|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 - 6.del
20.6.2008 18:58:37   
NRMM
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaan!

Na  brzino sem vas preletela,vidim,da jih je večina že na dopustu/morju nas pa tole še čaka in sicer septembra,prej ne bo šlo.Mož je danes končal s šolo in ni šanse,da dobi pred septembrom dopust,jaz sem pa v ponedeljek začela s službo po skoraj 3 letih in tudi še ne smem pomislit na dopust user posted image .No ja,danes sem ga že imela,ker sem že pred časom Maruši obljubila,da bova sli atija gledat,ko bo imel zaključno vajo.Ko je gledala vse gasilce,njihovo opremo,didl didl avtomobile user posted image je bila noro navdušena.No in septembra šibamo na Djerbo,potem sledi uvajanje v vrtec in bo konec luštnega.

Pri nas nič kaj novega.Maša je shodila že pred časom,pri varuški je pridna,sploh ni problema,čeblja na veliko in tudi vse tumparije,katere jo sestrca nauči s pridom uporablja user posted image user posted image .Ima še vedno 6 zob,o novih ni duha in sluha.

A_R hvala program,že vlečem muziko,da se kadi user posted image .

Ajvy čestitke za user posted image user posted image .Kdaj imaš rok?

Pa ti kapica v katerem tednu si?

Vse,ki še šibate na dopust se lepo imejte in načofkajte še za nas.

VSem,ki ste praznovali obmesečnice ali RD pa čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Moram it počasi naredit flaške,punci sta lačni,Maša pa zaspana.

Uživajte!

LP

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
20.6.2008 21:28:56   
Taši*
Helou punce. Me spet celo večnost ni bilo. Sama sebe ne dohajam...user posted image

Freycha
, komaj čakam, da se vidimo!user posted image Je tudi meni žal za tisto sredo, ampak kaj češ, se zgodi.

Čestitke Maju za hojo!!!user posted image

Kahlica - mi je pomoje sploh ne bomo uporabljali, ker se pri Špeli ni obnesla. Ni je glih kaj preveč šmirglala. En mesec nazaj se je pa sama od sebe odločila, da hoče lulat na wc, potem pa še kakat in zdaj je že kaka dva tedna čez dan suha, pa tudi ponoči se redko polula v plenico. Tako da bomo pomoje pri Juretu tudi kar počakali, da se sam odloči in direkt na wc.

Rumba, Jure je tud navdušen nad Hoferjevim Smoothijem.user posted image user posted image No, Špela seveda tudi... Mami pa tudi.user posted image

Ajvy, ČESTITKE!!!!user posted image user posted image user posted image

Baja, čestitke za avto. Fordi so D best! Sladkarije sem mu pa že dala. Mal težko se je izognit, ker vidi, da Špela je. Je pa dobil že malo čokolade in malo sladoleda. No, nazadnje je dva dni nazaj navalil ko mutav na to čokolado, da je na koncu bruhnil, ker je preveč hlastno jedel in se mu je zataknilo.

Kapica, mi jemljemo stolček za hranjenje s sabo skoraj povsod, na dopust pa definitivno.

Bačko, ti maš pa podoben delovnik kot jaz.user posted image Malo tako, malo drugače, en dan tak turnus, drugi dan drugače, en dan tu, drug dan tam... Kaj pa delaš?

Zvesta, porodniška je 100%, ne 70%. Drugače pa super, da si se fajn vpeljala nazaj v službo!user posted image Pa hvala za čestitke.user posted image

Bojana2, hvala za pogrešanje.user posted image Čist sem okupirana. Že tako imam dve službi, zdaj so pa še dopusti in se mi meša, samo še na inventarno številko čakam tule.user posted image Tako da vse proste trenutke res za tamaladva izkoristim in ne hodim na net. No, malo pokukam, samo za vas si je treba čas vzet, ker tolk klafrate in tega sem šele danes našla.user posted image

Madejka, pri kopalnih pleničkah bi poudarila samo še to, da zadržujejo samo kakce. Mi smo pri Špeli prvo leto na morju zmotno mislili, da zadržuje tudi vodo user posted image in smo jo imeli od začetka kar povsod v tej plenički. No, pa smo mel fajn poplavo.user posted image

Kapica, moji otročki na dopustu ne bojo nageci.

Ziher sem kaj spustila, ker sem teh 30 strani napol preletela, nisem glih natančno brala. Tako da se opravičujem vsem spuščenim in tukaj delim čestitke za obmesečnice in dosežke, pa pikepoke bolančkom, pa lepe misli in želje vsem, ki vam je karkoli težko, hudo...user posted image user posted image user posted image

In še novička: JURE JE SHODIL!user posted image V ponedeljek. Aja, pa prva dvojkica mu je ven pokukala in ima zdaj 5 zobkov.user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
20.6.2008 22:38:05   
poldy
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

URŠA (Poldy)  

Čestitke ob obmesečnici!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala v Uršinem imenu, jest sm čist pozabla, da je danes 20.

Imam priprave za na morje in že cel dan letam ke pa sem pa spravljam stvari na kuuuuuuuup, sploh ne vem kako bomo vse to pospravili v avtouser posted image . Vozek, pa posteljica, pa stolček(antilop),hladilna torba, pa cunje, pa hrana, pa ostala krama(za tuš, plenice, kozmetika, vrečke, servieti, brisače,...). Pa samo peugeota 306 imamo....Po mojem bom mogla jutri malo skenslat, ko bom v avto basala...user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
20.6.2008 22:40:16   
anja7
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Juretu za hojo in seveda nov zobek.

Nč zdej grem pa spat, ker mi je neki slabo! Nočko

(odgovor članu Taši*)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
20.6.2008 23:39:26   
corfu
ćer

sem ravnokar obesila zadnjo rudno perila, jutri imamo še pester dan, ponoči pa na pot.

Punce imejte se lepo, čuvajte svoje malčke in uživajte!

Vsem ki boste ta čas dobili zobke, shodili in se naučili novih vragolij, že zdaj čestitam in user posted image  itak smo najboljši user posted image

Nosečki user posted image  držita se in Ajvyi, spusti že tisto straniščno školjko iz rok, Kapica, ti si pa le privošči kakšno masažo za križ user posted image .

Jure user posted image  Maj user posted image  Urša user posted image  in vsi ostali user posted image user posted image user posted image  bravo za nove pogrutavščine...A_R a vidva s Patrikom ponoči žurata, da do 12 spita user posted image user posted image

Tašonka, lepo da si malo pokukala user posted image

Rumba, upam da dobite vrtec user posted image

...pa da bo kakšno nova nosečka čez 15 dni user posted image

Punce srečno!

Uživaj življenje...

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
21.6.2008 7:40:06   
zvesta
Jutro...

Jaz spet v službi... user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
21.6.2008 7:53:13   
Ajvy
Jutro.....

Sprva...Corfu...iz tvojih ust v božja ušesa!!!!!!
Lepo se imejte !!!!!

Taši...lepo da si se javla, pa hvala za čestitke...pri tebi pa je pestro...
Juretu čestitke za hojo in zobkeuser posted image user posted image user posted image , Špeli pa za osvojitev wc-školjkeuser posted image user posted image user posted image

Zvesta...a ti si tudi ob sobotah delavna??To pa ni fajn....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
21.6.2008 8:02:32   
Ajvy
Mi smo v redu, "ne grem na kolena" sezona je zdej čist in...tak da to me mau izčrpa...
Včeraj je bila na obisku ena moja prjatlca s trimesečno pupo...drage moje, ne morem verjet, kakšni škratki so bili naši otroci.....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
21.6.2008 8:30:25   
bačko
Jutro!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kava, čaj in kapučino!
Taši delam na pošti.
Juretu čestitke za hojo in zobke!user posted image user posted image user posted image user posted image
Žana je to noč imela zopet žur.Kar naprej je rinila z glavo v pojsteljico potem pa začela stokati.Sem ji kar čaj dala za pit in je blo potem uredu.
Mi gremo pa danes po kahlico, ker sva se z taščo zmenili, da jo bo ona mal probala navajat na njo.(kahlico)Bomo videli kako bo uspevalo.
Nič gremo po nakupih pa malo za prazne škatle pogledat, da mal stvari spokamo in odpeljemo na Ig.
Vsem želim lep dan!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taši*)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
21.6.2008 8:39:44   
zvesta
Ja, jaz delam vsako drugo soboto. Ta danes sicer ni moja, a sem jo menjala s sodelavko, ker gremo durgo soboto že na dopust.

Taši, lepo te je bilo slišati. Pa čestitke Juretu za hojo in Špeli za WC.

Ajvy, saj še malo, pa bodo kolena manj trpela. Si sploh ne znam predstavljati kako je to, ker meni ni bilo niti malo slabo. A ti boš zdaj do poroda na bolniški?

Bačko, babice so res fajn za navajat na kahlico. Izak se ta teden pri njej vsaj 3x na dan polula v kahlico. Kakeca pa vedno zamudita. user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
21.6.2008 11:17:47   
zvesta
KATJA (Arijana)

Čestitke ob obmesečnici! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
21.6.2008 11:36:37   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Ajvy, saj še malo, pa bodo kolena manj trpela. Si sploh ne znam predstavljati kako je to, ker meni ni bilo niti malo slabo. A ti boš zdaj do poroda na bolniški?

Upam, da jo bom dobila, ker pri prvi nosečnosti sem morala skup past , pa se fajn v glavo udart, da me je upoštevala....brez moje odlične osebne zdravnice, PO mojem TArje ne bi bilo...ker je ona večino skrbela zame.....

NRMM...rok mam (izračunan na RR..) 01.02.2009

KATJA (Arijana) 
  Čestitke ob obmesečnici! user posted image user posted image user posted image user posted image

Bačko...lep dan, pa hvala za čajček!!!

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
21.6.2008 12:32:54   
baja*
hej babike...  da se na kratko javim...

pri nas je vse po starem, vsi smo zdravi in pridniuser posted image  Rene še vedno ne hodi, no kak korakec ali dva že naredi, pol se pa hitro na ritko pokneuser posted image  je ful previden kar se tega tiče.
Za dopust še vedno ne vemo, kam gremouser posted image . A pozna kera kraj Pirovac blizu Šibenika??? Vsaka info prav prideuser posted image .
zvesta čestitke Izaku za prvi zobekuser posted image user posted image
taši bravo Juretu za hojo in Špeli za wcuser posted image user posted image
corfu lepo se mejte na dopustuuser posted image
bačko hvala za kavicouser posted image
ajvy držim pesti, da te bo G bolj poslušala kot v prejšnji nosečnosti in ti dala bolniškouser posted image

žal mi je, ker sem vas toliko spustila pri komeniranju... zato pa vsaki pošiljam en user posted image

Lepo se mejte!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
21.6.2008 13:35:14   
Češnca
Dan!

Pospravla sm, kuhat mi ni treba, mali končno spi, njegov očka je pa v službi... user posted image
Prej sm ga dala spat in je bla 20 min tišina (no vsake tolk se je slišal vzdih ali drug mini glasek) - pol pa bum! user posted image user posted image user posted image  Zaropotala je steklenička, na tleh je bil tud medvedek, duda nimam pojma kje... Anžej pa je stal v postli in spet je zlezel vn iz vreče. user posted image  mali!!!

Taši hejla! Bravo Jure!!! user posted image user posted image user posted image

Tiste, ki ste na morju ali tja odhajate - imejte se super!!! user posted image  V petek pridemo za vami! user posted image

Za obmesečnice: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če kdo rabi: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
21.6.2008 13:44:31   
Češnca
Evo, sm slikce snela s fotkiča... Na eni ga naše dete cuka, na drugi pa raziskuje!
user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil Češnca -- 21.6.2008 13:45:20 >

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
21.6.2008 19:19:27   
SANEK1
Dober dan babikeuser posted image
Evo mene, mi spet nekja rač. nagaja in me vedeno ven iz RR meče in se morem vedno na novo prijavlat, pa mi gre to že malo na pajšluser posted image

Tak najprej, da ne pozabim, Freycha vas vse lepo pozdravlja in na žalost prihajajo verjetno že danes ponoči domovuser posted image user posted image user posted image ...pa ni jok, zaradi tega ker že pridejo, tega se zelo veselim, ampak ker so oz. bodo predčasno končali dopustuser posted image
Kaj več pa bo sama povedala, mogoče že jutriuser posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
21.6.2008 19:24:26   
SANEK1
aja pa še nekaj, sem pozablauser posted image
Anžej, zet moj, kak si luškanuser posted image user posted image user posted image ...slikice bom Živi pokazala jutri, ker naš otrok že spiuser posted image user posted image user posted image
Ob 7 ni zaspala od kar je na svetu, ponavadi zasp med 9 in 10 uro. Se vidi, da je  včeraj prvič prespala pri babici in dedku, kjer se ji je tolko dogajalo, da je dnevni spanec premaknila za nekaj ur naprej in je bla zdaj že tak zaspan, da je brez mu in bu zaspalauser posted image user posted image user posted image

Aja pa še to: na obisku je spala  neprekinjeno celo nočuser posted image user posted image user posted image

Aja pa še to:ati in mami pa sta ble na koncertu in sta se mela noro dobrouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
21.6.2008 21:24:15   
madejka
Ćer!
Mi2 z Majem sva doma, jutri pride še ati!user posted image Imeli smo se super!
Mali je ful užival v bazenu, norel in plaval, pa tud jaz sem se uspela malo osvežit.
Gledam tekmo, se javim med pauzouser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
21.6.2008 21:37:11   
madejka
Ejej Freycha upam, da ni kaj hudega!user posted image
Corfu uživajte! Aja... so že šli... no pa za nazajuser posted image
Izaku user posted image user posted image user posted image za zobek!
Anžeju user posted image user posted image user posted image za ljubkost!
Majrim user posted image . Kdaj maš pa dopusta kaj?
Taši user posted image user posted image user posted image Špeli za WC in Juretu user posted image user posted image user posted image za korake! Tebi pa user posted image !

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
21.6.2008 21:40:37   
madejka
Rumba in Taši a vidve sta pol med kopanji dajale navadne pleničke gor? Meni se je zdelo, da ga furt naprej preoblačimuser posted image
Rumba kake so neoprenske hlačke? Tud držijo drekca?
Sem se pa odločla da bo na morju mali kar nagecuser posted image Edino če bi ga kdo kaj preveč čudno buliluser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
21.6.2008 21:42:04   
madejka
Eh neom se sama s sabo menla... grem tekmo gledat naprejuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
21.6.2008 21:42:59   
Taši*
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Gledam tekmo, se javim med pauzouser posted image

Joj, jaz pa še tule v službi nimam miru pred tem fuzbalom.user posted image Mam same dedce okol sebe in vsi buljijo v tv in tulijo zraven.

Hejla Češnca.user posted image Tebi en user posted image kar tako malo.

Baja, jaz ne poznam, žal.

Ajvy, kaj pa če greš direkt do osebne zdravnice za bolniško?

Corfu, a zdej si me šele porajtala?user posted image Uživajte na dopustu!user posted image

Anja7, a si noseča, da ti je slabo?user posted image

Vse nekaj na dopust hodite... a je še katera tu, da grejo šele septembra? Mi gremo šele septembra. Pa še to samo, če nas vreme ne zafrkne, tako kot nas je lani in smo kar doma ostali.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
21.6.2008 21:43:46   
Taši*

Eh neom se sama s sabo menla... grem tekmo gledat naprejuser posted image

Tacajt, ko si se ti sama s sabo menla, sem se jaz mal s tabo.user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
21.6.2008 21:44:41   
Taši*

Rumba in Taši a vidve sta pol med kopanji dajale navadne pleničke gor? Meni se je zdelo, da ga furt naprej preoblačimuser posted image

Jap. Mi ja.user posted image
Aja, samo mi se tud nismo veliko kopali v morju, ker je bilo tamalo strah. Za v bazenček pred prikolico je bila pa kar nagica.

< Sporočilo je popravil Taši* -- 21.6.2008 21:45:19 >

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
21.6.2008 22:00:03   
madejka
Ojoj Taši, ti si v službi?user posted image A tile tvoji sodelavci nimajo kaj delat?user posted image
Mah jaz gledam fuzbal, kaj pa čem drugauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Taši*)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.