|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del
19.6.2008 19:03:06   
rozika12
BrinaS in NanaLiza fajn je bilo. Vsakič se kaj novega naučim :) Pa tako hitro je minil čas.

Mimogrede, sem vprašala na CSD, kaj mi je za naresti, da imam podaljšano porodniško. Nič ne bo, je Zala že prestara!!!!!!!!!!!!!! Oba otroka morata biti pod 8. Ejejejej!!!!!!!

Tako da 5.11. je konec porodniške in upam da nekaj dopusta ostane za izkoristiti (baje samo 10dni). Izvem pon ali torek.

Tanaya, NanalIza in vse ki kam odpotujete Lepo se imejte.

Gruška (očitno si me spregledala, ker nisem več rdečauser posted image ), a tvoj mož v interclassu dela?

Brina, danes poskusim s tvojim načinom uspavati ....user posted image

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
19.6.2008 19:59:40   
tintin
Manca, tudi jaz sem danes videla od Welede mleko za sončenje, samo ni nič extra pisalo gor da je za otroke. Sem pa to videla v DM, v Qlandii, ko sem šla ravno na oddlek čistil mi je padlo v oči....

Sicer pa jedilnik:
dopoldan: marelice, slive, jabolko
kosilo: cvetača, bučka, korenček, rižko
večerja: ml. kašica banana

Razmišljam, da bom počasi uvedla popoldansko malico. Mislite, da je že čas?
GH nama gre dobro, samo pitje je pa katastrofa. Kako ga naj naučim pit? Ne mi predlagat žličke, ker je z žličko nemogoče po svetu hodituser posted image

Danes sem bila na 1. roditeljskem sestanku v vrtcu. Cel čas sem imela kepo v grlu....saj je fajn, da smo vrtec dobili in tudi vrtec je ok, samo jaz bom tako pogrešala mojega malega mucka user posted image

Sprejet je z 1.9., samo ga bom začela uvajat oktobra, ker imam konec porodniške 6.10, potem pa mislim koristit še kake 14 dni dopusta...imam ga namreč 29 dni.
Ja, hitro bo to.

Pozdravčke in uživajte v vročini!

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
19.6.2008 20:10:35   
manca
IZVIRNO SPOROČILO: tintin

Manca, tudi jaz sem danes videla od Welede mleko za sončenje, samo ni nič extra pisalo gor da je za otroke. Sem pa to videla v DM, v Qlandii, ko sem šla ravno na oddlek čistil mi je padlo v oči....

Ja, mleko za sončenje od Welede sem tudi jaz videla. Samo jaz sem hotela kupit kremo za sončenje. Še vedno čakam na odgovor od Dm-ja.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
19.6.2008 20:13:21   
manca
Tintin, jaz ji že kar nekaj časa dajem popoldansko malico.

Pa še naš jedilnik:

malica: lubenica + rižko
kosilo: kuskus, korenček, bučka
malica: sveže maline z vrta, melona
večerja: polenta 210 mluser posted image

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
19.6.2008 20:27:17   
nicolina
Čer drage moje,
mi smo doma. user posted image  Blo je super, Tin je tud užival, koža se je tud mal popravla, sva se tud kopala, skratka uživala. Slikce sledijo. user posted image

Sva šla pa že danes domov namesto jutri, ker sva bla naročena pri dermatologu ( sem se odločla za smaoplačniško, ker bi  drugače mogla čakat do konca avgusta user posted image  ). Potrdila je diagnozo AD, ni mu sama delala testnih vbodov ( zaradi fenistil kapljic, ker zavirajo prave pokazatelje) ampak nas je poslala na odvzem krvi ( joj, kako je jokal user posted image ) in jutr bomo že vedli, ali gre za kako alergijo. Je pa dala za KM, pšenico, beljak, jajčni rumenjak, arašide.. te so najbolj pogoste. Držte pesti,da ni na to. Mene je tako strah. user posted image

Za nazaj nisem nič brala, a je kaj novega?
Se javim še pol kaj, mam velik dela....

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
19.6.2008 20:30:19   
tintin
Nicolina super za dopust.
Manca, bravo Maja (s polento namreč)...no, bom tud jaz začela malco dajatuser posted image mam feeling, da bi ful kaj jedel popoldan...user posted image Bom probala s kako skutko ali kakim sadjem...že jutri.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
19.6.2008 21:09:40   
BrinaS
Nicolina, fino ze lep dopust. Drzim pesti za Tina, da mu ne pokaze kakrsnekoli alergijeuser posted image

Manca, tudi kremo so imeli na Rudniku (faktor 20)

Tanayya uzivaj v Idriji
Rozika - zakaj pa si se razbarvalauser posted image  Upam da je uspavanje user posted image  uspelo

Tintin - zakaj pa ne malica. Ce ti ostale obroke ze tako lepo je.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
19.6.2008 21:29:29   
tintin
BrinaS- težko rečem user posted image , zdaj sem ga vmes še kdaj za kak obrok podojila, ampak trenutno stanje je tako, da postaja dojenje samo še kdaj za par požirkov, če smo kje zunaj pa itak skoraj nemogoče, ker je preveč firbčenuser posted image Pa tako ali tako ga nameravam pričeti počassssi odstavljat...(v resnici niti ni več velikega interesa iz njegove strani, razen ponoči pa zjutraj....)

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
19.6.2008 21:29:59   
tintin
Katera pride jutri v ZOO? Mi ja, ampak popoldan...(po 14h)

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
19.6.2008 21:38:09   
mama11
Ja, verjetno tudi popoldan user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
19.6.2008 21:38:16   
BrinaS
Tintin - jaz pridem. Sem se ravnokar zmenila s prijateljico kmalu po 9 uri, ker bo verjetno kr guzva. Ob 14 bo verjetno tudi ok, ko se bo prvi naval polegel, popoldanskega pa se ne bo.

Rozika - sramota za naso drzavo, da gledajo na starost otrok namesto na natalitetouser posted image  in to samo zaradi enega samega meseca.

< Sporočilo je popravil BrinaS -- 19.6.2008 21:39:36 >

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
19.6.2008 22:17:59   
manca
Mi bomo tudi prišliuser posted image , vendar šele po četrti uri...moj namreč do štirih dela.

Ah, zdele sem se spomnila...od mojega bratranec dela v Dm, pa grem njemu mal na mail težit zdeleuser posted image ...upam da bo odgovor jutri tu.

< Sporočilo je popravil manca -- 19.6.2008 22:19:27 >

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
19.6.2008 22:31:47   
gruška
Aloha.......

spet smo bli leteči cel dan, vmes samo domov na kosilo, previjanje in dojenje na terenu user posted image .......

IZVIRNO SPOROČILO: rozika12
Gruška (očitno si me spregledala, ker nisem več rdečauser posted image ), a tvoj mož v interclassu dela?

Draga gospa Rozika, sporočam vam, da sem vam že včeraj zvečer, natančneje ob 23:30:54 poslala ZS user posted image  ... (očitno ste spregledala, ker vam nisem napisala z rdečo user posted image )

Mimogrede, sem vprašala na CSD, kaj mi je za naresti, da imam podaljšano porodniško. Nič ne bo, je Zala že prestara!!!!!!!!!!!!!! Oba otroka morata biti pod 8. Ejejejej!!!!!!!

Jp, tle smo pa mi v prednosti user posted image , moji so vsi pod 8 stari in imam 13 mesecev porodniške user posted image ... Se pa popolnoma strinjam z BrinoS....

Nicolina, super, da ste se imeli lepo user posted image .... držimo pestke, da ne bo alergije user posted image

Tintin, mi imamo tud že popoldansko malico - ponavadi kakšno skuto, jogurt....

NanaLiza dobiš ZS (še danesuser posted image )

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
19.6.2008 22:37:58   
DEBELUŠKA30
Tako da 5.11. je konec porodniške in upam da nekaj dopusta ostane za izkoristiti (baje samo 10dni). Izvem pon ali torek.

Zakaj samo 10 dni user posted image , saj nam pripada ves dopust, jaz sem dobila odločbo za 26 dni!
Pa zakaj nisi več roza, men si bla prav fajnnnnn user posted image !

Nicolina, dobrodošla nazaj, pa en user posted image  za vas, Tin je pa tko fest fant, da je lahko samo na punce alergičan user posted image  in na nič drugega, držimo pesti za tvojega fanta user posted image user posted image user posted image user posted image !

Gruška, sem ravno hotla napisat, če si se ti tud "razbarvala" k te ni nič tle gor user posted image user posted image user posted image ! Pa dam osveži, pa te že vidim user posted image user posted image user posted image !

Jaz mam pa spet eno prošnjo user posted image user posted image , a bo šla katera kaj v Avstrijo, bi en Nivea nahrbtnik rabila, kolegici za darilo, k bo konec meseca rodila?

Jaz, pa moja mama in E1 smo pa do 22.15 sedele zunaj na terasi, je blo tko fletn, E1 je rekla, da je romantično, k mamo svečko prižgano user posted image

Zdaj grem pa spat........
...........LAHKO NOČKO.......

Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
19.6.2008 22:47:48   
ajtak

Katera pride jutri v ZOO? Mi ja, ampak popoldan...(po 14h)

jaz tudi pridem pa se ne vem tocno kdaj... full mi je smotan k se se ne poznamo pa loh da se srecamo pa bomo sle kr mim user posted image

nc grem ajat k sem full crkjena, jutr pa v lj v soboto pa na moooooooooooorjeeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
19.6.2008 22:55:37   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30

Zakaj samo 10 dni user posted image , saj nam pripada ves dopust, jaz sem dobila odločbo za 26 dni!

Ma ne vem, če se nas tiče ta novi zakon, da lahko samo 10 dni koristimo... to naj bi veljalo za tiste, ki so več kot pol leta na bolniški, če so meni prav razložili... jaz sem se v službi že zmenila, da koristim cel dopust oz. si pustim par dni za božične/novoletne praznike....

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
19.6.2008 23:04:26   
tintin
Jaz sem tudi dobila odločbo za cel dopust - 29 dni (mam velik ne? Dejte mi bit fovšuser posted image )
In bom koristila nekaj takoj po končani porodniški.

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
19.6.2008 23:07:15   
gruška

Jaz sem tudi dobila odločbo za cel dopust - 29 dni (mam velik ne? Dejte mi bit fovšuser posted image )
In bom koristila nekaj takoj po končani porodniški.

A so ti ga dal že v naprej za magisterij user posted image user posted image  Ne, res ga imaš veliko user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
19.6.2008 23:20:44   
tintin
ne, to je brez magisterijauser posted image ja, 20 dni imam osnove, 1 za del.dobo, 1 za vidne obremenitve (delo z računalnikomuser posted image ), 5 za zahtevnost del. mesta in 2 za otroka. Sem bila čisto pozitivno presenečena, ko sem dobila odločbo...

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
19.6.2008 23:21:24   
kanarka
Dober večer.

Današnji dan je bil malo bolj umirjen. No, vsaj za bubo. Sva ostali dopoldan doma, da se je vsaj dobro naspala in hvala bogu niso nič vrtali. Je spala skoraj 3 ure, pa še popoldan kakšno urco.
Jutri moram na zavarovalnico, da jim odnesem nek zapisnik, saj bodo morali plačati škodo tistmu, ki se je zaletel v avto. Nek tip iz Armenije. Danes smo pa še policijo imeli v lokalu (rutinski pregled) in ostalo vse ok, samo pritožbene knjige kao nimamo. Pa smo rekli, da so vsi zadovoljni in da je res ne rabimouser posted image . V glavnem to rihtam jutri.

Vam povem, da si potihoma res želim malo v Slovenijo. Bi se tam kar spočila. Dve komajčakajoči babici, ki bi mi bubo z veseljem malo popazili. Problem je, da moj ne more in jaz tudi nimam srca, da bubo odpeljem, ker jo že zdaj tako zelo pogreša, saj ima cele dneve res gužvo.

Jaz bi tudi že uvedla kakšen popoldanski obrok. Pa nimam ideje kaj. Tukaj so jogurti in skute user posted image . Slovenski mlečni izdelki so po kvaliteti še vedno zakon.

Nicolina...držim pesti, da ne bo na nič, ali na kaj nepomembnega. Vse bo na koncu ok. Smešno, kako se nam Kitajci čudijo, da lahko prenašamo kravje mleko. Pri nas pa medicina tako povdarja, kako je pomembno. Moj veliko z njimi dela in sem ga prosila, da jih vpraša s čim nadomeščajo. Pa pravijo, da z riževo juho, ribjo juho, ječmenom... Sama tudi naši bubi kuham riževo mleko (kot dodatek), ker je res zelo zdravo in potem tist razkuhan riž uporabljam za dodatek k sadju ali kakšnemu jogurtu.

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
19.6.2008 23:28:23   
gruška

ne, to je brez magisterijauser posted image ja, 20 dni imam osnove, 1 za del.dobo, 1 za vidne obremenitve (delo z računalnikomuser posted image ), 5 za zahtevnost del. mesta in 2 za otroka. Sem bila čisto pozitivno presenečena, ko sem dobila odločbo...

5 za zahtevnost del. mesta user posted image   ... ja, to pa je veliko....
Pa za otroka imamo mi samo en dan, torej imam zdaj 3 dni na otroke ... pri vas bi jih imela 6 user posted image ...

< Sporočilo je popravil gruška -- 19.6.2008 23:29:24 >

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
19.6.2008 23:30:10   
tintin
ne, mislim da imamo 32 dni max.

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
19.6.2008 23:30:37   
tintin
pa za otroke dobiš 2 dni al imaš 1 al pa 10user posted image  

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
19.6.2008 23:33:53   
gruška

pa za otroke dobiš 2 dni al imaš 1 al pa 10user posted image  

Aja user posted image ......

Kaj 32 max.? A za zahtevnost del. mesta al vse skupaj?

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
19.6.2008 23:36:13   
tintin
vse skupajuser posted image tok imajo moje sodelavke, ki so stare 50 in več...

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.