![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 23:52:01
|
|
|
|
srečka nosečka
|
bamby - a so videla najin "tajming" nočko, res bežim
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 23:55:16
|
|
|
|
Bajsa
|
Dober večer! Sam na hitr vas pozdravim. Sm tko vesela, da mi sploh ni za spat it. Jutr nam pridejo montirat strešna okna, v petek pa obična okna. Joj komi čakam da bomo notr. Morem mal v lov za ploščice in kopalniško opremo. Kakšen predlog? Pa valda mislem Gorenjska al pa tud v Lj bi se zapeljala. Pa počas bi šla mal v Ikeo pogledat kaj majo kej gor lepga. Ella kako pa veš dioptrijo za leče? A je to enaka kot za očala, al bi mogla prov na poseben pregled? No lepo pančkite!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 19.6.2008 0:00:16
|
|
|
|
Bajsa
|
A ja pa še to sm hotla napisat. Bamby ful fajn za toplenje kilogramov . Fino ker vam tako lepo napredujejo dela pri hiši. Mi2 sva pa kr mogla vzet kredit, na 15 let, ampak sej bo. Ko bova stara 40 bova pa že pr konc kredita. Sej nau take hude krize, upam. Pa nehite se pogovarjat o hrani tkole pozn, ker men pol sam sendvič, čokolada in sladoled hodijo po glavi. Se mi tko sline cedijo, da sm že čist namočila tipkovnico Zdej pa res grem spat. Sladke sanje!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 19.6.2008 0:03:45
|
|
|
|
Suzi*
|
ok, na 100tko smo prišle, zdej grem pa tud jaz v mižule. nočko. aja, mesecnica, če boš jutri kaj tole brala, te pokličem za sprehod, al pa ti mene, danes sem bla preveč leteča, ni blo časa za šetnjo. sorry!!!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 19.6.2008 0:08:03
|
|
|
|
ELMA
|
A že vse spite ?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 19.6.2008 0:17:47
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA A že vse spite ? Jaz sem nazaj prišla, ker moj tako smrči . Grem se malo pred TV vlečt, da se uspavam in gasa v spalnico. Upam, da mi rata.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 19.6.2008 0:17:51
|
|
|
|
nizy
|
ne jaz sem še tukaj
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 19.6.2008 0:18:27
|
|
|
|
nizy
|
elma - ZS maš
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 19.6.2008 0:20:22
|
|
|
|
ELMA
|
Berem ,kaj ste vse čvekale .... In se ustavim pri fredovem obroču , jaz ga mam tudi , včasi vidim dva na sebi , in premišljujem kaj naj nardim ,z njim ....Amogoče kera pozna uno, 90 dnevno ločevalno dijeto ?Če pa ima napisano ali karkoli ve ...prosim za informacijo ... IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 suzi čer. vidim da si tudi ti mela špotrni dan. Aja pa da si spet sama. Ampak meni tako paše tišina v hiši. res ne moreš verjet srečka kaka lepa je vaša pupika. Ejla babnce, ve ste že vse šlang kot bi ne rodile. Jaz mam pa kar ene par fredovih obročev okoli pasu. Nikakor da zginejo . Sem en dan 5 min trebušnjeke delala na ab rocketu, sedaj pa dva dni že komi diham kako me mišice švicajo na trebuhu veš tud jst zgledam še zmeri kot noseča v 4.mesecu..pa še trenutno imam tak apetit da je joj Tko da veste da nas je več
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 19.6.2008 0:22:17
|
|
|
|
nizy
|
ko smo že pri šlavfih ,jaz jih mam tut , pa nimam pojma kako dol spravt alo pa kot pravi bamby, dieta manj žri ,sam kaj ko potem ni mlekca za
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 19.6.2008 0:22:47
|
|
|
|
ELMA
|
Nizy sem ti poslalaZS
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 19.6.2008 0:23:46
|
|
|
|
nizy
|
elma - jaz sem po tej dieti hujšala , rezultati so bili vidni , komaj čakam da azra začne ornk GH jest , pa se k+je lotim spet
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 19.6.2008 0:27:54
|
|
|
|
ELMA
|
a ti maš pol kakšen spisek ker jaz ne poznam to dijeto , sam sem slišala da je ful učinkovita .... jaz bi rad enih 10kg spravila stran tudi 15 bi če bi lahk
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 19.6.2008 0:31:28
|
|
|
|
nizy
|
elma - to je knjiga z recepti za 90 dni , je pa fajn ,ker po receptih kuhaš in ni tebi potrebno razmišljat kako pravilno ločevat ,..... jaz sem probala in shujšala 12kg , sam kaj ko se nisem takrat striktno držala navodil pa več telovadila
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 19.6.2008 0:44:50
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: buči Jaz sicer ne dojim, ampak pravijo, da so marelice in bresve (te manj) alergene. Sicer mi ni jasno, zakaj jih potem kot ene izmed prvih sadežev uvajaž že pri 5 mesecu kot GH. Če je blo to meni namenjeno, jih ne. Sama sploh še nimam namena uvajati GH, ker nismo stari še niti 4 mesece. To bi jst osebno rada jedla, pa ne vem, če smem Jencili naša tudi ni stara 4 meseca , in sem ji dons skuhala :mal breskve,marelice in jabolko , posladkala sem čist mal posebej sem zmečkala banano , in ko je blo vse skuhano sem dodala v skledico z banano in spet izmiksala ,,,,Ji je blo tko všeč da ko sem ji dajala , in stran nesla žličko od ust , je začela se jokat ker je mislila da ji ne bom več dala , Vse je pojedla , če bo kakšna reakcija , ti zjutraj napišem ....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 19.6.2008 4:56:21
|
|
|
|
itata
|
prva naš se je zbudil, ker mu je plenica spustila... zdej se mal igra. upam, da greva ćez kake pol urce nazaj spat, sem še čist koma... pa vidim, da bom imela pol ful za prebrat k ste načvekale včeri
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 19.6.2008 5:50:00
|
|
|
|
itata
|
jakob je še zmeri pokonc... kr neki... da ne omenjam, da se mi je danes non stop zbujal pa nimam pojma zakaj. ok ob polnoči za jest, pa pol spet ob 2:30... ampak vmes se je pa skoz premetaval in ob 1h sem ga celo zalotla, da je buden in se neki igra z igračko v posteljici - je začela zvoke spuščat... tko da ne vem kaj ga je danes spet zamedlo. buči: recept gre tkole. kupiš listnato testo zmrznjeno. mislim, da je kilska pakunga. jaz sem kupila razvaljanega in rabiš za tak okrogel pekač pol zavitka. torej pustiš da se odmrzne in daš v pekač. prešpikaš iz vilico po dnu. daš vanj breskve (ali drugo sadje poljubno). pripraviš mešanico pol sladke smetane in 3 jajca pa še s tem vse skupaj zaliješ. pečeš cca 25 min na 200 stopinj
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 19.6.2008 6:07:48
|
|
|
|
buči
|
itata:
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 19.6.2008 6:57:34
|
|
|
|
Suzi*
|
Jutro!! Itata, VSE NAJBOLJŠE!!!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 19.6.2008 6:59:05
|
|
|
|
Suzi*
|
Itata, v tem receptu je treba sladko smetano zmiksta v trdo al samo tolk da zmešaš z jajci??
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 19.6.2008 7:04:39
|
|
|
|
Suzi*
|
Naša žana ima pa danes 4 mesece. In včeraj se je prvič sama obrnila na trebuščka. Pa kaj mi je zvečer v čebričku naredila....sem bla mokra od glave do pete, hlače sem mogla preoblečt, pa pol kopalnice je blo pod vodo, tolk je čofotala...je z rokama tolk mlatla po vodi, pa se je čist zalila, pa je sploh ni motilo. pa ponoči je danes spet samo 1x jedla ....sem hotla napisat da še spi, pa se je glih začela oglašat.
< Sporočilo je popravil Suzi* -- 19.6.2008 7:05:16 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 19.6.2008 7:09:57
|
|
|
|
Suzi*
|
evo našo bejbo.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 19.6.2008 7:21:49
|
|
|
|
buči
|
suzi, kaka bejba! A niso corti tile naši februarčki!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 19.6.2008 7:25:14
|
|
|
|
buči
|
Naš tavelik je že pred 6 vstal ... Sploh se ne morem odločit, če bi danes kam šla.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 19.6.2008 7:26:34
|
|
|
|
buči
|
Vidim, da bom imela spet samogovore, še vse spite ...
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.