Anonimen
|
Čaoo punce! Evi, mi smo pokonci že od pol 7h. Ampak saj bo... Sem zgleda že navajena od službe Alen ni mogu dihat in je od 6h skoz kašlju, pol se je pa zbudu in smo šli pumpico zalaufat. Boljš, da ne povem, kolk smo vn spravli Včeraj smo ga peljali še k dežurnemu, ker je mel take čudno natečene očke, pol je pa še neki belo-zelenega začelo vn tečt. Diagnoza: vnete učke, of course. Nič vrtca vsaj do srede. Ga bo moja mami pazla, čeprav dela ponoči. Upam, da bo sfurala. Atena za taščo - skoz govori, da ga bo z veseljem pazla, ko pa je treba kake 2 urice varstva, je pa itak najbolj bolan človek na svetu in si moj mora dopust vzet, da njo pazi, js morm pa uro in pol prej iz službe, da lahko Alena prevzamem. Skratka- hipohonder! Ampak bomo preživeli. Moja dva sta se šla s kolesom vozit, js pa moram razpucat vse živo po stanovanju, ampak mam sedaj pavzo - sem si privoščila RR+skodelica zelenega čaja z limonco. Včeraj sem vrgla 3/4 cot iz stare omare, ker se itak ne nosijo, sam moj še ne ve, da so šle. Pa pri mojih smo bili, ker so belili. Js pa res nisem neki ful pridna za stanovanje, sam kaj čem, ker je skoz prah in se itak ne vidi da kej delam. Zdej pa sploh odkar je služba. Sam zvečer pobrišem po tleh. To je to. Danes še okna pomijem in posesam in pobrišem prah. Pa kopalnico morm zribat in pol pičimo via babice in dedki. Demer smo te že pogrešali! Atena js testa za pico nikoli ne vzhajam. Ko ga naredim, ga takoj zvaljam v pekač in ko naredim pico, jo pustim stat ene 20 min, pol pa pečt. Moj pravi da so dobre - sem glih včeraj 3 naredila Kolumbo še vedno držim pesti za tebe! Nč, grem še kej naredit, preden se moja dva vrneta. Lepo nedeljo vsem in če se ne slišimo do jutri tudi lep začetek tedna!
|