|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 - 6.del
21.6.2008 22:07:32   
Taši*
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Ojoj Taši, ti si v službi?user posted image A tile tvoji sodelavci nimajo kaj delat?user posted image
Mah jaz gledam fuzbal, kaj pa čem drugauser posted image

Ja, v službi sem. Najmanj do 1.30, kar je v bistvu še zgodaj. Jutri bom vsaj do 3h zjutraj v službi.user posted image Kar bi še šlo, če mi ne bi bilo treba v ponedeljek zjutraj nazaj v službo in bit tu cel dan spet do sredi noči enkrat.user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
21.6.2008 22:11:31   
madejka
O revica. Pa skoz misliš ti tak dve službi delat?

Joooj babike kolko ste naklofale v blogeuser posted image Za komentarje si bom pa mogla extra čas vzetuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Taši*)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
21.6.2008 22:13:10   
Taši*
Še eno leto bom ziher delala takole. Potem bomo pa videli. V bistvu upam, da ne, ker sem že po slabih dveh mesecih tega tempa totalno skurjena, zdaj so pa še dopusti in še toliko več delam...

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
21.6.2008 22:15:31   
madejka
Mah ti verjamemuser posted image Si sploh ne predstavljam takega tempa. Fuuul si pridnauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Taši*)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
21.6.2008 22:20:01   
Taši*
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Mah ti verjamemuser posted image Si sploh ne predstavljam takega tempa. Fuuul si pridnauser posted image

Rajš si ga ne predstavlji, ker boš od tega zmatrana.user posted image Pridna pa... bolj trapasta pomoje, ker res ne vem, kaj mi je blo tega treba...ampak kar je, je. Obljubila sem, da bom delala še drugo službo, nadomeščam porodniško, prve službe tudi nočem pustit, pa smo kjer smo.user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
21.6.2008 22:24:36   
madejka
Hja če človek mora pač morauser posted image Saj sama najbolje veš kako pa kaj... Še vseeno mislim, da si pridnauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Taši*)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
21.6.2008 22:25:44   
rumba

Ćer!user posted image
Taši, lepo te je spet slišat. Te kar pogrešam, tudi na blogu te ni nič, me je že skrbelo.user posted image  Pa čestitke Juretu za hojo.user posted image user posted image user posted image  A ti si sedaj v službi?user posted image  Bogica, no!
Češnca, kak lep raziskovalec je Anžej.user posted image user posted image
madejka, me veseli, da ste se imeli lepo.user posted image  In ja, med kopanji smo imeli navadno plenico ali a nago rito. Neoprenske hlačke zadržijo kakec, ja, so malo daljše, skoaj do kolen. Kupila pa sem jih za plavanje dojenčkov, ker so bile takrat še obvezne.

(odgovor članu Taši*)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
21.6.2008 22:29:17   
madejka
Jeeeeee nizozemci so dali goool!user posted image user posted image user posted image user posted image

Rumba aja... tak dolge so te hlačkeuser posted image So se mi boljše slišale kot pleniceuser posted image
Taši je včeraj napisala novo bolg sporočilo!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
21.6.2008 22:30:38   
madejka
Aja to sem še mislila napisat... seveda sem včeraj dobla fešto in sem mogla spet cvikat, da bom vlekla črto za sabo v bazenuuser posted image
Sem pa mislila, da fešte ne bom dobila... pa je prišlauser posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
21.6.2008 22:36:54   
Taši*
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Taši, lepo te je spet slišat. Te kar pogrešam, tudi na blogu te ni nič, me je že skrbelo.

Od včeraj sem spet tudi na blogu.user posted image Kdaj bom pa vaše nadoknadila, mi pa ni jasno.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
21.6.2008 22:43:58   
anja7
Čer!
Z mojim gledava fuzbal (jaz več al manj) in navijava za nizozemce, k bojo zgleda tud oni pušnl.

taši; noseča. Mogoče, nikol se ne ve.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
21.6.2008 22:47:40   
madejka
Ne ne Anja vidva dajta za Ruse navijat da bojo zgubiliuser posted image
Anja je pa noseča!user posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
21.6.2008 22:52:17   
rumba
madejka, ojej, tole s fešto. Meni se isto dogaja. Vedno. Izgleda, da name ful vpliva sprememba okolja in klime, jo vedno fašem.user posted image  Ja, take dolge so neoprenske hlačke. Zato so pa fajn za v vodo, ker grejejo celo ritko in še stegna, niso pa za zunaj.user posted image
Taši, te šibam prebrati.user posted image
anja7, noseča?user posted image

< Sporočilo je popravil rumba -- 21.6.2008 22:53:41 >

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
21.6.2008 22:56:34   
madejka
Rumba mah ne, saj je bila npovedana za približno takrat, je zamujala dva dni, samo sem ful upala, sa je sploh ne bo ... vsaj kako leto spet neuser posted image
Sem pa imela v srednji šoli take težave... pa če je blo 15 dni od prejšnje fešte sem jo na morju vsaj za 1 dan fasalauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
21.6.2008 22:56:36   
Taši*
Jaz sem zgleda čist nemoderna baba, da mi gre fuzbal na jetra.user posted image Prav trpim zdaj, ko je podaljšek in očitno bo še en. So se mi vsi dedci nagrupiral tamle.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
21.6.2008 23:00:17   
madejka
Taši mene nekak potegne ta fuzbaluser posted image Mam dediščino od mojga atija, ki je bil ful navijač in me je zravn na tekme vlačiluser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Taši*)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
21.6.2008 23:03:44   
Taši*
No, sej potem pa razumljivo, madejka.user posted image  

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
21.6.2008 23:06:24   
madejka
Mi je opravičeno auser posted image

Anja pa sem ti rekla, da navijaj za Ruse!user posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Taši*)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
21.6.2008 23:09:06   
rumba
Taši, se ti pridružujem. Tudi jaz sem total nemoderna, TV nimam niti prižgan.user posted image  No, res ga ne rabim, slišim kričanje iz sosednjega bloka.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
21.6.2008 23:10:14   
rumba
madejka, a tvoji izgubljajo?user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
21.6.2008 23:11:26   
madejka
Ja moji nizozemci so že skoraj zgubiliuser posted image 1:3 je za Ruseuser posted image Pa minuta do konca jeuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
21.6.2008 23:13:11   
Taši*

Taši, se ti pridružujem. Tudi jaz sem total nemoderna, TV nimam niti prižgan.user posted image  No, res ga ne rabim, slišim kričanje iz sosednjega bloka.user posted image user posted image user posted image

Jih mam jaz namesto tebe več kot 30.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
21.6.2008 23:14:48   
madejka
IZVIRNO SPOROČILO: Taši*

Jih mam jaz namesto tebe več kot 30.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Taši*)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
21.6.2008 23:17:38   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: Taši*

user posted image

(odgovor članu Taši*)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
21.6.2008 23:26:42   
Taši*
Zdajle smo crkavali od smeha tule, ker je en sodelavec na športnih stavah stavil na finale Hrvaška - Nizozemska.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.