|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
19.6.2008 20:14:46   
Februarka08
Sem se prejle spomnila, da je danes 1 leto odkar sem + zagledala na CBuser posted image user posted image user posted image Zdej mam pa že tako babo.user posted image user posted image

Uf, komaj gledam, danes mam že cel dan leče pa nism več navajena k ne morm met očal zarad enga šiva za ušesomuser posted image ... mam že čist suhe...

grem našimdvema družbo delat pred tv, pol bo pa itak fuzbal.user posted image ampak danes imava vsaj vsak svoj klub, da lohk navijavauser posted image

aja, a so vaši user posted image tud začeli cvilituser posted image naša zdej 2 dni takoooooo cvili da gre kar skoz ušesa.... zraven se pa pol smejiuser posted image matr je dobrauser posted image se ji morš nasmejat...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
19.6.2008 20:35:31   
mlavla
februarka..tud naša se smeji in cvili ob enem..ja so zanimivi tile naši februarčki...

Ja midve sva bili pa danes pri zdravniku..mi akr ni in ni dalo miru..sem se mogla it prepričat...
naša frajla je danes v celm dnevu spala le 1,5ure!!!pa je na vso uro in pol ali pa dve!!!vmes se je pa drla, jamrala, stokala..skratka men se je že kar mal fuzlal..
pa še na šetko sva šle z vozičkom pa se ji je skor strgal....itak sem jo domov na rokah prinesla..

in pri zdravniku..pravijo,da ji ni nič..da je le malo  bolj sitna..pa da je polna luna..ma sem mislila,da se bom v zemljo pogreznila..pa še tam se je tako režala...ma sploh nevem kaj naj si mislim..upam le na to,da bomo ponoči kaj spali.. 

zdele je pa že pri palčkih kakšnih 5minut..

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
19.6.2008 20:57:48   
ella79
mlavla sej je boljš da so to rekli, kot pa kej drugega user posted image a da tok ta luna vpilva že na take mejhne otročke, kaj šele bo user posted image neše pomoje nič lunca ne guca, hvala bogu k mojga tok bolj user posted image user posted image vsaj neki nima po njemu user posted image user posted image
naša tud cvili, al bolje rečeno vriska in se naglas smeji. Jo dan opoldne spat, pa se je dve uri režala in afne poganjala v postli user posted image res so dobri

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
19.6.2008 20:59:00   
ella79
kaj sem se še zdele spomnila... so mi v P rekli, da tale naša user posted image nam bo še dala vetra user posted image mene je bila kar groza, kaj me čaka user posted image sam zdej vidim, da so se čist zmotili user posted image no, vsaj zaenkrat user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
19.6.2008 21:01:31   
mlavla
ella ja po tvojih besedah je zoja res pravi angelčekuser posted image user posted image
se bomo mogle kej videt..če je slučajno to kej nalezljivo...user posted image user posted image

a dones si že kej delala trebušnjakeuser posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
19.6.2008 21:03:35   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

ella ja po tvojih besedah je zoja res pravi angelčekuser posted image user posted image
se bomo mogle kej videt..če je slučajno to kej nalezljivo...user posted image user posted image

res je pridna user posted image pomoje je mal nalezljivo user posted image user posted image

ti povem, da se ravno z sladoledom bašem user posted image user posted image user posted image jih pa bom potem, zagotovo, obljubim user posted image
hvala za spodbudo
suzi ???? kok si jih že danes naredila user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
19.6.2008 21:05:23   
buči
ella, meni tudi ne gre ... user posted image  Razen če so kakšni filtri naštimani na najinih ali pa na njenem rač., da se ne pošiljajo/sprejemajo preveiki fajli.

Jaz sem pa tako utrujena, da še komaj naravnost hodim. Na Zbilje nismo šli, ker sta oba ful dolgo spala, kolegici, ki je noseča, je pa bilo prevroče in se je prej domov s svojim sinekom pobrala, predno smo mi splih štartali. Gremo pa najbrž jutri v mesto. Bi ga peljala rada v muzej pogledat mamutovo okostje. Samo ne vem, če bi še Tilna sabo vlačila ...

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
19.6.2008 21:07:37   
buči
že včeraj sem vam hotel rečt, da ste face: ali se nažirate sladoleda in ostalih dobrot, ali pa telovadite. Dobre ste! Jaz ne počnem nič od tega, pa se mi nikjer ne pozna ... user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
19.6.2008 21:09:54   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

res je pridna user posted image pomoje je mal nalezljivo user posted image user posted image

ti povem, da se ravno z sladoledom bašem user posted image user posted image user posted image jih pa bom potem, zagotovo, obljubim user posted image
hvala za spodbudo

jst tud sladoled papcam..oz.sorbet..user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
19.6.2008 21:12:03   
ella79

hvala za spodbudo

mmmmm a je limonin?

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
19.6.2008 21:26:32   
Janey
#####??0(/&%$$##%/()=??))/%%$$##$&&///%&$ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jebetiiii

pardon, sem se mogla ven spucat, pa kletvic tu ne smem pisat sem raje ne zmazek napisala. Pič**** m***** staremu ej...da mu.....joooo.....kak je lahko taki bedak. Zakaj eni prfoksi tak zajeb******
no v glavnem izpita danes nisem ziher ne naredla...bo pa septembra.

mali je bil baje cel dan priden, jaz sem ga noro pogrešala, zdaj sem pa KOMA in grem kar spat. papa

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
19.6.2008 21:33:00   
pina-1
čer.
samo nahitro vas pozdravim. je oj brat nabral ene 2 k lisičk in jih je treba sčistit.

Suzi Ana ima podložen hrbet na cca 35 sotpinj zaradi refluksa. Mooče jo to ovira, da se ne uspe do konca prekucnit na trebuh. Tudi njej ena roka ostaja pod trebuhom.
Je pa zdaj že pri palčkih. Mia bo pri noni spala, ker jo jutri ona v vrtec pelje. Moj je šel pa na r. dan k sosedu.

No lepo se mejte, pridno čvekajte in telovadite. Jaz grem pa na gobe.
Se beremo jutri zjutraj.

nočko

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
19.6.2008 21:34:52   
ella79
janey a misliš da smo premal pesti držal user posted image

kje ste vse? bom pa jaz tudi izdajalka user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
19.6.2008 21:43:39   
Suzi*

hvala za spodbudo

jaz jih še nisem danes, jih pa bom takoj ko mali zaspi. obljubim. pa ti ella si že kaj migala?? sicer imam pa velik +, ker sem danes skupaj vozičkala kar 5,5 ur.user posted image

aja čeeer. malo dete že pri palčkih taveliko bo pa upam da tud kmalu šlo. je že v postli. oči pa na službenem pikniku. user posted image  jah itak zmerej kej najdejo ti deci. 

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
19.6.2008 21:48:05   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Suzi Ana ima podložen hrbet na cca 35 sotpinj zaradi refluksa. Mooče jo to ovira, da se ne uspe do konca prekucnit na trebuh. Tudi njej ena roka ostaja pod trebuhom.

tudi naša ima v postelji dvignjen jogi pri glavi. na tleh kjer se igra je pa itak na ravnem.

ej, babe, a danes se vam pa nič ne ljubi čvekat??user posted image user posted image  pa menda res niste že vse pobegnile? user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
19.6.2008 21:56:56   
Februarka08
Čer.
Jest sem tud še tuki, sam nam dolg, tako da se že zdej proglašam za izdajalko.user posted image Zapestje me tako boli, da tud tipkat ne morm.user posted image Pop***** bom zarad tega.user posted image V pon. grem še enkrat k dohtarju pa naj mi že kej zrihtajo. Sita sem že teh dohtarjov in bolnic.user posted image
Mal še po netu počikiram, pol grem pa ajat, moj je itak pri nemcih naliman (fuzbal), Larisa je pa pri palčkih. Upam, da trdno.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
19.6.2008 21:58:56   
ella79
sizi sem jaz tudi velik vozičkala, sam intenzivno 5 ur pa sigurno ne user posted image
neki sem že delala trebušnjake, k bom zdele spodaj 'potrdi' pritisnla, jih bom pa še mal user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
19.6.2008 22:00:44   
ELMA

elma ne morm poslat, k je prevelik fajl user posted image

OK Hvala ...

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
19.6.2008 22:08:02   
Februarka08
A ni luštkana? To je botrca skvačkala...user posted image
user posted image

Uf, tako pridno trebušnjake delate, da mi je kr slabo ratal.user posted image Sm prejle pr mojmu mal čipsa, pa se mi že obrestuje.user posted image Grem raj kar spat....

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
19.6.2008 22:10:46   
jencili
čer,

no, tud mi smo se dons kr skoz neki potepal, tko da sm vas šele zdej prebrala. Ste ble pridne in niste preveč načvekaleuser posted image

Taj je že pri palčkih, ati gleda fuzbal, mami pa po netu šari in vleče dol muziko, ker peljemo Taj-a k prababici in pradedku na dolenjsko, pa rabimo kak nov cd za v avto, ker smo teh že siti.

Joj, skor bi pozabila.user posted image

ITATA, VSE NAJBOLJŠE!!!user posted image user posted image user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
19.6.2008 22:13:14   
MetiLu
Čer!

Moj tamal je pa dones spet spal 2 ure popoldan, jedla sva pa komaj 5x user posted image  Dones je pa jedu skoz na 4 ure... Pa še zdele je uspel sam eno zizo zmazat in je zaspal. Me prov zanima kolk časa bo pri palčkih user posted image

Grem gresek pojest, lubek se že baše z njim user posted image

Jutri mam pa tok enga dela, se moram mal pripravit za soboto ...

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
19.6.2008 22:24:58   
mlavla

hvala za spodbudo

mmmmm a je limonin?

ne melonin..user posted image user posted image user posted image

sem imela vmes en ta dolg telefon..ap sem vas mal zanemarilauser posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
19.6.2008 22:25:55   
mlavla
sej drugač se pa že spat spravljam..pa da ne pozabim

itata..vse najboljše!!!!!

nočko

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
19.6.2008 22:34:10   
bamby
suzi, čestitke za mini RD!user posted image Žana je pa ful dobra in luštna user posted image !

itata, tebi pa vsenjboljše za 30tko user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!
Reductil so pa kapsule, ki jih dobiš samo na recept, ampak pol jih moraš svinjsko drago plačat user posted image , tako da v denarnico ziher shujšaš user posted image user posted image !
IZVIRNO SPOROČILO: buči

bamby, daj ti tvojo dohtarco mal okol prines, da si zgubila tablete, ali pa da ti jih je tvoj pomotoma celo šlkatlo v smeti vrgel, pa da ti napiše nov recept, da ti dam jaz dinarčke, ker moji sem tako lškana, ker sem malo bolj okrogla. user posted image user posted image user posted image  P**** stara, a ne vidi, da jih imam čez 100?!? Kil, ne let, da ne bo pomote.

To bi pa po moje šlo bolj težko user posted image . Sem ji že zadnjič rekla, če mi kar napiše recept, pa ni bilo šans. Je rekla, naj kar po telefonu pokličem malo prej predenj mi jih zmanjka. Je začela takoj štet, kdaj sem recept dobila, pa koliko jih moram še imet user posted image .

meti, je pa res že velik Janez, pa klobuček mu zelo paše user posted image !

februarka, ful dobra slikca user posted image !

elma, TU boš našla ločevalno dieto in Montignaca.

Naša je sinoči ful pridno spala user posted image . Sicer se je ob polnoči, ko sem šla jaz spat, delno zbudila, da sem ji dala dudo,da se ni čisto prebudila, ampak potem je spala do 7.50, pa še takrat jo je Tim zbudil, ker je prišel v spalnico user posted image . Sem ji samo za jest dala in je potem potegnila še do 9.30. Potem smo šli pa k mojim staršem na obisk. Tam sem ji spet banano dala jest. Je zelo lepo jedla četrt banane zredčene z 20 ml amptamila, čez pa je spila še 110 ml aptamila user posted image . Popoldan smo šli še na vikend, zvečer pa je šla spat ob 21h. Je mogla za popotnico še malo mleka dobit. 20 ml ji je zadostovalo, da je potem lahko brez joka zaspala. Upam,da bodo zdaj naslednje noči vsaj približno take, kot je bila včerajšnja user posted image .

Nocoj sem si pa tudi jaz sladoled privoščila user posted image user posted image !

< Sporočilo je popravil bamby -- 19.6.2008 22:35:59 >

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
19.6.2008 22:38:05   
Suzi*
jaz bom šla tud na ločevalno ko bom vsaj približno nehala dojit. user posted image  pri meni užinkuje, pa ni prehudo za zdržat, ker lahko vse ješ.

jaz bom pa zdaj čokolino večerjala. še prej pa obljubljene trebušnjake naredim. user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.