|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 III. del
19.6.2008 22:49:48   
lex
Gledam poročila zraven in sem se spomnila. A veste da sem prej SMS dobila, da naj grem v nedeljo na referendum in da naj glasujem za koroško?! Saj bi šla, ampak taka kampanja mi je pa čisto adijo. In to celo z imenom in priimkomuser posted image  so me nagovarjaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
   [Brisano sporočilo]
19.6.2008 22:51:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lindy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3152
   [Brisano sporočilo]
19.6.2008 22:51:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 3153
19.6.2008 22:53:40   
lex
populis - moj comp komaj čaka, da se me reši in da grem nazaj na šiht, ker že od februarja 2007 vsak dan čepim tu goruser posted image

dzanika - saj k sreči po porodu posvetlijo in niso tako vidne. Vedela pa sem, da jih bom dobila ker jih ima tudi moja mama ful. Pri prvem sem se še sekirala, zdaj sem se pa nehala - taka sem kaj češ
pa DRŽIM PESTI ZA JUTRI ni tak bav bav kot si misliš samo zate  user posted image

< Sporočilo je popravil lex -- 19.6.2008 22:55:42 >

Neposredna povezava do sporočila: 3154
   [Brisano sporočilo]
19.6.2008 22:53:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3155
19.6.2008 22:54:23   
dzanika
Ja tut js redno hodim na volitve sam tale referendum bom pa tut js izpustila. Totalno brezveze se mi zdi!

Nč, grem zdej v pojstlo počas. Jutr pa zjutri mal ponovit pol pa gremo na zagovor... user posted image
Pa ne spet preveč načvekat jutri da vas ne bom pol spet celo večnost brala. user posted image

NOČKO

Neposredna povezava do sporočila: 3156
   [Brisano sporočilo]
19.6.2008 22:56:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3157
19.6.2008 22:59:12   
lex
punce lahko noč, pa se javim, ko tamala dva zaspita popoldansko spanje (ponavadi ko pržgem comp sta v roku 15 minut ob pokonciuser posted image user posted image ), pol moreta pa malo počakat, da se mami načveka

Neposredna povezava do sporočila: 3158
19.6.2008 23:25:13   
glugluglu
ja tudi jaz bi najraje bojkotirala referendum, samo kaj, ko bo potem itak vsaj nekaj ljudi šlo in bo veljalo kar bo tista večina od peščice udeleženih obkrožla, ja prav zguba denarja je to, kaj se grejo

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
20.6.2008 6:56:03   
robika
Dobro jutro,pa ne da vse se spite vzunaj pa tak lepo soncek sije,ajde hitro pokonci pa enega kafeteka ruknat,malo ven,popoldne nam bo pa itak prevroce za bilo kaj..

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
20.6.2008 7:26:26   
nanka
Dobro jutro
petek je pa še vse spite, pridne. Pri nas je že tak sonček, da to nires,prav lepo seje zbuditi v takšen dan.

Danes bom kar zaposlena, najprej zajtrk, potem grem na UE uredit dovolilnico da najstarejša hči lahko sama potuje na Hrvaško, če bo šla z družbo na morje, potem pa malo na kavico in šoping.

Blacky, ti greš pa danes v šoping, a ne ?

Dzanika držim pesti za zagovor ob 14.

Glede kil in strij sem se počasi tudi že jaz nehala sekirati, kaj čem bom pač imela 4 krasne otroke pa kakšno kilco preveč. Razmišljam točno tako kot Lex.

Zddaj greva pa s tamalo zajtrkovat, potem pa kaj pospravit. Tole pospravljanje mi ne leži preveč, ko jepa vsak dan isto.

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
   [Brisano sporočilo]
20.6.2008 9:41:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3162
   [Brisano sporočilo]
20.6.2008 9:55:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3163
   [Brisano sporočilo]
20.6.2008 9:58:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3164
20.6.2008 9:58:42   
glugluglu
zimska, na sliki prav luštno izgledaš in dobro in kot da bi se samo v trebuh zredila, je kje pa je res potem tistih 23 kg? kaj si jih imela prej manj kot 45? Potem ti pa le želim, da ti kakšna kilca ostane, sploh na tistih mestih, kjer mora!

Čeprav ponavadi na žalost ni tako, meni so po dojenju prsi tako splahnele, da mi je bila tudi košarica A prevelikauser posted image , no potem čez nekaj časa se je popravilo, samo je šlo tudi drugje majčkeno gor.

Me prav zanima kaj bo zdaj čez kakšno leto, al bom spet svoje prsi zvečer na nočno omarico odložila (ja to se zgodi, ko se 2x obložen modrček dol snameuser posted image user posted image ).

zdej grem pa tudi jaz kaj pospravit.

Neposredna povezava do sporočila: 3165
20.6.2008 10:01:26   
glugluglu
mojcek1 sočustvujem s tabo, ker vem kako je to zoprno, mojega sedaj ni bilo dober mesecuser posted image , pride končno danes in upam, da takrat ko je napovedal.

Neposredna povezava do sporočila: 3166
   [Brisano sporočilo]
20.6.2008 10:07:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3167
   [Brisano sporočilo]
20.6.2008 10:10:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3168
   Julijke 2008 III. del
20.6.2008 10:21:08   
dzanika
Joj drage moje, men se zdi da bom šla kr rodit danes. Pa ne da bi me tko kej matral sam se mi zdi da me je od straha vse začel šraufat. user posted image Joj še tole speljem dones pa sem konec! Sej s tem se tolažm sam strah pa trema pa vseeno ostajata. Že od nekdaj imam tremo pred nastopanjem. Nč, grem še enkrat ponovit. Tko da danes ne preveč čvekat ker vas bom šele jutri brala in pol mi boste spet uzele kakšno urco cajta. user posted image Lepo se imejte pa držite pestke da mi rata! papa

Neposredna povezava do sporočila: 3169
   [Brisano sporočilo]
20.6.2008 10:26:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3170
   [Brisano sporočilo]
20.6.2008 11:04:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3171
20.6.2008 11:07:59   
Inigo
zimska- jst sm vzela zelene vir, k piše da so ful naravni (tržna niša, ampak mene so prepričali user posted image ), blazinice za joške... hmm, jst sm jih vzela 4 za vsak dan v P, torej 16. u bistvu, dva para na dan. škatlico pa sm tut jst prekuhala, ja.
drgač pa... so že druge povedale... lepo ti paše teh +20kg. RES! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3172
   [Brisano sporočilo]
20.6.2008 11:16:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3173
20.6.2008 11:53:35   
lex
Ojla!

Midva sva pa včeraj dobila ful lepo novicouser posted image , pridejo jutri kopat in pripravljat za temeljno ploščo, ki naj bi bila do petka gotova - pol pa lahko grem rodituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No ležalnik je tudi opran, se je končno tašča iz zg. štuka primajala, da je malo otrokom popestrila dopoldan, jaz pa hitro v šunek in lepo ležalnik oprat, sedaj se že suši na sončku. Pa jajčka in cotke za tamalo iz P so tudi pripravljene. Ugotovila sem, da nimam nobene tanke jopice za tamalo (Alina je imela sposojeno), tako da bom verjetno v ponedeljek po ctg skočila še v BC pa malo pogledala. Neke panike pa ne mislim delat, bo imela pa dekico čez.

tako zdaj grem pa preštudirat coreldraw, da naredim en bon za mamo, ki gre jutri spet na Abrahama. Joj moja dva se ga bosta čisto zalumpala, menda sta vsak vikend nekje. Gresta pa drug teden na morje za par dni. Joj bi šla kar z njimauser posted image , samo kaj pa če me v Rovinju kaj zagrabi, mojo mamo pobereuser posted image .

Še to vam morem povedat: čeprav smo danes še cel dan not (je zvečer imel še malo povečano temperaturo) sta znosna. Tamala cel dan hodi za njim ga posnema, on ji pa kaže vragolije, ji skoz nekaj razlaga,... skratka zdaj vem, da sma se čisto prav odločila, ko sva rekla ja bomo meli pa 3user posted image . V glavnem same boste videle tiste, ki pričakujete 2user posted image  kako jih je zabavno gledat, bolj ko ta večji dela vragolije, bolj se mu tamala smeji in to tak, da jo je prav lušno poslušat in pol mu včasih kaj dovolima, samo da se mu tamala reži. Fajn je.

Grem...... dzanika DRŽI SEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zimska, če boš slučajno videla - meni so najboljši vir 80 - brez plastike,... ker če si rezan je res groza pol še tisto plastiko met med nogami. naj bodo čisto iz vate (80 imajo spodaj samo zaščitno folijo, eni so pa celo brez te, samo tam ti lahko kaj vseka ven)

Za tiste neprespaneuser posted image  menda se zbudišuser posted image  ne ne mislila sem toleuser posted image

< Sporočilo je popravil lex -- 20.6.2008 11:56:37 >

Neposredna povezava do sporočila: 3174
20.6.2008 11:59:37   
jocika
Ojojooooooooooooooooj, čveke...
Včeraj nisem čvekala z vami in sem zablokirala na 116. strani.user posted image
Sem šla še jaz kupit vse, kar sem še rabla za bebico, pa zase za v P, tak da zdaj lahk pa jaz tud že skoraj rodim...Ampak me še ni treba na seznam devat, ker še grem petkrat na akupunkturo, pa sobico še nisva pokitala pa prebelilauser posted image ..... Bo še nekaj dela, ampak ne pričakujem, da me bo prehitelo. Danes pogosteje malčki zamujajo, kot pa prehitro prihajajo. Pa spalnico sva včeraj novo kupila juhuuuuuuuuu, kak sem vesela, je tko lepa. Moj se je razkuril, pa sva šla. Čist tak user posted image   Zdej pa da mal pokomentiram, kar se bom pač spomnila, da ste mele v debatiuser posted image
Dormeo - jao, jao, kak ga črtiva in preklinjava dan, ko sva ga kupla. Zdej sam sanjava dan, ko bova mela spet mal denarja, da ga vrževa skoz okno, pa kupiva KARKOLI drugega. Eni ga hvalijo, jaz upam, da boste drugi zadovoljni. Če pa ne, pa ne odlašat, sam nazaj poslat. Na mene je moj še vedno jezen, ker sem ga prepričevala, da se ga morva navadit, pol pa bo.
RBD - joj, jaz sem pa tko zgrožena, kak lahk to kdo gleda, oz. kak to pustijo otrokom gledat. Pa to je katastrofa, hujš kot vsi BB skupaj.....
Pa kr mal sem vam fauš, kak mate fajne mame, oz. tašče. Men še enkrat ni ena kej nardila, pa sva na samem že 6 let. Ampak hvala bogu zmorem sama in se fajn počutim, ko kaj nardim. Pa lubi je tud priden. Kvečjemu jaz kdaj katero na kosilo povabim, ker naju nihče ne.
Ok, druzga se pa ne spomnim. AJA, kile. Moja kolegica je šla s 55 na 86. Eno leto za tem ma 50 s postlo vred. Je suha, da je že grda. Ampak skoz doji, to je pa res. Pa še celulit ji je izginil neznano kam, nima ga niti pikice. Tak da se jaz s temi  plus 16 sploh ne obremenjujem. Tak ko je lex rekla. Ji dam prav, pa vidim, da mava nekak isti pogled na svetuser posted image user posted image
Evo, končujem monolog, da ne bo ktera krč dobla od branja..........

Patricija je sonček, ki nama je polepšal svet...

Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?