kanarka
|
Dober večer. Današnji dan je bil malo bolj umirjen. No, vsaj za bubo. Sva ostali dopoldan doma, da se je vsaj dobro naspala in hvala bogu niso nič vrtali. Je spala skoraj 3 ure, pa še popoldan kakšno urco. Jutri moram na zavarovalnico, da jim odnesem nek zapisnik, saj bodo morali plačati škodo tistmu, ki se je zaletel v avto. Nek tip iz Armenije. Danes smo pa še policijo imeli v lokalu (rutinski pregled) in ostalo vse ok, samo pritožbene knjige kao nimamo. Pa smo rekli, da so vsi zadovoljni in da je res ne rabimo . V glavnem to rihtam jutri. Vam povem, da si potihoma res želim malo v Slovenijo. Bi se tam kar spočila. Dve komajčakajoči babici, ki bi mi bubo z veseljem malo popazili. Problem je, da moj ne more in jaz tudi nimam srca, da bubo odpeljem, ker jo že zdaj tako zelo pogreša, saj ima cele dneve res gužvo. Jaz bi tudi že uvedla kakšen popoldanski obrok. Pa nimam ideje kaj. Tukaj so jogurti in skute . Slovenski mlečni izdelki so po kvaliteti še vedno zakon. Nicolina...držim pesti, da ne bo na nič, ali na kaj nepomembnega. Vse bo na koncu ok. Smešno, kako se nam Kitajci čudijo, da lahko prenašamo kravje mleko. Pri nas pa medicina tako povdarja, kako je pomembno. Moj veliko z njimi dela in sem ga prosila, da jih vpraša s čim nadomeščajo. Pa pravijo, da z riževo juho, ribjo juho, ječmenom... Sama tudi naši bubi kuham riževo mleko (kot dodatek), ker je res zelo zdravo in potem tist razkuhan riž uporabljam za dodatek k sadju ali kakšnemu jogurtu.
|