Oranža
|
Dobro jutro, Hvala za kavice. No se vidi da je zunaj lepo vreme in me pol čas zabaše, pa še tavelicga imam doma in imamo cel žur. Skoz kej dogaja Sem se pa dons ponoči ful ustrašila - dam včerej tamalga spat, čist vse ok, normalno....pol pa okrog 1h ponoči začne ful grdo kašljat pa davit se, pa jokat, pa ga vzamem k sebi, pa čist zabasan nosek, pa mu ga sčistim z babyvacom(btw to pr nas zgleda tko k bi ga iz kože dajal), in pol kričanje, jok, davljenje, kašljanje, sem ga mirila 1 uro skupi, no pol se je le pri meni pomiril ko sem ga pristavila in zaspal. Ampak mi je blo pa ful čudno, k je šel spat je bil še povsem dober, niti sledu o kakšnem prehladu, čez par ur pa kr neki......No zdej sva pa tud že sčistila nosek, vsake tolk mal pokašlja ampak ni sile. Upam da ne bo hujšega. Ma tole vreme....sploh ne vem kje bi se lahko prehladil A se vaši tud upirajo babyvacu Dopust, ja Tintin , res ga imaš veliko, če rodiš še dva otroka, ti ga sploh vsega ne bodo mogli dat, ker pol bi mela že 33 dni, pa praviš da je 32 max . No jst ga imam 26 dni . Popoldanska malica: Tintin počasi mu lahko dodaš, samo ne vidim pa razloga, da zato k greš v službo se nehata dojit Jst ga nameravam dojit dokler bo le hotel. ASploh ko gredo tile otročki v vrtec še bolj rabjo mamico(beri dojejnje) in se začnejo spet bolj pogosto pristavljat, recimo, ko prideš iz službe, se začne spet dojit, pa čeprav se je prej samo še zvečer....(to je samo primer). Pri nas je blo tko, da se je E dojil zjutral in zvečer, pa redko še kdaj vmes(crkljanje), k sem pa šla v službo je pa takoj povečal dozo in sva se nekaj časa spet dojila popoldan. Torej zjutrej pred službo, po službi in zvečer. Če pa imaš službo blizu in ti ga lahko kdo pripelje tja pa ga lahko podojiš tud med delovnim časom, ker to je tvoja pravica in tega ti nihče ne sme branhjit. Je z zakonom določeno(mislim da 2 uri na dan, nisem pa ziher). Prav tako dokler dojiš ti ne smejo dati odpovedi. No zdej sem pa mal zašla...... Uf še tole, smo mel zadnjič sestanek v vrtcu za jasli, no in že tko sem bla mal razočarana pa jezna, k nisem dobla v vsoji enoti zrad bednih razlogov k sem že pisala no pol pa še tale štorija: v glavnem, na sestanku nekdo vpraša kako je s tem k bo njegov otrok začel šele oktobra in ne septembra in ravnateljica odgovori, da to pač ni problem, da naj septembra povedo da bo otrok začel z oktobrom in vzgojiteljici si to zabeležita in to je to. Nakar ženska nadaljuje, če je pa to november(mi gremo pa novembra) je pa že problem. Ker pol pa ne garantirajo da bho še prostor. Haloooo, nakar se dvigne moja malenkost: to pa ni fer, a se vam ne zdi??? Ne morte vi rečt zdej da smo sprejeti, novembra k ga bomo pa prpeljal boste pa rekli da ni prostora. ,A ga boste s seznama kr zbrisal al kako? In ona: Ja ne gospa, sej vi ste dobili samo obvestilo, okvirno, da če bo prostor.....in jst: Opa jst nisem dobila nobenega ''okvirnega'' obvestila ampak obvestilo da je moj otrok SPREJET v vaš vrtec in da sem vabljena na ta sestanek. ona: Ne to bo pa pomota, a na seznamu ste. Jst : seveda smo. Ona: a se lohk pol po končanem sestanku to pomenimo. iN kaj se zgodi na koncu: ona men, ja gospa sej če je pa to tko pol pa že drži!! Mi smo zdej 10. zaključli z vpisi in po 10 ne sprejemamo več, kar je blo pa do 10 smo pa vse vzel!!Ja halooooo a se norce delate iz mene. V glavnem, še ena taka lovska pa grem nad župana!! No zdej sem se pa razpisala Hvala k me ''poslušate'' Lep dan
< Sporočilo je popravil Oranža -- 20.6.2008 9:41:36 >