|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del
19.6.2008 23:40:17   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: tintin

vse skupajuser posted image tok imajo moje sodelavke, ki so stare 50 in več...

user posted image  ... a pa veš, da teb samo trije dnevi falijo do 32 .... ko boš naredila magisterij jih boš dobila in boš spet rekla, da imajo 32 dni dopusta sodelavke stare 50 in več????? user posted image  Nekam mlada zgledaš za ta leta user posted image

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
19.6.2008 23:45:31   
tintin
ne, sej za magi ne dobim nič....ker delovno mesto ostane istouser posted image  

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
19.6.2008 23:46:11   
gruška

ne, sej za magi ne dobim nič....ker delovno mesto ostane istouser posted image  

No, zdej pa vse vem user posted image

Šibam spat, nočko!!!!!

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
20.6.2008 2:02:16   
tintin
Evo pristavim kofe, in šibam spat....user posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
20.6.2008 7:07:16   
BrinaS
Dobro jutro punceuser posted image

pa se eno ekstra za Tintinuser posted image  - res si pridna z magisterijem.
Ce  bi taksne ure hodila jaz spat, sploh ne vem, ce bi mi se zjutraj oci odprleuser posted image

< Sporočilo je popravil BrinaS -- 20.6.2008 7:09:32 >

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
20.6.2008 9:34:55   
Oranža
Dobro jutro,

Hvala za kavice. No se vidi da je zunaj lepo vreme in me pol čas zabaše, pa še tavelicga imam doma in imamo cel žur. Skoz kej dogajauser posted image user posted image  Sem se pa dons ponoči ful ustrašila - dam včerej tamalga spat, čist vse ok, normalno....pol pa okrog 1h ponoči začne ful grdo kašljat pa davit se, pa jokat, pa ga vzamem k sebi, pa čist zabasan nosek, pa mu ga sčistim z babyvacom(btw to pr nas zgleda tko k bi ga iz kože dajal), in pol kričanje, jok, davljenje, kašljanje, sem ga mirila 1 uro skupi, no pol se je le pri meni pomiril ko sem ga pristavila in zaspal. Ampak mi je blo pa ful čudno, k je šel spat je bil še povsem dober, niti sledu o kakšnem prehladu, čez par ur pa kr neki......No zdej sva pa tud že sčistila nosek, vsake tolk mal pokašlja ampak ni sile. Upam da ne bo hujšega. Ma tole vreme....sploh ne vem kje bi se lahko prehladiluser posted image

A se vaši tud upirajo babyvacuuser posted image

Dopust, ja Tintinuser posted image , res ga imaš veliko, če rodiš še dva otroka, ti ga sploh vsega ne bodo mogli dat, ker pol bi mela že 33 dni, pa praviš da je 32 maxuser posted image user posted image user posted image . No jst ga imam 26 dniuser posted image .

Popoldanska malica: Tintin počasi mu lahko dodaš, samo ne vidim pa razloga, da zato k greš v službo se nehata dojituser posted image  Jst ga nameravam dojit dokler bo le hotel. ASploh ko gredo tile otročki v vrtec še bolj rabjo mamico(beri dojejnje) in se začnejo spet bolj pogosto pristavljat, recimo, ko prideš iz službe, se začne spet dojit, pa čeprav se je prej samo še zvečer....(to je samo primer). Pri nas je blo tko, da se je E dojil zjutral in zvečer, pa redko še kdaj vmes(crkljanje), k sem pa šla v službo je pa takoj povečal dozo in sva se nekaj časa spet dojila popoldan. Torej zjutrej pred službo, po službi in zvečer.  Če pa imaš službo blizu in ti ga lahko kdo pripelje tja pa ga lahko podojiš tud med delovnim časom, ker to je tvoja pravica in tega ti nihče ne sme branhjit. Je z zakonom določeno(mislim da 2 uri na dan, nisem pa ziher). Prav tako dokler dojiš ti ne smejo dati odpovedi.

No zdej sem pa mal zašla......user posted image user posted image user posted image

Uf še tole, smo mel zadnjič sestanek v vrtcu za jasli, no in že tko sem bla mal razočarana pa jezna, k nisem dobla v vsoji enoti zrad bednih razlogov k sem že pisala no pol pa še tale štorija: v glavnem, na sestanku nekdo vpraša kako je s tem k bo njegov otrok začel šele oktobra in ne septembra in ravnateljica odgovori, da to pač ni problem, da naj septembra povedo da bo otrok začel z oktobrom in vzgojiteljici si to zabeležita in to je to. Nakar ženska nadaljuje, če je pa to november(mi gremo pa novembra) je pa že problem. Ker pol pa ne garantirajo da bho še prostor. Haloooo, nakar se dvigne moja malenkost: to pa ni fer, a se vam ne zdi??? Ne morte vi rečt zdej da smo sprejeti, novembra k ga bomo pa prpeljal boste pa rekli da ni prostora. ,A ga boste s seznama kr zbrisal al kako? In ona: Ja ne gospa, sej vi ste dobili samo obvestilo, okvirno, da če bo prostor.....in jst: Opa jst nisem dobila nobenega ''okvirnega'' obvestila ampak obvestilo da je moj otrok SPREJET v vaš vrtec in da sem vabljena na ta sestanek. ona: Ne to bo pa pomota, a na seznamu ste. Jst : seveda smo. Ona: a se lohk pol po končanem sestanku to pomenimo. iN kaj se zgodi na koncu: ona men, ja gospa sej če je pa to tko pol pa že drži!! Mi smo zdej 10. zaključli z vpisi in po 10 ne sprejemamo več, kar je blo pa do 10 smo pa vse vzel!!Ja halooooo a se norce delate iz mene. V glavnem, še ena taka lovska pa grem nad župana!!

No zdej sem se pa razpisalauser posted image  Hvala k me ''poslušate''

Lep dan

< Sporočilo je popravil Oranža -- 20.6.2008 9:41:36 >

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
20.6.2008 10:03:00   
sonchek
Dan...
joj nimam nobenega časa vas prebrat..sem kr neki polno zasedena...

Zdej se pa odpravljamo v ZOO..če bo katera tm, naj me kr za rokav pocuka...

Lep dan...papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
20.6.2008 12:26:22   
manca
Tista, ki ima kremo Weleda za sončenje a mi lahko prosim prepiše dol EAN kodo, da jo posredujem bratrancu od mojega, pa bo pogledal kaj je na tem.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
20.6.2008 13:05:15   
tintin
Hojla še od mene, pri nas v bloku je noro, ker obnavljajo zunanje stene balkonov in korita...brr samo vrtanje, točenje...no, Vasja je zdaj kljub utrujenosti mrknil....ropot gor ali dol.
Mi gremo v ZOO takoj ko se moj vrne iz službe in seveda, ko se Vasja zbudi.

Oranža: sej ga ne mislim še odstavit, mu bom pustila, da on narekuje tempo kdaj se bo odstavil. Saj čez dan se že zdaj ful malo doji, tako, da bi nekak tam do sept. ali oktobra rada pristala na max jutranjem in večernem dojenju...če bo seveda hotel. Nočem ga pa še glih odstavt dokler nama je dojenje obema v veselje.

BrinaS: največji hec je, da jaz kave sploh ne pijem zjutraj ko vstanem, kljub da spim zelo malo že kak mesec in pol. Dobra novica? Mislim, da me danes čaka zadnja etapa pisanja...in da bom danes konec. Samo še sklep prilepim v dokument s celo magistrsko in jutri gre na pošto v branje mentoriciuser posted image

lp vsem, mali se je zbudil

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
20.6.2008 16:19:29   
nicolina
Dan,
no mi smo zvedli rezultate krvnih preiskav.
Lestvica je od 1- 5, pokazalo je KM 0, rumenjak 0, pšenica 1, jajčni beljak 2.
Zdej pa nisem ravno prepričana, po moje je mal alergičen na ti dve sestavini? user posted image Kaj ve pravite?
Izogibala se bom tem dvem živilom, pa bomo vidli, kaj bo rekla še dermatologinja, ko imamo pregled 10.7.

Se beremo zvečer... pa pa

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
20.6.2008 17:30:14   
scubadiver
Ajtak in mama11 ful hvala za obisk user posted image . Sem res vesela da sta prišli s svojimi sončki na naš konec glede na to, da danes izjemoma nisem mobilna..

Nicolina
po mojem je tko kot si razlagaš, vsaj jaz bi enako razumela.. No pa sej to verjetno ni prav huda alergija verjetno? je pa seveda prav da se izogibaš.
Oranža edin prav da si pop...la v vrtcu. Matr sej ne more tko bit, da računaš na njih potem ti pa povejo da so se samo hecali user posted image

Jest sem pa zdele tko lena da je groza. Lana je zaspala, men se pa nič ne ljubi it delat.. a ma katera kaj energije za posodit?

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
20.6.2008 17:32:25   
scubadiver
Joj a lahko eno neumno vprašanje? Jaz sem pač bolj slaba kuharca.. zrezke in te stvari zdej že kr znam, mi pa zmanjka pri enostavnih stvareh user posted image

kako naj naredim testenine z gamberi? Imam repke, imam sladko smetano, imam testenine. .Verjetno repke prepražim na olju in malo česna? mogoče malo popra? Soli? potem pa samo zalijem s sladko smetano in to je to?

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
20.6.2008 18:25:29   
mama11
Scuba, tudi meni je bilo v veselje malo poklepetat. Glede testenin user posted image , jaz nisem kakšna huda kuharica, ampak česna in sladke smetane ne bi kombinirala. Po moje prepražiš repke, saj dosti ne rabijo, in zaliješ s sladko smetano. Ampak bolje, da ti kakšna bolj domača v kuhinji pove.

IZVIRNO SPOROČILO: manca

Tista, ki ima kremo Weleda za sončenje a mi lahko prosim prepiše dol EAN kodo, da jo posredujem bratrancu od mojega, pa bo pogledal kaj je na tem.

Kaj je EAN koda? Če misliš številke na črtni kodi, so:

4 001638 098861

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
20.6.2008 19:02:02   
ajtak
evo jaz se tokrat javljam iz lj user posted image .

obisk zoo-ja uspel, se je prav splacalo k smo took ene robe dobili user posted image , pa se mamo11 sem po dooolgem casu spet vidla in seveda Tamaro, joj kok so nasi soncki zrasli...

no po ogledu zoo-ja pa sva sli na kavico k scubi in tudi Lana je ze cist "ornk baba" tko da jih je blo prov veselje vse skupi vidt!

No, a vam se nisem povedala... (sej vem da sem pa morm se enkrat) mi gremo pa na MOOOOOORJJJJEEEEEEEEEEEEEEEE!!!

LP VSEM user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
20.6.2008 19:22:09   
scubadiver
Ajtak krasno se imejte, sem vam kar mal fouš, pa čeprav mi tud kmalu gremo, sam pri vas je že jasno da boste imeli krasno poletno vreme user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
20.6.2008 19:27:24   
scubadiver
Mama11 hvala za pomoč pri testeninah. Sej mi je kr nerodno kaj sprašujem, ampak lep pregovor je: Bolje da izpadneš glup nego iz aviona user posted image user posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
20.6.2008 20:16:07   
tintin
Glede testenin z gamberi: meni no pa tud mojemu so ful fajn, če jih narediva na buzaro...malo ol. oljčka, gor česenček malo zapražiš, da zadiši (moraš pazit, da ne bo preveč, ker potem greni), potem pa gor gamberčke, zaliješ z belim vinom, dodaš ene 40 dag paradižnikov češnjevcev (razpolovljenih ali pa eno piksno Muttijevih malih paradižnikov) in potem počasi cmariš ene 15 min. Na koncu jaz notri vržem še malo belih drobtin da zagostim, pa malo soli in popra. Njam njam njam....Zraven ful pašejo črne testenine (črne - z barvilom sipeuser posted image ).

Smo bili v ZOOju - ujel nas je dež, k sreči smo bili že na koncu, tako da smo vedrili v bifeju 1 uro...sicer pa je bilo luštno.

aja, imamo drugi zobek
(pa ravno zdaj ko je Ajtak šlauser posted image )user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2792
20.6.2008 20:37:01   
scubadiver
Tintin ful hvala za recept. Bom probala tko naredit.

Danes sem se itak odločila da ne bom nič kuhala, ker mojega še vedno ni domov iz službe. Ne ne, ni tko priden, delal je do 6h zdej pa visi na pivu s sodelavci, s katerimi je bil cel dan, s katerimi je bil na pivu že včeraj po službi.. Mislim kot da nima doma majhnega otroka. Ko sem ga enkrat vprašala če gresta z njimi kdaj tudi dva sodelavca ki imasta tudi majhne otroke je pa čist začuden ugotovil, da skoraj nikoli. Jah le zakaj a ne user posted image user posted image . Mah sem jezna, že itak ga lana ful mal vidi ker pač dela, potem pa še na pivu visi. Dons ga je vidla pol ure zjutraj, pa še to med tem ko se je on oblačil za v službo. Sej če gre na pivo sem ter tja nimam prav nič proti da me ne bo katera razumela narobe, sam da pa gre tko kot ta teden 3-krat na pivo tko da lane niti vidi ne, me pa moti, tko da morm zaropotat ob priliki..
Se opravičujem da sem spustila ventil user posted image

Je pa poslala Tanayya SMS:

Oj, kako kaj? pogrešam RR. Itak. Nimamo compa. Taj je na koncu res imel 6-to bolezen, vročine ni več, samo izpuščajčki še. Včeraj ko smo se peljali v Idrijo, nam je pobruhal cel avto. Jao jao. Pozdrav punce in pogrešam čveke. baj.

Kje pa ste vse čveke??

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
20.6.2008 20:55:12   
tintin
Scuba, tudi zato smo tukaj, da pucamo ventile user posted image Presneti desci, en user posted image ...te čist razumem, da si jezna.

Neposredna povezava do sporočila: 2794
20.6.2008 21:39:59   
BrinaS
Čer,

Oranža - user posted image  da si zaropotala. V nasem vrtcu je najprej prisel sklep o sprejetju otroka v vrtec, nato podpis pogodbe in sele potem je sledil sestanek.

Nicolina - tudi jaz bi razumela, da je na pšenico in jajcni beljak alergicen

Ajtak, Nana Liza - lep dopust prihodnji teden in uzivajte

Tintin - super recept rdeci buzaro. user posted image  za magistrsko nalogo.

Scubadiver - ma, tudi jaz ne bi visela tu gor, ce bi bil moj dec doma. Je sel samo po regulatorje (servis), pa zgleda ni nasel domovuser posted image

gamberi in sladka smetana + testenine - bi pa jaz takole naredila
http://www.gurman.eu/recepti.php?S=6&Article=83 
samo gambere bi ze s cesnom prazila, ker so bolj cvrsti kot skampi.

< Sporočilo je popravil BrinaS -- 20.6.2008 21:40:46 >

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
20.6.2008 21:46:24   
manca
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina

Dan,
no mi smo zvedli rezultate krvnih preiskav.
Lestvica je od 1- 5, pokazalo je KM 0, rumenjak 0, pšenica 1, jajčni beljak 2.
Zdej pa nisem ravno prepričana, po moje je mal alergičen na ti dve sestavini? user posted image Kaj ve pravite?
Izogibala se bom tem dvem živilom, pa bomo vidli, kaj bo rekla še dermatologinja, ko imamo pregled 10.7.

tale št. 1 oz. dve naj bi pomenil razred...torej razred 1 ter razred 2. Kaj pa to pomeni, pa ne vem.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
20.6.2008 21:51:11   
GB
Dobr vecer vsem skupaj. Evo ravno polcas pa se na brzino oglasim. Dons sem sama sebi naredila operacijo nohta .Raje ne povem kako mi je to ratalo .

Tintin : cist prav,da si znorela , ker jest bi sigurno !!!!!

Scuba : tudi pri nama so velikokrat na tapeti druzinske obveznosti in potem je par dni " slika brez tona " user posted image user posted image

Ajtak : lepo se mej na morju

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
20.6.2008 21:53:21   
manca
mama11: hvala za kodo. odgovor pa bom povedala šele 30.6., saj gremo to nedeljo na morje

No, mi smo tudi mislili it v zoo. Najprej sem kot budala čakala na avtocesti za izvoz Brod (gužva za znort, pa še en vozn pas je bil), potem sem šla po sestrico. Tam sva si z Majo privoščile sadno malico, saj je moj rekel, da bo v službi potegnil za pol ure. No, in ko se odpravimo po mojega v službo je začelo deževat. Pa se že peljemo proti zoo, vendar je dež še bolj padal. Potem smo sklenili, da gremo na sladoled nekam. Ja, kam pa če je pa gužva na cestiuser posted image ...pa smo šli vseen v MC Lj. Maja je dobila kornet in je bila nadvse zadovoljna, čistilka pa verjetno še bolj ko bo morala pucat za njo ker je letelo malo naokoli (sej jo je že prej gledala, ko je čistila s tistim strojem, pa se ji je Maja kar nasmihala-morda pa je vedela, komu se mora prikupituser posted image ). Ko smo odhajali pa smo dobili še balon pri izhodu in možnost brezplačnega slikanja z Lumpijem...pa imamo zdaj lepo slikco doma + balon. Samo moja sestrica se ni hotela slikat, saj ji je bilo nerodno in to pri njenem končanem 9. razreduuser posted image .

Tintin: upam, da nisi huda name, ker sem te prej klicala...upam, da Vasja nisem zbudila.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
20.6.2008 22:20:21   
tintin
Manca, a si me klicala? sploh ne vem, ker nimam pojma kje imam sploh telefonuser posted image pomoje celo v avtu....Sorry ker se nisem oglasila. Če kaj rabiš me plis na zs ali pa na mejl kontaktiraj, sem itak online...
Sicer pa brez skrbi, imam vedno na diskretno, tako da nikol ne zvoni.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
20.6.2008 22:22:41   
naraščaj
Čer,

no danes smo pa bli potepuški. Smo se že zjutr odpravl v CE v shopping (prazen hladilnik zarad planiranga dopust user posted image ) pol smo pa čist zabluz, Taji sem spet nabavla kup stvari, men pa nč user posted image .

Prejle pa smo šli za dobro urco še na žur radia Rogla, zaj pa Taja že pančka.

Povejte mi a tisti deserti al kaj so že ala monte in to že naši lahk jedo???????? Sem ji namreč par fruhz... mah ne vem kak se napiše kupa in ji bom jutr dala.

Jaz sem tudi dobila odločbo za cel dopust - 29 dni (mam velik ne? Dejte mi bit fovšuser posted image )
In bom koristila nekaj takoj po končani porodniški.

Nč ti ne bom, ker ga mam tut jaz tok user posted image user posted image  (tut zarad pogojev dela)

Ajtak, Nana Liza - lep dopust prihodnji teden in uzivajte

nč grem spat, sem ful zmatrana

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.