|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 III. del
20.6.2008 12:07:56   
lex
jocika če jaz ne bi imela mojega user posted image  verjetno še niti Aline ne bi blo. Zlata je vreden proti tašči moja mami je malo boljša, ne pa velikouser posted image , vsaj sama si gor pride, da bi blo fajn če bi... samo do tistega redko prideuser posted image . Pa saj boš videla ti bo pasalo ker si naredi svoj ritem pri otrocih in pol točno vedo kaj pričakovat, tako vsaj celi zmešani niso. Evo primer: dokler ni prišla dol je bil Aleks kot iz škatlice, je prišla dol je bil v sekundi celi razštelan.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
20.6.2008 12:09:43   
glugluglu
jaz sem tudi vzela vir80, pa za vsak slučaj bom vzela še always, ki sem jih navajena, če slučajno ne bi bila šivanauser posted image ali če bi bil CR - ja nikoli se ne ve. Vir 80 so dobri samo zaradi šivov, vsaj pri meni.

Blazinic za prsi sem tudi samo nekaj spakirala, halje, copatov in pižame pa ne bom vzela, ker tam dobiš. Joj prekuhat moram še te nastavke, pa dudo, itd, sej imam tudi že sterilizator, ki mi ga je sestrična posodila, ampak bo hitreje sedaj, da prekuham, kot da tisto razpakiram, gledam kako deluje,...

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
   [Brisano sporočilo]
20.6.2008 12:16:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3178
20.6.2008 12:36:52   
lex
flower - je kolegica oktobra rodila pa sva rekla, kaj pa če bi mi imel 3, pa se je tak hitro primlo - je pa ni bil načrtovan. Uradno je bilo, ne uradno pa ne, ko je pač test pokazal user posted image  pa sva ga ita sprejela za svojega. Čeprav sem kdaj pa kdaj pomislila zakaj mi je tega treba. Mi pa nikoli ne bo žal. Vedno sem govorila, da bom imela 3 user posted image , pa sva se pol že zafrkavala, da bo 3 otrok bajta no očitno bo 4user posted image . ne med gradnjo se 100% ne bi odločila za 3user posted image , pa tud myreno že imam na omari in čaka, čaka,čaka..............

glede dude: v DM in vseh otroških trgovincah se dobijo škatlice za dude, ki niso drage, so pa praktične, avent ima pa na dudi plastični pokrovček gor. Jaz je zraven ne bom nosila, ker morajo moji otroci dobro vlečt, da mi sploh nastane mleko bom pač spet naj.... , doma pa bo že dobila dudo. pa pol ne preveč komplicirat s steriliziranjem dud. jaz sem jo 1x na dan vrgla v džezvo, po 3 tednih sem pa nehala in sem jo še samo splahnila pod vodo - tako si namreč pridobijo odprnost (ne bom več solila pameti)

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 3179
20.6.2008 12:37:06   
sasula
hehehe, sej vem,da kg niso pomembni, pač tako pride, bolje, da se zato sekiram kot, da se me lotijo resni problemi, neuser posted image

Ikeja- toliko tega napišete, da mi enostavno ne znese vsega prebrati in nisem zasledila, da katera kaj rabi , žal. Sem bila prvič zeloooooooooo razočarana.

Neposredna povezava do sporočila: 3180
20.6.2008 12:50:49   
tims
Ojla, jaz sem pa zdaj iz UZ. Z našo tamalo (je še enkrat potrjeno, da je pupa, jupiiiiiiiiii) je vse ok. Sicer je res, da je večja, vendar pa mi je dr. rekla, da ne bomo nič komplicirali do roka, potem pa se bojo odločil kaj naprej. Verjetnost je, da mi bojo takrat sprožil porod, da se ne bi slučajno pupa odločila, da bi še kaj počivala notr user posted image . Je bila pa zdravnica fuuuuul fajn (dr. Blejec). Me je kar pomirila, ko mi je rekla, da gre v drugo definitivno hitreje, da se res v redkih primerih zgodi, da traja dlje. Tko da bomo kar lepo še doma, kar mi tudi ustreza.

Včeraj sem šla nabavit še en kompletek za iz P., za vsak slučaj, če bi bil fantek. No, zdaj ga verjetno ne bomo rabiluser posted image , ga bom pa vseeno vzela s sabo, ker je bombažen, tisti roza je pa iz pliša in me malo skrbi, da bo pretoplo. Zdaj imam vse pripravljeno, le ta novi komp. moram še zlikat, ker sem ga včeraj že oprala in to je to.

Zase imam tudi vse pripravljeno, kupila sem Vir 80 pa velike always, jih bom dala kar pod vir 80, če bo slučajno panikauser posted image , blazinic bom pa tud ene par vzela s sabo, da ne bo preveč. Copate, pa spalno in ostale zadeve, bojo pa kar lepo doma. Bom imela kar njihove. Sicer je res, da so bolj tko-tko, pa bom že zdržala tiste par dni v njih. Sej ne grem na ples v tistih srajčkah.

Kile????? Me en k.... briga zanje. Sem na + 17kg, pa se nič ne obremenjujem. Me bolj G. obremenjuje z njimi, je pa res, da strij zaenkrat še nisem dobila. Tudi v 1user posted image  jih nisem. Zgleda da imam tako kožo. Mi je pa danes v P. rekla, da mam ful lepga bušija in sem bila prav vesela. Moj je pa kar mal čukasto gledal, ko je to izjavla.

Lex, se strinjam s tabo, najpomembnejša je familija, da se zastopmo, da se znamo pogovarjat, ne pa čisto stanovanje in ne kg in ne celulit...... Ampak, to mora vsak pri sebi pošlihtat, pol pa gre.

Na temo tašče sem jaz že tok napisala, da se bom kar vzdržala komentarja user posted image .

Evo, zdaj grem pa hitro polikat, pa kosilo dat kuhat. Dons bomo mel pa samo krompir v pečici pečen in pa solato. Mi je prevroče da bi še za štedilnikom stala, ko moram že za likalno mizouser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3181
   [Brisano sporočilo]
20.6.2008 13:03:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sasula)
  Neposredna povezava do sporočila: 3182
20.6.2008 13:07:33   
jocika
Jst grem pa kuhat, oz. pečt - bučkin narastek s skuto(s Kulinarične Slovenije) - njamsi. Se beremo...

Patricija je sonček, ki nama je polepšal svet...

Neposredna povezava do sporočila: 3183
20.6.2008 13:20:30   
bastian111
Pozdravljene,malo se vam oglasim in poročam o novosti. Kot prvo bi rada povedala ,da sem danes uradno na porodniški.Moji krči šo še vedno prisotni in se sama bojim večera kajti vedno proti večeru ali pa ponoči so močnejši.Kot vidite sem še doma in tako mislim ostati dokler ne bo res treba it.No pri nas je že zelo vroče tak da si niti ven ne upam it .To čakanje me pa že utruja in komaj čakam da pride tisti p dan.Lp

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
20.6.2008 13:24:12   
karamela6
Ojla čveke čvekaste!!!! Matr ste naklofale strani od včeraj. Sem vas samo hitro preletela, pa je trajalo več kot 1h!

No, včeraj očitno preživela dan, ampak ne tako kot je bilo planirano.
No, ker se je blo treba učit, nisem šla prejšnji dan nič popoldan spat, pa učila se do 2h zjutraj ... potem ob 6h vstala, vozila cca. 1,5h do Lj. Imela prvi izpit - bluzila v tri krasne, kr neki. Potem sva med pavzo do drugega izpita imeli s kolegico frej in sva šli v trgovino, kjer je bla gužva in vroče ... in je karamela okol padla. user posted image Dobim vodo, kolegica pokliče še eno kolegico in me odpeljeta domov - ena z mojim avtom, ena s svojim. Prespim celo popoldne. Ob 18h sem šla pa na masažo za 1h in sem bila prenovljena! Sem mislila, da bo to to, pa sem se uštela. Zvečer preden sem šla spat, je še kar nekako blo, ko pa sem prišla v postlo: vroče za znoret, ni blo zraka (pa ga je full in ni vroče drgač), mene je vse tiščalo in dušilo, vsake pol ure sem vstala in šla po kozarec vode..posledično tudi konstantno na wc ... groza od groze v glavnem. Končno zaspala proti jutru in se zbudila kakšno urco nazaj. Čisto povožena.  Ojjjoj, pa še vročina ga je začela sekat. V glavnem, Blacky, jaz hočem na seznam!!!!!!!user posted image user posted image

Danes je v planu frizer - ne zdržim več s to grivo, moram it malo bolj na kratko, kar bo pa bo.
Itak bom sama cel dan, pa si moram nekaj privoščit!
Grem zdaj končno psa vn peljat. Res je priden, sploh ne teži, dokler sem jst v postli, pa če je to do 8h al pa do 13h.
Ajjjjaaa, še neki vas moram vprašat: a še katero boli v dimljah? Mene že zdej par dni. Ni važno kdaj, ko hodim, ko sedim ali ležim....a je to noramalno al so kakšni znaki za bližajoči odhod? No, hvala za ramo, pa se beremo...

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
   [Brisano sporočilo]
20.6.2008 13:28:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu bastian111)
  Neposredna povezava do sporočila: 3186
   [Brisano sporočilo]
20.6.2008 13:42:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3187
20.6.2008 13:46:15   
*anamor*
Haj,
dolgo se vam nisem nič oglasila ker sem bila bolj na forumu junijke, ker imam neuradni rok 30.6 uradnega pa 5.7. Pa mislim, da bo res komaj julija ker nič ne kaže, da bi šel kaj prej ven. Eh bo že, čeprav bi jaz že šla rodit, da se čimprej rešim.
Lepo vas je spet čekirat in se vas malo spominjat, vidim, da kar pridno vztrajate in se pripravljate, jaz že tudi imam vse pripravljeno samo user posted image še nama manjka

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

Neposredna povezava do sporočila: 3188
   [Brisano sporočilo]
20.6.2008 13:58:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3189
20.6.2008 14:06:55   
CAC
Pozdravljene nosečke!

Evo  mene po doooolgem času. V službi sem morala vse zadeve zaključiti, pa še svojo namestnico sem uvajala, tako da sploh nisem imela časa prit pogledat o čem ste kaj čvekale, vedim pa, da ste bile zelooo  pridne.
Doma sem že cel julij, vendar v hiši končujemo z  deli in sem počasi selila stvari, čistila, sesala, itd. tako da sem zvečer vedno padla utrujena v posteljo. Še dobro da se dojenček nič ne jezi, ker tolko šibam okrog.

Sicer pa sem o.k., nazadnje sem imela pregled v petek, tako da LEX lahko pri meni napišeš, da čakamo fantka. Naslednji pregled imam 8.7. in takrat mi bo delala ultrazvok.

Upam, da ste vse v redu in že komaj pričakujete svoj dan D.

Držte se, se še kaj oglasim, ko se preselim in bom imela več časa.

Lp CAC

Neposredna povezava do sporočila: 3190
20.6.2008 14:10:35   
Anonimen
Nas ima pa kar nekaj rok 5.7.user posted image  Me zanima, če bo lunin mlaj al kaj je 3.7. kaj pomagal - tale luna dva dni nazaj ni nič kaj naredilauser posted image

Sicer pa mene tudi grabi, da bi šla k frizerju, malo konice postriči - postrišti....NO, KAJ JE ZDAJ PRAV?

Neposredna povezava do sporočila: 3191
20.6.2008 14:11:35   
lidija***
če se trudiš si itak že veliko naredila. Jaz sem pač bolj j*b*gaveter. Bajte nimam vedno pospravljene, otroci se večkrat peska najedo, ko se mi ni za kuhat ima moj štedilnik počitnice in gremo na pizzo, imam pa zato hapi family in radi se imamo. Meni je to glavno, če se mi počutimo srečne. Jaz sem res optimist, pa mi je do sedaj še vedno vse uspelo česar sem se lotila

user posted image user posted image user posted image
Se strinjam !!
Lex: Kot si napisala mene tudi osrečuje ljubezen, ki jo vidim pri prvih dveh. In tudi pri nas ni bilo načrtno v tretje, ali pa je bilo?? Samo eni so res čudni z vprašanji, kaj a tri bota imela? Ali hočeta fantka? Ne, meni je vseeno kaj bo, če bodo tri pupe bodo pač tri. Na misel mi ne pride, da bi imela otroka zaradi spola.

Zanima me, tiste, ki pričakujete tretjič ali pa celo več kakšne občutke imate glede poroda. Mene zadnje čase kar mal šraufa. Prva dva poroda sta bila brez komplikacij, sedaj pa ne vem kaj naj pričakujem. Ali bo tak kot drugi? Upam!!
Uživajte in naj vam ne bo prevroče!

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
20.6.2008 14:12:57   
Anonimen
...ali je postrižti....user posted image
Vraga, me to nervira, ko kdaj ne vem kako se kaj napišeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3193
   [Brisano sporočilo]
20.6.2008 14:15:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3194
   [Brisano sporočilo]
20.6.2008 14:17:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3195
20.6.2008 14:18:38   
nanka
Lidija, jaz grem v p četrtič in sem kar optimistična. Vsaj je bil hitrejši, upam, da bo ta porod tudi takšen.

Neposredna povezava do sporočila: 3196
20.6.2008 14:19:24   
nanka
Almera mojemu se ne vsak dan, kakšen dan izpusti kolcanje.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
20.6.2008 14:22:24   
karamela6
Mislim, da je prav postriči. Postrižt sigurno ne. To je "piši kao što govoriš".user posted image
Nism pa zihr, no. Ampak sej je vseen - me vemo, kaj si mislila. Ko smo glih pri striženju - jaz šibam in upam, da ne bo gužve! Bye bye

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
20.6.2008 14:28:59   
Anonimen
Eno vprašanje: Koliko krat na dan se vašemu kolca. Moj je pravi kolcamož/ka

hm mojemu se je samo 2x do sedaj.

Jaz letim v drogerijo zdaj po neke kremice, pa vložke, pa vato itd.

No, pa tole dilemo o striženju mi rešite, ko pridem nazajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu karamela6)
  Neposredna povezava do sporočila: 3199
20.6.2008 14:47:41   
ksenci
ja tud mojga zadnje čase pogosto kolca in to ful močno in včasih kr dolgo, da se mi že zasmili!

drugače pa sem iz pregleda, kjer mi je naredila na hitro še UZ, pa je sinek ravno pravšnji za 37.tednov, plodovnice je pa še tudi dovolj. naslednji pregled pa imam 2.7. pri drugi ginekologinji, ker gre moja na dopust, in mi je rekla, da pa tud ni nič narobe če bom šla kr rodit med tem ko bo na dopustu, ker je vse kot mora bituser posted image upam, da je ne bom čakala da se vrne, kr bom pol že fajn čez rok.

eto zdaj pa lavfam pečt pecivo, jutri potičke in prpravlat za krst, pa se čujemo čez par dni, kr bom kr v gužvi, ve pa lepo čvekajte, no pa prve lahka počas greste, ko si tak močno želiteuser posted image

papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?