|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 III. del
21.6.2008 21:47:07   
tims
Pa se res vidi, da je bil danes en prekrasen dan, ker niste tok čvekale. No, meni niti ni bil tako krasen user posted image . Mi je bilo čist preveč vroče in se mi je kar kisalo. Noge imam kot balone, smo bili pa na enem pikniku pri prijatelju, ki ima svojo punco v P. in samo čakamo kdaj bo veseli dogodek. V P. pa so jo zadržal samo zaradi tega, ker je imela ful natečene noge in malo znižan pritisk user posted image . Je povedal, da je v P. kar katastrofa, baje ful vroče in kar gužva.

Jaz sem tudi ugotovila, da je naša včeraj in danes kar malo preveč mirna. Sicer sem naštela deset gibov čez dan in zvečer je kar dosti migala, je pa res, da ni tako kot ponavadi. Mogoče se pa kaj pripravlja user posted image .

Neboglasnica, ja, sem gledala včeraj fuzbaluser posted image .  Mater, sam je bila pa dobra tekma, ni kajuser posted image .

Katera je že diplomirala? Mislim da Džanika, ne? No, čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image  tudi z moje strani

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
21.6.2008 22:27:49   
neboglasnica
džanika, evo mene nazaj... Hvala za pikopoko.

V P so me dali na CTG, sprejela me je ena zelo prijazna sestra Sonja, ki je takoj rekla, da tole zame ni prvič. Na koncu CTG-eja je prišla ena gestapovka, ki me je še nadrla... Brez veze... Dete je danes bolj leno, drugače vse ok, pravi CTG. Zdravnik je bil en dr. Zorc, ki sem mu hvalabogu ušla, je bil ves zmeden.

tims, ko sem prišla s CTG-eja, je ravno strežnica prišla po enega mladega dečkota, ker mu je baje žena, punca?? začela rojevati. Je bil ves bled, s eje videlo, da je prvič. Mogoče kolega?

Zdajle sem se pa najedla jagod, sendvič z majonezo in salamo je bil za povrhu. Mogoče še sladoled pade??

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
21.6.2008 22:46:12   
moya
očitno je danes res nenavaden dan, malo klepetanja, mnogi user posted image  zaspani, meni-pa očitno ne edini pa vruser posted image čina dela svoje in ztekam k user posted image  .
držim pesti za vse zaspane user posted image , ostale se pa kaj javite, če ne bomo mislile da ste že v P user posted image user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
21.6.2008 22:49:30   
Blacky30
Sem samo na hitro preletela, ostalo, ko bom imela čas. Danes smo imeli spet letanje in obiske. Sem dobila nazaj banjico in čebriček. Sicer pa smo kupili danes ležalnik, za Nejca pa ograjico za novo posteljo in pa darilo, ki mu ga je kupil user posted image  - skiro z motivom Cars. Ufff, to bo veselje.user posted image user posted image

Inigo, kje si??????? Kaj dogaja???? Upam, da je vse ok. Ker pa se ni še nič javila, predvidevam, da so jo obdržali v P. Škoda, da ne pošlje kakšnega sms-ja. Zdaj pa sem v skrbeh. user posted image

(odgovor članu moya)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
21.6.2008 22:59:26   
moya
tud jaz čakam na Indigo, pa nič user posted image , očitno so jo obdržali v P. upajmo, da je vse ok!

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
21.6.2008 23:17:36   
glugluglu
Jaz pa sem nazaj iz Lj., smo šli na kosilo k staršem, pa otroke sva tam pustila, potem v kino - seks v mestu in po kinu malo na sprehod v staro Lj. in na sadno kupo.

No mojemuuser posted image je bil pa ta film dober, res prav zanimivo in mi je prav fajn, da sva šla skupaj.

Jaz imam pa ravno obratne probleme glede premikanja, tako nori notri, se premika in nabija, da je groza, pa prav dol pritisne ko brcne ali kaj, tako, da ne vem ali je to sploh normalno. Prav zabolijo me brce kamorkoli se premakne.

Prva dva sta bila bolj mirna. Pol pa še trebuh kdaj vmes otrdi, pa po tem brcne dol v mehur in sploh ne vem ali je to kaj. Sej se tolažim, da ko se bodo začeli pravi popadki bom že vedela.

(odgovor članu moya)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
21.6.2008 23:18:38   
moya
ups, Inigo, sem te mal preimenovala, evo to pa vročina dela..

(odgovor članu moya)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
   Julijke 2008 III. del
21.6.2008 23:21:11   
dzanika
Joj, tolk vas je k ste mi čestitale za diplomo da se bom kar vsem naenkrat zahvalila. Res hvala vsem za čestitke pa za pestke k ste jih držale. Pa vam pošiljam eno tortico. user posted image

user posted image

Pa da vam še poročam da je zdej ratal moj user posted image  prav aktiven. Sem ful vesela da je spet začel mal bol migat. Tko da očitno je blo tut njemu čez dan prevroče in je raje spal. user posted image

neboglasnica, ne sekiraj se za one v P., važno je da si ti pomirjena in da je s tvojim user posted image  vse ok!!

Točno, inigo je tudi rekla da gre v P. danes... Javi se nam čimprej!!

Tko, tekmo sem pogledala, zdej pa gremo spat in se beremo jutri naprej. NOČKO 

(odgovor članu moya)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
21.6.2008 23:31:05   
neboglasnica
Njami, hvala za tortico, se bo prilegla...

Nočka tudi vsem ostalim, saj bom šla počasi vodoravno, ker sem bila danes preveč pridna: pospravila klet, presortirala cunjice in cunje, uredila puncama sobe, zložila obleke, igrače sta sami... Zdaj me pa že povsod skupaj vleče, le na rit še ne.

Sem pa ugotovila, da bom očitno morala nov voziček kupiti, saj ne najdem globokega dela. Za tretjega otroka, res sem koza. Da ne govorim, zakaj sem danes tak horuk naredila. Iskala sem obrobo za posteljico in tisti del za avtosedež, ki je za čisto majčkenega dojenčka, da se ne izgubi tam noter. Seveda kljub temeljitemu premetavanju kleti in vsega ostalega, tega nisem našla. Jutri mi ostane samo še spalnica, drugače pa nakup novega vozička.

Zdaj pa res nočka!!!

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
   [Brisano sporočilo]
21.6.2008 23:33:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3285
21.6.2008 23:44:37   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

Blacky...zgleda sem spregledal tole o slikanju noseck in novorojenckov...o cem se gre? a mas kak link? jst sem se danes namrec sla slikat kot nosecka...slike, mislim da so uspele, sicer so se v obdelavi ampak nekaj bo nastalo....sem si ful zelela slike sebe kot prvic nosece za spomin...glede na to da je postava se kolker tol, ostalo se pa tako ali tako da obdelat...tudi moj drag je pogumno pristopil..sicer pri aktih ne, ampak je pa kr nekaj luskanih fotkic z njim in mojim trebusckom in naju skupaj....komaj cakam da vidim obdelano varianto....

Evo, tukaj:
http://trebuscek.com/

user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
21.6.2008 23:46:24   
Blacky30
HD, upam, da nam boš pokazala te svoje slikice, lahko tudi pod geslom. Ful lepe morajo biti!!! user posted image user posted image  Koliko pa je stalo to? Ker na tej spletni strani mi nihče ne odgovori. Moram še enkrat poskusit.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
   [Brisano sporočilo]
21.6.2008 23:57:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3288
   [Brisano sporočilo]
22.6.2008 0:10:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3289
22.6.2008 7:07:02   
Anonimen
najprej novice od inigo, ki mi je že včeraj zvečer-ponoči poslala sms: da ima močne popadke, da je dete težko že 3500 gramov in da primarij razmišlja tudi o sprožitvi poroda, drugače pa nič drugega zdaj ne more kot čakat. če bo prišla nazaj, bo ostalo sama povedala, drugače pa čakam na še kakšno novico od nje, ji bom pa tako kasneje pisala, kako ji gre. mogoče pa že carta user posted image user posted image    drugače pa smo mi včeraj praznovali maminega abrahama in sem fuuuuul jedla (zato sem tut zdej že pokonci user posted image ) mal plesala, velik pela, uživala, skratka blo je super fino fajn, smo se meli res lepo. igrala sta dva dalmatinca, bil je pripravljen program, pa če so pravi ljudje, je itak vedn fajn. še vedno me dajejo popadki, vedno bolj boleči, vedn bolj pogosti, ampak vse neredno, tak da pač lepo čakam, sem pa zdej fulll pomirjena, ker sem si prišla gor, da prehitet ne morem, bo pa itak kmal. zelo kmal user posted image user posted image    jutri mam ctg ob 16, pa me zanima kaj bo pokazal. lepo se mejte

Neposredna povezava do sporočila: 3290
22.6.2008 7:16:49   
bastian111
Iniga drži se in želim ti vse ti vse dobro.Joj ko bi meni le prišel ta čas,saj ne da bi bila naveličana ampak teh krčev pa imam že poln kofer. Tudi pri nas se  kaže lepo vreme in po moje bo zeloo vroč dan.Bom spremljala kako je kaj z Inigo in ko katera dobi kakšno informacijo nam le javte.Lp Darja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
   [Brisano sporočilo]
22.6.2008 8:30:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu bastian111)
  Neposredna povezava do sporočila: 3292
22.6.2008 8:39:37   
Anonimen
auroraa držim pesti, čimprej javi kako je  s tabo!  še malo malo pa boš cartala! user posted image  ps. očitno boste vse iz seznama pobegnile, jaz pa bom lepo tu čičala pa čakala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3293
22.6.2008 8:59:48   
dzanika
auroraa veliko sreče!! Joj punce, ne tolk hodit v P. Vsakič ko ktera napiše me kr stisne da pa res prihaja počasi naš čas... Danes zgleda da bo spet lepo vreme tko da se grem malo potepat. Kje pa je lex?? Se mi zdi da se tudi ni nič javila včeraj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
22.6.2008 9:58:52   
Blacky30
Dobro jutro!

Noč ni bila fajn, ker je bilo prevroče, pa še mali se je kar naprej zbujal, ker nas je še nek komar nadlegoval.user posted image

Lunica, hvala za novičke, čeprav ena po riti, ker si nas pustila celo noč čakat v skrbeh za Inigo (malo hecauser posted image ).

Inigo, drži se, upam, da ni prehudo in da že cartaš svojega srčka.user posted image
Auroraa, tudi ti se drži, upam, da boš fajn zrihtala, da je to to in da boš še danes dvakratna mamica.user posted image user posted image

Mislim na vaju!user posted image user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
22.6.2008 10:03:39   
Blacky30

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1. Inigo (PDP 2.7.) - ostala v P zaradi močnih popadkov, čakamo novičke, če bodo sprožili porod

2. masaja (PDP 4.7.)

3. auroraa (PDP 5.7.) - odšla v P, ker ji odteka plodovnica

4. lunica24 (PDP 5.7.)

5. lex (PDP 7.7.)

6. tinky (PDP 8.7.)

7. Nasara88 (PDP 11.7.)

8. ilatic (PDP 12.7.)
user posted image user posted image        user posted image user posted image    

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
22.6.2008 10:07:41   
Anonimen
blacky, sem bla zihr da je javila še komu user posted image  ne me tepst noooo user posted image hvala za čestitke za nagrado. še neki za tvoj seznam : 4. lunica24 (PDP 5.7.) bo rodila nekje avgusta  user posted image user posted image user posted image  ok dovolj heca

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3297
22.6.2008 10:09:32   
bastian111
Auroraa tudi za tebe držim pesti da bo vse v redu.Mislim ,da so naše pikice pripravljene za zunanji svet.Tako ,da če katera gre oz. bo rodila upam da bo vse ok.So mi pa solze prišle v oči ko slišim da nekatere bodo vsak hip spoznale svoje pikice.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
22.6.2008 10:15:19   
bastian111
Lunica24 prosim pošlji sms Inigi in Aurori ,da smo znjima in da mislimo na obe.In če bomo novice sodili po dnevu sem prepričana da bojo dobre če ne odlične.darjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3299
22.6.2008 10:25:01   
Blacky30
Lunice24 menda ni več gor, bom jima jaz poslala. Ne vem, če ima lunica aurorino številko, jaz imam pa obe.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?