|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 III. del
22.6.2008 10:32:38   
Anonimen
evo, pisala je inigo, še vedno popadki, ampak je zaprta. to je pa res zoprno, ko se že dogaja, ampak je zaprto user posted image  res res stiskam pestke, da jo mali Brin čimprej odreši, pa se odloči prit na svet. sem ji javila, da mislite nanjo, od auroree pa nimam številke. papa

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3301
22.6.2008 10:35:38   
Blacky30
Aurori, sem jaz poslala.user posted image  Torej Inigo ne rabim. Uboga revica, da jo tak popadki matrajo, pa čist zaprta. Saj bo....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
22.6.2008 10:40:28   
tims
Pa kaj so vsi user posted image začel štrajkat, al kaj? Pri nas je že včeraj bila malo preveč mirna, pa danes so tudi taki zelo mirni gibi. Sam po moje je brezveze da bi delala paniko, če jo čutim. Kaj pravte?

Neboglasnica, pri kolegu ni nič novga, tako, da ni bil on user posted image . Me veseli, da je s tvojim user posted image  in s tabo vse ok in da si še v enem kosu.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
22.6.2008 10:41:33   
Nasara88
Inigo in Auroraa držita se user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
22.6.2008 10:45:08   
Anonimen
tims mogoče res kaj vpliva na dojenčke. tudi moj fantek je bil včeraj ful miren, rahlo sem ga čutila tu in tam, danes pa je spet čisto divji, tako da lahko da je samo faza.  ali pa se umirja pred rojstvom. user posted image

(odgovor članu Nasara88)
  Neposredna povezava do sporočila: 3305
   [Brisano sporočilo]
22.6.2008 10:46:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nasara88)
  Neposredna povezava do sporočila: 3306
   Julijke 2008 III. del
22.6.2008 10:51:09   
dzanika
No, zdej ste me mal pomirile k pravite da so vaši user posted image tut bolj mirni. Očitno jim je res vroče. Pri meni je bil včeraj ful miren in je šele zvečer začel mal bol migat in danes isto. Je spet ful miren. Sicer sem ga tko čist na rahlo že začutila sam ni pa neki ful razgrajaški kot ponavadi. Upam da se zvečer spet razigra in začne migat da me ne bo skrbelo. Lep sončen dan! 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
22.6.2008 10:59:17   
tims
Mene ste tud mal pomirile.user posted image  Zgleda, da njim tud ne odgovarja ta vročina user posted image .

Vse, ki se vam je že začelo dogajat, držte se user posted image , bomo držale pesti, da bo vse ok in boste lahko čimhitreje cartale svoje srčke.

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
22.6.2008 11:07:18   
Blacky30
Auroraa sporoča:

O hvala, jaz sem že v porodni. Svojih popadkov še nimam. Držite pesti.user posted image

Uuuuuuu, to pomeni, da bo naša julijka še danes cartala. Ne morem verjet, kako gre hitro!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Katera bo danes popoldan doma pri računalniku od vas? Mi gremo na vikend, pa ne bom mogla takoj objavit vesele novičke, v kolikor bo rodila do 18. ure. Hitro se javite, ker počasi odhajam!user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
22.6.2008 11:17:56   
nanka
Blacky, jaz sem doma, tako da sem na voljo. Sedim pred hišo in čakam...

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
22.6.2008 11:19:50   
Blacky30
Super, nanka, ti posredujem njen sms, če ga dobim. Hvala ti! Pa uživaj na sončku! user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
22.6.2008 11:20:54   
nanka
Uživaj na pikniku, jaz pa čakam tvoje sporočilo.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
22.6.2008 11:58:44   
frutka_
Blacky uživajte na vikendu. Jaz bom danes kar pospravljala ruševine svoje podrte kopalnice.user posted image

Inigo in auroraa držita se mamici! Mislimo na vas! Je Inigo v MB ali v SG?!

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
22.6.2008 12:20:34   
Anonimen
inigo je v sg frutka.  

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3314
   [Brisano sporočilo]
22.6.2008 12:38:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3315
22.6.2008 12:53:30   
liju
Alo user posted image !
vidim, da danes navijamo!
user posted image
Upam da bo vse ok, tudi moj mladiček se je full umiril, čeprav čutim ga, samo veliko manj.

Jutri imam G, tako da imam tudi UZ. Mislim, pa da ni nič kaj narobe, kaj mislite ve?

Nič, grem skuhat do konca, da bo pripravljeno, ko se Nino zbudi!

lp

Neposredna povezava do sporočila: 3316
22.6.2008 13:08:36   
frutka_
Aha, hvala lunica. Potem pa je pri mojem gin.. V najboljših rokah je!user posted image

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
   [Brisano sporočilo]
22.6.2008 13:23:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3318
   [Brisano sporočilo]
22.6.2008 15:50:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3319
   [Brisano sporočilo]
22.6.2008 15:54:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3320
22.6.2008 16:26:16   
jocika
Pa še nekaj je. Danes sem šla malo ven na sprehod in sem kar težko hodila ker ko hodim me boli sramna kost al kaj me boli, še sama ne vem točno. Katera kej ve kaj bi lahko to blo?? Pa ne, nč se še ne pripravlja, ker js nebi šla še rodit!!

Mene je tud začela sramna kost bolet, al karkoli - prou hecno je, ampak ignoriram bolečino, sej bo še čist mal... Moja ma tud danes len dan, sej ni čudno, ga mam jaz tud... Zdajle grem pa mal prigriznit, pol grema pa z lubijem še postlo sestavit. user posted image Včeraj sva mela jogi na tleh, pa glih včeri sem mela rekordno število sprehodov na Wc. Komaj sem vstala, počutim se težko kot slonuser posted image

Patricija je sonček, ki nama je polepšal svet...

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
22.6.2008 16:27:49   
jocika
Aja, Inigo pa Auroraa, navijam za vaju, da bota čimprej cartale - pa čimlažji porod!!!!!!!!!!!!!!!

Patricija je sonček, ki nama je polepšal svet...

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
22.6.2008 16:39:18   
neboglasnica
Vau, se dogaja res... Držim pesti za vaju... Sem mislila, da bom jaz junija rodila, pa očitno ne bo nič. Pravijo, da če en otrok zamuja, da vsi naslednji tudi, če so seveda od istega očeta, baje to oče uravnava..

Moram povedati, da sem našla prav vse kar sem iskala. Nekaj v eni vreči, edini, ki sem si jo včeraj pustila za danes, nekaj pa v predalu pod posteljo. Saj so tele iskalne akcije kar fajn, vsaj počistiš vse...

Mene sicer skup vleče, ampak moram počakati do torka, do solate v Jurmanu!! ZAdnjič sem samo prišla in odšla v Playi, zdja se hočem načvekat.

lex, kje si pa ti? Te je tašča spravila v P?

Aja, še tole informacijo sem vam hotela posredovati: v petek sem G vprašala, kako naj štejem gibe, ali je en sklop miganja enkrat ali vsak brc. Odgovorila je, da vsak sklop šteje za en gib. Včeraj v P pa me je una SS-ovka nadrla, da vsak brc šteje za en gib. Tako, da boste vedele...

tims, si videla Nizozemce s črnim trakom? Grozno, ampak lepa gesta, kajne?

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
22.6.2008 17:27:41   
Balonchy
Inigo in Auroraa - srečno!!!

user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
22.6.2008 17:28:47   
nanka
Punce Auroraa sporoča :

Danes ob 16.23 se je rodil Matic, težak 2620 g in velik 49 cm. Oba sva super.

Auroraa iskrene čestitke

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?