|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 III. del
22.6.2008 21:09:31   
moya
tud mi razmišljamo o morju, ampak verjetn je boljš it na celino kot otok..user posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
22.6.2008 21:19:40   
Nasara88
Mi ne bi radi šli nekam predaleč, samo glede na vreme zadnja leta v spetembru me je malo strah da bi bilo v Istri mogoče že premrzlo...

(odgovor članu moya)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
22.6.2008 21:24:57   
Anonimen
je bil pri meni pravkar bratranec, je prišel po en cd z glasbo za v porodnišnico. njegova žena ima že dve uri redne popadke in verjetno se bo zgodilo danes ali jutri. user posted image user posted image  tak da jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiidržite pestke  

(odgovor članu Nasara88)
  Neposredna povezava do sporočila: 3353
22.6.2008 21:28:27   
frutka_
Moya na Cres vozijo trajekti nonstop. Poleg tega je Lošinj naša najljubša destinacija, vsako leto gremo enkrat tja. Kam na celino pa vi hodite?
Nasara glede vremena se ne sekiraj. Saj če ni neke hude vročine je še boljše. Če pa je slabo pa je vseeno kje si. Tukaj ali tam. Mi smo navajeni v vsakem vremenu hoditi na sprehode. Burje pa še septembra najbrž ne bo.

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
22.6.2008 21:30:30   
Anonimen
tile tickerji so pa res super, sem si ga že dala gor. glede morja, midva sva se menila, da bi šli v začetku septembra, če ne bo premrzlo in če bo Luki zdrav. Po mojem so itak tko majhni, da ni težav, družinica pa uživa.

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3355
22.6.2008 21:49:10   
moya
mah sej jst bi tud rajš šla na otok, Vis recimo.., pa Lošinj, Pag je tud fajn.. kaj pa vem, se mi je celina zdela bolj zihr user posted image , sem kar mal žalostna, ker sedaj nikamor ne gremo, mal cvikam, pol pa upam, da bo user posted image  zdrava, pa bi res lahko kam šli user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
22.6.2008 21:50:40   
Nasara88
Ja saj me ne skrbi toliko za našega user posted image . Samo naš 4 letnik si pa takooo želi morja, da bi mi bilo hudo pri user posted image , če bi bilo slučajno slabo vreme in premrzlo, da se ne bi kopal. smo že lani morje ven izpustili, ker smo drugam potovali. Bili smo avgusta v Makedoniji pa smo mislili, kako bu super vreme, pa vročina in bomo nekaj dni na ohridu počitnikovali in kaj se zgodi po dveh mesecih vročine in suše pademo ravno v čas slabega vremena s 17 stopinjami user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
22.6.2008 21:53:29   
Nasara88
No mene je predvsem strah, da če bi šli kam dalje in je z user posted image kaj narobe. Kaj potem narediti? V avto pa domov, ali tam k zdravniku, kaj pa če tam ni primerne zdr. oskrbe za 2 mesečnega user posted image ?

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
22.6.2008 21:56:00   
nanka
Mi bomo letos morje izpustili, očka bo peljal za zkakšen dan otroke na morje, družinsko pa ne gremo. Starejša dva  imata šolo, tertja gre v vrtec, avgusta bo pa tako ali tako kar nekaj opravkov. Otroci se kar strinjajo, bomo pa drugo leto noter prinesli.

Jaz imam tudi nov ticker.

< Sporočilo je popravil nanka -- 22.6.2008 21:57:14 >

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
   [Brisano sporočilo]
22.6.2008 21:59:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3360
22.6.2008 22:00:50   
tims
Nasara, mene je tudi to skrbelo, kaj če ne bo prave oskrbeuser posted image , pa me je naš pediater potolažil s tem, če slučajno mislim, da se na morju pa otroci ne rojevajo.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
22.6.2008 22:04:01   
frutka_
Na Lošinju je bolnica.  No, vsaj mislim da je. user posted image  

< Sporočilo je popravil frutka -- 22.6.2008 22:06:37 >

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
22.6.2008 22:06:16   
kenya
Auroraa čestitke za Matica  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image ,.

Inigo, ti se pa drži, mogoče pa že cartaš user posted image   user posted image   user posted image   user posted image .

Pa se je počasi začel krajšati seznam. user posted image   user posted image
Naš vikend je bil čisto nepričakovano, med štirimi stenami. Je ta mala dobila vročino 39,5, potem pa včeraj zvečer 40. Sploh ni nič delovalo, tako da sva jo potem ponoči namakala v banji, da sva ji spravila na 39. Madonca,vmes sem pa že mislila, da mi bo user posted image  kje spodi kar ven pogledala, tolk sem bla fuč. No, sem morala mal pojamrat. 
Tudi moja user posted image  se bolj slabo giblje, predvsem se nekaj preteguje. No sam je bla prejšnja tud taka, pa je zdej tolk bolj živahna.
Joj, kolk bi šla jaz tud na morje, še posebej, ker zadnja tri leta hodimo takle čas, pa potem še avgusta malo. Mi smo tud rekli, da če bo vse o.k. bomo šli septembra. Je pa seveda odvisno, če bo z user posted image  vse o.k. Bomo šli verjetno do Murtra. Razen, če bo imela kakšne alergije, ali pa krče. Ker če se joka celo noč je pa ful moteče za ostale goste. No, upajmo na najboljše.

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
22.6.2008 22:17:12   
glugluglu
Aurorra, čestitam za Matica!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Inigo, držimo pesti!!!

Lunica24 jaz sem na istem glede popadkov, danes od 10. dop. me je že zvijalo, nekaj časa par popadkov na 5 min. potem pol ure mir, potem spet pa na 3 min, potem 1 ura mir, cel dan sem mislila, da bom mogla že iti, saj je prav trebuh otrdel skupaj z bolečino v spodnjem delu spredaj, kdaj pa tudi zadaj v križu. Ampak ni pa bilo enakomerno, ali da bi se stopnjevalo.

Imeli smo pa cel dan obiske, piknik, stalno nekaj jedli, fantje so se ga malo nadelali, moj pa hvalabogu se je zadrževal, če bi slučajno mogla iti v P, no sedaj gledajo pri sosedu nogomet, meni pa se je malo umirilo vse skupaj. Edino mali se ni umiril še vedno se ful premika, brca, danes so mi rekli, da ni nujno, da se umiri pred porodom.

No še ena stvar: po tem ko so fantje prišli s sprehoda, (male otroke so peljali na sladoled in jih ni bilo 2 uri) me  je moj dragi debelo gledal in ves prepaden ugotovil, da se mi je trebuh spustil v tem času ko jih ni bilouser posted image !

Jooj, jaz bi še malo počakala.  Vsaj še do torka, do solate kraljiceuser posted image .

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
22.6.2008 22:21:12   
neboglasnica
Morje? Ko se je rodila Sara, sem imela tri mastitise, smo ostali doma. Čez pet let, ob rojstvu Ane, sem jih imela kar pet in sem mroala iti celo nazaj v P, tako da spet ni bilo nič z morjem. Upam, da bo sedaj drugače in bi mogoče šli septembra za en teden. SAro bomo vzeli iz šole, malčico iz vtrca, dete ima pa tako ali tako porodniško user posted image . Če že ne morje, vsaj toplice, če bo moral mož na kakšno terapijo. Bom pa poskusila tako, da bomo kdaj pa kdaj med tednom skočili na morje, če že ne vseh pet, vsaj oni trije, za par ur.

Inigo je 100 % rodila, če se ne oglasi in izgleda, da lex tudi, če se ne javi. No, mogoče sem spregledala njen post.

Porkaš, uspel mi je cel podvig: na stopalu me že nekaj dni nekaj boli in prejle sem celo uspela pogledati, očitno se mi nekaj dela. KAj res ne bo konca vseh teh kozlarij?

Veste kaj me zanima, le kako user posted image sloni, kiti in ostale velike živali. Kot nasedel kit sem se jaz danes počutila, ko sva po dolgem času spet. Punci sta bili na RD, pa sva izkoristila priložnost. No ja, z lahkoto pogrešam tole telovadbo.

Moje dete je pa danes živahno, včeraj me je pa v paniko spravilo. Danes pali na vsako stvar: seks, sedenje, sladka hrana...včeraj se pa ni in ni odzval. Glede tega, če moraš iti, flower, tudi če slišiš srček, tega ne vem. Vem samo toliko kot sem napisala. Srečno!

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
22.6.2008 22:22:29   
neboglasnica
glugluglu, solata čaka, počakaj name. Se lahko potem družno odpeljeva do Šlajmarjeve...

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
22.6.2008 22:25:23   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: frutka

Na Lošinju je bolnica.  No, vsaj mislim da je. user posted image  

Ne, žal je ni. user posted image  Je pa možev zelo dober prijatelj iz otroštva tam reševalec in tam živi, tak da, če bo kakšna panika, se kar obrnite name.user posted image  Je pa rekel, da je tam tako, da če ženska s popadki ne rodi do trajekta, ker je cesta grozna do tja, potem vzdrži do Rijeke. Še s trajektom jo morajo prepeljati preko.
Zame ni šans, da bi se v kaj takega podala.

Kar se pa tiče dopusta z novorojenčkom, pa....naš Nejc je pri 2 mesecih imel takšne krče in je toliko jokal in kričal od muk, da bi se mi smilili vsi sosedje turisti na morju, da bi jim to naredila. Poleg tega tak dopust sploh ni dopust, sem potem raje doma z otrokom, kjer se bolje počutim.

Sem pa že enkrat omenila, da je moji najboljši prijateljici punčka pri 7 mesecih skoraj umrla na morju, ker se je okužila z neko bakterijo in so jo komaj rešili. Tamkajšnja bolnica jo je zdravila proti vnetju ušes, ki ga sploh ni imelauser posted image , malo pa je že dobesedno pobiralo. Ko so končno našli enega privatnika, ki je zahteval mastne denarce, jo je sicer rešil, vendar jim je prepovedal izhod iz Hrvaške. Povedal jim je, da punčka ne bo preživela do meje, tak da......prijateljici se je skoraj zmešalo, pa tudi meni bi se. Želela je le hitro nujno oskrbo, da pride do Slo in zavije v prvo bolnišnico, ker bi se tukaj počutila bolj varno. A žal ni šlo. Ostali so in vsaki dan 3x hodili k njemu in v nekaj dneh jo je spravil toliko k sebi, da so lahko zapustili Hrvaško, v žepu jim je pa manjkalo 3000 DEM. Še dobro, da so prišli starši dol in prinesli denar s seboj. V MB so potem naredili analize in ugotovili, da je šlo za hudo bakterijo.

Jaz sem pa že itak šajser, tak da mislim, da nas morje letos ne bo videlo. Razen, da ne bi imeli krčev in bi bil otroček zdrav, bi morda šli za par dni v Baško, ko imajo prijatelji svoj apartma. Mogoče.....

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
22.6.2008 22:30:17   
ksenci
uh zdaj pa gre že zaresuser posted image user posted image user posted image user posted image
čestitke mamiciuser posted image user posted image user posted image

ja zgleda da nas zelo veliko namerava septembra z vozekom na dopust. tudi mi bomo verjetno šli, in to kr v medulin ker kraj res poznava in sva ga vajena in če bi bognedaj bilo kaj narobe sva kmalu doma.

krst je potekal super, najedla pa sm se dobrot, tak da mam zihr 3kg večuser posted image

zdaj pa pancat, upam da mi ne bo prevroče in se bom faj naspala, kr sm zelo utrujena.
joj pa noge mam dons ztak zatekle, kot še ne. upam da bo jutri boljše, če ne ne vem kaj bouser posted image a je kakšna nevarnost če sm preveč zateklauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3368
22.6.2008 22:33:05   
glugluglu
Neboglasnica, kot naasedel kit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!! Ja, tudi jaz imam tak občutekuser posted image user posted image user posted image . Kaj sem se nasmejala.
Najbolj pa ta mali v trebuhu najbrž pali na user posted image , ker naše dete že dva dni tako razbija po mojem ravno zaradi tega, sploh pa sem danes po user posted image bila že skoraj 90%, da bova mogla v P. Jaz mislim, da samo še enkrat seksava pa grem res samo še rodit, tako, da se zaenkrat tega ne grem več.

Mi zaenkrat nimamo v planu, da gremo na morje letosuser posted image , gresta pa mala2 avgusta za 10 dni v Savudrijo na letovanje, potem pa še z mojimi starši za par dni v Atomske toplice, tako, da bosta vsaj onadva malo priskrbljena s tem, če že nam ne bo uspelo.

Neposredna povezava do sporočila: 3369
22.6.2008 22:39:37   
Nasara88
No najverjetneje se bomo res podali kam v Istro. SLO obala me ne vleče prevečuser posted image

Verjetno je Inigo že res rodila. Se pa zdi tudi meni Lex sumljiva user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
22.6.2008 22:41:12   
moya
noge? že 2 dni kot slon..user posted image
jst pa ne vidim tickerjev user posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
22.6.2008 22:41:37   
Nasara88
Jaz pa ravnokar pijem čaj koprive, ki naj bi pomagal proti zatekanju. Noge imam namreč kot user posted image

Ta o nasedlih kitih je pa ful dobra user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
22.6.2008 22:41:59   
neboglasnica
Misliš, da seks res pomaga? Baje samo pri mehčanju MV, kateri je pri meni že tri tedne mehak. Če ti bo res sprožil porod, sporoči, da skočim na mojga, prav?

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
22.6.2008 22:42:48   
Blacky30
Meni se tudi zdi zelo čudno, da se lex nič ne oglasi. Samo, če bi rodila, bi vsaj kak sms poslala.user posted image

Lexxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx???????????????

< Sporočilo je popravil Blacky30 -- 22.6.2008 22:43:26 >

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
22.6.2008 22:44:09   
Nasara88
Ja če je Lex kaj zagrabilo potem je itak skupaj z Inigo v SG.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?