|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
19.6.2008 12:26:18   
ella79
itata ti bodi kar vztrajna s tem 'uspavanjem' pa boš vidla da se bo tudi ponoči tako navadu user posted image lepo praznujte

midve sva dve uri vozičkale, je tok luštn zunaj, k mal pihlja user posted image Zoja bo zdele še mal spančkala, jaz bom pa eno solatko naredila pa sirček zravn, potem grem pa v mullerja in z enimi mamicami sem zmenjena luštn user posted image

elma ti zdele pošljem

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
19.6.2008 12:32:05   
buči
Mi smo še kar sami, smo nakopali krompir za kosilo, se je Aljažu ful dogajalo, potem sva oprala njegov peskovnik, ker ga je zalilo te dni, tilen je omagal na tleh v igralnem kotičku, zdaj pa kosilo, potem pa upam, da še aljaž odspi, da v miru pokofetkam, popoldne pa na zbilje.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
19.6.2008 12:38:06   
MetiLu
Dan!
Midva sva iz posvetovalnice. Pikico smo prenesli tako kot zadnjič, mal je blo treba zavreščat user posted image  veliki smo 67 cm in težki 7.100g. Sva bila pohvaljena user posted image  zdele sem mu dala calpol, da ne bo vročine, čez 6 urc pa še enkrat. je tko oblizoval žličko, k je tko sladek ta sirup user posted image

Spal smo spet super, tamal je spal od 21.30 do 5.30 user posted image  pa pol še do 8.30, ko je zmazal zizo in pol user posted image  sem pa jest bolj slabo spala, kr neki se zbujam, pa sanjam, pa pol zaspat ne morem nazaj user posted image  še takrat ko bi se lahko oreng naspala, se ne user posted image  ah sej bo, važ, da ma tama fajn urnik za spat

Itata, vse najboljše za rojstni dan! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej grem pa tamlaga dat spat, pol pa vas prebrat, pa kej pojest user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
19.6.2008 12:38:18   
ella79
buči a veš da sem jaz tudi najprej mislila da gremo popoldan na zbilje user posted image user posted image user posted image no, zdej smo se bomo kar v kr dobile, k je en tak luštn igrišče za otroke, k ene imajo že večje. Če je Aljažu kej takega všeč, se lahko enkrat tam zmenmo, res je luštn, pa še v miro lahko pokofetkaš, k Aljažu zagotovo ne bo dolgčas user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
19.6.2008 12:44:11   
itata
bamby: sori k firbcam, ampak kaj pa je to reductil? pa res si pridna glede zgubljanja kg... čestitke!
suzi: čestitke žaniuser posted image

o buči a si na netuuser posted image  kaj kej dogaja? mulčki ubogajo? naš je danes zdej čez dan čist priden.... bomo vidl zvečer. ga bosta upam velik moja dva čuvala k bom mela jaz babe na obiskuuser posted image

kolk so te deci smešni. pol pa pravjo zmeri, da babe ful pretiravamo. me ča majo naši rd je to cel znanost že teden dni prej pa kaj kupit pa kam it pa tko. a je res? oni pa to tko lagano sportski. ajdi. darilo sem si zbrala enkrat vmes k si je šel on dioptrijo merit pa sem si zaželela nove sončne špegle. sam so bli 120 eur. pa je rekel, da mi jih vzame. sem rekla bom šla še nekam pogledat k se mi je zdel mal drago. in kaj se zgodi, dobim ene še lepše k so mi še bolš stale ampak za 140user posted image  bravo jaz... sej ni nič rekel, sem jih mogla tud kar kupit, ker mi jih baba ni hotla na stran dat. kr neki. no skratka. zbudil se je ob 4h, tko  kot midva z malim. pa smo se najprej mal vsi trije valjal po postli pa ni nič rekel. pol se je šel rihtat pa mal novice na rač preveril... še zmer nič čestital al kej... sem si mislila zih mi bo popoldne še kako rožo kupil pa pol čestital. ne on se odpravi, ga pospremiva dol, da vrata zaklenem in se mi tam sred hodnika spomne še čestitat... če niso oni smešni. pa sto prilik v unih 2 urah al pa da bi se mal stiskala al kej. matr so včasih nesposobni. pol smo pa me zmeri neki razočarane al pa res preveč pričakujemo? sej ne da je preveč važn. na kosilo smo že šli včeri - je blo prav fajn, sem se ful najedla spet kitajske končno (jo obožujem namreč) pa darilo tud že imam... sam vseen - mah hecna sem mal.

sem ugotovila, da mi tele tabletke sicer čist odgovarjajo kontracepcijske, sam da se skoz počutim tko kot tik pred menstro.... ker je pač ne dobim zaradi njih (in dojenja seveda). pa mal mam  kar mozoljev pa sladko pašeuser posted image  

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
19.6.2008 13:00:41   
pina-1
dan.

Itata vse najboljše za 30-tko. Čisto drugačen life je zdej ne ko maš 3 sprediuser posted image user posted image

naša noč je bla normalna. Spalismo do 4:30, pojedle joško in oddrnjohale do 7:30, ko je bil prisilni auf, ker je treba v vrtec.

sem šla ins i kupila H2o, ampak tole s šparja. Mater ob 8:30 je bil špar nabit in čisto vsak voziček je mel noter tole metlouser posted image user posted image
sem jo tudi sprobala in zadeva deluje. Moram povedat, da se res zelo hitro pomije po tleh, pa ploščice niso lisaste ( za laminat ne vem, ker nisem še probala). Je pa res, da se malo dlje suši.user posted image  Mogoče bi morala dat spodi tudi tiste cunje za enkratno uporabo, sam je v tem kompletu ni. Buči a nisi ti rekla,d a se te dajo nekje dokupituser posted image  Sem pa preverjala tudi kaka je razlika z H2O in ugotovila, da mata različen napis in pa pokrovčka na rezervarju nista iste barveuser posted image user posted image .
Na kratko sem zaovoljna, predvsem zato, ker je pol po tleh res čisto ( sem preverjala s srveto). Pa še eno prednost ma, da dolker se tla sušijo jaz kavč peglamuser posted image user posted image user posted image

Ana pa spi od 9:30user posted image  ŠE dobro da mam anglecare, da mi ni treba non stop v sobo hodit in čekirat če še dihauser posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
19.6.2008 13:12:59   
itata
tenks bejbe: ja tole s 30-ko je kar zanimivo. sam se mi zdi, da te tole z otrokom velik bolj "postara" in zresni kot 30. ker vidim pri prijateljicah ki še nimajo otrok, da med 28 in 32 res ni velike razlike. med unimi k imamo otroke unimi k jih nimajo pa cel svet razlikeuser posted image  po drugi strani imam pa zdej drugo okupacijo in nisem uspela konkretno travmirat na temo 30-keuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
19.6.2008 13:29:07   
MetiLu
Joj Itata, jest te čist štekam, kako se počutiš user posted image  pa ne zarad 30-tke, ampak zarad user posted image  jaz jih mam še 4, 5 let manj kot ti, pa se mi zdi, da me vsi gledajo drugač odkar mam Janeza user posted image  Tko kot sem prej jest gledala na mamice, ko sem bila še ledig pa frej user posted image user posted image user posted image

Pinči, je super ne? user posted image user posted image user posted image user posted image  jaz sem dala zadnjič potem še tisto prevleko za enkratno uporabo pod to pralno, pa je bilo malo boljš. Se pa dobijo te za 1x-uporabo v markator centru tehnike. Tko mi je zadnjič Buči napisala. Te pralne pa lahko v merkurju dokupiš, samo so kar drage. 2 v paketu sta 15€ user posted image

Midva sva se pa dones že malo navozičkala, ker sva šla kar pešake z vozekom do ZD user posted image  sam preden sem ga v tist klanec pririnla, sem mislna da se bom kar skuhala in dol padla, ker je tko vroče... Mater ga tale vreme serje user posted image  2 dni nazaj pa glih tolk da ni sneg padu user posted image

Zdele pa tamal spi, jaz si pa tanov krompirček pečem v pečici user posted image  njamsi,pa še kakšno hrenavko bom pol zraven vrgla, da se mal popeče

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
19.6.2008 13:31:55   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Pinči, je super ne? user posted image user posted image user posted image user posted image  jaz sem dala zadnjič potem še tisto prevleko za enkratno uporabo pod to pralno, pa je bilo malo boljš. Se pa dobijo te za 1x-uporabo v markator centru tehnike. Tko mi je zadnjič Buči napisala. Te pralne pa lahko v merkurju dokupiš, samo so kar drage. 2 v paketu sta 15€ user posted image

sej te pralne sem vidla tudi v sparu, samo glede na to, da na 2 dni perem belo robo, več kot 2 ne rabim. Bom pa šla pogledat v mercator tehniko še za te za enkratno uporabo, da vidim če bo kaj manj mokro po tleh.

Ana pa še kar spiuser posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
19.6.2008 13:39:12   
itata
meti točn tko je. drugač te gledajo ja. sej jaz sem jih prej tud. pa še mlada si v smislu precej pod slovenskim povprečjem prvorodnic al kako se strokovno naiše - kolikor vem je povprečje za 1 user posted image  29/30 let... jaz sem tud prav hotla bit do 30 ledig in frejuser posted image  hecn je to ja. pa pol tud vidiš kolegice ktere štekajo kere ne, kere si čas vzamejo še kere ne. mene večina ni razočarala, sam ne vidmo se več pač tolk pogosto. sam ena je pa smešna. smo ble na zbilju 1 mesec nazaj. pa sem ji že prej rekla da je mali siten in da če smo raj doma pred hišo.... ona da ne da sej mogoče se bo umiril. valda se ni in je skoz neki težil - tud joška ni pomagala - pa smo šli po 20 min nazaj. no in jo zadnjič spet vidim- dopoldne - mali priden skor eno uro lepo na kavi opazuje in se igra (sit in naspan) pa ta ženska prijavi no da to je pa že mal bolš, da takrat je bla pa res katastrofa... sem si mislna no bomo pa tebe vidl s tako malim user posted image  k ti ni blo niti to jasn še pred kratkim, da ga ne moreš kar odložit nekam in it kosilo skuhatuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
19.6.2008 14:04:46   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: itata

meti točn tko je. drugač te gledajo ja. sej jaz sem jih prej tud. pa še mlada si v smislu precej pod slovenskim povprečjem prvorodnic al kako se strokovno naiše - kolikor vem je povprečje za 1 user posted image  29/30 let... jaz sem tud prav hotla bit do 30 ledig in frejuser posted image  hecn je to ja. pa pol tud vidiš kolegice ktere štekajo kere ne, kere si čas vzamejo še kere ne. mene večina ni razočarala, sam ne vidmo se več pač tolk pogosto. sam ena je pa smešna. smo ble na zbilju 1 mesec nazaj. pa sem ji že prej rekla da je mali siten in da če smo raj doma pred hišo.... ona da ne da sej mogoče se bo umiril. valda se ni in je skoz neki težil - tud joška ni pomagala - pa smo šli po 20 min nazaj. no in jo zadnjič spet vidim- dopoldne - mali priden skor eno uro lepo na kavi opazuje in se igra (sit in naspan) pa ta ženska prijavi no da to je pa že mal bolš, da takrat je bla pa res katastrofa... sem si mislna no bomo pa tebe vidl s tako malim user posted image  k ti ni blo niti to jasn še pred kratkim, da ga ne moreš kar odložit nekam in it kosilo skuhatuser posted image

ma ene so res pojave..
jst tud opazim,da se več ali manj družim le s kolegicami, ki iamjo e otroke..

mene pa še manj razumejo..glede nato da sem stara 24 let
me sirena kliče..papap

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
19.6.2008 14:31:02   
buči
ella, samo da je pesek, pa je Aljaž srečen. potem je, kot da ga ni. Sem vedno za tak kufe!

pina, sporoči mi na ZS naslov, ti jaz pošljem moje krpe za enkratno uporabo, ker meni niso baš neki, pa vedno pomivam brez njih oz. s tisto pralno. Ti jih dam, jih ne kupovat, ker meni ležijo v kleti na polici ... user posted image

itata, zdajle je božansko, ker oba spita! Drug teden se pa kaj dobimov Kavalu, a ne? Jutri pa za mojega spečem tvojo specialiteto. Sigurno mu bo všeč. Z manadrinami. Sem našla v mercatorju od naturete brez sladkorja, ful velik kozarček, pa cenje so kot od valfrute, pa še več jih je. Je pa moj tudi blazen štor, kar se tiče rojsznih dnevov, obletnic in pozornosti na splošno. Deci pač ...

bamby, daj ti tvojo dohtarco mal okol prines, da si zgubila tablete, ali pa da ti jih je tvoj pomotoma celo šlkatlo v smeti vrgel, pa da ti napiše nov recept, da ti dam jaz dinarčke, ker moji sem tako lškana, ker sem malo bolj okrogla. user posted image user posted image user posted image  P**** stara, a ne vidi, da jih imam čez 100?!? Kil, ne let, da ne bo pomote.

Tilnu ponavadi okrog enih dam malo po žlici za jest, pa je prejle že ful težil. Nisem vedela, a je zaspan ali lačen, pa je vseeno zmazal rižka, potem pa na flaši zaspal. Ful mu je dober. Cmoka, da kar šprica naokoli. Pa se mu ne upam dat preveč, pa bi še ...

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
19.6.2008 14:31:24   
ella79
elma ne morm poslat, k je prevelik fajl user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
19.6.2008 14:33:38   
buči
punce, nejamrat za samskim frej življenjem. Ko bodo vaši otročki prvič prišli sami k vam in vam zapeli pesmico za rojtni dan ali pa vas tolažili, ko boste žalostne, boste videle, da je to bistvo vsega na svetu! Saj paše, da si malo frej, ampak dolgoročno gledano ... Jaz jamram, ker ne moreva niti na kavo sama lai pa na večerjo, ker nama jih nočejo pazit, pa bo že. Gremo pa pač skupaj.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
19.6.2008 14:34:43   
buči
ella, pomanjšaj, kot pomanjšaš slike pred pošiljanjem. Desni gum na miški, klikneš fajl, pomanjšaj, pošlji prejemniku. pa bo ...

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
19.6.2008 14:47:51   
Suzi*
ojla. me smo doma. smo vozičkale od desetih do pol dveh. user posted image user posted image  pa še fajn družbo smo imele. user posted image  

žana se je doma še nekaj zaigrala...na trebuhu (ji je zdej to fajn, kose obrne sama)....pa poslinla celo odejico, pol pa še mal pomalcala in zdej pančka. po anžeja bo šel pa tast, da mi ne bo treba žane budit in po avtu jo vlačit v tej vročini. user posted image  
jaz pa glihkar mlatim testenine s tuno in rukolo. user posted image  pol pa pade še sladička...puding.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
19.6.2008 14:53:12   
MetiLu
Ne Buči, sej jest nisem mislna jambrat, nasprotno, men se še fajn zdi user posted image  s kolegicami pa tud nimam težav, jih pa tud nimam tok velik,da bi lahko rekla, da  katera zdej nima več časa zame. ena me še skoz sekira, ker nimam cajta do nje pridt user posted image  jest pa najprej komaj čakam, da me bo znal sam stisnit k seb user posted image  se mi zdi, da bo še prehitro zrastu user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
19.6.2008 14:55:27   
MetiLu
Suzi, men se pa zdi da ti je Žana ful podobna, je res taprav cuker user posted image  Naš Janez se pa še ne obrača, samo na bok se mu rata skotalit user posted image
jaz sem se pa zdele lih s Planico nabasala user posted image  pa mami je prišla in se malo s tamalim zabava.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
19.6.2008 15:17:41   
pina-1
suzi bravo za Žano, da se tako lepo obrne. Naši še ne uspe čisto. Na 3/4 ji rata, sam do končno pa ne. Mogoče jo moti ker je skozi podloženauser posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
19.6.2008 15:30:55   
Februarka08
Dan.

Jest sem ravno pri Kinder čokoladki in minutki pavze.user posted image Čakam enga k pride iz zavarovanja da neke novosti poveuser posted image , to naj se kar z mojim zmeni.user posted image
Sva ble dons pri bivših šefih in sodelavkah in se naju niso mogl nagledat. Larisa pridna 100 na uro (so vsi rekl, da je po menuser posted image ) pa celo učke naj bi mela po menuser posted image no, vsaj nekiuser posted image itak vsi pravijo da je čisti oči.user posted image on jo pa res ne more zatajit.user posted image Se mi pa zdi, da je vsak dan večja. Pa to ne morš verjet. Raste kot konoplja. No, saj je pravuser posted image , ampak bodije komaj še zapnem - in to št.68user posted image se mi zdi, da je kar naenkrat velika ratala...

Grem zdaj preletet kaj ste načvekale, mala spi v sobici, jest bi mogla mal za delom, ampak je RR boljši.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
19.6.2008 15:46:35   
MetiLu
Moj sinek je pa zaspal, jaz sem pri kavici, grem kar na balkonček uživat user posted image
Februarka, men se tud zdi, da ti je ful podobna user posted image

Jaz sem pa dodala 3 fotkice našga fantiča, k sem ga dones slikala s tanovim klobučkom user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
19.6.2008 16:02:56   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

suzi bravo za Žano, da se tako lepo obrne. Naši še ne uspe čisto. Na 3/4 ji rata, sam do končno pa ne. Mogoče jo moti ker je skozi podloženauser posted image

a imaš še kar podloženo na boku? s tisto blazinco? jaz je že 2 mesca ziher niti ne poskušam podlagat, skos spi na hrbtu in ima brisačko ob stranicah koška samo zato, da glavo nekam naslanja, ker se rada zariva v nekaj. Žana se obrne zdaj 2 dni, samo roka ji še pod trebuhom ostane. user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
19.6.2008 16:06:04   
Suzi*
joooj, kolk je hecna na trebuhu. ful miga in se matra, da bi dosegla kakšno igračo, pa itak ne gre....pol se pa tako jezi zraven. user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
19.6.2008 18:07:15   
Februarka08
Kaj mislite, ali bi lahko mal ribeza pojedla? Takoooooooooo je lep vidt pred hišo, da ne morm sam mem hodt.user posted image user posted image

No, Meti še ena, ki tako pravi.user posted image Kak je fensy Janezek s klobučkom.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
19.6.2008 20:04:04   
ella79
buči ne morm pdf-ja pomanjšat user posted image dej ji ti pošlji, k sem pomoje tebi tudi to dala takrat na dvd. Se mormo obvezno zment v KR, da Aljaža pripelješ na gibigib, peskovnik mu bo potem sigurno všeč. Sam popoldan je tok folka, da pomoje komaj svojga otroka najdeš user posted image

meti dobr je Janez z klobučkom user posted image

moja prijateljica bo pa mela februarčka 2009 user posted image user posted image user posted image joj, kok sem vesela user posted image ima pa že doma marčevko 2007
evo peno za prenosno posteljico sem kupila, pleničke tudi, zdej sam še počakam par dni da se spokamo na morčita user posted image
zoja ravno pri večerji, jaz pa še preimšlujem kaj bi user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.