Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 19.6.2008 19:03:06
|
|
|
|
rozika12
|
BrinaS in NanaLiza fajn je bilo. Vsakič se kaj novega naučim :) Pa tako hitro je minil čas. Mimogrede, sem vprašala na CSD, kaj mi je za naresti, da imam podaljšano porodniško. Nič ne bo, je Zala že prestara!!!!!!!!!!!!!! Oba otroka morata biti pod 8. Ejejejej!!!!!!! Tako da 5.11. je konec porodniške in upam da nekaj dopusta ostane za izkoristiti (baje samo 10dni). Izvem pon ali torek. Tanaya, NanalIza in vse ki kam odpotujete Lepo se imejte. Gruška (očitno si me spregledala, ker nisem več rdeča ), a tvoj mož v interclassu dela? Brina, danes poskusim s tvojim načinom uspavati ....
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 19.6.2008 19:59:40
|
|
|
|
tintin
|
Manca, tudi jaz sem danes videla od Welede mleko za sončenje, samo ni nič extra pisalo gor da je za otroke. Sem pa to videla v DM, v Qlandii, ko sem šla ravno na oddlek čistil mi je padlo v oči.... Sicer pa jedilnik: dopoldan: marelice, slive, jabolko kosilo: cvetača, bučka, korenček, rižko večerja: ml. kašica banana Razmišljam, da bom počasi uvedla popoldansko malico. Mislite, da je že čas? GH nama gre dobro, samo pitje je pa katastrofa. Kako ga naj naučim pit? Ne mi predlagat žličke, ker je z žličko nemogoče po svetu hodit Danes sem bila na 1. roditeljskem sestanku v vrtcu. Cel čas sem imela kepo v grlu....saj je fajn, da smo vrtec dobili in tudi vrtec je ok, samo jaz bom tako pogrešala mojega malega mucka Sprejet je z 1.9., samo ga bom začela uvajat oktobra, ker imam konec porodniške 6.10, potem pa mislim koristit še kake 14 dni dopusta...imam ga namreč 29 dni. Ja, hitro bo to. Pozdravčke in uživajte v vročini!
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 19.6.2008 20:10:35
|
|
|
|
manca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tintin Manca, tudi jaz sem danes videla od Welede mleko za sončenje, samo ni nič extra pisalo gor da je za otroke. Sem pa to videla v DM, v Qlandii, ko sem šla ravno na oddlek čistil mi je padlo v oči.... Ja, mleko za sončenje od Welede sem tudi jaz videla. Samo jaz sem hotela kupit kremo za sončenje. Še vedno čakam na odgovor od Dm-ja.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 19.6.2008 20:13:21
|
|
|
|
manca
|
Tintin, jaz ji že kar nekaj časa dajem popoldansko malico. Pa še naš jedilnik: malica: lubenica + rižko kosilo: kuskus, korenček, bučka malica: sveže maline z vrta, melona večerja: polenta 210 ml
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 19.6.2008 20:27:17
|
|
|
|
nicolina
|
Čer drage moje, mi smo doma. Blo je super, Tin je tud užival, koža se je tud mal popravla, sva se tud kopala, skratka uživala. Slikce sledijo. Sva šla pa že danes domov namesto jutri, ker sva bla naročena pri dermatologu ( sem se odločla za smaoplačniško, ker bi drugače mogla čakat do konca avgusta ). Potrdila je diagnozo AD, ni mu sama delala testnih vbodov ( zaradi fenistil kapljic, ker zavirajo prave pokazatelje) ampak nas je poslala na odvzem krvi ( joj, kako je jokal ) in jutr bomo že vedli, ali gre za kako alergijo. Je pa dala za KM, pšenico, beljak, jajčni rumenjak, arašide.. te so najbolj pogoste. Držte pesti,da ni na to. Mene je tako strah. Za nazaj nisem nič brala, a je kaj novega? Se javim še pol kaj, mam velik dela....
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 19.6.2008 20:30:19
|
|
|
|
tintin
|
Nicolina super za dopust. Manca, bravo Maja (s polento namreč)...no, bom tud jaz začela malco dajat mam feeling, da bi ful kaj jedel popoldan... Bom probala s kako skutko ali kakim sadjem...že jutri.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 19.6.2008 21:09:40
|
|
|
|
BrinaS
|
Nicolina, fino ze lep dopust. Drzim pesti za Tina, da mu ne pokaze kakrsnekoli alergije Manca, tudi kremo so imeli na Rudniku (faktor 20) Tanayya uzivaj v Idriji Rozika - zakaj pa si se razbarvala Upam da je uspavanje uspelo Tintin - zakaj pa ne malica. Ce ti ostale obroke ze tako lepo je.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 19.6.2008 21:29:29
|
|
|
|
tintin
|
BrinaS- težko rečem , zdaj sem ga vmes še kdaj za kak obrok podojila, ampak trenutno stanje je tako, da postaja dojenje samo še kdaj za par požirkov, če smo kje zunaj pa itak skoraj nemogoče, ker je preveč firbčen Pa tako ali tako ga nameravam pričeti počassssi odstavljat...(v resnici niti ni več velikega interesa iz njegove strani, razen ponoči pa zjutraj....)
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 19.6.2008 21:29:59
|
|
|
|
tintin
|
Katera pride jutri v ZOO? Mi ja, ampak popoldan...(po 14h)
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 19.6.2008 21:38:09
|
|
|
|
mama11
|
Ja, verjetno tudi popoldan
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 19.6.2008 21:38:16
|
|
|
|
BrinaS
|
Tintin - jaz pridem. Sem se ravnokar zmenila s prijateljico kmalu po 9 uri, ker bo verjetno kr guzva. Ob 14 bo verjetno tudi ok, ko se bo prvi naval polegel, popoldanskega pa se ne bo. Rozika - sramota za naso drzavo, da gledajo na starost otrok namesto na nataliteto in to samo zaradi enega samega meseca.
< Sporočilo je popravil BrinaS -- 19.6.2008 21:39:36 >
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 19.6.2008 22:17:59
|
|
|
|
manca
|
Mi bomo tudi prišli , vendar šele po četrti uri...moj namreč do štirih dela. Ah, zdele sem se spomnila...od mojega bratranec dela v Dm, pa grem njemu mal na mail težit zdele ...upam da bo odgovor jutri tu.
< Sporočilo je popravil manca -- 19.6.2008 22:19:27 >
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 19.6.2008 22:31:47
|
|
|
|
gruška
|
Aloha....... spet smo bli leteči cel dan, vmes samo domov na kosilo, previjanje in dojenje na terenu ....... IZVIRNO SPOROČILO: rozika12 Gruška (očitno si me spregledala, ker nisem več rdeča ), a tvoj mož v interclassu dela? Draga gospa Rozika, sporočam vam, da sem vam že včeraj zvečer, natančneje ob 23:30:54 poslala ZS ... (očitno ste spregledala, ker vam nisem napisala z rdečo ) IZVIRNO SPOROČILO: rozika12 Mimogrede, sem vprašala na CSD, kaj mi je za naresti, da imam podaljšano porodniško. Nič ne bo, je Zala že prestara!!!!!!!!!!!!!! Oba otroka morata biti pod 8. Ejejejej!!!!!!! Jp, tle smo pa mi v prednosti , moji so vsi pod 8 stari in imam 13 mesecev porodniške ... Se pa popolnoma strinjam z BrinoS.... Nicolina, super, da ste se imeli lepo .... držimo pestke, da ne bo alergije Tintin, mi imamo tud že popoldansko malico - ponavadi kakšno skuto, jogurt.... NanaLiza dobiš ZS (še danes )
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 19.6.2008 22:37:58
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: rozika12 Tako da 5.11. je konec porodniške in upam da nekaj dopusta ostane za izkoristiti (baje samo 10dni). Izvem pon ali torek. Zakaj samo 10 dni , saj nam pripada ves dopust, jaz sem dobila odločbo za 26 dni! Pa zakaj nisi več roza, men si bla prav fajnnnnn ! Nicolina, dobrodošla nazaj, pa en za vas, Tin je pa tko fest fant, da je lahko samo na punce alergičan in na nič drugega, držimo pesti za tvojega fanta ! Gruška, sem ravno hotla napisat, če si se ti tud "razbarvala" k te ni nič tle gor ! Pa dam osveži, pa te že vidim ! Jaz mam pa spet eno prošnjo , a bo šla katera kaj v Avstrijo, bi en Nivea nahrbtnik rabila, kolegici za darilo, k bo konec meseca rodila? Jaz, pa moja mama in E1 smo pa do 22.15 sedele zunaj na terasi, je blo tko fletn, E1 je rekla, da je romantično, k mamo svečko prižgano Zdaj grem pa spat........ ...........LAHKO NOČKO.......
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 19.6.2008 22:47:48
|
|
|
|
ajtak
|
IZVIRNO SPOROČILO: tintin Katera pride jutri v ZOO? Mi ja, ampak popoldan...(po 14h) jaz tudi pridem pa se ne vem tocno kdaj... full mi je smotan k se se ne poznamo pa loh da se srecamo pa bomo sle kr mim nc grem ajat k sem full crkjena, jutr pa v lj v soboto pa na moooooooooooorjeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 19.6.2008 22:55:37
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 IZVIRNO SPOROČILO: rozika12 Tako da 5.11. je konec porodniške in upam da nekaj dopusta ostane za izkoristiti (baje samo 10dni). Izvem pon ali torek. Zakaj samo 10 dni , saj nam pripada ves dopust, jaz sem dobila odločbo za 26 dni! Ma ne vem, če se nas tiče ta novi zakon, da lahko samo 10 dni koristimo... to naj bi veljalo za tiste, ki so več kot pol leta na bolniški, če so meni prav razložili... jaz sem se v službi že zmenila, da koristim cel dopust oz. si pustim par dni za božične/novoletne praznike....
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 19.6.2008 23:04:26
|
|
|
|
tintin
|
Jaz sem tudi dobila odločbo za cel dopust - 29 dni (mam velik ne? Dejte mi bit fovš ) In bom koristila nekaj takoj po končani porodniški.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 19.6.2008 23:07:15
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: tintin Jaz sem tudi dobila odločbo za cel dopust - 29 dni (mam velik ne? Dejte mi bit fovš ) In bom koristila nekaj takoj po končani porodniški. A so ti ga dal že v naprej za magisterij Ne, res ga imaš veliko
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 19.6.2008 23:20:44
|
|
|
|
tintin
|
ne, to je brez magisterija ja, 20 dni imam osnove, 1 za del.dobo, 1 za vidne obremenitve (delo z računalnikom ), 5 za zahtevnost del. mesta in 2 za otroka. Sem bila čisto pozitivno presenečena, ko sem dobila odločbo...
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 19.6.2008 23:21:24
|
|
|
|
kanarka
|
Dober večer. Današnji dan je bil malo bolj umirjen. No, vsaj za bubo. Sva ostali dopoldan doma, da se je vsaj dobro naspala in hvala bogu niso nič vrtali. Je spala skoraj 3 ure, pa še popoldan kakšno urco. Jutri moram na zavarovalnico, da jim odnesem nek zapisnik, saj bodo morali plačati škodo tistmu, ki se je zaletel v avto. Nek tip iz Armenije. Danes smo pa še policijo imeli v lokalu (rutinski pregled) in ostalo vse ok, samo pritožbene knjige kao nimamo. Pa smo rekli, da so vsi zadovoljni in da je res ne rabimo . V glavnem to rihtam jutri. Vam povem, da si potihoma res želim malo v Slovenijo. Bi se tam kar spočila. Dve komajčakajoči babici, ki bi mi bubo z veseljem malo popazili. Problem je, da moj ne more in jaz tudi nimam srca, da bubo odpeljem, ker jo že zdaj tako zelo pogreša, saj ima cele dneve res gužvo. Jaz bi tudi že uvedla kakšen popoldanski obrok. Pa nimam ideje kaj. Tukaj so jogurti in skute . Slovenski mlečni izdelki so po kvaliteti še vedno zakon. Nicolina...držim pesti, da ne bo na nič, ali na kaj nepomembnega. Vse bo na koncu ok. Smešno, kako se nam Kitajci čudijo, da lahko prenašamo kravje mleko. Pri nas pa medicina tako povdarja, kako je pomembno. Moj veliko z njimi dela in sem ga prosila, da jih vpraša s čim nadomeščajo. Pa pravijo, da z riževo juho, ribjo juho, ječmenom... Sama tudi naši bubi kuham riževo mleko (kot dodatek), ker je res zelo zdravo in potem tist razkuhan riž uporabljam za dodatek k sadju ali kakšnemu jogurtu.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 19.6.2008 23:28:23
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: tintin ne, to je brez magisterija ja, 20 dni imam osnove, 1 za del.dobo, 1 za vidne obremenitve (delo z računalnikom ), 5 za zahtevnost del. mesta in 2 za otroka. Sem bila čisto pozitivno presenečena, ko sem dobila odločbo... 5 za zahtevnost del. mesta ... ja, to pa je veliko.... Pa za otroka imamo mi samo en dan, torej imam zdaj 3 dni na otroke ... pri vas bi jih imela 6 ...
< Sporočilo je popravil gruška -- 19.6.2008 23:29:24 >
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 19.6.2008 23:30:10
|
|
|
|
tintin
|
ne, mislim da imamo 32 dni max.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 19.6.2008 23:30:37
|
|
|
|
tintin
|
pa za otroke dobiš 2 dni al imaš 1 al pa 10
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 19.6.2008 23:33:53
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: tintin pa za otroke dobiš 2 dni al imaš 1 al pa 10 Aja ...... Kaj 32 max.? A za zahtevnost del. mesta al vse skupaj?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 19.6.2008 23:36:13
|
|
|
|
tintin
|
vse skupaj tok imajo moje sodelavke, ki so stare 50 in več...
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.