Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 19.6.2008 9:52:17
|
|
|
|
tejči77
|
madejka, corfu, uživajte.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 19.6.2008 12:53:10
|
|
|
|
zvesta
|
samo dvig....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 19.6.2008 12:59:17
|
|
|
|
Ajvy
|
Madejka, Corfu...uživajte na morčku...pa še kej čofi čofi za nas Rumba...ne seri...kake tri....ne predstavljam si , da imam dva doma, jst pa dežuram na školjki....
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 19.6.2008 13:50:26
|
|
|
|
bačko
|
Madejka in corfu uživajte! No midve sva prisopihali domov.Bile sva v mestu službi pri možu. Ženske so samo skakale okoli Žane in jo hvalile. No pa še do kadrovke sem šla, da sem si ji malo priliznila, da me ne bi preveč dajala nadomeščat. Upam da je uspelo. No zdaj pa greva k tašči na kosilo potem pa malo ajat.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 19.6.2008 14:28:51
|
|
|
|
kapica
|
Rumba, ne ne, nisi ti sprozla cesa, brez skrbi . Ampak sem ze nekaj casa o tem studirala, ker moz pravi da bo kr nagec, jaz sem pa bolj zadrzana. Kaj pa ce se kje pokaka? Zvesta, a se se kr dobro pocutis? Upam da no, kako so pa sploh tvoje opekline? A se se kaj pozna? Madejka in Corfu, jooj, kak fajn da greste na morje, pa lepo se imejte in uzivajte . Tejci, a da je tako huda nova sluzbe? Na ja, vsaj poskusla si. Se ne spomnim vec, a si v stari sluzbi dala odpoved? Madejka, nisem gledala fusbala vceraj, ker niso bile za mene zanimive drzave . Ampak danes bom vsekakor, ko je spet Nemcija na vrsti . Dino je pa danes spal do 8.30h . Njegov rekord .
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 19.6.2008 16:24:56
|
|
|
|
majrim
|
kar zavidam vam,ko odhajate na dopust.. ...kmalu bo konec drugega tedna službe...ampak kako lepo je bit doma punce.. ...šele zdaj vidim...pa kaj ko tako hitro mine ta porodniška
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 19.6.2008 18:39:50
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapica Zvesta, a se se kr dobro pocutis? Upam da no, kako so pa sploh tvoje opekline? A se se kaj pozna? Dino je pa danes spal do 8.30h . Njegov rekord . Kapica, hvala, danes se pa dobro počutim in nič ne boli. Drugače se pa opekline lepo celijo. V bistvu se na dekolteju še komaj kaj pozna. Če ne veš, se skoraj ne vidi. Na trebuhu in nogi je sicer malo grše, ampak gre tudi tam lepo nazaj. Dino, tebi pa bravo za spanje... No, vsem ki potujete na dopust, želim lepo vreme in da se imate skrajno lepo. Sicer pa sem se oglasila samo toliko, da nas izpišem iz kluba brezzobih. Sedaj je pa zobek resnično zunaj in žvenketa ob hranjenju. Enka spodaj desno.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 19.6.2008 19:03:20
|
|
|
|
kapica
|
O zvesta a prvi zobek je zunaj? Kak lepo, bravo Izak . No to je fajn, ce se cez cas nic vec ne bo poznalo, a ne? Majrim, ja, ko smo doma nam tud tak hitro mine, pa pozabis na sluzbo, pa se en spomnis vsak dan kak je fajn da si doma. Sele ko si spet v sluzubi, tako kot si rekla. Saj bo. A si se ze navadila na nov ritem?
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 19.6.2008 19:32:10
|
|
|
|
rumba
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapica Rumba, ne ne, nisi ti sprozla cesa, brez skrbi . Ampak sem ze nekaj casa o tem studirala, ker moz pravi da bo kr nagec, jaz sem pa bolj zadrzana. Kaj pa ce se kje pokaka? Ja, ja, seveda sta se tudi naša dva kdaj pa kdaj pokakala. Jaz sem ju pač vesčas imela na očeh (to itak moraš) in če se je kdo pokakal, sem imela pripravljeno vrečko in robčke, vse počistila in odnesla. Pa Dino za rekorden spanec. Zvesta, nisem zasledila, da ste bili še brez zob. Čestitke Izaku za prvega! majrim, ja še predobro poznam ta občutek, ko prideš nazaj v službo. Me kar strese, ko se spomnim.... Ampak nam ne uide. Pa saj se potem kar hitro spet nazaj privadiš, pa gre. Prvi tedni so pa res bolj zoperni. Evo, tele so pa zate, da jih boš lažje prenašala.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 19.6.2008 21:35:23
|
|
|
|
majrim
|
rumba ...SEJ BO...ops...je lepo videt oz. slišat,da so me ljudje pogrešali ......bi pa z veseljem ostala doma,če bi mi dragi to predlagal ...sanjam sanje kapica...sem se navadla,ker mi drugega ne preostane...pa še moja Neža je zdej ratala taka carta ...in mi to takoj polepša dan
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 19.6.2008 22:41:59
|
|
|
|
anja7
|
ne navijam več za nobeno ekipo, ker zmer zgubi tista, za katero navijam. Grem mal jezna spat.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 20.6.2008 6:47:19
|
|
|
|
zvesta
|
jutro...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 20.6.2008 6:49:36
|
|
|
|
Ronči
|
že drugo noč nisem spala , tak se mi vrti pa slabo mi je kot da sm skrokana umrla bom do pol štirih Sicer piejm eno supet truper močno kavo, al dvomim da bo kej pomagala super je le to, da je peteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek v soboto mamo eno praznovanje rojstnega dneva, v nedeljo bi se šla rada kopat...pa bo prehitro spet ponedeljek, dobro da je drug teden kratek (smo fraj četrtek in petek ) Izak ima zobeka ali že od katere (razen ule) hodi v vrtec? Naša vragolinka gre v ponedeljek prvič...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 20.6.2008 7:04:09
|
|
|
|
bačko
|
Jutro! Kava. čaj in kapučino! Bravo Izak za prvi zobek! Vsem, ki greste na morje se lep imejte! Ronči kaj pa če si noseča! Žana je to noč lepo spala.Sva bile cel dan same ker je bil možek odsoten.Zvečer mi je edino malo nagajala ker ni hotela zaspati.Potem pa sem se malo razjezila in ji dala njeno ovčko, dala njeno uspavanko in šla ven iz sobe.Pridem čez 5 minut pogledat in ona spi. Prej pa sem jo nosila po rokah pa ni in ni hotela zaspati. Zdaj vem, da lahko tudi sama zaspi.Samo ovčko ji dam in uspavanko (Werner-Ne gane me).
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 20.6.2008 7:45:04
|
|
|
|
Ajvy
|
Jutro.... Izak čestitke za zobeka Kapica....kako gre? Rumba...je kaj novega z vrtcem?? Anja...vidiš zato jst raje nič ne gledam.... ker se mi srce lomi, ko gimnastičarka pade z orodja, ko telebne na ledu...ne morem,...raje ne gledam Ronči, pa si šla kej zdravniku?? MAjrim....jst sem tudi razmišljala, da bi bila doma, samo potem lahko res samo še kruh pa sol jem.... BAčko...a ni smešno kakšni vse banalni recepti palijo, da zaspijo...(tole je bil pa lep slovenski se stavek )
< Sporočilo je popravil Ajvy -- 20.6.2008 7:46:33 >
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 20.6.2008 7:59:06
|
|
|
|
SANEK1
|
Dobro jutro... Včeraj me je nekja rač. zafrkaval, tak da nisem mogla napisat Madejki in Corfu, naj se fajn mejta, zato bom ob tej priliki: Madejka in Corfu, fajn se mejta Izak, bravo za prvi zobek , zdaj bodo pa šli vun, ko gobe po dežu Bačko, hvala za kafe Anja7, se strinjam glede fuzbala , moji ljubljenci so tudi včeraj pakirali domu Ajvy, še malo pa bo minlo in boš lahko uživala svojo Kja se pa ostale Štajerke skrivate , nič vas več ni : Julij, Mateya24, Krkatja, Tinišpela, Nia, NRMM..., dajte se malo pofočkat, da se kaj zmenimo za kako snidenje
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 20.6.2008 9:58:32
|
|
|
|
anja7
|
bačko; hvala za kofi. Zdej si zgleda ti naš lokal, k zmer pr teb kavo dobimo . Pa včasih mamo še izbiro kapučin,čaj,... Ajvy; maš čist prou glede športa,ampak jaz vem, da bom že dons gledala fuzbal in bo verjetn spet isto Mene pa dons spet glava boli za pop . Kr k en tak čudn pritisk čutm.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 20.6.2008 10:31:03
|
|
|
|
corfu
|
Punce, hvala za lepe želje, zlate ste! Se bomo potrudili, in se imeli maksimalno lepo, bom pa vas prišla kaj pogledat, saj bo imel mož prenosnik sabo Izak za zobek Majrim, pozdravljena Nimaš bit kej fovš , celo leto morje gledaš Ajvy, Kapica, upam, da se dobro počutita Glede fuzbala, ne gane me, ne gane me ( Werner) madona je popularen lepo se imejte, jaz pa šibam na plac po klobuk za na morje
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 20.6.2008 12:40:17
|
|
|
|
zvesta
|
URŠA (Poldy) Čestitke ob obmesečnici!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 20.6.2008 12:57:04
|
|
|
|
bačko
|
Anja saj to je bilo nazadnje, ker bom v ponedeljek že v službi in bo lokal zaprt.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 20.6.2008 13:33:11
|
|
|
|
angel_rebelde
|
Daaaaaaaan... Z malim sva danes potegnila do... Ne boste verjeli.. Do 12h brez bujanja Sem kuj hitro kosilo pripravila, vse pospravila, zdaj pa tu švicam, šit je vroče zunaj Bi raje deeeeeeeež Bačko, hvala, danes sem si vzela kufe Corfu, lepo se imejte, uživajteee Za NRMM, meni se je zadnjič na ZS oglasila glede enega programa, če se pa ne motim ima eno številko dodano še Ok šibam na ZS-je odgovorit, potem pa ven.. Ma me kar vleče, da se v Dravo vržem
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 20.6.2008 14:29:55
|
|
|
|
bačko
|
A_R kaj pa delaš Patricku da spi do 12? Ko bi Žana vsaj do 8.Ona se zbudi ob 6.30 ali 7.00.Hitro mi zaupaj recept.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 20.6.2008 14:32:21
|
|
|
|
anja7
|
bačko če boš lokal zaprla, bomo pa kr k teb na šiht pršle po kavo angel_rebelde sta si pa res prvoščla orng spanc. Sej prou. Boš pa verjetn kmal dež dočakala. Pr nas se neki oblači
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 20.6.2008 15:04:19
|
|
|
|
bačko
|
Anja lahko!Pomoje je okoli službe sigurno kakšen lokal! Pa še prav imaš.Res se oblači.Ti hudiček, ti!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 20.6.2008 17:47:27
|
|
|
|
corfu
|
Kakšno gnilo vreme , pa še glava me hoče nekaj bolet
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.