kenya
|
No, pa je tud meni uspelo končno privlečt ven voziček in oprat košaro. Hvala bogu, da je sonček, se vse lepo suši, čeprav je blo že tudi tukaj zelo temno. No, kar se tiče frizerja, tud jaz čakam, da še malo zrastejo, preden se pobarvam, da ne bo potem preveč narastka. Sam upam, da me kaj ne prehiti, ker pol bo šele kriza. Kolcanje, zelo malokrat , mogoče se ji je do sedaj kolcalo ene 3x. Je pa tud izgleda med bolj lenimi , se bolj preteguje, pa zdej k sem tuki zvedla, da sem čist narobe štela gibe, jo moram pa kar malo bezat, da se premakne. Vložki, v lj p dobiš 2 paketa vir 80 roza. Prej so bili ves čas na razpolago. Zgleda, da morajo zdej šparat. Jaz bom pa vzela kar ta velike vatirance 45x15 od tosame. Tiste, ki ti jih dajo, ko greš ven iz porodne, ker men se je kar fajn kri ulila in so mi edino te zadržal, da ni šlo vse čez. Dudo bom pa spakira za vsak slučaj, če bo potrebno. Nikol ne veš. Emporium sem pregledala že prejšnji teden, pa se mi je zdelo, da je blo edino pri benettonu kaj pametnega, pa potem ko se odšteje 40%, se določene stvari res splačajo. Drugače, pa jaz iščem še kakšne spalne pajace, po možnosti, da so bombažni. Sem iskala, če imajo kje po več pakiranih, pa nikjer ne najdem nič. A mogoče katera ve, kje jih imajo, pa seveda za pametno ceno? Sem bila danes v H&M, pa imajo samo tiste poletne, brez stopal. Evo, zdej se je pa tud pr nas čist stemnil, se bomo mal ofrišal