buči
|
ella, samo da je pesek, pa je Aljaž srečen. potem je, kot da ga ni. Sem vedno za tak kufe! pina, sporoči mi na ZS naslov, ti jaz pošljem moje krpe za enkratno uporabo, ker meni niso baš neki, pa vedno pomivam brez njih oz. s tisto pralno. Ti jih dam, jih ne kupovat, ker meni ležijo v kleti na polici ... itata, zdajle je božansko, ker oba spita! Drug teden se pa kaj dobimov Kavalu, a ne? Jutri pa za mojega spečem tvojo specialiteto. Sigurno mu bo všeč. Z manadrinami. Sem našla v mercatorju od naturete brez sladkorja, ful velik kozarček, pa cenje so kot od valfrute, pa še več jih je. Je pa moj tudi blazen štor, kar se tiče rojsznih dnevov, obletnic in pozornosti na splošno. Deci pač ... bamby, daj ti tvojo dohtarco mal okol prines, da si zgubila tablete, ali pa da ti jih je tvoj pomotoma celo šlkatlo v smeti vrgel, pa da ti napiše nov recept, da ti dam jaz dinarčke, ker moji sem tako lškana, ker sem malo bolj okrogla. P**** stara, a ne vidi, da jih imam čez 100?!? Kil, ne let, da ne bo pomote. Tilnu ponavadi okrog enih dam malo po žlici za jest, pa je prejle že ful težil. Nisem vedela, a je zaspan ali lačen, pa je vseeno zmazal rižka, potem pa na flaši zaspal. Ful mu je dober. Cmoka, da kar šprica naokoli. Pa se mu ne upam dat preveč, pa bi še ...