bamby
|
suzi, čestitke za mini RD! Žana je pa ful dobra in luštna ! itata, tebi pa vsenjboljše za 30tko !!!! Reductil so pa kapsule, ki jih dobiš samo na recept, ampak pol jih moraš svinjsko drago plačat , tako da v denarnico ziher shujšaš ! IZVIRNO SPOROČILO: buči bamby, daj ti tvojo dohtarco mal okol prines, da si zgubila tablete, ali pa da ti jih je tvoj pomotoma celo šlkatlo v smeti vrgel, pa da ti napiše nov recept, da ti dam jaz dinarčke, ker moji sem tako lškana, ker sem malo bolj okrogla. P**** stara, a ne vidi, da jih imam čez 100?!? Kil, ne let, da ne bo pomote. To bi pa po moje šlo bolj težko . Sem ji že zadnjič rekla, če mi kar napiše recept, pa ni bilo šans. Je rekla, naj kar po telefonu pokličem malo prej predenj mi jih zmanjka. Je začela takoj štet, kdaj sem recept dobila, pa koliko jih moram še imet . meti, je pa res že velik Janez, pa klobuček mu zelo paše ! februarka, ful dobra slikca ! elma, TU boš našla ločevalno dieto in Montignaca. Naša je sinoči ful pridno spala . Sicer se je ob polnoči, ko sem šla jaz spat, delno zbudila, da sem ji dala dudo,da se ni čisto prebudila, ampak potem je spala do 7.50, pa še takrat jo je Tim zbudil, ker je prišel v spalnico . Sem ji samo za jest dala in je potem potegnila še do 9.30. Potem smo šli pa k mojim staršem na obisk. Tam sem ji spet banano dala jest. Je zelo lepo jedla četrt banane zredčene z 20 ml amptamila, čez pa je spila še 110 ml aptamila . Popoldan smo šli še na vikend, zvečer pa je šla spat ob 21h. Je mogla za popotnico še malo mleka dobit. 20 ml ji je zadostovalo, da je potem lahko brez joka zaspala. Upam,da bodo zdaj naslednje noči vsaj približno take, kot je bila včerajšnja . Nocoj sem si pa tudi jaz sladoled privoščila !
< Sporočilo je popravil bamby -- 19.6.2008 22:35:59 >
|