![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 19.6.2008 8:03:02
|
|
|
|
nizy
|
dobro jutro , mi smo tudi že pokonci ,zdaj si grem eno skuhat.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 19.6.2008 8:04:12
|
|
|
|
Suzi*
|
naša je prej jedla, pa smo skupaj še de osmih potegnile. me je zbudila, ker me je požala.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 19.6.2008 8:06:22
|
|
|
|
nizy
|
suzi - žana za mini rd
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 19.6.2008 8:10:12
|
|
|
|
Februarka08
|
Jutro. Ne vem a prav vidim da ste toooooooolk načvekale jest nimam cajta brat, sem na porodniški. Larisa je danes super pančkala, kot v starih časih, 1x se je zbudila, pojedla mal joške in spala dalje kot angelček. Tako da sem mal k seb prišla. Se je pa zbudila vmes ob 3h in nekaj začela jamrat, jest že vse pripravim in joško vn vržem, je pa zaspala nazaj. Zdej grem pa hit na zajtrk, pol greva pa moje bivše sodelavke pozdravit... se nismo vidle že 100 let. Pomoje nazadnje k sm bla ene 6 mes . Lep dan, danes je super sonček zunaj.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 19.6.2008 8:52:19
|
|
|
|
ELMA
|
Jutro ...mi smo tudi tukaj , lepo smo spali .... Elma se je najedla sadne kašice in zvečer zaspala 22.30 , spala 6.30 , nobene alergije ni videt ....Zdaj grem si tudi jaz skuhat itata vse najboljše .....
< Sporočilo je popravil ELMA -- 19.6.2008 9:02:44 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 19.6.2008 8:54:24
|
|
|
|
Janey
|
jutro končno smo se naspali od 9ih do 5ih, pojedli in do 8ih po starem...samo vmes ga je nekaj j**** itata vse naj naj stiskajte pestke za moj izpit danes čao bao
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 19.6.2008 9:05:59
|
|
|
|
ELMA
|
Janey upam da boš nardila suzi vse najbpljše Žani za mini RD .
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 19.6.2008 9:06:50
|
|
|
|
misar
|
dobro jutro mi smo danes super spali..no vsaj princeska je. je zaspala ob 22h (včasih je pa že ob 20h), ob 2:30 poglodala joško, pol pa ona ne bi več spala . jo je moj dvignil pa mal nosit začel, pa se je drla ko jesihar. sem vstala še jaz prevzela zadevo v roke, jo najprej šla previt, sem pač pomislila, da jo mokra plenica žuli, se mi je na previjalni tko smejčkala, da človek res ne bi mogel bit jezen nanjo . pol sva pa atija v posteljo poslali, pa šli mal pred televizijo. sva se ena zraven druge na kavč ulegli, pa me je cela navdušena za nos pa za ustnico vlekla, ni trajalo 5 minutk pa je zapančala..no jaz sem film do konca pogledala (koza na kubik ) in jo odnesla v posteljico. jaz pa ne in ne zaspat. ob 4h sem nazadnje pogledla na uro, pa sem bila še ziher pol ure ko sokol . no princeska je potem kar do 6h povlekla, se spet mal namalcala, pa skupaj sva zategnili še do 8h . za še več takih noči grem zdaj mal prebrat za nazaj, čeprav ne vem, če mi bo dvolila, ker se že nekaj krega
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 19.6.2008 9:09:51
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata jakob je še zmeri pokonc... kr neki... da ne omenjam, da se mi je danes non stop zbujal pa nimam pojma zakaj. ok ob polnoči za jest, pa pol spet ob 2:30... ampak vmes se je pa skoz premetaval in ob 1h sem ga celo zalotla, da je buden in se neki igra z igračko v posteljici - je začela zvoke spuščat... tko da ne vem kaj ga je danes spet zamedlo. buči: recept gre tkole. kupiš listnato testo zmrznjeno. mislim, da je kilska pakunga. jaz sem kupila razvaljanega in rabiš za tak okrogel pekač pol zavitka. torej pustiš da se odmrzne in daš v pekač. prešpikaš iz vilico po dnu. daš vanj breskve (ali drugo sadje poljubno). pripraviš mešanico pol sladke smetane in 3 jajca pa še s tem vse skupaj zaliješ. pečeš cca 25 min na 200 stopinj itata , ato daš navadno sladko smetano ali rastlinsko (HULALA) smetano , pa jo pre morš zmiksati ,al ne?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 19.6.2008 9:26:13
|
|
|
|
buči
|
itata ga najbrž že zaliva. Glede na izdelek, ki smo ga v torek probale, se zmeša tekoča sladka smetana z jajci in prelije, jaz bom dla le še malo vanilin sladkorja noter ... itata, a se motim?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 19.6.2008 9:32:32
|
|
|
|
buči
|
Razmišljam, če bi šla v mesto na tržnico, pa Aljaža bi na sladoled peljala, ampka sem bila na pred hišo, pa je že prav vroče.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 19.6.2008 9:42:36
|
|
|
|
ella79
|
bajsa imaš za leče prav posebni pregled, k ti more še krivino očesa izmerit, da veš tudi kok velike leče rabiš, da ti vn ne padejo super za okna stanovanje vam res hitro napreduje elma jaz imam to dieto v pdf formatu, ti lahko po mejlu pošljem, dej mi ga na ZS suzi za mini roj dan in res fletna tvoja Žana janey držim pesti zate danes itata vse najboljše takole naša je bila danes že ob sedmih lačna, dobila porcijo, jaz sem šla nazaj spat, k sem bla čista koma, Zoja se je pa mal sama zamotila do sedajle, jaz pijem kavo, zoja bo pa zdele dobila zajtrk, potem pa šibava hitr vn
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 19.6.2008 9:46:47
|
|
|
|
srečka nosečka
|
dobro jutro, iiiiii, danes bo pa tako lep dan. Se greva kuj potepat. itata - suzi - Žani za njen mini RD Pa kako je luštna. janey - držim pesti, itak, da ti bo uspelo naredit ta izpit
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 19.6.2008 10:10:04
|
|
|
|
nizy
|
janey- držim pesti ,da ti rata , ...... v katerem koncu v mb se nahajaš , gremo za vikend k sestri na obisk v mb , je pa ona v stolpnicah zraven kliničnega centra ,.... a si kje blizu , bi se lohk za zmenile
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 19.6.2008 10:25:27
|
|
|
|
itata
|
suzi, elma: buči raztura. ve pa niste probale zadnjič tko da naj vam bo . nič se ne miksa smetana,. jaz sem dala kar obično. vsem hvala za čestitke no pol ko sva rešla vse "jutranje težave" sva šla z jakobom nazaj spat in spala še 3,5 ure. sem zdej ok
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 19.6.2008 10:27:51
|
|
|
|
nizy
|
itata- vse najboljše
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 19.6.2008 10:41:58
|
|
|
|
ELMA
|
ella 79 sem ti pislala ZS , dijeto bom preiskusila ta prvo na možu ker si ne upam zdaj dokler dojim , bom pa sigurno v kratkem jaz tudi začela
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 19.6.2008 10:48:07
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA ella 79 sem ti pislala ZS , dijeto bom preiskusila ta prvo na možu ker si ne upam zdaj dokler dojim , bom pa sigurno v kratkem jaz tudi začela Samo, da ga ne boš čisto "posušila" Naša bejba spi. Lepo me je zafrknila, sem mislila, da bova že šli ven.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 19.6.2008 10:58:55
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: ELMA ella 79 sem ti pislala ZS , dijeto bom preiskusila ta prvo na možu ker si ne upam zdaj dokler dojim , bom pa sigurno v kratkem jaz tudi začela Samo, da ga ne boš čisto "posušila" Naša bejba spi. Lepo me je zafrknila, sem mislila, da bova že šli ven. ne bom , ne splača se , brez njega ostat ....
< Sporočilo je popravil ELMA -- 19.6.2008 11:00:00 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 19.6.2008 11:08:47
|
|
|
|
srečka nosečka
|
elma - sem pokukala tvojo Elmo - sladka za pojest. Pravi fotomodel.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 19.6.2008 11:32:20
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Vse ste te poskrile , oz. se potepate na sončku - naša pikica pa še vedno aja. Čakam, da se zbudi potem pa tudi midve pičiva v mesto. Je ati klical, da bo danes prej zaključil s službo in naju pelje na kosilo.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 19.6.2008 11:33:34
|
|
|
|
nizy
|
srečka nosečka - jaz sem tudi doma ,je moj odpeljal voziček v avtu
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 19.6.2008 11:37:46
|
|
|
|
srečka nosečka
|
nizy - to pa ni fajn, da si brez vozička. Jaz ga vedno dam ven, čeprav bi malo kdaj najraje kar z jajčko odnesla iz avta.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 19.6.2008 11:48:16
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Lana se je zbudila. Bova pomalicali malo kuhanega krompirja z mlekom pol pa gasaaaaa ven. Uživajte v sončku
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 19.6.2008 12:01:37
|
|
|
|
itata
|
glede na to, da sva dopoldanske ugodne urice za vozičkanje prespala in je pol itak že uletel prvi obisk... sva bila kar lepo doma. je prišla kolegica z 8 mesečno punčko in moj jakob je isto velik in isto težek kot je mala smešna sta bila. tegale spalnega programa vmes čez dan pa skor ne morem prehvalit (za razliko od nočnega zbujanja, ki mi žre živce in energijo, ker ne vem v čem je problem) - sem ga prejle kar direkt budnega odložila v posteljico, prižgala vrtiljak in šla. je zaspal sam lepo v 5 min. ga ni blo treba niti božat sej bo sej bo. tole mi da upanje pol tud za ponoč, da se bo enkrat zrihtal. ker definitivno ni fora v lakoti. če se je pol previl, ker je bil moker in lahko zdržal brez jest čist lepo 4ure pa pol... možn sam da ga kej srbi pa je nemiren pač. to je pa res... kaj jaz vem... pridne bodite. grem mal pospravlat - gostje popoldanski pa to moram mal sendvičkov pripravit.
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.