tims
|
Ojla, jaz sem pa zdaj iz UZ. Z našo tamalo (je še enkrat potrjeno, da je pupa, jupiiiiiiiiii) je vse ok. Sicer je res, da je večja, vendar pa mi je dr. rekla, da ne bomo nič komplicirali do roka, potem pa se bojo odločil kaj naprej. Verjetnost je, da mi bojo takrat sprožil porod, da se ne bi slučajno pupa odločila, da bi še kaj počivala notr . Je bila pa zdravnica fuuuuul fajn (dr. Blejec). Me je kar pomirila, ko mi je rekla, da gre v drugo definitivno hitreje, da se res v redkih primerih zgodi, da traja dlje. Tko da bomo kar lepo še doma, kar mi tudi ustreza. Včeraj sem šla nabavit še en kompletek za iz P., za vsak slučaj, če bi bil fantek. No, zdaj ga verjetno ne bomo rabil , ga bom pa vseeno vzela s sabo, ker je bombažen, tisti roza je pa iz pliša in me malo skrbi, da bo pretoplo. Zdaj imam vse pripravljeno, le ta novi komp. moram še zlikat, ker sem ga včeraj že oprala in to je to. Zase imam tudi vse pripravljeno, kupila sem Vir 80 pa velike always, jih bom dala kar pod vir 80, če bo slučajno panika , blazinic bom pa tud ene par vzela s sabo, da ne bo preveč. Copate, pa spalno in ostale zadeve, bojo pa kar lepo doma. Bom imela kar njihove. Sicer je res, da so bolj tko-tko, pa bom že zdržala tiste par dni v njih. Sej ne grem na ples v tistih srajčkah. Kile????? Me en k.... briga zanje. Sem na + 17kg, pa se nič ne obremenjujem. Me bolj G. obremenjuje z njimi, je pa res, da strij zaenkrat še nisem dobila. Tudi v 1 jih nisem. Zgleda da imam tako kožo. Mi je pa danes v P. rekla, da mam ful lepga bušija in sem bila prav vesela. Moj je pa kar mal čukasto gledal, ko je to izjavla. Lex, se strinjam s tabo, najpomembnejša je familija, da se zastopmo, da se znamo pogovarjat, ne pa čisto stanovanje in ne kg in ne celulit...... Ampak, to mora vsak pri sebi pošlihtat, pol pa gre. Na temo tašče sem jaz že tok napisala, da se bom kar vzdržala komentarja . Evo, zdaj grem pa hitro polikat, pa kosilo dat kuhat. Dons bomo mel pa samo krompir v pečici pečen in pa solato. Mi je prevroče da bi še za štedilnikom stala, ko moram že za likalno mizo .
|