|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
19.6.2008 8:03:02   
nizy
dobro jutro ,

mi smo tudi že pokonci ,zdaj si grem eno user posted image skuhat.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
19.6.2008 8:04:12   
Suzi*
naša je prej jedla, pa smo skupaj še de osmih potegnile. me je zbudila, ker me je požala.user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
19.6.2008 8:06:22   
nizy
         suzi  - žana  user posted image user posted image user posted image za mini rd    user posted image user posted image   user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
19.6.2008 8:10:12   
Februarka08
Jutro.
Ne vem a prav vidim da ste toooooooolk načvekaleuser posted image user posted image user posted image jest nimam cajta brat, sem na porodniški.user posted image
Larisa je danes super pančkala, kot v starih časih, 1x se je zbudila, pojedla mal joške in spala dalje kot angelček. user posted image Tako da sem mal k seb prišla. Se je pa zbudila vmes ob 3huser posted image in nekaj začela jamrat, jest že vse pripravim in joško vn vržem, je pa zaspala nazaj.user posted image

Zdej grem pa hit na zajtrk, pol greva pa moje bivše sodelavke pozdravit... se nismo vidle že 100 let.user posted image Pomoje nazadnje k sm bla ene 6 mes user posted image .

Lep dan, danes je super sonček zunaj.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
19.6.2008 8:52:19   
ELMA
Jutro ...mi smo tudi tukaj , lepo smo spali ....
Elma se je najedla sadne kašice in zvečer zaspala 22.30 , spala 6.30 user posted image  , nobene alergije ni videt ....Zdaj grem si tudi jaz user posted image skuhat

itata  vse najboljše .....

user posted image

< Sporočilo je popravil ELMA -- 19.6.2008 9:02:44 >

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
19.6.2008 8:54:24   
Janey
jutro

končno smo se naspaliuser posted image user posted image od 9ih do 5ih, pojedli in do 8ihuser posted image user posted image po starem...samo vmes ga je nekaj j****user posted image user posted image

itata vse naj naj

stiskajte pestke za moj izpit danesuser posted image

čao bao

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
19.6.2008 9:05:59   
ELMA
Janey  upam da boš nardila user posted image

suzi vse najbpljše Žani za mini RD .user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
19.6.2008 9:06:50   
misar
dobro jutro

mi smo danes super spali..no vsaj princeska je. je zaspala ob 22h (včasih je pa že ob 20h), ob 2:30 poglodala joško, pol pa ona ne bi več spalauser posted image . jo je moj dvignil pa mal nosit začel, pa se je drla ko jesihar. sem vstala še jaz prevzela  zadevo v roke, jo najprej šla previt, sem pač pomislila, da jo mokra plenica žuli, se mi je na previjalni tko smejčkala, da človek res ne bi mogel bit jezen nanjo user posted image . pol sva pa atija v posteljo poslali, pa šli mal pred televizijo.  sva se ena zraven druge na kavč ulegli, pa me je cela navdušena za nos pa za ustnico vlekla, ni trajalo 5 minutk pa je zapančala..no jaz sem film do konca pogledala (koza na kubik user posted image ) in jo odnesla v posteljico. jaz pa ne in ne zaspat. ob 4h sem nazadnje pogledla na uro, pa sem bila še ziher pol ure ko sokol user posted image . no princeska je potem kar do 6h povlekla, se spet mal namalcala, pa skupaj sva zategnili še do 8h user posted image user posted image user posted image . za še več takih nočiuser posted image user posted image user posted image

grem zdaj mal prebrat za nazaj, čeprav ne vem, če mi bo dvolila, ker se že nekaj krega user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
19.6.2008 9:09:51   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: itata

jakob je še zmeri pokonc... kr neki... da ne omenjam, da se mi je danes non stop zbujal pa nimam pojma zakaj. ok ob polnoči za jest, pa pol spet ob 2:30... ampak vmes se je pa skoz premetaval in ob 1h sem ga celo zalotla, da je buden in se neki igra z igračko v posteljici - je začela zvoke spuščat... tko da ne vem kaj ga je danes spet zamedlo.

buči: recept gre tkole. kupiš listnato testo zmrznjeno. mislim, da je kilska pakunga. jaz sem kupila razvaljanega in rabiš za tak okrogel pekač pol zavitka. torej pustiš da se odmrzne in daš v pekač. prešpikaš iz vilico po dnu. daš vanj breskve (ali drugo sadje poljubno). pripraviš mešanico pol sladke smetane in 3 jajca pa še s tem vse skupaj zaliješ. pečeš cca 25 min na 200 stopinjuser posted image

itata , ato daš navadno sladko smetano ali rastlinsko (HULALA) smetano , pa jo pre morš zmiksati ,al ne?

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
19.6.2008 9:26:13   
buči
itata ga najbrž že zaliva. Glede na izdelek, ki smo ga v torek probale, se zmeša tekoča sladka smetana z jajci in prelije, jaz bom dla le še malo vanilin sladkorja noter ... itata, a se motim?

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
19.6.2008 9:32:32   
buči
Razmišljam, če bi šla v mesto na tržnico, pa Aljaža bi na sladoled peljala, ampka sem bila na user posted image  pred hišo, pa je že prav vroče.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
19.6.2008 9:42:36   
ella79
bajsa imaš za leče prav posebni pregled, k ti more še krivino očesa izmerit, da veš tudi kok velike leče rabiš, da ti vn ne padejo user posted image super za okna user posted image user posted image stanovanje vam res hitro napreduje

elma jaz imam to dieto v pdf formatu, ti lahko po mejlu pošljem, dej mi ga na ZS

suzi user posted image user posted image user posted image za mini roj dan in res fletna tvoja Žana

janey držim pesti zate danes

itata vse najboljše user posted image user posted image user posted image

takole naša je bila danes že ob sedmih lačna, dobila porcijo, jaz sem šla nazaj spat, k sem bla čista koma, Zoja se je pa mal sama zamotila do sedajle, jaz pijem kavo, zoja bo pa zdele dobila zajtrk, potem pa šibava hitr vn

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
19.6.2008 9:46:47   
srečka nosečka
dobro jutro,

iiiiii, danes bo pa tako lep dan. Se greva kuj potepat. user posted image user posted image user posted image

itata - user posted image

suzi - Žani za njen mini RD user posted image  Pa kako je luštna. user posted image

janey - držim pesti, itak, da ti bo uspelo naredit ta izpit user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
19.6.2008 10:10:04   
nizy
janey- držim pesti ,da ti rata user posted image user posted image user posted image , ...... v katerem koncu v mb se nahajaš , gremo za vikend k sestri na obisk v  mb  , je pa ona v stolpnicah  zraven kliničnega centra ,.... a si kje blizu user posted image , bi se lohk za user posted image zmenile user posted image

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
19.6.2008 10:25:27   
itata
suzi, elma: buči raztura. ve pa niste  probale zadnjič tko da naj vam bo user posted image . nič se ne miksa smetana,. jaz sem dala kar obično.

vsem hvala za čestitkeuser posted image

no pol ko sva rešla vse "jutranje težave" sva šla z jakobom  nazaj spat in spala še 3,5 ure. sem zdej okuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
19.6.2008 10:27:51   
nizy
itata- vse najboljše user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
19.6.2008 10:41:58   
ELMA
ella 79 sem ti pislala ZS ,
dijeto bom preiskusila ta prvo na možuuser posted image
ker si ne upam zdaj dokler dojim , bom pa sigurno v kratkem jaz tudi začelauser posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
19.6.2008 10:48:07   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

ker si ne upam zdaj dokler dojim , bom pa sigurno v kratkem jaz tudi začelauser posted image

Samo, da ga ne boš čisto "posušila" user posted image

Naša bejba spi. Lepo me je zafrknila, sem mislila, da bova že šli ven. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
19.6.2008 10:58:55   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

Samo, da ga ne boš čisto "posušila" user posted image

Naša bejba spi. Lepo me je zafrknila, sem mislila, da bova že šli ven. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ne bom , ne splača se , brez njega ostat ....user posted image

< Sporočilo je popravil ELMA -- 19.6.2008 11:00:00 >

Neposredna povezava do sporočila: 2519
19.6.2008 11:08:47   
srečka nosečka
elma - sem pokukala tvojo Elmo - sladka za pojest. user posted image  Pravi fotomodel. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
19.6.2008 11:32:20   
srečka nosečka
Vse ste te poskrile user posted image , oz. se potepate na sončku - naša pikica pa še vedno aja. user posted image
Čakam, da se zbudi potem pa tudi midve pičiva v mesto. Je ati klical, da bo danes prej zaključil s službo in naju pelje na kosilo. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 2521
19.6.2008 11:33:34   
nizy
srečka nosečka - jaz sem tudi doma ,je moj odpeljal voziček v avtu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2522
19.6.2008 11:37:46   
srečka nosečka
nizy - to pa ni fajn, da si brez vozička. user posted image   Jaz ga vedno dam ven, čeprav bi malo kdaj najraje kar z jajčko odnesla iz avta.

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
19.6.2008 11:48:16   
srečka nosečka
Lana se je zbudila. user posted image  Bova pomalicali malo kuhanega krompirja z mlekom pol pa gasaaaaa ven.

Uživajte v sončku user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 2524
19.6.2008 12:01:37   
itata
glede na to, da sva dopoldanske ugodne urice za vozičkanje prespala in je pol itak že uletel prvi obisk... sva bila kar lepo doma. je prišla kolegica z 8 mesečno punčko in moj jakob je isto velik in isto težek kot je malauser posted image  smešna sta bila.
tegale spalnega programa vmes čez dan pa skor ne morem prehvalit (za razliko od nočnega zbujanja, ki mi žre živce in energijo, ker ne vem v čem je problem) - sem ga prejle kar direkt budnega odložila v posteljico, prižgala vrtiljak in šla. je zaspal sam lepo v 5 min. ga ni blo treba niti božatuser posted image  sej bo sej bo. tole mi da upanje pol tud za ponoč, da se bo enkrat zrihtal. ker definitivno ni fora v lakoti. če se je pol previl, ker je bil moker in lahko zdržal brez jest čist lepo 4ure pa pol... možn sam da ga kej srbi pa je nemiren pač. to je pa res... kaj jaz vem... pridne bodite. grem mal pospravlat - gostje popoldanski pa touser posted image  moram mal sendvičkov pripravit.

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.