Taši*
|
Helou punce. Me spet celo večnost ni bilo. Sama sebe ne dohajam... Freycha, komaj čakam, da se vidimo! Je tudi meni žal za tisto sredo, ampak kaj češ, se zgodi. Čestitke Maju za hojo!!! Kahlica - mi je pomoje sploh ne bomo uporabljali, ker se pri Špeli ni obnesla. Ni je glih kaj preveč šmirglala. En mesec nazaj se je pa sama od sebe odločila, da hoče lulat na wc, potem pa še kakat in zdaj je že kaka dva tedna čez dan suha, pa tudi ponoči se redko polula v plenico. Tako da bomo pomoje pri Juretu tudi kar počakali, da se sam odloči in direkt na wc. Rumba, Jure je tud navdušen nad Hoferjevim Smoothijem. No, Špela seveda tudi... Mami pa tudi. Ajvy, ČESTITKE!!!! Baja, čestitke za avto. Fordi so D best! Sladkarije sem mu pa že dala. Mal težko se je izognit, ker vidi, da Špela je. Je pa dobil že malo čokolade in malo sladoleda. No, nazadnje je dva dni nazaj navalil ko mutav na to čokolado, da je na koncu bruhnil, ker je preveč hlastno jedel in se mu je zataknilo. Kapica, mi jemljemo stolček za hranjenje s sabo skoraj povsod, na dopust pa definitivno. Bačko, ti maš pa podoben delovnik kot jaz. Malo tako, malo drugače, en dan tak turnus, drugi dan drugače, en dan tu, drug dan tam... Kaj pa delaš? Zvesta, porodniška je 100%, ne 70%. Drugače pa super, da si se fajn vpeljala nazaj v službo! Pa hvala za čestitke. Bojana2, hvala za pogrešanje. Čist sem okupirana. Že tako imam dve službi, zdaj so pa še dopusti in se mi meša, samo še na inventarno številko čakam tule. Tako da vse proste trenutke res za tamaladva izkoristim in ne hodim na net. No, malo pokukam, samo za vas si je treba čas vzet, ker tolk klafrate in tega sem šele danes našla. Madejka, pri kopalnih pleničkah bi poudarila samo še to, da zadržujejo samo kakce. Mi smo pri Špeli prvo leto na morju zmotno mislili, da zadržuje tudi vodo in smo jo imeli od začetka kar povsod v tej plenički. No, pa smo mel fajn poplavo. Kapica, moji otročki na dopustu ne bojo nageci. Ziher sem kaj spustila, ker sem teh 30 strani napol preletela, nisem glih natančno brala. Tako da se opravičujem vsem spuščenim in tukaj delim čestitke za obmesečnice in dosežke, pa pikepoke bolančkom, pa lepe misli in želje vsem, ki vam je karkoli težko, hudo... In še novička: JURE JE SHODIL! V ponedeljek. Aja, pa prva dvojkica mu je ven pokukala in ima zdaj 5 zobkov.
|