|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 III. del
21.6.2008 9:37:27   
Nasara88
Blacky kaj si mogoče že dobila ceno za slikanje (novorojenčka oz. nosečnice; Foto Tatjana), kot si omenjala nekaj strani nazaj? Te slikice novorjenčka so ful cart pa me malo mika, samo je vse odvisno od ceneuser posted image

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
21.6.2008 9:45:57   
netki
ojla...

mi bi mogli bit pa danes v lj. v šopingu, pa moj dela, tako da sva z malim sama doma.....je že tko vroče, sam kofe spijem pa dan tamalga ven v vodo da bo čofal.....user posted image

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
21.6.2008 9:56:58   
Blacky30
Glede kilaže...se absolutno strinjam z Mojcek1, lindy in lex. Prvič sem se zredila za 18 kg in se niti za en trenutek nisem sekirala zaradi tega. Pa mi tudi po porodu kg niso izginile, tak da sem zdaj zanosila za 10 kg več kot prvič, pa se tudi sedaj ne sekiram za vsako kg, ki naraste. Do zdaj sem se zredila 8 kg. Pa kaj!!! Vse je za dobro mojega user posted image .user posted image user posted image user posted image
Zimska, ti pa si res lepa user posted image , tak da si morala biti prej res fajn suha, zdaj definitivno izgledaš zelo dobro in zdravo. Tak da ti se pa potrudi obdržat nekaj teh kg po porodu.user posted image  Glede vložkov pa sem včeraj kupila Vir 80, pa sem te imela tudi po prvem porodu in so prav fajn. Blazinic imaš dovolj max. 10, ker mleko navali itak šele 4. dan, ko že greš počasi domov, škatlice za dudo pa jaz nimam, pa menda je ne prekuhaš, če pa so take lepe barvne, da ne bo barva šla dol.

Mojcek1, kar se tiče odsotnosti tvojega dragega, je pri meni isto. Sicer moj nima nobenih hobijev, ne hodi po gostilnah, pač pa dela 2 službi hkrati in sva z Nejcem cele dneve sama. Mu je pa tudi zdaj na pamet prišlo, da bi šel naslednji teden za en dan na Lošinj poslovno, pa me je skoraj kap. Če se meni takrat kaj začne, ne more priti pravočasno nazaj, nikakor, ker je na Lošinju vezan na trajekt, ki pa vozi bolj poredko. Ma, brezveze.....user posted image

No, toliko zaenkrat, bom potem spet dalje brala. Danes imava končno atija doma in gremo zdaj kupit še ležalnik, pa Nejc gre kupit darilo za user posted image , user posted image  pa bo Nejcu prinesel najverjetneje skiro, ker ga ful obožuje in je to njegova glavna aktivnost vsak dan v vrtcuuser posted image . Popoldan pa verjetno dobimo obisk enega majhnega fantka, zdaj je star skoraj leto in pol in nam prinesejo nazaj našo banico in čebriček. Počasi pa bom le imela vse na kupu.user posted image

Cotike se že perejo, ko bomo porihtane, pa jih poslikam in vam jih pokažem. Obljubim!user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
21.6.2008 9:59:09   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: Nasara88

Blacky kaj si mogoče že dobila ceno za slikanje (novorojenčka oz. nosečnice; Foto Tatjana), kot si omenjala nekaj strani nazaj? Te slikice novorjenčka so ful cart pa me malo mika, samo je vse odvisno od ceneuser posted image

Ne, ženska mi sploh ne odgovori. Moram še enkrat pisat preko incredimaila, ker zdaj sem samo tam na njihovi spletni strani poslala povpraševanje, pa očitno nič ne gledajo.user posted image

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
21.6.2008 10:02:19   
Blacky30
Lunica24, ČESTITKEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  Dobila si darilo v nagradni igri!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj, če še nisi videla:  klik

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
21.6.2008 10:15:49   
jocika
Blacky30 kje pa je Kik? V Mariboru, Ljubljani?
Meni je najbolj domače Celje, pa ne vem, če ga majo?

Patricija je sonček, ki nama je polepšal svet...

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
21.6.2008 10:18:02   
Nasara88
Blacky glede škatlice za dudico jo lahko po mojem komot prekuhaš pa ne bo šla barva dol. Jaz sem uporabila še kar našo, ki smo jo imeli še od Kevina in je kot nova.

Saj sem tudi jaz kar na njihov spletno stran poslala povpraševanje, samo imam tak občutek da ni šlo skozi, ker se mi je kar Outlook začel odpirat, ki ga pa nimam aktiviranega tako da ne vemuser posted image No meni so te slikice ful všeč, upam da je na takšnem nivju kot pri Mein Babyuser posted image

Kilogramov pa sem tudi jaz pridobila +18 pa se ne sekiram preveč, saj sem na srečo prvič vse dol dobila (+25) in sem tudi sedaj optimističnauser posted image Pa tudi če ne, tako kot ostale pravijo se ve zakaj smo jih dobile.

Mene pa je včeraj kar konkretno kakšni dve uri na 10 min intervale rako v križu zbadalo, da sem mislila da bo treba it v Puser posted image No to je bilo samo v sedečem položaju, ko pa sem šla v posteljo pa se je vse umirilo in tudi danes je mir. Je pa bil en tak čuden občutek, kot da me ta mali noter po križu suva. Se je namreč vedno ob tem zbadanju ful premikal tak da ne vem. Najprej premik, potem bolečina in hkrati z njo trd trebuh.

Se mi je pa danes ponoči sanjalo, da se je naš user posted image malo skozi trebušček pokazal in je imel takšne črne laske in temno rjave oči. Me prav firbec matra kakšen bouser posted image Ta prvi je namreč blond s plavimi očkami, ta drugi pa če bo po atiju, je lahko temnih oči in temnih las. To bi bila zanimiv parček.

Mi moramo še tudi darilca za v P nabaviti, da si jih bosta "izmenjala". Sem za Kevina razmišljala (nor je namreč na ure in že kar dobro pozna na čas), da bi mu kupila ročno uro z motivom njegove njaljubše risanke Cars, pa na spletu nič ne najdemuser posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
21.6.2008 10:19:19   
Nasara88
Jocika, kolikor je meni znano je bil KIK v CE prej kot v MB tako da sigurno je. Mogoče ti bo katera iz tvojega konca znala bolj pomagat ali pa malo pobrskaj po spletu.

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
21.6.2008 10:46:21   
papir
joj zdaj sem pa imena pozabila.no saj vsaka vee za kero se gre-.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke za diplomo.
tudi jaz sem imela celo nosečnost težave z prebavo.hodila sem ana 5-6 dni,kljub veliko tekočini  in donatu.
sedaj pa ta teden vsak dan ,tudi po 2x,pa mehko .
zgleda da se telo res pripravlja na nekaj.
a flaše morajo biti res steklene?jaz sem vzela plastične,jih prekuhala.

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
21.6.2008 10:59:59   
moya
Punce, a ste mele BABY SHOWER? Mene so v petek prijateljice presenetle, nisem mela pojma, da mi bodo kaj pripravile za prihod naše user posted image , sem bla ful ful vesela in presenečena, pa tako lepa darilčka sem dobila user posted image  ! Ful lepo. user posted image

(odgovor članu papir)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
21.6.2008 11:02:02   
jocika
moya, super! Jaz nisem mela nič. Žal...

Patricija je sonček, ki nama je polepšal svet...

(odgovor članu moya)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
21.6.2008 11:09:58   
neboglasnica
Nyah: punci spali kot top, samo Ano je bilo po celi postelji zadosti. Danes sami postlali, upam samo, da to navdušenje ne bo kmalu oz. prekmalu pošlo. Grem malce počivati, saj sem že cel dan na nogah v tej sparini in me že spet vse daje. Govorim kot stara mama, groza...

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
21.6.2008 11:18:10   
moya
jocika - mal jim namigni user posted image  , povabi jih na tortico al pa samo pijačko, pa rečeš, da je to baby shower, mogoče se pa potem kaj spomnijo.. user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
21.6.2008 11:30:00   
123a
jocika-imaš ZS!!

Vsem  želim lepo nosečnost in lahek poroduser posted image user posted image

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

(odgovor članu moya)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
21.6.2008 11:36:10   
Inigo
helow babnice! kako ste kaj?

jst sm danes zelo slabo. za mano je kruta noč... otrdevanje trebuha, neznosne bolečine v hrbtu... nič nisem spala. sedaj sem od omaganosti malo podremala. in sm se odločla, da me po kosilu marko odpelje v P, da jim malo pokažem, ker tole je pa že tuuuuuuuu mač! user posted image

kaj pa ve mislite? da vma naštejem simptome:
- bolečina pod prsmi (občutek, kot da mi bo utrgalo dol trebuh oziroma, kot da mi ga je že ?! vete kaj mislim? ne... )
- slabost (nisem še bruhala)
- otrdevanje trebuha
- bolečine pod lopaticami in v rebrih, čez celi hrbet
- občasni zbadanje v ledvicah
- in mali nič ne miga user posted image

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
21.6.2008 11:46:57   
papir
ja indigo najboljše da se greš pokazat.držimo pesti da je vse v redu.sporoči ko boš lahko kako in kaj.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
21.6.2008 11:55:27   
Inigo
pozabila sem napisat tudi, da mi roke ful mrtviči. že ko imam pokrčene. in v skepih na prstih me boli... res se čudno počutim... user posted image

(odgovor članu papir)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
21.6.2008 12:03:42   
Tinky
Inigo, jaz bi na tvojem mestu kar šla v P, še pred kosilom.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
   Julijke 2008 III. del
21.6.2008 13:05:44   
dzanika
En sončen pozdravček še od mene. Jaz se sicer počutim kar ok razen določenih stvari. Že včeraj se mi je zdelo da se je user posted image umiril in sem mislila, da pač zato k sem bila cel dan v pogonu pa malo straha in to... Ampak danes ni nč velik bolše. Sej sem ga začutla tko na rahlo pa enkrat se mu je kolcalo sam ni več tko k je blo včasih. user posted image Pa še nekaj je. Danes sem šla malo ven na sprehod in sem kar težko hodila ker ko hodim me boli sramna kost al kaj me boli, še sama ne vem točno. user posted image Katera kej ve kaj bi lahko to blo?? Pa ne, nč se še ne pripravlja, ker js nebi šla še rodit!! user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
21.6.2008 13:33:17   
glugluglu
Inigo, upam, da si že na poti v P,
da poročam, moj user posted image je srečno prispel domov po enem mesecu, no dočakali smo, sedaj pša gre,m lahko rodit, sicer bi počakla še kakšen teden, da nam res do konca mojstri vse zrihtajo, ampak sedaj je vseeno že ok.

ja drugače, preživela noč po enomesečnem premoru user posted image in zaenkrat še ni panikeuser posted image . Sicer me ponavadi zvečer bolj matra, včeraj je user posted image kar debelo gledal trebuh kako močno že otrdi in je rekel, da to pa bo res kmalu,
ja seveda, sej lahko bi že kaj bilo, sej je samo še ene 11 dni do roka.

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
21.6.2008 13:47:59   
Balonchy
Almera, mal sem poškilila v tvoj album... Zlo lep buši!!! user posted image user posted image user posted image

Pa še eno vprašanje imam (imam občutek, da te poznam)... A je bil tvoj zadnji delovni dan (pred porodniško) sobota? Si imela predavanje v hotelu M. LJ? Prav vesela sem zate, če si res to ti. Verjetno smo že kaj klepetali prej na RR-ju - pa nisem vedela s kom!? user posted image

Naj se ti vse fajn izteče in uživaj kolikor se le da!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
21.6.2008 15:01:32   
moya
No, danes pa je zatišje user posted image , se vidi da je sonček!

Indigo - pejt se pokazat, če že nisi, upam, da je vse ok. Roke meni mrtviči že več kot 1 mesec, sploh pa danes, ko je spet vroče, tako da to očitno paše zraven, noge imam pa itak k user posted image . Poročaj..
dzanka - pojej kaj sladkega, pri meni takoj potem user posted image  skače !

Evo, mene je tko "črv" matral user posted image  , da sem ga danes kupila user posted image user posted image , itak cekinčki letijo k user posted image , ampak se tolažim, da je to predpriprava.. user posted image , potem se pa tud ta šoping euforija umiri..

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
   Julijke 2008 III. del
21.6.2008 19:13:59   
dzanika
Ja danes pa se res vidi da je lepo vreme. Se vse martinčkate na sončku a? Jaz pa ne k se neki slabo počutim danes. user posted image Slabo mi je pa še skrbi me k se user posted image bolj malo premika. Ko pa ga z angelsoundom poslušam pa normalno srček bije pa vse. Bom kr prespala tale dan do konca pa da vidimo jutri če bo kaj bolje. Lepo se imejte. papa 

(odgovor članu moya)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
21.6.2008 19:56:41   
neboglasnica
Oj, celo popoldne sem urejala stvari v kleti, sortirala oblačila od punc... In prejle se zavem, da se je danes pofočkal samo 4x. Še tole vam napišem, spakiram za v P, potem se jim grem pa pokazat.

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
   Julijke 2008 III. del
21.6.2008 20:37:25   
dzanika
neboglasnica, pošiljam ti eno user posted image da bo vse ok. No, meni se pa je zdej že mal bol javil ampak še vseeno ne tolko kokr ponavadi tko da upam da ima samo len dan. Bomo videli kako bo jutri, drugače pa tudi jaz jutri šibam v P.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?