Blacky30
|
Glede kilaže...se absolutno strinjam z Mojcek1, lindy in lex. Prvič sem se zredila za 18 kg in se niti za en trenutek nisem sekirala zaradi tega. Pa mi tudi po porodu kg niso izginile, tak da sem zdaj zanosila za 10 kg več kot prvič, pa se tudi sedaj ne sekiram za vsako kg, ki naraste. Do zdaj sem se zredila 8 kg. Pa kaj!!! Vse je za dobro mojega . Zimska, ti pa si res lepa , tak da si morala biti prej res fajn suha, zdaj definitivno izgledaš zelo dobro in zdravo. Tak da ti se pa potrudi obdržat nekaj teh kg po porodu. Glede vložkov pa sem včeraj kupila Vir 80, pa sem te imela tudi po prvem porodu in so prav fajn. Blazinic imaš dovolj max. 10, ker mleko navali itak šele 4. dan, ko že greš počasi domov, škatlice za dudo pa jaz nimam, pa menda je ne prekuhaš, če pa so take lepe barvne, da ne bo barva šla dol. Mojcek1, kar se tiče odsotnosti tvojega dragega, je pri meni isto. Sicer moj nima nobenih hobijev, ne hodi po gostilnah, pač pa dela 2 službi hkrati in sva z Nejcem cele dneve sama. Mu je pa tudi zdaj na pamet prišlo, da bi šel naslednji teden za en dan na Lošinj poslovno, pa me je skoraj kap. Če se meni takrat kaj začne, ne more priti pravočasno nazaj, nikakor, ker je na Lošinju vezan na trajekt, ki pa vozi bolj poredko. Ma, brezveze..... No, toliko zaenkrat, bom potem spet dalje brala. Danes imava končno atija doma in gremo zdaj kupit še ležalnik, pa Nejc gre kupit darilo za , pa bo Nejcu prinesel najverjetneje skiro, ker ga ful obožuje in je to njegova glavna aktivnost vsak dan v vrtcu . Popoldan pa verjetno dobimo obisk enega majhnega fantka, zdaj je star skoraj leto in pol in nam prinesejo nazaj našo banico in čebriček. Počasi pa bom le imela vse na kupu. Cotike se že perejo, ko bomo porihtane, pa jih poslikam in vam jih pokažem. Obljubim!
|