kil  ,
rabimo tiste z težko kategorijouser posted image user posted image user posted image
Pa še to da  ti povem da se polno ne dojiva , začeli smo dodajat ,
pa Elma tudi rada poje kakšno sadno kašico .user posted image Tko da mislim, za mene ne bo problem začet z ločevalno dijeto .

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
22.6.2008 23:46:34   
Janey
nuka z veseljemuser posted image user posted image zdaj pa res LAHKO NOČ

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
22.6.2008 23:47:13   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Midva sva šla na poročno potovanje pa v Španijo na Costa del Sol. Sva se tudi lepo imela, pa veliko vidla. Sva šla v Cordobo, Sevillo in Granado user posted image ! Denarja pa midva tudi nisva imela, pa sva se zavestn oodločila,da se odpoveva dekliščini in fantovščini, pa še nekaj sva primaknila in se rajši podala za en teden na potovanje. Škoda, ker je zdaj premalo denarja, ker je tako lepo. Upam,da si kmalu opomoremo in da si bomo lahko še kaj privoščili. Moja velika želja je iti v Egipt.

suzi, res škoda zate, da si tako sama, ker danes bi bil res lep dan, da bi si prišli malo gledat naš festival. Je pa že zdaj noro vroče user posted image ! Moja mama gre tekmovat user posted image , pa certifikat za široki ris dobi danes, ko bo podelitev. Ostale certifikate je pa že lani dobila. Mislim,da ji manjka certifikat še za ribice (vrsta tehnike). Se jih je že učila in mislim, da bo za drugo leto tudi to poiskusila.

evo, bamby, midva sva bila pa na poročnem potovanju v Egiptu v Hurgadi user posted image , 2 tedna all inclusive uživanja v soncu in prekrasnem morju in podvodnem svetu. Sem bila pa na polovici nosečnosti z Anžejem. user posted image  Zato si nisva privoščila nekih dolgih izletov, sva bolj izležavala. je blo super. Naslednjič ko greva v Egipt, greva pa na križarjenje po Nilu. user posted image
bamby, jaz bom kar k tvoji mami prišla malo v šolo za kleklanje. Vem, ribice so baje najbolj zaj***** "vzorček".

Bamby a ti znaš klekljat ?Kak si jaz želim ,. naučit klekljatuser posted image , pa ne vem kam naj se obrnem , jaz namreč obožujem čipko .user posted image Štrikat in kvačkat znam , še klekljat se moram naučit.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
22.6.2008 23:49:27   
Suzi*
Elma, jaz znam klekljat. user posted image  zaenkrat sicer lažje stvari, ampak bi se rada še kaj več naučila.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
22.6.2008 23:51:06   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

jencil pa ne z ločevalno zdravo začet!! to ni zdravo. telo mora dobiti vse, hrana mora biti čimbolj raznolika. ful sadja in zelenjave, redni obroki, čimveč kakih žitaric namesto priloge, vsaj 2x na teden ribe in čim manj sladkorja, dela ful svinjarije telesu in prebavi. pa beli kruh in testenine so tut strup. pa sej veš, fast food tut ni ok. pa suho sadje je dobro. no ja...če te še kaj zanima jaz res vem dost o tem, sem naštudirala in moja mami je ekspert za hrano.

tak fuzbal smo pogledali zdaj gremo pa ajo bajo...upam da bomo kaj spali, ker mamo vroče ko svinja...se je mali že parkrat zbudil je cel moker, je spil že 2dl čaja odkar je zaspal.

Janey, sej sadja kr neki pojem, predvsem pa pojem dosti zelenjave. Sm norc na solate, žal pa tudi na testenineuser posted image .
Hm...se bo treba res mal bolj v to poglobit, pa se probat tega tud mal držat. No, fino bi blouser posted image

Ok, Elma, če me a vi ne sprejmete, bom pa ustanovila svojo skupinico, za srednjo kategorijouser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
22.6.2008 23:52:34   
nuka
Jaz pa nisem za ločevalno. Tukaj se strinjam z Janey. Sicer moram nekaj kg dol spravit ampak  bom najprej ukinila sladkraijo in večerje po 22-i uri. Sem pa pred prvo nosečnostjo veliko uporabljala ovsene kosmiče namesto moke. Bi še zmeraj samo otroc nočejo jesti. 

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
22.6.2008 23:54:12   
jencili
nč, vidm, da je tle totalno mrtvilo, tko da se bom tud jst počasi poslovila in šla delat družbo user posted image , k se je ravno odpravil spat. Ful je bogi, je zgleda neki fasu in že cel dan sedi na wc-ju, zdej zvečer je pa pokasiru še vročino 38,8Cuser posted image user posted image .

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
22.6.2008 23:56:12   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: nuka

Jaz pa nisem za ločevalno. Tukaj se strinjam z Janey. Sicer moram nekaj kg dol spravit ampak  bom najprej ukinila sladkraijo in večerje po 22-i uri. Sem pa pred prvo nosečnostjo veliko uporabljala ovsene kosmiče namesto moke. Bi še zmeraj samo otroc nočejo jesti. 

maš prov. Se tud jst strinjam z Janey. Sej so res tud drugi načiniuser posted image .
Jst pa tud zdej že neki časa glih ne jem po 6-ti ali najkasneje 7-mi uri, pa je trebušček še vedno tak kot prejuser posted image
Bo že...user posted image

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
22.6.2008 23:58:08   
jencili
nič punce, lepo spite, pa se jutri kej javim.

nočko

P.S.: Bajsa, boš dons tud okol ene tle skakala?user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
23.6.2008 0:06:46   
nizy
jao ,jao punce ,..... saj je treba z  dieto začet , da pridobiš občutek za ločevanje živil,....to je začasna motivacija  , pri kateri se postopoma prilagajaš na zdrav  način življenja  user posted image  user posted image  

< Sporočilo je popravil nizy -- 23.6.2008 0:07:19 >

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
23.6.2008 0:09:15   
nizy
ja elma prov maš težka kategorija user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
23.6.2008 0:14:00   
nizy
joj ,jencili koliko bi jih jaz mogla zgubiti ,da bi imela težo ,ki jo imaš ti user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
23.6.2008 0:42:29   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

joj ,jencili koliko bi jih jaz mogla zgubiti ,da bi imela težo ,ki jo imaš ti user posted image

nizy koliko maš kg ????

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
23.6.2008 0:43:22   
Bajsa
Dober večer dobro jutro user posted image
Evo mene, je pršla moja ura user posted image . Sej vam sam mal na hitrco napišem, pol pa morem spat, pridejo zutri ob pol osmih okna montirat, navadna, k so v petek sam strešna. Spet bom zombi. Dobr da niste ful pridne in da ne čvekate preveč user posted image . Kdaj bo kšna kava v Qulandiji padla?
Dons smo se potepal, spet smo bli pr mjmu fotru user posted image , dons smo šli na lazanjo user posted image , je ful fajn mi ni blo treba kuhat user posted image user posted image user posted image  Bravo oča! Jah enkrat more nadoknadit, če je me je prej zanemarju... Eh long story.
user posted image user posted image user posted image user posted image  Španci, sam d so tele ku... makaronarje premagal, mi je tko polepšal večer, pa še mojmu lohk nabijam zdej, k je on za tele špagete sluzaste navijal user posted image .

Jah kar se pa kil tiče, bi pa jst tud lohk še kšno dol dala, ampak k je pa tko fajn jest user posted image .

Meti ful fino da je bil Janez tko priden!

Pina jaz sm tud hotla udart po mizi, k je moj dam pršu ob 5 zutri, pa sam enga prjatla je kao dam pelu user posted image , sam sm ugotovila, da bi me sam roka bolela user posted image , mojmu itak nebi nč nucal. No ampak drgač te pa podpiram, lohk še k nam mal komando prideš vžgat, pa red narest.

Janey fajn se uč, da bo glava polna znanja!

Suzi sam da ste zaspal, upam da se je nosek spucal, da bo pikica lahko spala. user posted image

BAMBI VSE NAJBOLJŠE!user posted image user posted image user posted image

No tko zdej grem pa spat!

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
23.6.2008 0:44:55   
Bajsa
Se mi je zdel da sem vidla da sta Nizy in Elma še prisotne, zih se mi blede user posted image , no vsaj nam tazadna user posted image .

Nočko

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
23.6.2008 0:54:39   
ELMA
Ja bajsa mi smo še tukaj nič ne spimo , končo imamo mal miru ko vsi doma spijo ...user posted image Dobro da si napisala ,,dobro jutro ,bom še bamby voščila ....

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
23.6.2008 1:16:58   
ELMA
bamby vse naj boljše za rojstni dan...

user posted image          user posted image         user posted image        

< Sporočilo je popravil ELMA -- 23.6.2008 1:17:18 >

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
23.6.2008 5:01:13   
mary_lou
VSE NAJBOLJSE BAMBY IN LEPO PRAZNUJ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
23.6.2008 8:12:44   
Janey
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jutro

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
23.6.2008 8:31:27   
mala_pikica
Dobro jutro!

No, no Janey, da nas ne boš pojedla, ko tako naveliko zehaš. Pa pridna si, ko se tako lepo učiš. Glede ločevalne diete pa se tudi popolnoma strinjam s tabo. To ni naravni način prehranjevanja za nas ljudi.

Oooo, pa bamby danes praznuje. Tudi mi ti želimo vse najboljše in lepo praznuj user posted image .

Mi pa gremo kar zdaj na en sprehod, ker bo zopet vroč dan. Čez dan pa se bomo kar v senčki pod drevesom skrivali.

Pina tudi jaz te podpiram. Ti kar daj lekcijo temu tvojemu možeku. lp

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
23.6.2008 8:38:44   
buči
Bamby, vse naj naj

user posted image

Zdaj pa šibam vsa koma v knjižnico, dokler še ne bo tako vroče. Ga je je Aljaž sral 2 uri, ni zaspal, težiul, ampak se zdaj nič ne spomni! user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
23.6.2008 9:49:36   
Bajsa
No evo da se mal javim še ob normalni uri user posted image . Majstri montirajo okna, madam pa spi. Se je zbudila ob pol 8 in pojedla, pol pa ni nazaj zaspala, no zdej je pa revca omagala in spi. Se mi zdi da bo dons mal sistem porušla user posted image Drgač je zdej kr vsak dan mal spat šla okrog 11, pa pol med 16 in 18.Dons bo pa čudna.
Nč kej velik niste načvekale user posted image , no grem pa še mal maile pregledat.
Lep sončen dan!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
23.6.2008 10:18:40   
jencili
jutro oz. dan,

evo tud mene enkrat bolj pri zgodnjihuser posted image

Taj je dons super spal (glede na noči zadnji teden). Je šel spat ob 21.30 (klasika) in se zbudil ob 3, 6-ih, ko pa sm se sama zbudila ob 9.10 je pa meditiral v svoji zibki in niti glasu spustil od sebeuser posted image .

Zdej pa se na veliko zgovarja s svojo rokico in se krega s prstki, k mu kr sami silijo v ustauser posted image . Ti, ti prstkiuser posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
23.6.2008 11:04:45   
nizy
bamby vse najboljše user posted image user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.